Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Gennemsnitsalderen er nu forholdsvis lav, men med de få skader, der har været denne sæson, har startopstillingen rigtig nok en del gang indeholdt mange rutinerede folk.

Rodgers har næsten eksplicit givet udtryk for, at der skal hentes ældre og mere etablerede spillere, end indkøbspolitikken normalt dikterer, og jeg er sådan set enig. Jeg tror, at Rodgers ser rutine og lederevner som nogenlunde det samme, da han vil have alle spillere til at tage ansvar.

En ny Sami vil bestemt ikke gøre noget, og Agger skal formentlig under alle omstændigheder have en ny makker. Men vi må jo se, hvad det nye team disker op. Det bliver forhåbentlig noget andet og mere end tidligere akademispillere og gamle Comolli-projekter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Jeg så lige highlights fra Zenit-kampen, nu der er fodboldfriweekend, og sådan rent highlights-mæssigt er det jo ikke vanvittigt, hvad LFC kommer frem til. De to frisparksmål er snu/flotte, men det var jo ikke gennemspillede angreb, der førte til, at LFC i første omgang fik de to frispark. Det andet mål, LFC scorer, er godt bygget op, men Zenits midterforsvarer slår sig på et tidspunkt og ligger faktisk ned, men rejser sig op, da Allen løber i feltet, men han kan ikke nå at stoppe ham.

Og så var der disse tre afleveringer...

https://www.facebook.com…43123214622

En godkendt kamp, men ikke en kamp, der imø. viser, at LFC er ved at ramme en stime.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Helt korrekt, Fribytter. Første halvleg var det ikke meget ved, og chancerne kom primært fra dødboldssituationer. Jeg mener dog, at vi var begyndt at få momentum og gennemspillede angreb lige inden udskiftningerne (ikke for at træde i det).
-
Skrevet af andib
Du har helt ret Fribytter, men vi havde selvfølgelig heller ikke Sturridge (eller Coutinho) med i den kamp.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af rozzer
Uskiftingerne ødelagde helt rigtigt, alt momentum vi havde fået bygget op ved 3-1 målet.
From doubters to achievers.
Skrevet af Sophus Krølben
Fribytter,

jeg har hverken link eller lommeregner ved hånden til at kaste den præcise gennemsnitsalder i spil, men det er altså kun Hendo og Sturridge i den nuværende idealopstilling, der er under 26. At der så er en del yngre spillere i næste geled er fint, og en del af disse har da haft relativt fremtrædende roller i løbet af sæsonen, men jeg køber ikke helt den der med, at vores hold nødvendigvis er så ungt og urutineret, som nogle ønsker at gøre det til.

Hvis man ikke mener, at spillere som Johnson, Agger/Skrtel, Downing og Lucas efterhånden er klar til at tage det ledelsesmæssige ansvar, som man bør forvente af dem taget deres alder og PL-erfaring i betragtning, skal man måske til at vurdere om de er så stort et aktiv for klubben på længere sigt, og det er måske på de pladser man først skal se på at skifte ud og få nogle stærkere ledere ind på holdet. Man kan selvfølgelig også bare vælge at hente rutinerede folk ind til i stedet at tage over fra Hendo, Sturridge, Allen, Sterling, Wisdom, Kelly, etc., men det udvikler og styrker nok bare ikke holdet og de nævnte spillere (der har potentialet til at udvikle sig til profiler) på længere sigt.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Som nævnt så har Agger, Johnson og Gerrard stort set været forskånet for skader, hvilket de ikke plejer at være. Lucas har så haft en lang skadespause, men har alligevel spillet flere kampe end i sidste sæson. Jeg tror, jeg har skrevet det tidligere, men Aggers sæson burde have været slut for to PL-kampe siden, Johnsons burde have været slut for tre PL-kampe siden, Gerrards burde have været slut for 15 kampe siden, og Suarez´ racismedom burde træde i kraft lige omkring nu. Det er imø. profilerne på holdet, og at de har været så tilgængelige i denne sæson, har gjort, at startopstillingen ofte ikke har manglet rutine, men det er vel de færreste, der pludselig havde regnet med, at tre så skadesforfulgte spillere stort set har været skadesfri hele sæsonen. Lucas mangler imø. at komme op på niveauet før skaden, og derfor har han ikke det spillemæssige overskud til at tage ansvar endnu (og måske får han det heller ikke). Downing er ikke typen, der tager ansvar imø..

