Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@RedPoppy

Jeg nævnte det vist. Men jeg har set målet siden, og jeg kan ikke se, hvad Skrtel skulle have gjort anderledes og kan ikke få øje på nogen åbenlys klar kommunikation mellem Reina og Skrtel. Reina har generelt ikke spillet så godt og har nok ikke den bedste selvtillid pt., hvilket jo kan ramme dømmekraften. Og så har det måske ikke hjulpet på usikkerheden at skifte Skrtel ind, som også kan træffe nogle underlige valg engang imellem, men det eneste, som Skrtel kan kritiseres for, er ikke at dække målet efterfølgende. Det er imø. en unødvendig fejl, Reina laver, men ikke en enorm fejl - det er bare ekstremt godt udnyttet af Aguero. Hart i den anden ende lavede en endnu større fejl, da han totalt fejlberegner Johnsons ballonbold og lader Sturridge spadsere forbi ham, men Hart bliver reddet af Zabaletta.

Noget tyder dog på, at det er ekstremt svært at være forsvarsspiller i Rodgers´ koncept. Sidste sæsons spiller er langt fra niveauet i sidste sæson, og Agger har også set lidt svag ud til tider.

Og så kan jeg ikke helt følge kritikken af de manglende udskiftninger imod Man. City. Taktisk stod holdet godt, og der var en rigtig god rytme på holdet. Enrique faldt i niveau - sikkert pga. manglende kampform - og han blev netop skiftet ud, men ellers har jeg svært ved at se, hvorfor Rodgers skulle have skiftet andre ud. Downing faldt lidt ud af kampen offensivt, men Sterling er ikke nær så disciplineret defensivt, og holdet producerede chancer med Downing på banen og kom foran med over et kvarter igen af kampen, hvorfor det måske var meget godt med en balanceskabende spiller på holdet. Ja, og Downing stod vel bag den bedste chance i anden halvleg, da han finder Suarez i feltet med en god aflevering.

EDIT: og det var Downing, der fandt Sturridge til allersidst.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
@ Fribytter

Så skal du altså se målet igen fribytter fra fugleperspektivet. Der kan du tydeligt se at Skrtel giver tegn til at Reina skal ud og have den, imens han lunter uden at dække bolden af. Uanset hvad han gør, så SKAL han altså dække Aguero af hele vejen. Det er forsvarsspil 101.

Jamen grunden til jeg vil have udskiftninger er at du tydeligt kan se trætheden på spillerne. Hvis du kigger på dem uden bold, så kan du se en markant forskel på den første time, og de sidste 30 minutter. Der kommer for langt imellem kæderne, og derfor bliver vi mindre farlige i omstillingerne. Vi lader City tage mere initiativ end hvad godt er, og i en kamp vi endda sagtens kunne fortsætte styringen af hvis vi havde friske kræfter på midtbanen.

Du kan altså forsvare Downing nok så meget, men når du ser på vores angrebstrio, og det er dem det kreative skal komme fra, så nytter det ikke du har Suarez, Sturridge, og så Mr. Anonymous. Bevares Downing skabte da en smule, men du får mig ikke til at klappe i mine hænder over et vellykket indlæg. Han skaber generelt for lidt, men jeg vil dog sige til det at han opvejer det lidt med at han kæmper for det. Hans evner er dog alt for begrænsede fremadrettet, og spillet går altså tit i stå når han har bolden.

Jeg kan så også nævne 10 situationer hvor Downing ikke kommer forbi sin direkte mand, eller stopper et kontra angreb fordi han ikke har samme drive som de to andre angribere. Jeg kan også finde lignende antal situationer hvor han sparker et indlæg 20 meter forbi nærmeste mand, eller sparker den ind i benet på en forsvarsspiller.

Altså hvis du vil tage det gode, ka ndu i det mindste også tage alt det negative.

EDIT: Og ja overdrivelsen fremmer forståelsen. :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Lynild
Det er også værd at se på tempoet. De to sidste kampe har været i højt tempo, hvilket gør, at spillerne er mere tilbøjelige til at lave fejl. Zapaleta var også ved at komme på tavlen i går, skal vi huske på.
Skrevet af Fribytter
Jeg har set den fra flere vinkler - også fra oven - i MOTD, og jeg kan slet ikke nikke genkendende til, at Skrtel klart skulle kommunikere til Reina, at han skal ud af målet. Desuden ville Skrtel have stået overfor Aguero, der havde ryggen til feltet, hvis ikke Reina var løbet ud, og i en sådan situation skal man jo ikke bare så tæt på modstanderen som muligt, men i stedet være afventende og bare presse ham længere ud mod siden. Aguero vil altid være først på den bold ligemeget, hvad Reina og Skrtel ellers foretager sig, og derfor skal Skrtel selvfølgelig ikke spurte igennem, men forsøge at være i så stor kontrol som muligt. Det er standardforsvarsspil.

