Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
En venstre back ville heller ikke være af vejen. Jeg advokerede for det i sommer. Leighton Baines ville være en drømmesigning.
Skrevet af liverpool91
Puha, et program vi går i møde. Specielt de næste 4 kampe med 3 uhyggelige udebanekampe.
Vi er vel ret beset på vej ind i den vigtigste periode i sæsonen.

Næste 8 kampe i PL

Manchester United - Liverpool
Liverpool - Norwich
Arsenal - Liverpool
Manchester City - Liverpool

Liverpool - WBA
Liverpool - Swansea
Wigan - Liverpool
Liverpool - Tottenham
Skrevet af Lynild
16 point i de otte kampe vil være godkendt i min bog.
Skrevet af Kratos
Af ren nysgerrighed, hvordan ser du de 16 ud fra de kampe?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Lynild
Fem sejre og en uafgjort, hvordan og hvornår pointene falder er mig sådan set underordnet.
Skrevet af Sophus Krølben
Jeg har umiddelbart svært ved at forestille mig mere end max. 13 points; eneste formodede "sikre" sejr er Norwich. De andre kampe kan ende med at svinge lige så meget som vores resultater hidtil i sæsonen. Spurs og Wigan (ude) skal nok ende med at være lige så røvirriterende som de plejer. Desuden er det svært at sige, hvor hold som WBA og Swansea wil stå formmæssigt til den tid.
Aaahhh banter
Skrevet af ScouserTommy , moderator
16 pts vil jeg da også tage any day.

Jeg deler nok Sophus´ synspunkt - jeg tror simpelthen ikke det sker. Vi har manglet skarphed på sidste tredjedel af banen mod de store hold, og vi har indtil videre haft dem alle pånær Chelsea og Spurs, på hjemmebane. Vi skal først og fremmest fokusere på at få points i vores hjemmekampe, og så tage hvad vi nu engang kan få fra de store kampe. 13 pts vil være godkendt, men formentlig ikke nok til at hente points på Spurs, Everton og Arsenal. Og Chelsea for den sags skyld, men dem tror jeg nu nok skal ende med +10 foran os når de 38 spillerunder er overstået.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Ja, Arsenal har vi jo sådan set også haft hjemme, men det er vel en af de slags kampe man lykkeligt glemmer.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af AlstrupLFC
16 points vil være sindssygt!
Skrevet af rozzer
16 points, ville være et mirakel.
From doubters to achievers.
Skrevet af Kratos
Lidt derfor jeg spurgte, umiddelbart hvis jeg sku oddse på de kampe og de gik hjem havde i endt med 12 points ud af det program der.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af BoJangles
United og Arsenal har vi tidligere i sæsonen vist at vi sagtens kan tage point fra (at vi ikke gjorde det er noget andet) City har vel på det tidspunkt en flok afsted i Afrika? WBA og Swansea på hjemmebane burde give fuldt udbytte. Wigan bør imø altid give fuldt udbytte. Tottenham er egentlig dem jeg frygter mest af den flok pga. deres onde Wings, der kan være ekstra farlige, når vi spiller med så højt placerede backs.

Alt i alt ser jeg det slet ikke som usandsynligt at vi kan gå fra med fuldt udbytte.

Jeg ser dog de 16point som langt mere sandsynligt.

Og 12point kan da bestemt også sagtens ske, hvis vi pludselig finder det forfærdelige spil frem igen, som vi f.eks viste mod Stoke.
Skrevet af Thostrup
BoJangles - så vidt jeg husker endte kampen 0 - 2 og Liverpool bed ikke rigtig fra sig, så du må tænke på et andet hold udover Utd.
Arsenal FC
Skrevet af liverpool91
Rodgers har kommet med en udtalelse, som i høj grad indikerer at Sturridge skal spille centralt i angrebet, og ikke Suarez.

http://liverpool.no/news…5546&zone=1
Skrevet af CaptainFantastic
Så skulle den vist være der:
http://www.101greatgoals…caaooyh.jpg
Skrevet af RedRedRed
Rodgers har kommet med en udtalelse, som i høj grad indikerer at Sturridge skal spille centralt i angrebet, og ikke Suarez.


Det lyder i mine ører meget fornuftigt. Suarez er så utroligt bevægelig, at han nok skal skabe og komme frem til chancer, som venstre angriber også. Sturridge som kant-angriber bliver måske lidt mere forudsigelig, da han ofte vil søge mere direkte mod mål og derved udnytte sin hurtighed.

