Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ConCort
Styrkeforholdet mellem to hold er vel bedst bedoemt over en hel saeson. I indevaerende saeson har Liverpool vaeret klart bedre og de 9 pladser til forskel kan ikke bortforklares med held og skader. Men hvis de Liverpool tilhaengere som tager pis paa Newcastle i indevaerende traad reelt mener dagens kamp ikke er en udskejelse men en passende bedoemmelse af de to holds styrker maa de vel ogsaa tage imod vaeddemaalet med kyshaand. Det goer de ikke fordi de ved de tager fejl.

Skrevet af D.B.R. ©
Jeg regner ikke med at jeg er en af dem du hentyder til, ConCort.

Jeg sprang med på vognen, da der skulle deles lidt røg ud til Super-Newcastle-supporteren Fremsiden83, og det står jeg gerne ved.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AlstrupLFC
Man vinder ikke 6-0 over Newcastle på udebane uden grund. Det kræver ikke blot en dårlig kamp fra taberholdets side, men også en velspillet, forberedt og gennemudført kamp fra vinderholdets side. Det var en perfekt forberedelse til derbyet mod Everton.
Skrevet af D.B.R. ©
Har man bare ikke fået nok af dagens scoringer kan de genses her:

http://www.tv3sport.dk/#…/video/1724
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Scousertillidie
Fantastiske mål til 0-2 & 0-3, Coutinho ligner sgu noget af et scoop.
http://imgur.com/GP3kX Liverpool & Jakob Stegelmann
Skrevet af rozzer
Tak Inter.


From doubters to achievers.
Skrevet af FalconLFC
Fremragende af kamp af især Coutinho, men hele holdet (- Johnson, der har været helt væk den seneste måneds tid!) gjorde det flot. Boldene bliver sluppet en anelse hurtigere i angrebet end når Suarez er med, og det gav pote. Flotte mål, hvor forsvaret i flere tilfælde var totalt splittet ad.

Sjovt at se Newcastle fansene begynde udvandringen efter 60 minutter, mindes jeg ikke at have set i PL før.
Skrevet af Scousertillidie
Nej, det var fede billeder da de mest hardcore Newcastefans demonstrativt rejste sig og gik ved 0-3 (0-4?)-målet
http://imgur.com/GP3kX Liverpool & Jakob Stegelmann
Skrevet af ScouserTommy , moderator
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Banksy
Wow, fantastisk dybdegående sportsjournalistisk, utrolig baggrundsviden de sidder inde med..
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Kongen
Har du læst artiklen?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af MajorBuzzkill
Sådan har Borini fejret sine scoringer i lang tid, det har intet med Suarez at gøre. At Reina også gjorde det, siger vel bare noget om hvor glad han også er for at se Borini få bolden i netmaskerne.
Skrevet af rozzer
He`ll bite who he wants! Luis Suarez, He`ll bite who he wants...
From doubters to achievers.
Skrevet af stolpesten
Rodgers rygtet til City for at overtage Mancini´s job... Me like!!!

Benitez come home :p
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af rozzer
Det er jeg ikke sikker på at John W Henry er rustet til...
From doubters to achievers.
Skrevet af Sophus Krølben
Jeg nævnte i et anfald af pragmatisme tidligere på ugen, at en karantæne til Suarez på dette tidspunkt af sæsonen og starten af den næste, ville give andre af vores offensivspillere en gylden mulighed for at tage mere ansvar og vise, at et salg af Suarez til sommer måske ikke behøver være så stort et spillemæssigt handicap for holdet, som man kunne forledes til at tro.

Baseret på kampen i går, lader Coutinho-Sturridge til at have taget den udfordring op. Selvom Newcastles forsvar selvfølgelig også var i det gavmilde hjørne, så var det en flot præstation af særligt de to, men også Hendo der gav fin støtte i dybden. De næste par kampe bør give et mere retvisende billede af balancen på holdet, men umiddelbart kunne man godt få den mistanke, at typer som Coutinho og Hendo får mere plads (og ansvar) til at udfolde sig i deres nuværende roller med en "ægte" forward-type som Sturridge på banen end med en omstrejfende type à la Suarez, der er lidt over det hele og konstant søger bolden selv.
Aaahhh banter
Skrevet af Castellano
Hvad laver Sterling for tiden?
Skrevet af Slettet(321402220608)
Spiller for reserverne.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Kongen

Artiklen er blevet rettet siden i går. Det var ikke Niels Søndergaard der havde lavet den oprindelige artikel. I går var der spekulationer om Borinis jubelscene var en hilsen til Suarez, og afsnittet med at han har brugt jubelscenen tidligere etc. var ikke med.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Castellano
Spiller for reserverne.


Hvordan gør han det? Er det én, I regner skal spille en større rolle næsten sæson? Synes han viste lovende takter i en periode, indtil han begyndte at blive lidt træt.
annonce
0