Pointen er, at truppen er meget afhængig af få rutinerede spillere, der samtidig er i stand til at tage et vist ansvar. Det er ikke et stort problem, hvis de næsten aldrig er skadede, og derfor har det ikke været problematisk i denne sæson. Men hvis de bliver skadede, så bliver det problematisk. Vi har endnu til gode at se, hvordan Rodgers kan få en skadesramt trup til at præstere. I øvrigt tror jeg, at det er bedst for de unge spilleres udvikling, hvis de har nogle rutinerede spillere at læne sig op af, men det er en anden diskussion.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Selv med 3-4 stamspillere ude ad gangen, burde der fortsat være nok rutine i startopstillingen til at undskyldningen/argumentet om et ungt og uprøvet hold ikke kommer i spil. Og selv hvis alle de nævnte spillere i dit indlæg var ude på samme tid, ville man fortsat have Reina, Carragher, Skrtel, Enrique, Downing til rådighed. Hvis man bygger et hold for fremtiden, skal der vel ikke være så mange flere tæt-på-30-folk i startopstillingen på samme tid?

Dermed ikke sagt, at det ville skade at hente etablerede spillere med erfaring fra absolut topniveau. Spørgsmålet er bare, hvor de skal hentes ind og i stedet for hvem. Hvis man tør satse langsigtet på en ny generation og rent faktisk ønsker at stille et relativt ungt hold, så skal man - frem for at skubbe de unge spillere længere ud i periferien - måske kigge på at udskifte de mere rutinerede spillere, som angiveligt ikke kommer til at fungere i Rodgers´ koncept (Skrtel), som ikke vil kunne formå at tage det påkrævne ledelsesansvar igennem generationsskiftet (Downing), eller hvis stabilitetsniveau må betvivles set i forhold til hvor vi ønsker at bevæge os hen (Reina).

Jeg ser klart hellere en udrensning til sommer, så Rodgers får den trup han vil have og kan blive evalueret derudfra, end at man forsøger at en lappeløsning med bare en Carra-erstatning og en eller anden tvivlsom, men sikkert ganske rutineret, tilgang på midtbanen.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Enrique tjener egentlig som et meget godt eksempel på, hvilken spillerprofil vi fortrinsvis skal gå efter: balance mellem ungdom og rutine, bevist sit værd i PL, og kan erhverves til en fornuftig pris.

Et hypotetisk, fremadskuende eksempel: Efter at have luret lidt med i Newcastle-tråden, ville jeg til at foreslå Ben Arfa som muligt sommeremne. Første google-link der poppede op indikerer dog, at jeg ikke var først med idéen: http://www.dailymail.co.…terest.html

Relativt ung, men med en god portion rutine fra både mesterskabsniveau i Frankrig og PL-erfaring med Newcastle, ambitiøs men vil sandsynligvis ikke have CL som et ultimativt krav, og burde passe ind i Rodgers´ system som kantangriber. Prisen afhænger nok af, hvordan hans comeback her i foråret forløber, men med Newcastles seneste indkøb er han ikke uundværlig for dem, og prisen burde derfor være til at arbejde med.

Så med risiko for at starte transferspekulationshelvedet og få tråden til at gå i præ-sommerlig selvsving, er dette eksemplet på, hvilken retning jeg mener vi på samme tid kan og bør overveje at gå i.
Aaahhh banter
Skrevet af andib
Der er dog lige det med franskmænd i Liverpool....
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
Sophus, jeg er sådan set ikke uenig. Jeg tror bare, at for Rodgers er rutine og det at tage ansvar lidt det samme. Og de typer, der besidder begge dele, samt har de fodboldmæssige færdigheder til at gå forrest, er der få af imø..

Ikke at alle nødvendigvis skal være komplet i alle henseender. Enrique er imø. et godt eksempel på en spiller, der egentlig kan præstere ret godt i Rodgers´ koncept på trods af, at han måske ikke lever op til alle kravene.

Ben Arfa kunne også være interessant.

Men med det hul, der formentlig opstår i midterforsvaret, så skal indkøbene til den position som minimum være på et niveau a la Ben Arfa. Her er Williams, Ogbonna og et midterstopperpar fra Feyenoord vist det hotteste på rygtebørsen pt.. Imø. burde man sigte lidt højere, men der skal ligemeget hvad hentes forstærkninger ind til forsvaret.

