Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedPoppy
Jeg forstår slet ikke hvorfor folk er så ivrige efter at skille sig af med Reina.. Tror folk at klassemålmænd hænger på træerne?

Jeg vil gerne beholde ham. Hellere ham end Begovic.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
Hvem er folk?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kemosabe
Folk er generelt nogen irriterende spassere. Det er ihvertfald min erfaring.
Skrevet af Fribytter
De er også virkelighedsfjerne. Måske endda under hallucigen påvirkning.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Folk er idioter. Der er dog en mening med galskaben i dette tilfælde.

Uden i øvrigt at sammenligne hvad de hver måtte have bidraget med i løbet af deres respektive Liverpool-tid, så har jeg det lidt på samme måde med Reina som med Downing: Uden tvivl en solid spiller, der fortsat vil være af tilstrækkelig værdi for holdet i en sæson eller to mere til ikke partout at skulle udskiftes her og nu (og særligt ikke, hvis det skulle være på bekostning af de positioner, hvor det er mere kritisk at få nye folk ind her og nu). Til gengæld næppe heller en spiller til det mere langsigtede projekt, vi forhåbentligt har gang i, hvorfor det bliver et spørgsmål om en ´jo før, desto bedre´-udskiftning vs. en mere organisk udskiftning af spillere på nøglepositioner.

Lægger man dertil, at Valdes forlader Barca til sommer, og at man sandynligvis vil kigge på Reina som hans afløser, og at Begovic samtidig er ved at være moden til at rykke til en PL-topklub, er det relevant at overveje at handle nu. Særligt hvis alternativet er at stå til næste sommer med en Reina, hvis efterspørgsel er faldet markant (fordi førsteaftageren har fundet en anden i mellemtiden), og uden stærke kandidater (hvis Begovic er røget andetsteds hen i mellemtiden) til at være førstekeeper for Liverpool det næste årti - hvilket er det man efter min mening bør stræbe efter at hente.

Jeg vil have det fint med at have Reina i buret næste sæson også (som jeg vil have det med en sæson mere til Downing), da han med præstationerne i år ikke har gjort sig ufortjent til at beholde pladsen (igen, som med Downing), men givet de ydre omstændigheder er det forståeligt, hvis både medier og Rodgers spekulerer i at foretage et generationsskifte allerede nu. Og så er jeg også overbevist om, at Begovic har det der skal til - qua sine nuværende spidskompetencer såvel som fortsatte udviklingsmuligheder - for at være en værdig arvtager for Reina.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Jeg er lidt splittet mht. Reina, men hvor god er Begovic egentlig? Jeg husker da også, at Pulis har sat ham på bænken i dårlige perioder, og at selveste Sørensen har været førstevalg. Han fylder 26 år om en måned, så de dårlige perioder er måske ikke noget, han har rystet af sig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Reina er stadig en god keeper, og bedre end Begovic, men jo hans niveau er faldet siden de fede tider under Benitez. På sine gode dage er han dog stadig top5 med tendens til at lave nogle syge udfald som f.eks. i City-kampen.
Skrevet af Sophus Krølben
Det var vist i sidste sæson, han fik en tur på bænken. Det virker dog ikke som noget, der har rystet ham ud af kurs siden da.

Men hvis valget isoleret set står mellem at hente en ung keeper, der på grund af sin alder måske fortsat vil lave en ´occasional fuck-up´ i starten (men til gengæld udvikler sig til at være en stærk keeper et årti frem), og så Reina der næppe nogensinde stopper med at lave den slags, ved jeg godt hvad jeg foretrækker.

Det optimale vil nok være at hente Begovic, men beholde Reina i en sæson (evt. to) mere, så overgangen kunne ske lidt mere glidende à la Friedel-Lloris hos Spurs. Selvom udskiftningen ikke nødvendigvis sker så hurtigt og smertefrit som i det tilfælde (se fx. De Gea), så taler det til Begovic´ fordel, at han har PL-erfaring. Spørgsmålet er så, om både Reina, Begovic og klubbens spillerbudget ville bryde sig om en sådan løsning.
Aaahhh banter
Skrevet af Banksy
Hvis valget står mellem Reina og Valdes, så burde Reina da klart være at fortrække - Begovic har i denne sæson været utroligt solid, men han har som nævnt været meget ustabil, og det er altså ikke mere end et år eller to siden. Selvom Reina har haft en del drops, og ikke vundet os så forfærdeligt mange kampe mener jeg nu stadig han er det bedste valg af de tre. Dog vil jeg sige, at hvis Begovic ikke er voldsomt dyr ville jeg dog ikke have noget imod at kigge den vej - han er større end Reina og han har været både hurtig og sikker når det kommer til løb mod bolden, uanset om det er på jorden eller i luften.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af RedPoppy
Ej come on. Det er useriøst at foreslå Reina, og Begovic i samme trup. Det er der ingen af dem der kan være tilfredse med.

Alle målmænd laver fuck ups. Det er det eneste man husker dem for medmindre de står en brændkamp i en finale eller lignende.

