Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Ok, det ved I jo nok bedre end mig. Han virkede ihvertfald ikke ret overbevisende på mig, og det gjorde den der 3-5-2 (eller 5-3-2?) for den sags skyld heller ikke. Det fungerede langt bedre da I vandt 0-1 med Dalglish (2-1 sidste år så jeg heldigvis ikke), hvor vi dårligt skabte en chance kampen igennem.

Carragher var god. Han er jo generelt altid koncentreret hele kampen igennem og giver 100%. Jeg glemmer ikke hvor god han var omkring 06-07, hvor han havde et par episke battles med Drogba. Han har selvfølgelig sine begrænsninger med fart og er vel ikke så god med bolden som fx Agger, men forsvare, det kan han.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Wisdom har sine begrænsninger offensivt, det er der ingen tvivl om.

Han havde nogle dumme boldtab på egen banehalvdel og havde vanskelligheder ved at placere sig korrekt. TILGENGÆLD havde han 97,7% i pass accuracy, hvilket er ganske fint, men skal selvfølgelig ses i lyset af den måde Liverpool spiller i de bagerste rækker, og i særdeleshed Wisdoms rolle i det fremadrettede spil.

Enrique var som sagt fantastisk og missede ikke en eneste af sine 7 tacklinger. Hans bedste kamp for Liverpool i år, og måske endda den bedste i hans tid i Liverpool.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Sir , moderator
Haha Alan Hansen er jo alt for macho
Dette er en signatur.
Skrevet af andib
Joe Allen havde til gengæld en del farlige boldtab, der kunne have kostet i går. Det havde været rart med Lucas tilbage. Han plejer at gøre det godt mod Chelsea.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(321402220608)
ja Allen lider på den position for tiden, han vil have godt af at få Lucas tilbage så han kan komme en plads længere frem.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Hjælp søges.

Nogle der ved om der er chancer for vores kamp imod Everton d.4 maj bliver rykket til en evt. søndagskamp d. 5maj?

hvis guderne vil det og vi kommer i den ene semifinale d. 2 maj i Europa League gør den vel automatisk, men hvis ikke kan den måske blive det pga TV?

Planlægger en tur derover nemlig.
Skrevet af Andy Gray
Der er nok et stykke tid til SKY lægger programmet for TV-kampe for den sidste del af sæsonen - plejer det ikke at være i januar?

Endelig plejer politiet også at skulle give deres besyv med om tidspunkt ift. andre kampe og arrangementer (f.eks. Grand National, men det er vist lidt tidligere, så vidt jeg husker).
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Skrevet af Kongen
Sky kan som jeg husker det, flytte kampe indtil 3 uger før kampens standard fastsatte spilletidspunkt.

Det vil være ret utroligt, hvis det ikke bliver 13.30 søndag i mine øjne.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Carlsen81
Et godt råd er at bestille flybillet til søndag aften først - jeg var selv ude for at en kamp blev rykket fra lørdag til søndag, og der måtte jeg booke nye flybilletter.

Ironisk nok, var dette faktisk også LFC - Everton!
Skrevet af Kongen
Det kan vel heller ikke helt udelukkes, at den kan blive rykket til mandag aften.

Men skal altid passe på i starten af sæsonen, i december fra CL slutter og frem til juleprogrammet, samt omkring liga cup finalen og de weekender, hvor FA Cup ikke har erstattet PL for alle klubber. Og så de sidste par runder inden 38. runde. Her tænker jeg på mandagskampe og egentlige aflysninger/kampændringer.

\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Slettet(321402220608)
tak for input folkens :)

tror vi bestiller fly til lørdag og hjem mandag morgen, så kan det blive til kamp i London og Liverpool.

iøvrig lækker aflevering af Sterling til 1-1 i Sverige - England

edit og kaptajnen med assist til 2-1, :) efter frispark begået imod Sterling
Skrevet af howalt90
Ja og så voldtog Zlatan ellers de resterende 21 spillere.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af RedRedRed
Vi kunne meget vel gå ind i det vigtigste transfervindue, i rigtig mange år, når januar indtræder.

Det er ingen hemmelighed at vi mangler noget power i angrebet, og med de seneste rygter som florerer, omkring City´s interesse i Suarez, er det sgu tid til at FSG viser at de mener det alvorligt med vores klub.

HVIS de går med til at sælge vores stjerne, er jeg bange for at vi også har solgt det sidste håb om at få lokket andre store navne til klubben, og vi vil helt igennem være blevet en feeder klub. Suarez er simpelthen så vigtig for Liverpool, både på banen og udenfor banen som signalværdi.

Det er heldigvis endnu kun rygter, men det er overalt;

http://www.mirror.co.uk/…uis-1436239

http://www.dailymail.co.…r-City.html

http://www.telegraph.co.…Suarez.html

...og jeg kunne blive ved.
| Don\'t be afraid of the dark |
Skrevet af Kongen
Man kan nok med rette postulere, at sangen "you´re just a shit Andy Carroll" ved 1-2, 20 minutter senere fik de engelske fans til at se lidt fjollede ud.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Swordfishtrombone
Byder en klub 40-50 millioner pund for Suarez, vil han med al sandsynlighed være fortid i klubben. FSG kan se den fede forretning. Og mon ikke Suarez vil være mere end frisk, når Barcelona tilbyder mesterskaber, gode medspillere og Champions League-fodbold?

Under normale omstændigheder kunne en klub gøre gode indkøb for 40-50 millioner pund, men de seneste tre år har Liverpool spildt mere end det dobbelte på metervarer, så jeg frygter det værste.
-
Skrevet af Fribytter
Problemet er i hvert fald, at LFC ikke kan tåle ikke at erstatte Suarez i januarvinduet, hvis han sælges der, og så er der en overhængende fare for, at klubben igen bliver desperat.

Desuden er Sterlings kontraktsituation heller ikke sådan videre betryggende.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Not That Duncan
Desperat, schmesperat.

Liverpool tjente jo £15 mio. på Torres/Carroll handlen.
Skrevet af Fribytter
Nå ja. Penge til overs er penge tjent.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Not That Duncan
Jep.

Jeg grinte i øvrigt af Football Weeklys perspektivering af Terry og Torres. Mens Captain, Leader, Legend både scorede og blev skadet mod Liverpool, så var Chelseas supportere angiveligt frustrerede over, at Torres ikke formåede at gøre nogen af delene.

Billigt, men morsomt.
Skrevet af Fribytter
hehe

Og nu snakker Torres om, at begyndelsen i CFC var svær, og at det måske ikke var alle, der kunne lide ham. CFC-fansne kopierede i sin tid LFC-bannere for at få Torres til at føle sig velkommen...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0