Og jeg kunne ikke se, at LFC-spillerne var mere trætte end Man. City-spillerne. Man. City fik momentum efter en scoring - det er meget normalt, men op til scoringen var LFC i fuld kontrol, og man sluttede også kampen bedst af. Enrique var træt - det var helt tydeligt, fordi han lavede en masse individuelle fejl op til udskiftningen, men jeg så intet tilsvarende fra nogle af de andre spillere. Og afstemningsproblemer mellem det centrale forsvar og midtbanen har været et problem i hele sæsonen uanset, om det har været første eller anden halvleg. Det rum, som opstod mellem midtbane og forsvar igår, kom efter Gerrards scoring, og det lod mere til at være en instinktiv reaktion på føringsmålet end et udslag af træthed. Indskiftningen af Skrtel kan også have givet en smule usikkerhed, som gjorde, at det var den umiddelbare reaktion. Så imø. er det et spørgsmål om, at konceptet ikke sidder der endnu, eller at spillerne ikke forstår det - ja, og så har Carra bare en tendens til at trække forsvaret dybt, fordi han frygter at blive ramt på hurtigheden. Det gjorde han også tilsidst under Rafa, selvom forsvaret burde stå højt.

Jeg kan fint forsvare Downing, fordi han er med til at give Johnson defensiv støtte og skabe balance i en kamp mod en svær modstander på en svær bane. Suarez var jo decideret dårlig til den slags i midtugekampen imod Arsenal, selvom han tonsede op og ned og nærmest legede wingback til tider. Downing gav en god balance og gjorde, at Johnson mere frit kunne deltage i offensiven. Og samtidig satte han altså holdkammeraterne ok op til chancer ved et par anledninger - afleveringen til Suarez i feltet var jo ikke bare et indlæg slået i blinde. Og det var afleveringen til Sturridge mod slutningen heller ikke, selvom den dog var lettere at slå. Imod City på Etihad så er den slags særdeles brugbart. Og så var det da forfriskende at se, at spillet rent faktisk gik i stå. Imod Arsenal blæste man frem, så snart en omstilling opstod, og det resulterede i, at man også hurtigt mistede bolden. Den form for meget direkte spil så man også antydningen af umiddelbart efter Citys udligning, så mit bedste bud er, at holdet simpelthen reagerer sådan, når det føler sig presset, og det er med til at give modstanderens hold rytme og slå eget spil i stykker.

At Downing generelt skaber for lidt, er jeg sådan set enig i, men Downing passer som type heller ikke ideelt ind i Rodgers´ koncept. I en svær udekamp kan jeg sagtens se Downings berettigelse.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
Fair nok. Jeg synes altså at Skrtel giver signal til Reina at det er hans bold, og jeg er sikker på at hvis Skrtel presser Aguero så vil Reina være først på bolden. Det er selvfølgelig dumt at Reina går ud når det er så ufarligt som det er, men at kalde det der standard forsvarsspil er direkte forkert.

Når en målmand kommer ud i bolden, så skal du som forsvarsspiller ALTID dække den mand af, så du beskytter din målmand. Der er jo ingen grund til at Skrtel stopper op, og ikke bare løber igennem. Det kan godt være Aguero vil være først alligevel, men Skrtel er så stor at han sagtens vil kunne press Aguero så den situation løber ud i sandet.

Det er jo tydeligt at spillerne var ved at være flade til sidst. Du kan se det ene og alene på den måde de står på, og agere uden bold. Der var langt mindre løbevillighed i kampens slutfase, og det kan da slet ikke stå til diskution. Det har jo intet om man synes eller ej, det er jo fact.

Jeg lagde i hvert fald tydeligt mærke til det under kampen, og det kan godt være det er derfor jeg fremstiller de tsådan, men det var i mine øjne tydeligt at vores midtbane halsede igennem, og ikke kunne tage de nødvendige løb offensivt, så man kunne støtte Sturridge, og Suarez de sidste 20 minutter.

Ikke at jeg bebrejder holdet for det, de kæmpede flot, men det skaber bare en lorte situation for os som hold, for det er med til at gøre os ufarlige at vi angriber med så få spillere.

