Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(321402220608)
Hvis vi signer Bent er det en total fallit erklæring.
Skrevet af andib
Dertil kunne Suarez have været PL´s absolutte topscorer, hvis han var mere kynisk, men han har efterladt kynismen i Holland.
I Holland var han nu heller ikke alt for kynisk. Han blev kritiseret for at brænde alt for mange chancer. Det er vildt hvor mange mål han reelt kunne have scoret i Holland, hvis kynismen hos ham var større.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af jomic...
For mig at se endnu en ørkenvandring på Lane. Til tider godt spil og pres, men også lange perioder hvor Tottenham kontrollerer. En godkendt indsats hvis vi havde fået et point med.

Vi kommer frem til klart flest chancer, men bortset fra 3 store chancer forbliver de andre ved "lige ved og næsten". Der hvor man sidder på kanten af stolen og håber, men det løber ud i sandet. Tottenham er bare mere effektive og kan klare sig på kontrataktik fra de scorer nummer 2 og med Bale og Lennon er jeg sådan set godt tilfreds med vi ikke løb ind i en 4-0 igen.

@Thomies

Jeg synes der er store fremskridt truppens bredde taget i betragtning og mener det er decideret useriøst at skulle placere et ansvar og spekulere i fyringer.

Vi har sejlet en synkende skyde siden Hodgson kom til, midlerne var der til at vende det men blev klattet væk. Jeg håber klubben nu har tålmodigheden til at få skabt noget kontinuitet igen og få bygget en stabil stamme op. Det er vores eneste håb (...og så en, guderne forbyde det, araber/oligark løsning). Det er frustrerende. Men det tager tid.

@andib

Gad vide hvad det havde gjort for hans 09/10 sæson dernede med 35 kasser? Den er svær at savne kynisme på og skræmmende at tænke hvor mange direktører der er gået på det antal mål hvis udnyttelsesprocenten var som nu.

Bare svært at skyde skylden på Suarez, jeg mener han bare skal have noget mere back-up. Alt for tit han står alene med det kreative, Sterling er dog klart et skridt fremad på den front.
Skrevet af Khankar
@ DBR

Det har vi håbet på i 14 kampe nu. Jeg begynder efterhånden at tro, at det sidder oppe i hovederne på spillerne. Der bliver tænkt for meget det, når de får store chancer i stedet for bare at følge instinkterne.

Derfor er det meget vigtigt, at klubben ikke bare køber Darren Bent, fordi han er angriber. Vi skal ud og have en angriber som er no nonsens i både tanke og handling.

@ andib

Sådan er han åbenbart bare. Det kunne tilgives i Holland fordi han alligevel scorede enormt mange mål. Det fik han nok chancer til, og forsvarsspillerne er markant dårligere der end i England.
Skrevet af Bosse1983
Liverpool ligger sammen med City i toppen af skudsstatistikkerne, med omkring 18 i snit pr. kamp. Det fortæller ikke det store om hvor fra eller i hvilket omfang der er tale om deciderede chancer, men kun ca. 5 af disse havner inden for rammen, hvilket rækker til en placering i midten af tabellen på den front.

Det vidner vel lidt om at man har et problem med at konvertere og i enkelte situationer nok forcerer, hvilket er lidt specielt, Rodgers system in mente. Det har, uanset, været mit indtryk. Desuden har jeg svært ved at pege på de naturlige afsluttere. Borini er egentlig typen, men har haft svært ved at finde sig til rette. Suarez vil gerne afslutte og kommer frem til en masse, men hans manglende skarphed har altid været et emne. Ud over det har man eksempevis Downing og Sterling, som er rimelig rene kantspillere, til trods for Sterlings evner til at trække ind. Assaidi synes jeg ikke er et emne på toppen, selvom han påstås at kunne spille der, simpelthen fordi han lader til at lide af de samme sluproduktsproblemer, som vores egen Gervinho.

Jeg ved ikke om Bent er oplagt til systemet, men no nonsense er han. Han er dog intet værd i presspillet eller i nogen af de øvrige defensive facetter af spillet. Dertil kommer at han er en decideret dårlig pasningsspiller. Vil man have en afslutter i og omkring feltet er han en god mulighed, men det stiller nogle krav til spillerne omkring ham.

Theo er vel stadig et emne og han har vist sig ganske kølig i år, men alene på toppen ville jeg være lidt lunken. Jeg ved at tråden sikker drømmer om en Huntelaar, men jeg undres lidt over, at man ikke viste nogen interesse i Bendtner, da det stod klart at Carroll ikke var et emne. Det hænger muligvis sammen med lønnen og Tosses præferencer, men på mange måder er han en Persie light, som både kan afslutte og deltage i det øvrige spil.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Kigger man i tabellen, er forskellen på Liverpool og Tottenham, at Spurs vinder, hvor Pool spiller uafgjort. Plus de har scoret 7 mål mere (og lukket flere ind). Ellers synes jeg ikke, de er et meget bedre hold.