Glæder mig til at se dem sammen, men lad os nu for guds skyld give dem nogle kampe inden alle begynder nedslagtningen, hvis det ikke fungerer helt optimalt fra start. :-)
| Don\'t be afraid of the dark |
Skrevet af Carlsen81
Jeg ser vores front trio som utrolig bevægelig, med den seneste signing af Sturridge. Som tidligere set i sæsonen, er der under kampe blevet roteret en del på de forreste 3 pladser, hvor Suarez og Sterling endda også i særlige kampe har byttet lidt rundt på deres pladser. Det ser jeg som et stort plus for vores dynamik. Derudover virker det som om, at vores angrebsspil kan blive mere flydende, med en poacher, som jeg ser Sturridge som.

At udtalelsen af Rodgers kommer så prompte, undrer mig faktisk ikke helt.. Suarez har i mange kampe spillet som CF tiltrods for hans position som forreste angriber, og det kunne klæde ham at ligge lige bag Sturridge - Skal det så koste vores offensive midtbane pladsen, eller skal Suarez fungere som en indvendt wingspiller på LW ? Jeg tror det ville passe Suarez bedst at ligger deromkring hvor han er nu, altså centralt, men det tror jeg også ville være fatalt for vores midtbane.

Dog kunne jeg godt se ham som en sekundær LW, og som jeg lige nævnte ville jeg ikke være ked af, hvis vi spillede med 3 "angribere" der roterede lystigt på de 3 forreste pladser.. hvilket Rodgers jo benævnte som byggesten for at han valgte 4-3-3 som sin yndlingsposition - 3 angribere på banen.
Skrevet af Sophus Krølben
Inden der helt går FM i den, så tror jeg den største fordel rent taktisk ved at hente Sturridge ind er, at Rodgers generelt får flere muligheder for at omrokere de forreste, både fra kamp til kamp, men også løbende under kampene, afhængigt af modstander og kampforløb. Indtil nu har det offensive system ofte virket for låst, når kun Suarez og Sterling (på det seneste også Downing) kunne bidrage med noget i deres ret så fastsatte roller, mens der ikke var tilstrækkelig kvalitet i andenkæden til at komme ind og gøre en forskel - og give Rodgers muligheden for at blande kortene mere.

Med Sturridges ankomst og Borinis snarlige tilbagevenden står man nu med fem stærke bejlere, der med hver deres forskellige styrker kan dække flere forskellige pladser i offensiven, hvilket Rodgers - til trods for sin undertiden lidt for stædige tiltro til eget system - forhåbentligt forstår at udnytte.
Aaahhh banter
Skrevet af Carlsen81
Det bør nu ikke fremdrive nogle referencer til FM, at jeg er ganske specifik med betegnelserne for de forskellige spilleres positioner - nærmere dybere analyse af deres forskellige roller, positioner og løb.

Derudover uddyber du mine synspunkter meget godt, nemlig at bredden og alsidigheden i truppen er skærpet med denne signing og visse spilleres pludselige opblomstring.
Skrevet af Lynild
Manchester United - Liverpool
Liverpool - Norwich
Arsenal - Liverpool
Manchester City - Liverpool

Liverpool - WBA
Liverpool - Swansea
Wigan - Liverpool
Liverpool - Tottenham


Bevares, det er nogle svære kampe, men ingen kampe er nemme, og Rodgers virker til at indse, at hans naive possession-koncept godt kan justeres.

Jeg hæfter mig ved, at formkurven er opadgående for mange spillere, og forsvaret og Suarez er i noget nær topform. Desuden kommer målene nu modsat i starten af sæsonen.

Mod Sunderland blev der i hvert fald slået en del gode omstillinger, og holdet stod generelt godt dybt og satte så fart direkte uden at fedte for meget med kuglen. Reina virker også til at være kommet i lidt højere gear igen (hurtige igangsætninger, kontrollerede indgreb, osv.).

Desuden var vi bedst spillende imod Man. Utd. og Spurs sidst, dog uden held foran mål og tabte så. Arsenal svinger som et middelklasses provinspar, og Norwich, WBA, Swansea og Wigan er hold, der skal slås uanset hvad.

12 point er selvfølgelig også godkendt - 16 point = mirakel? Come on med den offermentalitet, jo holdet har set skrøbeligt ud, men der er da ingen grund til at vende måsen til og bede om en skampuling. Med mindre der allerede er trykt t-shirts selvfølgelig.
annonce
0