Synes udskiftningen af Enrique var god, men jeg håbede vi gik om til et 3-5-2 forsvar, som vi tit gjorde under Dalglish når vi skulle forsvare en føring sidst i kampene. Det gør os kompakte i feltet, og giver netop ikke den usikkerhed der gør når et nyt midterforsvar er inde.

Uanset hvad om du er Carragher, eller Skrtel, så skal du respektere Agueros hurtighed, og som midterforsvar er du nødt til at stå dybt. Jeg synes ikke der er en finger at sætte på forsvaret udover de to individuelle fejl, og Carragher har jo været fejlfri imod Gunners, og City.

Jamen du har da ret i at Downing gør de ting, men er det virkelig det man vil have? Ja måske i en kamp som imod City har man brug for en der også kan arbejde defensivt, men manden leverer stadig ikke en potent angrebstrussel, hvilket jeg ser som et kæmpe problem. At han har en til to gode aktioner i en kamp, får mig igen ikke til at juble, når han ellers er totalt anonym.

Du misforstår mig. Jeg vil da gerne have shortpassing, og at man lige tager en breather, men altså ikke når vi har overtalssituationer, i kontrafasen. Der var flere gange hvor Downing ødelagde perfekte muligheder for gode kontraangreb, fordi han stoppede op. Der har han altså ikke samme drive som Sturridge, og Suarez har, og det er altså desværre lig med at han jo nærmest er totalt ubrugelig i kontrafasen.

Jamen jeg kan godt se hans berettigelse, fordi han er bedre defensivt, end alternativerne.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
Skrtel vælger jo at dække det område, som Reina efterlader, og som gør situationen farlig. At han så ikke dækker målet er ret tåbeligt, men det er jo imø. en højest uventet situation, der opstår, fordi Reina vælger at forlade målet og en ekstrem god afslutning. Det er standardforsvarspil ikke at spurte igennem og presse en angriber maksimalt, når angriberen vil modtage bolden, som Aguero ville. Skrtel skal aldrig løbe igennem i den situation, da Aguero jo er klart hurtigere. Hvad Skrtel gør, efter at Reina har overtaget Aguero, er ikke standardforsvarsspil, men jeg mener ikke, at Skrtel skulle have hjulpet med at presse Aguero, da målet i det tilfælde stadig ville stå tomt.

Løbevillighed er ikke altid et udtryk for graden af træthed/friskhed. Imod Arsenal viste visse spillere jo stor løbevillighed til sidst, selvom det havde manglet en stor del af anden halvleg. Måske Gerrard var ved at gå lidt død - det var ikke noget, jeg lagde mærke til - men hvis han var, så ville Rodgers jo skulle skifte en af de få lederskikkelser ud, og det kunne jo sagtens have givet bagslag. Derudover er der jo ikke rigtigt nogle fuldgode erstatninger for Lucas og Johnson på bænken. Desuden var Rodgers måske tilfreds med et point tilsidst og vurderede måske, at en offensiv satsning ville give et utroligt klinisk City-hold for meget plads den anden vej. Jeg har svært ved at se det specifikke behov for udskiftninger. LFC skulle have scoret flere mål tidligere i kampen - chancerne var til det - og været køligere i forsvaret. Med ti minutter tilbage er det svært at stille meget op imod City på Etihad.

Du har måske ret i, at 3-5-2 havde været en bedre løsning på udskiftningen af Enrique, men det er svært at vide. Og det er måske fint nok, at forsvaret i sig selv står dybere, men det skal afstemmes med midtbanen, og det blev det ikke.

Jeg er da helt enig i, at Downing ikke har samme drive som Sturridge og Suarez. Downing bliver aldrig £20 mio. værd, og hans offensive spil er lagt an på nogle lidt andre kvaliteter end dem, Rodgers´ foretrækker, så Downings chancer for succes er da begrænsede. Men i en udebanekamp mod det næststærkeste hjemmebanehold i ligaen så handler det jo ikke bare om et offensivt drive, så derfor fatter jeg ikke kritikken af den givne præstation - eller at kampen er en anledning til at kritisere Downing for generelt at levere for lidt offensivt.

