Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Cross er decideret vammel at følge på Twatter lige nu. Sølle af Rotten, men det var vel den retning det bar i. Ingen havde vel for alvor tro på at det kunne udredes efter Rodgers´ rant og "fodskaden".
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Real virker ret tæt på en løsning med Den Flyvende Chimpanse, og sikrer sig således en dårligere spiller for det dobbelte. Jeg tror ikke at de også går efter Suarez. Så hellere vente et år og betale for Lamela, når han er færdig udviklet og dobbelt så dyr. Hvis jeg skal lære mine fremtidige unger noget, må det været at få sit fjæs på et FIFA-spil.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af liverpool91
Synes det er ret vildt, at der ikke er kommet andre på banen end Arsenal. 40 mio pund er på ingen måde meget. Ved godt man betaler for hele pakken, men manden er jo blandt de 5-10 bedste spillere pt . Bayern, real, Monaco, hvad ved jeg, byd nu for satan. Vil også hellere have chelsea eller City byder, de er trods alt længder foran i forvejen..

Skrevet af Sophus Krølben
Jeg har forventet, at Suarez ville ryge lige siden de første "misforståede" udtalelser begyndte at dukke op, og jeg har håbet det siden han tog en bid Ivanovic og egentlig ikke var savnet på holdet under sin karantæne efterfølgende.

Timingen kan dog vise sig at være dårlig (eller god, hvis man ser det fra et Arsenal-perspektiv). De franske matadorpenge allerede er brændt af på topangribere, Real og Barca er også ved at have sikret sig hver sin nye offensivsstjerne, mens jeg har svært ved at se ham forstærke Chelsea eller City i en sådan grad, at de ville gide at betale i dyre domme for at trækkes med hans problemer. Bayern er måske en mulighed, men er vel også ved at være fornuftigt besat i front. Det efterlader så næsten kun Arsenal - eller, hvis Suarez´ mål er at sprænge cuntskalaen - United.

PS. 40 millioner er fortsat - uanset hvad - rigtig mange penge.
Aaahhh banter
Skrevet af Stankovic
Synes det er ret vildt, at der ikke er kommet andre på banen end Arsenal. 40 mio pund er på ingen måde meget. Ved godt man betaler for hele pakken, men manden er jo blandt de 5-10 bedste spillere pt.


Der er nok alligevel det dummeste jeg har læst herinde. 40 millioner pund for en spiller som alle ved vil væk fra sin klub? Selv det er alt for meget. Dertil skal man bemærke de 15+ karantæne dage han har haft på to enkelte sæsoner. Det er også noget der uden tvivl vil trække ned.
Skrevet af Bosse1983
Når man ser på hvad der eller er røget over og muligvis under bordet i vinduet, er prisen nu ikke helt i hegnet, hvilket Liverpool givetvis også er klar over.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af liverpool91
40 millioner pund for en spiller som alle ved vil væk fra sin klub? Selv det er alt for meget.


Så Bale er heller ikke mere end 40 mio pund værd? kom dummere


Skrevet af Fribytter
"£40 mio har stort set hele tiden været nævnt. At man gætter og vælger at helgardere skulle det være en "over 40" klausul, kan jeg ikke se problemet i. Ja, det fremstår da cheeky, men det er på ingen måde uhæderligt. Skulle man smide £100.000 mere på bare for syns skyld? "

Du misforstår vist. Det er jo selve gættet, der er problemet. Du skrev, at Arsenal bare bød på en spiller. Arsenal har ikke bare budt. De har smidt brænde på bålet ved at byde lige præcis det beløb, de har budt. Arsenal bør ikke vide, hvad der er den rigtige tolkning af klausulen, og hvis vi antager, at de ikke ved det, så ved Arsenal tilgengæld, at de risikerer at forværre forholdet mellem spiller og klub i en kontraktstrid, hvor Arsenal ikke ved, hvem der har ret. Det er slet og ret dårlig stil. Men mon ikke Arsenal har kalkuleret med det? I værste fald er de med til at gøre en nøglespiller hos en konkurrent endnu mere utilfreds. I bedste fald får de lov at købe den pågældende nøglespiller.

Det er da en ønskeposition, Arsenal befinder sig i. Men personligt havde jeg dog gerne have været fri for den hule snak om værdier. Det er dog en detalje og på sin vis uinteressant. Jeg forstår dog sagtens Rodgers´ kritik.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
@Fribytter

Igen kan jeg ikke få øje på det ekseptionelle hensyn man skal vise. Alt peger på en klausul der siger £40 mio. og man byder umiddelbart over. Hvor Suarez og Liverpool står er ganske ligegyldigt. Det er vel næppe sådan, at man kun kan byde på spillere der er glade og tilfredse hvor de er? Ydermere kan man ikke vente på at Liverpool får deres hus i orden. Der er blevet skidt i nælderne et sted når man er uenige om tolkningen, og igen når rygter om et bud fint siver ud af Liverpool´s ledelsesgange.