Jeg er dog så alternativ, at jeg faktisk godt kunne se en ide i at gå efter typer som Villa og Alonso. Sådanne køb bryder fuldstændig med indkøbspolitikken, men en eller to af den slags køb kan løfte holdet gevaldigt imø.. Selvfølgelig skal prisen være fornuftig, men LFC bør ikke være kategorisk afvisende. Og jeg mener, at den centrale midtbane godt kunne bruge noget mere bredde, og at sideangriberne mangler kvalitet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
Jeg er helt enig med Fribytter her. Jeg har altid ment, det var en stor fejl at lade Alonso gå, og hvis der er bare den mindste interesse fra hans side(hvilket jeg er ret overbevist om der er), og hvis Real vil sælge, skal man bare smide det efter ham man kan. Han er en unik spiller, og signer vi ham, er det stortset ligemeget hvad vi ellers foretager os det vindue, så vil jeg se det som en succes. Det vil være et scoop. :)

Indkøbspolitikken er jo også bare noget generelt. Selvfølgelig vil der være undtagelser, hvis prisen er den rigtige. Alle med kendskab til fodbold ved jo at der er brug for både rutine, og erfaring for at blive et tophold.

Jeg tror mere det det også afhænger af er at man ikke vil købe gamle dyre spillere, og betale kæmpe lønninger til folk man ikke er 200% sikker på man vil få valuta for pengene for. Det synes jeg egentlig også er fornuftigt nok. :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Sophus Krølben
Fribytter,

det er selvfølgelig svært ikke at blive lidt våd ved tanken om Alonso tilbage i den røde trøje. Der er så bare lige det der med Gerrards og hans rolle i Rodgers´ system, og hvordan en tilgang af Alonso ville passe ind. Men det er en anden og længere diskussion, som vi vist også har haft før.

Jeg var jo fortaler for at gå efter Sneijder pga. af hans erfaring og bedrifter på allerøverste niveau, så jeg ville sådan set heller ikke have noget problem med at hente en gut som Villa, hvis muligheden bød sig. Det har jeg bare svært ved at se den gøre. Og hvis vi skal "nøjes" med noget fra hylden derunder, hvor det primære kriterium er erfaring/rutine/lederevner, men der rent spillemæssigt ikke er noget bedre at komme efter end hvad vi allerede har, er jeg ikke sikker på at det er det værd.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
andib,

udover at det nok ikke holder op lige foreløbig med at være sjovt (på sådan et høhø-agtigt plan) at nævne de obskure og underpræsterende franskmænd i Liverpool inden for de sidste 15 år, så er det trods alt ved at være nogle sæsoner siden, at det reelt var sagen, og endnu længere siden, at vi hentede en fransk spiller ind, der kunne beskyldes for allerede at være etableret på topniveau. Det må næsten snart være på tide at komme sig over frankofobien og basere transfertankerne på nogle andre parametre.
Aaahhh banter
Skrevet af MajorBuzzkill
Så er der gang i u-21 ligaen igen!

Vi tager netop nu imod Manures ungdomshold - det bliver utvivlsomt en underholdende affære.

Liverpool line up: Ward, Wisdom, Roddan, Sama, Coady, Adorjan, Suso, Teixeira, Morgan, Shelvey, Sterling. SUBS: Mersin, Jones, Nacho, Dunn, Lussey.

Man U: Amos, Veseli, Buttner, Fornasier, Thorpe, Cole, Lawrence, Januzaj, Sclupp, Powell, Lingard

Har desværre ikke Uniteds bænk med.
Skrevet af Carlsen81
Ekstremt kedelig kamp..
Men fedt at se alle vores efterhånden rutinerede U21 spillere - hørte en syg statistik fra kommentatoren om at Wisdom havde scoret i 14 kampe i træk forrige sæson?
Skrevet af MajorBuzzkill
Sama udvist for Liverpool, andet gule kort - anden halvleg er knap nok begyndt, det ser ikke for godt ud.

Texeira har i det mindste spillet virkeligt godt indtil videre, til gengæld har Suso været alarmerende tandløs.
Skrevet af MajorBuzzkill
Med alle de skader vi har i forsvaret ser det ikke godt ud - Coady spiller centerforsvar og Jonjo Shelvey (ja, Shelvey) er simpelthen rykket ud på højreback, det kan blive grimt ..
Skrevet af MajorBuzzkill
Efter en solid defensiv indsats med 10 mand på banen, ender kampen naturligvis med et 0-1 nederlag, på mål 3 minutter inde i overtiden. En overtid, som udelukkende var så lang, fordi Uniteds fans smed romerlys på banen. Bittert.
Skrevet af ScouserBoy
Englands svar på Messi <3
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
annonce
0