Hvis man udelukkende ser på de spillemæssige kvaliteter og ikke medtager løn og spillerens forventninger, så er Downing da en ok spiller at have i truppen - også selvom Rodgers ikke sætter pris på Downings indlæg. Også i forhold til at Rodgers har udtalt, at det vil tage flere vinduer at bygge truppen op, og at en del af spillerne er meget unge. Personligt ser jeg også gerne Suso og Shelvey komme på lån og få regelmæssig spilletid.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Reinas udtalelser overrasker mig må jeg indrømme.

Jeg benægter ikke manden har en pointe, for det er tydeligt hvis man ser på denne sæson (når vi snakker bredde), men hvorfor komme med sådan en udtalelse på dette tidspunkt?

Man har lige domineret mod City ude i en kamp man reelt set skulle have vundet. Er det ikke en lidt mærkelig timing at claime de store hold har en stor fordel i kølvandet på i går?

Eller er det irritationen over man ikke kan lukke disse kampe (Arsenal og City), og sikre sig de 3 points mod topholdende, der får Reina til, offentligt at reagere?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af RedPoppy
Det er en ekstremt god afslutning, helt sikkert, men jeg er altså ikke enig. Jeg mener at Skrtel skal dække af så Reina får bedst mulige chancer for at nå hen til bolden, og det gør han ved at skærme af for Aguero. Han skulle ikke hjælpe med at presse, han skulle bare dække af, så han ikke uhindret kune komme op i fart. Lave en obstruktion eller lignende. Der er mange muligheder der ville have været bedre end det han gjorde.

At Reina så fejlbedømmer situationen totalt er også drøn ærgerligt, men det er sjældent han laver den type fejl da han trods alt er en hurtig keeper, og god til at læse spillet.

Nej, men løbevilligheden i kontrafasen er i allerhøjeste grad vidne om fysisk træthed hos spillerne. Man kan jo sagtens stå kompakt, og så på den måde spare kræfter, og ikke løbe, helt sikkert, men nu snakker jeg om villigheden til at komme fremad, og støtte vores angribere når vi havde bolden. Der var folk altså meget sløve de sidste 30 minutter, og det samme var de imod Arsenal omkring samme tidspunkt.

Rodgers var helt sikkert tilfreds med 1 point til sidst, hvilket irritere mig da vi faktisk virkede til at være ovenpå, og det mest truende hold. Der savner jeg lidt mod, altså. No guts, no glory. Synes ikke at man skulle satse som sådan, men i hvert fald fastholde konceptet, og evt sætte en Shelvey eller Borini ind, som kan bidrage med noget fanden i voldskhed, og måske gøre noget uventet de sidste 15 minutter.

Tjaeh, det er også svært at vurdere om taktikken ville have gjort noget til sidst i kampen, da det igen er en personlig fejl, og ikke noget Rodgers kan gøre noget ved.

Det har intet at gøre med at være £20 mio værd. Kuyt var aldrig så meget værd, men var alligevel en nøglespiller for os i mange år. Du har selv skrevet det at Downing ikke passer ind i konceptet, for Downings styrke bliver ikke udnyttet. Derfor får det ham også til at se så dårlig ud. Jeg jublede selv da vi købte Downing, fordi han passede perfekt med indkøbet af Carroll. Nu hvor der er brug for en kantspiller der trækker ind i banen, gør det uventede, og skaber chancer på egen hånd, er han desværre ikke meget værd.

Nu er problemet bare for Rodgers at vi har mere end rigeligt spillere på alle pladser, og han har sat sit præg på stortset samtlige kæder transfermæssigt. Jeg ved godt det ikke er komplet endnu, men så mange signings mangler vi ikke, om ikke andet så skal han da læsse nogle spillere af først, fordi som det ser ud nu, har vi mange spillere til hver plads.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af rozzer
@Tommy

"Stille og uroligt"
From doubters to achievers.
Skrevet af andib
Jeg må sige jeg er enig med Fribytter i alt på nær det med Skrtel og Reina.

I første omgang er en super aflevering fra Barry, der ligger det HELT rigtige sted, men jeg synes altså også det ser ud til at Skrtel ved siden af og bliver overrasket over at Reina ikke kommer ud. Jeg er ved at tro at han godt kan nå den, hvis han går efter den. Efterfølgende kommer han jo på mellemhånd og der kan han ikke gøre noget. Det er dog trods alt også en fremragende aflevering og en ligeså fremragende afslutning.

