Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Jeg synes da ikke, at Coates lader sig påvirke af de fejl, han begår. Mod Man. City startede han dårligt, men spillede sig da fint ind i kampen. Men han laver da fejl.

Banksy har dog nok ret i, at han engang imellem oversatser i duelspillet langs jorden, men i positionsspillet bevæger han sig oftest klogt, og man ser ham ikke pludseligt støde overaggressivt frem, som Agger og især Skrtel engang imellem gør.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
De gange jeg har set Coates har han spillet godt. Men jeg har kun set ham sammen med Carra, så det er vel derfor.
Skrevet af Fribytter
Der er selvfølgelig et stykke op til Sami:

http://www.youtube.com/w…l1KIv6J36qE
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Men i den sidste 3-5-2-formation var Coates bag Carra og Wisdom...


I know, og jeg forstår det ikke helt, som jeg ser det er han dygtigere end dem begge, men det er måske derfor jeg ikke er fodboldtræner på topplan... eller noget plan.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Sophus Krølben
En spiller, der har undret mig på det seneste, er Joe Allen. Fra at have været bedste mand i den første del af sæsonen, har han på det seneste spillet på det jævne og ikke tilført nævneværdig værdi til holdet. Det er godt nok ikke nogen hemmelighed, at han kun vikarierer for Lucas i bølgebryder-rollen, og at Rodgers´ helst vil bruge ham længere fremme på banen. Men alligevel, hvorfor dette formdyk på det seneste? At han har spillet out-of-position burde da netop tale for, at han bliver bedre, jo mere han vænner sig til rollen, oder?

Nu er Lucas godt nok (knock on wood) snart tilbage i fuldt vigør, men man kan måske frygte for om Allen´s generelt lave niveau pt. fortsætter. En Allen i topforms offensive kvaliteter kunne i hvert fald godt bruges, når man overvejer den hidtil manglende støtte til Suarez fra midtbanen.
Aaahhh banter
Skrevet af rozzer
@Fribytter

Og den kamp, var endda i Hÿppias efterår.
From doubters to achievers.
Skrevet af ScouserBoy
Det er kun naturligt at Allen ikke spiller lige godt hver gang, specielt når han lige er kommet til klubben, han er kun 22 år og han fik meget hurtig en nøglerolle, hvilket han nok også lige skal vænne sig lidt til nu hvor det er blevet hverdag.
Forhåbentlig finder han niveau igen ligesom Lucas forhåbentlig finder sit niveau igen, hvilket dog langt fra er en selvfølgelighed, efter at have været ude så lang tid. Men for klubben er det godt nok foruroligende vigtigt at han finder niveauet. Vi har i den grad brug for den Lucas, der dominerede midtbanen, inden han blev skadet.

Jeg synes helt klart man burde arbejde på Coates. Han virker til at være en spiller med et absolut fornuftigt potentiale. Han laver selvfølgelig fejl, men i kraft af sin unge alder, synes jeg han virker til at være godt med. Han kam virke lidt langsom i spilopfattelsen, men for at forbedre den del af sit spil, bliver han nødt til at spille, og der er trods alt mere fremtid i ham end Carra. Carra, der bestemt heller ikke har været fejlfri. Desuden virker Coates ganske farlig i modstanderens felt!
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Ja. Det er ikke helt det niveau, breddespillerne er på længere. Og Sami var ikke just i kampform, men gik alligevel ind og leverede en pragtpræstation.

@ Sophus

Helt enig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
ScouserBoy,

det er da rigtigt, at Allen er ung og at det ikke skal glemmes. Men vi taler trods alt også om en bærende spiller hos Swansea i sidste sæson, og mit indtryk af ham var egentlig, at han netop virkede som en ret stabil spiller for sin alder. Desude kender han Rodgers´ tilgang til spillet (og vice versa), hvilket om noget burde give ham en fordel i forhold til (endnu) yngre folk som Sterling og Wisdom, der netop har spillet på et (relativt) konstant højt niveau so far.
Aaahhh banter
Skrevet af ScouserBoy
Allen har overordnet set også spillet på et relativt højt niveau. Faktisk er han bare gået fra at være outstanding til at have et foreløbigt lille formdyk på omkring 3 kampe. Allen er i mine øjne ikke noget problem, problemet er i højere grad Gerrard, der ligner en med et permanent formdyk eller mangel på kvalitet, i forhold til hvad man forventer af ham.
I forhold til Wisdom og Sterling er de store talenter og har gjort det forbilledligt, men de har også haft dårlige kampe. Sterling trænger til en pause, og det får han formentlig også snart ifølge Rodgers.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af D.B.R. ©
http://tv2sport.dk/liver…nterforward

December måned bliver rigtig sjov med et hav af rygter.