Ja, der er mangel på målscorere. Suarez kan ikke klandres som topscorer i PL, men resten af angrebet og midtbanen mangler at træde i karakter. Den farligste midtbanespiller, Shelvey (og det på trods af han ikke har scoret i PL endnu), starter ofte ude, og Gerrard er mest scorende med 2 efter Suarez. Der mangler en afslutter i feltet udover Suarez, spørgsmålet er om det partout skal være en angriber.

@Bosse,
Jeg foreslog Bendtner i sommer, men husker ikke den store begejstring. Men nu er han heller ingen målsluger, dog har han om nogen i PL evnerne til at spille spids i Rodgers system. I mine øjne selvfølgelig...
Skrevet af Fribytter
Bent skulle være et lån med købsoption. Jeg vil umiddelbart tro, at han kan se frem til at sidde på bænken for LFC fremfor slet ikke at være i truppen hos Villa, hvis han skifter, og han vil primært komme ind fra bænken, når LFC skal jagte en scoring. Derfor vil Bent nok være mere interessant end Bendtner, selvom Bendtner muligvis kan noget andet end Bent.

Men der er selvfølgelig flere måder at løse problemet med de manglende mål på. Pt. er Shelvey pga. Borinis skade det bedste bud på en målscorer fra bænken, og det er naturligvis ikke en vanvittig opgradering i forhold til Sahin eller Henderson. Man kunne dog sagtens forestille sig et indkøb af en mere målfarlig midtbanespiller, for som nævnt tror jeg ikke, at Gerrard igen bliver den målfarlige playmaker- det skal enten være det ene eller det andet, og her hælder jeg til, at Gerrards afleveringer er en større gevinst end hans afslutninger i feltet.

Man kan også sagtens forestille sig mere målfarlige kanter end Sterling og Enrique. Og så kan Suarez jo skubbes ud på kanten til fordel for en mere klinisk central angriber. Tre-fire offensive forstærkninger er ikke et overkill imø..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
Tjah, med kontinuerlig spilletid på et hold som skaber chancer, tror jeg egentlig godt at Tosse kunne være en mand med 15 mål i ligaen. I Sunderland manglede man, især efter Henderson rejste, i høj grad en mand der kunne slå en brugbar aflevering, men da han først kom igang, endte han på en 7-8 stykker i ligaen. I Arsenal havde han et godt forår hvor han var topscorer, inden han blev skadet til VM, kørte galt i bilen og der gik ild i Persie. Ud over det er han som regel garant for en god mængde assist.

Han er ikke nødvendigvis en langsigtet løsning, men et på lån, når nu man i den grad mangler alternativer, synes jeg ikke ville have været dumt. Desuden har han et kendskab til ligaen, som flere af de nye ikke kan prale af. Desuden var han en ganske habil supersub i Arsenal. Han har scoret flere vigtige mål, efter at være kommet ind fra bænken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Suarez på kanten er ingen dum løsning. Han skal nok komme i boksen. Bare ærgerligt for den back han ligger foran - der kommer ikke mange returløb i den side.

Ellers synes jeg at huske, at Carroll og Suarez var en ok duo, klassikeren lille og stor, men igen er Suarez ingen defensiv kapacitet og har tendens til at miste bolden steder, der giver mulighed for omstillinger. Så hellere helt frem med ham eller ud på en kant.

Der er en måned til vinduet. Det kan være, at løsningen byder sig i form af en fra truppen.

Skrevet af Fribytter
Bosse, jeg tror ikke, at Bendtner vil få kontinuerlig med spilletid. Han vil hovedsageligt komme ind fra bænken på tidspunkter, hvor der mest af alt bare er brug for afslutninger, og her kan andre spillere være mere ideelle. Bendtner vil dog være en forstærkning i forhold til den nuværende trup, men det siger så også en smule om den nuværende trup.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
Well, bredden in mente, tror jeg nu at der er anledning til spilletid. Nu var skaden til Borini naturligvis ikke til at forudse, men når man ser hvordan eksempelvis Downing gør det, er der vel plads til rotation.

Umiddelbart er Downings indlæg ikke blevet forbedret, men med Tosse ville der dog være et større mål at skyde efter. Suarez skaber desuden mange chancer, hvilket jeg både tror han kan gøre bag en anden angriber eller på kanten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Downing er stået af. Hans største kvalitet er ikke i høj kurs hos Rodgers, og han spiller desuden pt. mest venstreback.

Overkroppen, Sterling og Suso er de bedste bud på kantspillere pt., og her har Overkroppen i de sidste kampe været blandt banens bedste som venstrekant. Og Borini kommer formentlig tilbage efter nytår også.