Jeg lagde heller ikke mærke til trætheden hos spillerne. Desuden kunne jeg heller ikke se en logisk indskiftning i forhold til den bænk vi havde. Sterling er jeg bange for ville have ødelagt balancen på holdet. Fribytter skriver det så fint med Downing og Johnson. Johnson er ikke en ørn i det defensive, men til gengæld er en vel nok den bedste back i PrL offensivt. Ved at bruge Downing, der giver det netop Johnson muligheden for at tage stor andel i det offensive. Sterling er for det første ikke på nogen måde defensiv orienteret, hvilket ville betyde en mere defensiv Johnson, og for det andet, så er Sterling inde i en mindre formkrise. Derudover må skal en ny spiller også lige finde fodfæste i kampen (måske var det grunden til Skrtels og Reinas misforståelse, da målet kom kun 2 min efter Skrtel var kommet på banen). Så synes ikke der er noget der taler for, at det havde været en god løsning med Sterling på banen. City er jo ikke "Orkerne fra Midlands", så der skal selvfølgelig spilles en mere kontrolleret offensiv i sådan en kamp (og da især på udebane) og lige netop her, der passer Downing godt ind.

Park havde jo samme rolle i Man Utd til sidst. Det kan godt være han ikke spillede vanvittig mange kampe, men det var til gengæld ofte i kampene mod de bedste hold han spillede. Netop fordi han har en mere defensiv tilgang til fodbold en fx Nani, der ofte blev ofret. Kuyt var jo heller ikke kendt for at sætte 3-4 stk. Han scorede dog en del vigtige mål og udførte et arbejdsraseri uden lige. Downing mangler selvfølgelig noget på den front.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Rozzer, var det et svar på mit indlæg eller en idé til overskrift?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
@ ST

Muligvis. Men det er jo i tråd med, hvad ejerne og Rodgers hele tiden har sagt - eller rettere, Rodgers har vist ved en anledning udtalt, at topfire var realistisk, hvorefter holdet skuffede fælt umiddelbart efter.

@RedPoppy

Skrtel kan da på ingen måde skærme en bold af, som Aguero altid vil være først på.

Og jeg tror ikke, løbevilligheden bare er et spørgsmål om træthed. Så har den fysiske træning da været helt fejdisponeret, hvis holdet efter en times spil begynder at hænge. Det er i så fald en ret hård kritik, du retter imod holdet. Der må være noget grundlæggende galt i så fald.

Hvordan kan LFC i øvrigt være ovenpå, hvis du mener, at løbevilligheden var fraværende? Det var i hvert fald ikke løbevilligheden blandt de tre forreste, der var noget i vejen med. Shelvey ville i øvrigt kræve en ændring af konceptet. Borini ville være et alternativ til Suarez og Sturridge, som der ikke var nogen grund til at skifte ud.

Downing har som skrevet flere styrker. Bl.a. det balanceskabende og disciplinerede defensive arbejde uden bold. Og det gør, at han tilbyder noget andet end de fleste andre offensive spillere. Det er ikke altid en styrke at have tre spillere til den samme position, som tilbyder nogenlunde det samme. Det er da også derfor, at Assaidi efterhånden ser umådelig uinteressant ud. Desuden tror jeg, at spillere som Shelvey og Suso vil have godt at et låneophold, og spillere som Sterling, Coutinho og Borini er jo alle unge og relativt uerfarne i PL-sammenhæng, hvorfor det ville være lidt satset at lade dem kæmpe om de pladser, Sturridge og Suarez ikke nupper.

@ Andib

Netop. Der findes mange eksempler på de lidt mere kedelige fløjspillere, der især er blevet brugt i kampe imod tophold. Wenger har jo heller ikke altid brugt driblekonger på fløjene.

Vi ser åbenbart situationen med Aguero forskelligt. Imø. læser Skrtel afleveringen i ok tid og løber med Aguero (som har et ret snedigt udgangspunkt over hos Carra og kommer i ryggen på Skrtel for at udnytte den enorme afstand, der er til venstre back). Hvis Skrtel kikser sit forsøg på at komme først på bolden, så er Aguero fri foran mål, og Aguero har allerede sat Skrtel, inden afleveringen bliver slået, som jeg ser det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af rozzer
@ST

Overskrift! Der er fremskridt om end det kommer stille og uroligt.


From doubters to achievers.
Skrevet af RedPoppy
Selvfølgelig skal han da ødelægge Agueros muligheder for at komme ind på bolden først, og beskytte sin keeper. Han kan lave obstruktion og alt muligt andet der gør at Aguero ikke vil komme før Reina på den bold.

