Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
I bliver da meget godt tilgodeset på 6´eren i denne tid, apropos Swansea-snakken. Sidst blev I foretrukket foran Everton - Tottenham, og nu viser de Reading - Liverpool på lørdag.
Lose all to save a little
Skrevet af MajorBuzzkill
Det er såmænd også noget, der bliver sat pris på i den danske Liverpool-lejr. Det tror jeg ikke det er nogen tvivl om, Mercenary - lad dem da endelig blive ved med at vise Liverpool, jeg hader at være tvunget til at streame kampe!
Skrevet af D.B.R. ©
Nej, det klager vi ikke over.

Men 6´eren viser vel også bare de kampe, der trækker flest seere.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mercenary
Ved nogen hvor længe inden det bliver besluttet hvilke kampe, der skal vises?
Lose all to save a little
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg har ingen idé, Merc.

Det er lidt overraskende de valgte sidste uges kamp fremfor Spurs-Everton, men denne weekend er det vel knap så overraskende. Der er alligevel en del Liverpool fans i Danmark, og holdene i toppen og sub-toppen har opgør mod hold i bunden og under midten.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Mercenary
Ja, lørdagens program er ikke vildt sindsoprivende i forhold til hvilke hold, der møder hinanden. Som arsenalfan så jeg selvfølgelig gerne os - vi trods alt har noget at spille for - men jeg må nøjes med et dårligt stream. Det er en ond verden.
Lose all to save a little
Skrevet af Banksy
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Ml1981
Hej i tråden medlidende Liverpool fans

Har læst med herinde i størstedelen af sæsonen, og nu må jeg hellere komme ud af busken. Det er dejligt, at se der er så mange sympatisører af denne dejlige klub som deler deres meninger, frustrationer og GLÆDER.

Det er jo ikke en dans på roser at være Liverpool fan i disse tider, kan kun svagt huske det seneste mesterskab, og der betød det ikke noget videre for mig(ville helst bare spille fodbold dengang). Men som årene gik blev jeg mere og mere fascineret af The Reds og ikke mindst deres fantastiske tilhængere.

Nå i er nok alligevel ligeglade med at hører om mit tilhørsforhold, så det skal jeg nok sparer jer for mere af.

Ved at mange er ved rive håret af over vores sæson, og den har da heller ikke været fantastisk på nogen måde. Men jeg synes alligevel man kan sidde men en god følelse hvis man sammenligner med sidste sæson. Liverpool kan ikke bare købe mesterskaber som de øvrige tophold(slet ikke når pengene bliver brugt så håbløst som sidste år, men det har man forhåbentlig lært af), så jeg håber/tror der er en langsigtet plan, og vi kun ser begyndelsen. Jeg føler mig overbevist om BR er manden der kan føre Liverpool tilbage til toppen hvis han for tiden og opbakningen (både ro og penge). Det tager tid og de rigtige spillere at få kørt et så krævende system ind. Så giv ham 5 år og så spiller vi med om mesterskaber, for hvis vi ender med at skifte manager efter hver halvdårlig sæson bliver vi det aldrig. Så ender vi blot med en skæv vreden overbetalt trup, som er fyldt med forskellige managers spillertyper.

Jeg har ja hatten på og håber vi snupper 6 pladsen og ryger i Europa (taber mentalitet af Rodgers at sige det kan være godt hvis vi ikke gør, må være taget ud af kontekst).

Hvis vi så skal kigge frem mod næste sæson, mener jeg ikke vi behøver den helt store kølhaling for at spille med om 4 pladsen (nogle vil måske betragte mig som sindssyg). Nej jeg mener blot det kræver alle spillere med på systemet og man bruger pengene de rigtige steder. City, Chelsea og United er nok stykket af også næste sæson, men Arsenal og Tottenham er altså ikke meget bedre hvis truppen og systemet bliver finpudset.

Det er ikke til at sige hvor mange penge Liverpool har at bruge på transfermarkedet, under alle omstændigheder skal de bruges fornuftigt.
På målmandsposten tror jeg ikke der er nogen der er villig til at betaler hverken hvad vi vil have eller hvad han vil have for Reina. Så han skal bare finde niveauet fra for 2 år siden, kan desuden heller ikke se hvem vi kan hente der er bedre, ny backup burde hentes hvis man kan finde en billigt.
Salg:
Køb: Reserve

Forsvaret er achilleshælen som jeg ser det, Agger er super og burde udnævnes til vicekaptajn når Carragher stopper. Derudover er der store talenter som nok skal blive til noget i Robinson og Wisdom. Kelly er fin som reserve og Enrique er ok. Skrtel skal sælges mens der er nogen der vil betale, tror ikke han passer til BR. Johnson er været skidt på det seneste og burde sælges for at gøre plads til Montoya. Det vigtigste bliver at få hentet en center forsvare, evt. Shawcross, Dede, Alderweireld eller Micah Richards (hvis han kan omskoles, synes han er klasse og har en vild styrke)
Salg: Skrtel, evt johnson og Coates.
Køb: Montoya og en af Shawcross, Dede og Micah Richards samt en reserve, kunne rigtig godt tænke mig Luke Shaw til venstre back hvis man kan få en god pris for Enrique

Midtbanen er som sådan ok så længe Lucas er klar og i form, men det nytter ikke at være så afhængig af en mand. Derfor skal der en kapabel reserve til, aner bare ikke hvem det skulle være, han måtte også gerne kunne spille boks til boks så han ikke skal side på bænken hver gang Lucas spiller (forhåbentlig alle liga opgør). Måske det kunne være fattigmands Toure, Mohamed Diame. Spørgsmålet er om han kan agere oprydder? Men ellers også en god reserve for Gerrard som Jeg synes skal være boks til boks i stedet for playmaker. Playmakeren synes jeg helt klart skal være Allen næste sæson, han har ikke været for heldig i år, men har også spillet med en skade, han skal nok blive god hvis blot han for tiden. Henderson og Shelvey er fine reserver og sidst nævnte håber jeg snart slår igennem (håber jeg selvfølgelig alle i Liverpool gør)
Salg: Spearing
Køb: En Lucas reserve