Og nej, jeg kan ikke se hvordan Arsenal har forbrudt sig mod egne værdier. Hvis man antager at £40 mio. er triggeren, virker det dumt ikke at smide den sidste skilling, for at sikre sig at man er over, hvis det er kravet. Ville det have været bedre med et bud på £40 mio. efterfulgt af et på £40 mio.+1? Af gode grunde får Arsenal næppe den eksakte klausul og tolkning at vide af Liverpool, hvorfor de selv hvis der var enighed ville skyde nogenlunde i blinde. Der er trods alt en grund til at disse klausuler sjøldent gøres officielle og at klubber søger at holde dem for sig selv.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af RedPoppy
Suarez skal bare lære at forstå at han har en markedsværdi, og den markedsværdi er den han sælges for, og ikke en øre mindre. Om han så skal rådne op på bænken i de 3-4 år han har tilbage af kontrakten. Vi skal ikke sælge til en pris vi ikke mener er fair bare fordi han vil væk. Hvis ingen klubber byder det vi mener han er værd, er der åbenbart ingen der vil have ham nok.

Og når det er Arsenal er det selvfølgelig rimeligt at de betaler dobbelt da de er konkurrenter.

Derudover forstår jeg godt han har ambitioner, men come on. Arsenal..

http://www.sincearsenall…ophy.co.uk/
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Bosse1983
En Worthless Cup på 7 år og ikke et mesterskab inden for en periode hvor de fleste aktive i tråden selv har kunne snøre sine sko. Flot RedPoppy, og meget originalt. Hvor mange år er det uden ChL nu? Ikke engang EL kunne det blive til. Det er muligt at blive for fladpandet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
@ Bosse

Arsenal kan da gøre, hvad de vil. Kritikken lød på, at det var dårlig stil - ikke at det var ulovligt. Og ja, der er da sikkert blevet skidt i nælderne et sted, selvom jeg ikke er helt sikker på, hvad du egentlig mener med det udtryk i den her forbindelse, men det ændrer stadigvæk ikke på, at Arsenal ikke ved, hvem der har skidt i nælderne. Hvad hvis LFC har ret i deres tolkning af klausulen, og Arsenal blot har været med til at forværre forholdet mellem Suarez og LFC? Er det god stil? Arsenal er jo fuldt ud klar over, at det er det, de risikerer at gøre, og de er også fuldt ud klar over, at de ikke aner, hvem der har ret.

Jeg ved ikke, hvorfor du bliver ved med at nævne hypotetiske beløb. Arsenal bød ikke bare på en spiller, som du skrev for en del indlæg siden - de bød et bestemt beløb, som havde at gøre med skriverierne om en klausul, og det er jo ret centralt, og hvad ville Arsenal overhovedet opnå med det første bud? Nu om dage er det nærmest almen viden, hvis en ombejlet spiller har en simpel frikøbsklausul i kontrakten. Det er sikkert ikke efter bogen, og agenter spiller sikkert en stor andel i den slags, men jeg har sjældent hørt om hemmeligholdte frikøbsklausuler hos ombejlede spillere. Dermed ikke skrevet at LFC´ modstand imod, at der findes en frikøbsklausul, peger på det modsatte. Pointen er snarere, at der i dette tilfælde hersker stor uenighed om, hvorvidt der hersker en frikøbsklausul, hvilket gør den her sag markant anderledes end de normale rygter om frikøbsklausuler i pressen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
Hvad hvis LFC har ret i deres tolkning af klausulen, og Arsenal blot har været med til at forværre forholdet mellem Suarez og LFC? Er det god stil? Arsenal er jo fuldt ud klar over, at det er det, de risikerer at gøre, og de er også fuldt ud klar over, at de ikke aner, hvem der har ret.

Så din udlægning er at al interesse i spilleren skal stilles bero, til dette er afklaret? Bliver der så en officiel udmelding om Suarez klausulforhold eller hvorledes? Jeg tror det næppe.
Andre klubber kan naturligvis ikke stå og vente på at Liverpool får orden i deres sager. Det er helt og holdent hos dem fejlen ligger, hvis de ikke formår at kommunikere med deres spillere på en sådan måde, at der er enighed om kontraktforhold.
Suarez begyndte at mukke allerede inden Arsenal bød og har Liverpool ret har de også muligheden for at afslå.

. Pointen er snarere, at der i dette tilfælde hersker stor uenighed om, hvorvidt der hersker en frikøbsklausul, hvilket gør den her sag markant anderledes end de normale rygter om frikøbsklausuler i pressen.

Hvilket igen er fuldstændig underordnet. Hvis Arsenal har en formodning om en klausul, er de naturligvis i deres gode ret til at prøve at aktivere den. Om klausulen er almen viden eller ikke er fuldstændig ligegyldigt.
Når Arsenal af gode grunde ikke har noget konkret at forholde sig til, er der ikke mange andre alternativer end at byde.
Mener man at noget er blevet uretmæssigt offentliggjort, må man søge at slæbe de ansvarlige i retten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af RedPoppy
En Worthless Cup på 7 år og ikke et mesterskab inden for en periode hvor de fleste aktive i tråden selv har kunne snøre sine sko. Flot RedPoppy, og meget originalt. Hvor mange år er det uden ChL nu? Ikke engang EL kunne det blive til. Det er muligt at blive for fladpandet.