Det ved jeg ikke, men det er jo krævende at løbe så meget som vi kommer til i vores kontrafaser. Det er jo meget direkte, og vi angriber jo med mange spillere, så det tære på kræfterne, også selvom vi faktisk har bolden mest. Jeg synes bare ikke vores kontraspil er så effektivt til sidst i kampene netop fordi vi kommer til at stå så dybt, og der bliver for langt mellem midtbane og angreb.

Jeg mener at vi ikke fik nok ud af vores kontramuligheder fordi vi angreb med for få spillere til sidst, pga trætheden var ved at mærke sig. Længere er den ikke.

At Downing er god defensivt gør ham ikke balanceskabende på nogen måde. Det er en god force at have ja, men det giver også bare mere pres på Sturridge, og Suarez da det meste offensivt skal komme fra dem af.

Det er jo bare en smagssag. Altså vi er enige om hvad han bidrager med, men vi er bare uenige om han skal bruges.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
Han kan da ikke lave obstruktion, når han ikke er foran Aguero. Og mon ikke Skrtels tilgang til Agueros løb er, at Reina ikke blander sig? Hvis Skrtel på forhånd vidste, at Reina ville blande sig, kunne han muligvis have foretaget sig noget andet, men det tvivler jeg stærkt på, at han vidste, at Reina ville. Selvfølgelig, hvis Skrtel kommunikerer et eller andet til Reina, så ændrer det en del på situationen, men det, synes jeg altså ikke, fremgår tydeligt af situationen.

Hvis spillerne er så trætte efter en times spil, at de ikke har kræfter til at løbe med i kontraangreb, er der et eller andet helt galt. Nu da vi ikke ved, hvor trætte spillerne reelt var, så kan det være, at det var en blanding af psykologi, et brugbart resultat på en svær bane, ønsket om at være mere i boldbesiddelse og, ja, træthed. Jeg forstår bare ikke helt kritikken, nu da LFC jo netop kontrollerede anden halvleg og kom frem til chancer og en scoring, som kunne have givet sejren. Jeg kan virkelig ikke forestille mig en meget bedre indsats offensivt - måske pånær lidt mere skarphed foran mål.

Sturridge og Suarez har hver en stor afbrænder i første halvleg. Sturridge er gået forbi Hart, men skuddet blokeres. Sturridge finder Suarez i feltet, men Suarez´ skud er upræcist. I anden halvleg har Sturridge en god chance, da Suarez sender ham afsted, men han får ikke nok ud af situationen og forsøger at filme. Suarez har også en god chance, da Downing finder ham i feltet, men igen er afslutningen ringe. Udover de to langskudsmål har Suarez og Sturridge også gode forsøg udenfor feltet. Presset var åbenbart ikke et problem for dem. At forvente at de vil komme frem til mere på udebane imod det bedste forsvar og det næstbedste hjemmebanehold i ligaen virker en smule urealistisk. Og når nu holdet netop dominerede langt det meste af kampen og producerede de fleste og største chancer, så har jeg svært ved at se, hvorfor Downing skal kritiseres. Især når din kritik også går på, at spillerne ikke viste offensiv løbevillighed, hvilket Downing i høj grad gjorde, selvom han ikke viste det samme drive på bolden, som Suarez og Sturridge.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pseudoabs
Det havde jeg godt nok ikke lige regnet med, heldigvis er Liverpool ikke direkte indblandet i det. Men EB´s overskrift fik gjort mig noget urolig, et kort øjeblik.

Og derudover lidt tragikomisk at vi så alligevel ikke formår at score mere end et enkelt mål, mod en målmand der er blevet betalt for at lukke mål ind..

http://ekstrabladet.dk/s…1914236.ece
Skrevet af howalt90
Mener ikke det er første gang jeg hører det om en kamp vi har deltaget i. Kan dog ikke huske i hvilken sammenhæng jeg har hørt det, ikke sådan når man rammer det 23. år på hukommelsen :)
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Khankar
Kampen mod Besiktas, hvor LFC vandt 8-0, blev også på et tidspunkt mistænkt for matchfixing.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
100 players who shook the Kop er tilbage til sommer.

Der kan stemmes her: http://www.liverpoolfc.c…n-it-s-back
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af howalt90
Luis Garcia

Xabi Alonso

Heskey (Kan ikke komme uden om Kong Heskey!)

MBE

Fernando Torres

Dirk!

Luis Suarez

Finnan.

Michael Owen

John Arne

Ja måske ikke de bedste, men det er en blanding af mine yndlingsspillere og hvad jeg mener er de bedste :)
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce
0