Hvis det er Bendtner eller ingenting, så er det selvfølgelig en no-brainer, og muligvis kunne man forsøge at spille Suarez og Bendtner samtidig. Men nu tror jeg ikke, at et lån af en angriber er den eneste offensive forstærkning i januarvinduet, selvom Rodgers er svær at tyde. Jeg tror faktisk, at en målfarlig kantspiller har højere prioritet end en målfarlig angriber, men måske en del af det også afhænger af, om Downing og Cole finder nye klubber. Her vil jeg dog personligt sætte min lid til ´Arry i ufornuftige QPR.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Xavi_Hernandez
Det er der jo også mulighed for med de spillere vi har til rådighed nu. Med Henderson og Allen som mere tilbageholdende burde Gerrard vel være den der havde frihed til at komme længst frem på banen, men det er tilsyneladende ikke tilfældet.
Så først lige dit svar nu. Mit oprindelige indlæg er måske ikke formuleret helt rigtigt; det handler ikke om hans frihed til at gå med frem, men hans betingelser for at gøre det med succes. Jeg tror egentlig ikke, at det nongensinde vil komme til at fungere rigtig godt for ham i et så disciplineret positionsspil som der praktiseres under Rodgers. Men, med Lucas som den regulære 6´er (der samtidig er enormt dygtig på bolden), Allen som den kontrollerende playmaker og Gerrard som 10´er er der noget potentiale i sammensætningen af spillere der vil kunne gøre at han kan koncentrere sig mere enfoldigt om det spil han er bedst til og iøvrigt vil den generelle struktur i et sådan tilfælde sansynligvis også give ham bedre muligheder for at udfolde sig - ikke at jeg af den grund tror han nødvendig kommer til at lykkedes. Jeg mener dog at det er lettere bekymrede så, at Liverpool regulært mangler en spiller der kan spille på rigtig højt niveau som den forreste i en 3-mands midtbane; Hvor Allen og Sahin er designet til at ligge som mellemledet, og Lucas er suveræn i rollen som den dybeste er der vel uden Gerrard reelt kun Shelvey der er oplagt i den mest fremskudte rolle.
Skrevet af ScouserBoy
Umiddelbart vil Bent jo ikke være nogen god løsning, men hvis det bliver et lån med købsoption er løsningen selvfølgelig langt mere acceptabel. Så får han muligheden for at vise sit værd uden vi er nødt til at kaste de store summer efter ham. Vi har før set hans potentiale for at score mål, så på den måde giver det meget god mening. Jeg kan dog godt forstå den skepsis overfor hans tekniske kvaliteter m.m. og derfor er han jo heller ikke den optimale løsning. Jeg tror dog at Bent ikke desto mindre vil tage sig ret godt ud i den røde trøje, så kan man da om ikke andet nyde ham sådan.
Som andre skriver, ville jeg også gerne se en målscorende midtbanespiller blive tilført truppen snarest og det bør også i mine øjne opprioriteres.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Lynild
Umiddelbart tror jeg, at løsningen ligger i truppen, f.eks. i form af Lucas. Hans tilstedeværelse på den defensive midt frigør andre spillere til mere offensive roller, når/hvis Lucas er tilbage (og i form).

Skrevet af Fribytter
Iøvrigt skriver The Guardian, at Coates måske er på vej ud på lån, og at Rdogers overvejer et køb af Stefan de Vrij fra Feyenoord i januar. Godt nok i en bibemærkning i en artikel om Sterlings kontrakt.

http://www.guardian.co.u…em-sterling

Jeg forstår ikke helt, hvorfor Coates ikke har fået mere spilletid. Han har da lavet fejl, men det har Carra jo også. Coates minder mig på mange måder om Sami. Han er måske ikke helt så fysisk stærk, men virker tilgengæld en smule hurtigere. Coates udstråler også lidt af den samme ro og har også et godt blik for spillet med og uden bold.

Jeg kan forstå, hvis der er et økonomisk incitament for at overveje Enrique og Hendersons fremtid i klubben, men så vidt jeg ved, tjener Coates ikke i nærheden af, hvad de to tjener.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Coates mangler bare noget erfaring og noget klogskab, synes han har haft en tendens til at kaste sig hovedløst ned i glidende tacklinger, hvilket enten giver frispark eller efterlader kæmpe huller bag ham, hvis han ikke lige får bolden. Desuden er der også svært at slå sig på holdet, når Agger og Skrtel er så dygtige som de er, ville dog ikke have noget imod en 3-5-2 formation, med Agger, Skrtel og Coates, hvis der kommer en ordenlig angriber ind som julegave.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Fribytter
Men i den sidste 3-5-2-formation var Coates bag Carra og Wisdom...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserBoy
Jeg er helt på linje med dig omkring Carra kontra Coates. Forstår heller ikke hvorfor han ikke foretrækker Coates frem for Carra. Carra har langt fra været imponerende og Coates har altså et fint talent og potentiale. Det virker lidt som om at Rodgers lader sig dupere lidt for meget over Carra´s "legendestatus".
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af rozzer
Må indrømme, at jeg ikke er hel solgt på Coates. Synes han har virket enormt usikker, og har kostet - næsten - hver gang. Sammenligningen med Hÿppia, kan jeg slet ikke se. Hvor Sami var ro personificeret, så virker Coates meget nem at hyle ud af den.
From doubters to achievers.
annonce
0