Det der undrer mig mest ved ovenstående rygte er dog, at det hævdes at handlen kan ske indenfor de næste par uger. Transfervinduet åbner da først den 1/1 2013.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Saint_Lazlo
Noget nyt mht skader og karantæner i forhold til Saints-kampen? Hvordan satser I på, at Liverpool stiller op?

Jeg håber på et enkelt point til Saints, men er ikke specielt begejstret ved tanken om Suarez mod vores shaky forsvar + målmand. Gazzaniga har droppet flere gange, så mon ikke Davis eller Boruc ryger i kassen. Centralt er Fonte blevet bedre, mens Yoshida har både gode og mindre gode øjeblikke. Clyne på RB er relativt solid (måske lidt overivrig frem ad banen, hvilket kan give plads til Sterling) - det samme gælder Shaw på venstrebacken, men han er kun 17...

Skal vi bare aftale en hurtig 1-1´er, hvor ex-scouseren Lambert scorer for os? ;-)
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Slettet(321402220608)
Solgt for 1-1, niveauet på de to hold er meget lige.

God kamp.
Skrevet af ScouserBoy
@DBR
Så vidt jeg ved så kan man sagtens handle uden for transfervinduerne, men handlerne træder først i kraft når vinduet åbner igen.

@Saints Lazio

Vi har ikke fået nye skader, så truppen er intakt dog med det forbehold at vi måske får Lucas at se i dag. Formentlig ikke som starter, men på bænken.

Vil selvfølgelig under ingen omstændigheder sælge kampen for 1-1, selvom jeg godt er klar over at So´ton langt fra er en walk over, som det ser ud nu. Vi har ikke været imponerende og So´ton er ved at komme i gang efter en træg start, så det kan meget vel blive en tæt kamp i dag. Men vi SKAL bruge 3 point og i sidste ende har vi også kvaliteten til at hive en sejr hjem, spørgsmålet er bare om vi formår at få scoret på chancerne i dag.

Jeg håber vi stiller om som følger:

Reina-Wisdom-Skrtel-Agger-Johnson-Allen-Gerrard-Henderson/Shelvey-Sterling-Enrique-Suarez

Men der er en del spørgsmålstegn, som jeg ser det.

Er faktisk ikke helt klar over om Wisdom er klar, men det vil selvfølgelig ikke overraske, hvis Downing spiller venstreback, selvom jeg ikke synes om det. Centralt er Allen og Gerrard ret sikre startere, mens det er mere usikkert hvem der bliver den tredje starter inde centralt. Enrique har gjort det så godt på det sidste som kant, at han forhåbentlig får genvalg på den position, mens jeg synes det er en anelse usikkert om vi får Sterling at se fra start, taget Rodgers udtalelser i betragtning. Suarez er selvfølgelig første mand på holdkortet.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af ScouserBoy
http://www.footy.dk/2012…ylden-pris/

Fin fin.

http://www.caughtoffside…targets/10/

Realistiske transferrygter.. Tja.. Mere eller mindre.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af D.B.R. ©
@ ScouserBoy

Okay, jeg troede der var lukket for handler uden for transfervinduet.

@ tHOMIES

Du er da bare et fantastisk positivt menneske.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Saint_Lazlo
Jeg forventer heller ikke, at mange Liverpool-fans vil acceptere en uafgjort på hjemmebane - uanset modstanderen! Det var mere et spagt håb fra min side ;-)
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Lynild
Uafgjort? Med al respekt så er Southampton et hold, der kan og skal slås.
Skrevet af andib
Hvordan er vi startet? Er først kommet på nu
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Virtuality
SÅ mange gode (halve/hele) kontramuligheder, og HVER gang løber det ud i vasken. Det er ganske frustrerende at se på.
[I]Some poo has come out[/I]
annonce
0