Synes altså Reina har stået en udmærket sæson, i forhold til de sidste, og han har haft en del vigtige redninger. Synes det der med at han laver fuck ups er meget overvurderet. Tror ikke du finder mange målmænd der ikke koster de 5-6 mål i løbet af en 50-60 kampe.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Sophus Krølben
"Hvis valget står mellem Reina og Valdes, så burde Reina da klart være at fortrække"

Absolut enig. Alene pga. sin alder bør Valdes aldrig komme i spil og kommer det næppe heller - selv hvis Reina skulle bede klubben om lov til at skifte til Barca.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
"Det er useriøst at foreslå Reina, og Begovic i samme trup."

Som sagt er det tvivlsomt, om begge spillere ville acceptere en sådan model. At det er gjort andre steder viser dog, at det ikke er usandsynligt.

EDIT: RedPoppy, du nævner selv at gode målmænd ikke hænger på træerne. Burde det ikke netop tale for at man slår til, når en lovende PL-keeper som Begovic er klar til at blive skudt afsted?
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Men Begovic er jo næsten fire år ældre, end Reina var, da han skiftede. Begovic har spillet lidt over 100 PL-kampe, mens Reina havde spillet over 130 La Liga-kampe inde skiftet.

PL-erfaringen har Begovic selvfølgelig, men en spiller som Ron-Robert Zieler har fået over 80 kampe i Bundesligaen og har desuden fået en del af sin fodboldopdragelse i Man. Utd., og han er inde omkring det tyske landshold. Han er 24 år.

http://espnfc.com/news/s…er?cc=5739#
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Reina var (næsten) 23 da han skiftede, Begovic vil være (lige fyldt) 26 hvis kan skifter til sommer. Hvor får du seks år fra?

EDIT: kan se du har rettet det til fire nu. Fortsat misvisende, da det er tættere på tre end fire, men tættere på virkeligheden.

Kender ikke Zieler godt nok til at kunne udtale mig om ham.
Aaahhh banter
Skrevet af RedPoppy
Erfaring er et af de vigtigste redskaber for en målmand. Reina har i den grad erfaringen, og jeg mener personligt ikke at Begovic overall set er bedre end Reina. Reina er jo i sin bedste fodboldalder nu og i de kommende år, så hvorfor folk vil sende ham afsted er mig en gåde.

Hvis det er fordi man mener man vil få mindre fejl med en anden keeper så tør jeg godt vædde med at der ikke vil ske nogen markant ændring på det område, og det er jo hovedargumentet for at ville af med Reina.

Det er lidt som om at folk forventer at Reina leverer præstationer som i de første sæsoner under Benitez hvor han vitterligt var blandt de bedste på sin position i verden. Nu har han så haft et par sæsoner hvor han er gået et niveau ned, men jeg synes at han er begyndt at finde tilbage til sit gamle niveau igen, med vigtige redninger, og knap så mange fejl.

Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
Men stadig, tre år? Begovic er jo ikke specielt erfaren alderen taget i betragtning.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
RedPoppy,

Som du selv nævner, har han ikke fundet tilbage til samme niveau som tidligere i sin Liverpool-tid. Udover at den forgangne sæson har været godkendt, hvad peger så ellers på, at han er "i sin bedste fodboldalder nu og i de kommende år"?

"Hvis det er fordi man mener man vil få mindre fejl med en anden keeper så tør jeg godt vædde med at der ikke vil ske nogen markant ændring på det område"

Det tror jeg egentlig heller ikke der vil være - i starten. Og som sagt vil jeg isoleret set være tryg ved at have Reina i målet i 1-2 sæsoner endnu.

Jeg kan dog se en fordel i at få en fremtidig keeper spillet ind allerede nu, hvor vi er ved at genopbygge, frem for om 4-5 år, hvor vi forhåbentlig kan konkurrere på et niveau, hvor en keeper-udskiftning med dertil hørende indkøringsvanskeligheder vil medføre en større risiko for vores resultater.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Fribytter,

jeg er bange for jeg ikke helt ser relevansen? At Begovic lige var skiftet til Stoke, da han var på samme alderstrin som da Reina skiftede til Liverpool, siger vel ikke så meget om, hvorvidt Begovic er den rette mand for Liverpool fremadrettet?
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Relevansen er, at Begovic først i en relativ sen alder er begyndt at få førsteholdsfodbold, og derfor kan man sætte spørgsmålstegn ved, hvor meget mere Begovic kan forbedre sig. Altså om han er i stand til at hæve sit bundniveau, så de dårlige perioder bliver kortere og mindre dårlige, hvilket jeg ser som hans umiddelbare svaghed - udover at jeg ikke aner, om han er god i pasningsspillet og kan agere sweeper.

Begovic er jo ikke ligefrem blevet en succes fra den ene dag til den anden, som de yngre målmænd oftest er.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slagside
Det handler vel om, at Reina gerne vil hjem med børneflokken og den spanske skole. Ældste barn fyldte seks år i februar.

Hvis det sker, så vælger Brendan forhåbentligt sin sidste skanse med ekstrem omhu, om det så bliver Begović, Zieler, Ochoa eller en helt fjerde.
annonce
0