Angrebet er ganske fint og vi score også mange mål i år, meget afhænger af Suarez som er måske den bedste efter Messi og Ronaldo. Men vi har altså meget talent og potentiale i resten af vores spillere som bare skal have tiden til at udvikle sig. Coutinho har været et frisk pust og er en håndfuld for enhver forsvarer. Sterling er meget ung men har et uomtvisteligt talent. Borini har vi ikke set meget til men eftersigende skulle han jo have været god i Roma. Sturridge startede godt, men er efter min menning lidt lad, og han skal vide at hvis han skal være en del af Liverpool skal der arbejdes for holdet. Suso bliver også god og Downing har faktisk gjort det fint i år. Assaidi har aldrig rigtig fået chancen men det regner jeg med at der er en grund til. Det er den slags fejlkøb der skal minimeres.
Salg: Pacheco, Carroll, Downing (blokere for de unge talenter), Assaidi
Køb:

Konklusion: Der skal investeres en del penge i forsvaret og lidt på midtbanen. Men vi burde også kunne få 200-300 millioner ind på salg. Men vigtigst af alt vi skal få spillerne til at tro på det og stå sammen, samtidig med systemet bliver spillet ind. Det bliver en spændende tid og forhåbentlig er Liverpool FC snart med fremme igen.
Puha det blev langt, håber ikke det har generet nogen.

YNWA
Skrevet af rozzer

"Men vi burde også kunne få 200-300 millioner ind på salg."

Hvis man ser på klubbens evne til at sælge spillere, så er der intet-som-helst der bare end i nærheden tyder på, at det realistisk at få det beløb ind.

Downing bliver endvidere, det har Rodgers allerede bekræftet over for ham.
From doubters to achievers.
Skrevet af Lynild
Hvordan blokerer Downing de unge talenter?

De unge får da rig mulighed til at præstere, Coutinho som den seneste... Hvad hed ham den unge, der fik masser af spilletid i efteråret? Suso og Shelvey har haft mulighederne også. De kan lære af Downing og bide sammen og præstere for at gøre sig fortjent til at starte inde.

Suarez er klubbens største salgsobjekt, efterfulgt af Carroll. Skrtel skal nok indebringe en mønt. Ryger de tre, så er 200-300 millioner dkr ikke urealistisk.
Skrevet af Cheech
"Ved nogen hvor længe inden det bliver besluttet hvilke kampe, der skal vises?"

Jeg tror, det afhænger af, hvem der spiller. Jo større opgør, jo tidligere beslutter de sig. Derfor reklameres der i visse tilfælde næsten en hel uge før opgøret sparkes i gang.

I de fleste tilfælde tror jeg dog, det besluttes helt ned til et par dage før. Det ville i hvert fald forklare, at bold.tv som oftest ikke er til megen hjælp, før et par dage inden kampene spilles.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Mercenary
Det lyder meget plausibelt, Cheech.
Lose all to save a little
Skrevet af RedPoppy
Nu er vi jo ikke en klub der skal sælge stamspillere, for at få råd til lottokuponer. Vi skal af med alt det vi ikke kan bruge, og forstærke os på deres positioner.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af liverpool91
Man må antage at salgs-objekterne er: Carroll, Skrtel, Coates, Assaidi, Spearing, Downing og Henderson. De to sidste er selvfølgelig ikke ligeså klare, som de resterende. Men det vil ikke overraske mig, at de bliver vurderet, uanset BR´s udtalelser.
200-300 mio. på spillersalg, er på ingen måde urealistisk.
Skrevet af RedPoppy
Jeg håber godt nok ikke vi sælger Henderson. Den mand har rigeligt med talent til at blive en klassespiller, og har også efterladt et positivt indtryk det sidste lange stykke tid.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af rozzer
Igen! Hvis man ser på klubbens evne til at genere penge ved salg, så vil jeg blive overrasket endda chokeret hvis vi får bare i nærheden af 300 mio ind.

Henderson bliver ikke solgt. Skrtel, Coates, Carroll og Assaidi ryger. Forhåbentlig...
From doubters to achievers.
Skrevet af liverpool91
Hvilke spillere tænker du på Rozzer? Synes tendensen har været, at vi egentlig er okay, til at mindske tabet, på spillere vi har betalt alt for meget for.
Så min anke er snarere spillerkøb og ikke salg.

Henderson vil jeg som sagt ikke afskrive, med tanke på spilletid, og udtalelser.
Skrevet af howalt90
http://onside.dk/primera…-for-suarez

Nogen engelske der skriver om det?? Ud over the Daily selvføgelig.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Banksy
http://onside.dk/primera…-for-suarez

Nogen engelske der skriver om det?? Ud over the Daily selvføgelig.


Jeg har ikke set noget, men derfor kan der naturligvis sagtens være nogle. Jeg elsker Suarez som fodboldspiller, men ser man på forretningssiden ville det nok ikke være dumt, få en ufatteligt dygtig angriber, samt nogle penge til klubben og man skiller sig af med en, som ikke ligefrem giver Liverpool brandet den mest positive omtale.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Banksy
Confirmed #LFC team v Reading: Reina, Enrique, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Henderson, Gerrard, Sturridge, Suarez, Coutinho.

Sturridge starter inde igen, interessant.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
annonce
0