Av jeg ramte et ømt punkt. Pointen var at hvis han endelig burde skifte, burde det rent faktisk være til en større klub end Liverpool, og ikke en man forventer skal slås om nøjagtig samme pladser som Liverpool. Synes bare linket i sig selv er meget sjovt, og ville dele det til dem der ikke havde set det. :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Geddar , moderator
"og ikke en man forventer skal slås om nøjagtig samme pladser som Liverpool."

Really!?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af MIden
Nu kan det godt være det bare er mig der ikke har forstået begrebet frikøbsklausul rigtigt, og hvis det er tilfældet så vil jeg gerne have det forklaret. :)

Men, er det ikke sådan at hvis han havde en frikøbsklausul på 40+ så må han skifte til den klub som udløser den? Altså at når klausulen er mødt er det op til Suarez om han vil skifte til den pågældende klub?
For hvis det forholder sig sådan så er der jo intet at tale om eller brokke sig over fra Suarez´ eller LFC´s vedkomne. Det at Suarez taler om brudte verbale løfter peger i retning af at der ikke findes en sådan klausul, men at han prøver at presse sit skifte uden at skulle smide en transferrequest.
\\\"Det er klubbens fans der har gjort at jeg spiller så godt\\\" - Luis Suarez Haha! Hold nu op Suarez, du er ligeså fuld som Sandro. Du er god fordi du er psykopat. :D
Skrevet af Fribytter
"Så din udlægning er at al interesse i spilleren skal stilles bero, til dette er afklaret? Bliver der så en officiel udmelding om Suarez klausulforhold eller hvorledes? "

Nej, Arsenal gør da, hvad de fleste andre klubber vil gøre. Wenger snakker så samtidig om nogle værdier, og det er dem, jeg har svært ved at få øje på.

"Hvilket igen er fuldstændig underordnet. Hvis Arsenal har en formodning om en klausul, er de naturligvis i deres gode ret til at prøve at aktivere den. Om klausulen er almen viden eller ikke er fuldstændig ligegyldigt.
Når Arsenal af gode grunde ikke har noget konkret at forholde sig til, er der ikke mange andre alternativer end at byde.
Mener man at noget er blevet uretmæssigt offentliggjort, må man søge at slæbe de ansvarlige i retten. "

Jeg har tidligere skrevet, at det ikke handler om at have lov til noget. Arsenal gør sikkert ikke noget ulovligt, hvis de gætter på, at der eksisterer en klausul, selvom det ikke kan udelukkes, at de har et kendskab til en klausul, som de ikke burde have. Men derfor kan man stadig sagtens mene, at det er dårlig stil, når det kombineres med snak om de rette værdier. Og hvis man sætter værdierne højest i sådan en sag, så er der den mulighed, at man venter med at byde, til der er kommet styr på uenigheden, og så risikerer Arsenal selvfølgelig, at vinduet lukker, men sådan er det jo, hvis man går meget op i at gøre tingene på den rigtige måde. Eller Arsenal byder et beløb, som LFC vil være tilfreds med. Men der er selvfølgelig pt. ikke mange alternativer til at aktivere en klausul, som Arsenal ikke aner om eksistere, og derfor forstår jeg da sagtens, at Arsenal vælger at byde nu, og at de i det hele taget byder, som de gør. Det har jeg skrevet mange gange. Men at der samtidig snakkes om værdier, forstår jeg ikke. Arsenal forsøger i den grad at lukrere på spillerutilfredshed i et spørgsmål, hvor det er uklart, om spilleren har noget at være utilfreds over. Hvis man skruer tiden et godt stykke tilbage til dengang, hvor der måske fandtes klubber, der gik meget op i at gøre tingene på den rette måde, så er jeg ret overbevist om, at de ikke ville bryde sig om Arsenals fremgangsmåde.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
Really!?


Ja. Jeg tror ikke der er mange der regner med at Arsenal skal kæmpe med om titler, og nok kommer til at være tættere på femtepladsen end på førstepladsen ved sæsonens udgang.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Jenko
@Red Poppy
Jeg håber ikke at kombinationen af tårer og fråde ødelægger dit tastatur.

@Miden
Jeg tror hans udtalelser i går, netop skal anses som en transfer request.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Skrevet af Lynild
Jenko,

Man kan jo kun håbe. Har dog ondt af mine arsenal-venner, at de skal trækkes med hans syge påfund og al den dårlige presse, der følger ham.

Men Suarez vil helt klart tage jeres offensiv op i top3-kandidatur. Bare ærgerligt at jeres defensiv er til en midterplacering.
annonce
0