Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
For min skyld kan han nøjes med at scorer hattrick mod Stoke.


Troller du 61?
Skrevet af Fribytter
Jeg kan simpelthen ikke se logikken i at gå fra Mkhitaryan og Costa til priser på omkring £20 mio. og til Willian til en pris på omkring £35 mio..

Mkhitaryan og Costa er alsidige offensive spillere, som dog fortrinsvis begår sig centralt i banen. De er begge kendetegnet ved intelligente løb uden bold og arbejder begge godt for holdet. Begge er også gode til at komme med i feltet og få afsluttet. De er selvfølgelig ikke ens. Mkhitaryan synes mere elegant og langt bedre i pasningsspillet end Costa, selvom han til tider kan rode sig ud i blindgyder. Costa har mere fysik og er i stand til at lægge et større tryk på modstanderens defensive spillere, men en lidt kluntet boldomgang resulterer til tider i dumme boldtab.

Willian er på mange måder det stik modsatte af Mkhitaryan og Costa. Han er en kantspiller, der hellere vil have bolden i fødderne end spilles i dybden, og han er klart mere en oplægger end en målscorer. Når han scorer mål er det typisk ved at trække ind i banen og trykke af med højrebenet.

Det er dog klart, at med Rodgers´ udtalelser om, at Coutinho er bedst centralt, så vil det være dumt at købe en profil til netop den position, men det er værd at notere sig, at udtalelserne først er faldet efter, at klubben havde tabt kampen om både Mkhitaryan og Costa. Jeg tror sådan set, at venstrekanten havde været Coutinhos optimale position, hvis det var lykkedes klubben at hente enten Costa eller Mkhitaryan, da de netop kunne skabe plads til, at Coutinho ofte kunne ramme lommen mellem modstanderens forsvar og midtbane retvendt imod mål, og det er mindst ligeså vigtigt, hvordan man rammer det område som at have bolden der.

Men Willian er selvfølgelig ikke ubrugelig. Rodgers får dog ikke tilført de 20 ekstra mål med det køb, og holdet vil stadig være meget afhængig af Suarez´ mål. Jeg tror heller ikke, at presspillet forbedres synderligt ved at rykke Coutinho ind centralt - faktisk kan det godt se lidt tyndt ud med en doven Sturridge oppe foran og et par brasilianere, der ikke ligefrem har boldjageriet som en spidskompetence. Men Willian er formentlig en klar forbedring i forhold til Downing, og det betyder, at de fleste modstandere bliver nødt til at investere endnu mere i defensiven sammenlignet med sidste sæson. Og kløften mellem reserverne på bænken og de spillere, der må formodes at være de foretrukne startere, er pt. også så stor, at et køb af en kvalitetsspiller til offensiven er blevet et must. Sturridge, Aspas, Coutinho og Suarez ligner pt. de foretrukne startere, og de er bedømt på tidligere sæsoner og preseason langt foran Borini, Ibe, Sterling og Alberto.

Stadig er £35 mio. dog virkelig meget, og Willians løn, der rygtes til at være på £100.000 i ugen, er også ret heftig og harmonerer slet ikke med politikken om, at nye spillere skal hentes på relativt lønlette kontrakter. Interessen for Willian virker ret impulsivt - en ubekendt i den sammenhæng er selvfølgelig den viden, som alle folkene fra Man. City sidder inde med. Jeg kunne godt forestille mig, at Man. City havde analyseret Willian godt og grundigt, da han spillede i Shakhtar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(321402220608)
så fik Tottenham endnu engang forstærket sig og Bale ser ud til at blive.

Kom nu igang Liverpool, det er et IKKE godkendt vindue indtil videre.

Same old story!!!
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, transfervinduet har sgu været sløjt for os siden handlen med ham med efternavnet ingen kan udtale kiksede.

Det ser dystert ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 61
@Lynild

Jeg er træt af de dårlige sæson start, og derfor har jeg været blid i mod ham...
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Lynild
Enten er din humor for vild for mig, eller også forstår jeg hat. Suarez er jo ikke med imod Stoke?
Skrevet af Merseysides
61 du er helt væk. Haha.


Iovrigt, ser det ud til at vi er færdige med at handle.


\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af Sophus Krølben
Sløjt vindue ligefrem, med næsten tre uger igen? Mignolet, Touré, Aspas og Alberto for Reina, Carra, Downing og Shelvey er givetvis ikke tilstrækkeligt til at spille med om mesterskaber, men hvad havde du forventet? Antaget at vi ikke sælger flere profiler, vil alt der kommer ind fra nu af være fremgang, inklusive en sandsynlig transfer af en Henrik-type.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Merseysides, hvor ser du det henne?
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Sløjt vindue ligefrem, med næsten tre uger igen?

Ja, det er da ikke de vilde forstærkninger der er hentet hidtil, og næppe spillere, der rykker os længere frem i tabellen.

Ja, der er tre uger tilbage. Vi kan stadig nå at hente et par stjerner, eller som sidste sommer undlade at forstærke os, der hvor det kniber.

Jeg håber da, der sker noget fornuftigt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sophus Krølben
Fodboldmæssigt ser truppen nu trods alt bedre ud end ved slutningen af sidste sæson og langt bedre end ved denne tid sidste år. Tager man udgangspunkt i dette samt i resultaterne efter Coutinho og Sturridge kom til, bør det udmønte sig i resultatmæssig fremgang set over den hele kommende sæson.

Fremgang i tabellen er i øvrigt en relativ størrelse. Jeg vil næsten hellere slutter som nummer 7 og være med i opløbet om top-4 til det sidste, end ende som nummer 5 alenlangt efter CL-pladserne pointmæssigt.
Aaahhh banter
Skrevet af Merseysides
S.K

Rodgers har statet at der kun bliver kobt ind der kan gå ind og forstærke os.

Derfor, jeg mener at der ikke bliver kobt nogen.


Der er ikke spiller med den fornødne kvaliet, der vil skifte til os grundet manglende europæriske kampe.


Derfor tror jeg ikke at der vil blive tilføjet flere spillere dette transfer vindue.
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Nu er det ikke LFC anno 11/12, LFC skal konkurrere med. Det er Spurs, EFC og Arsenal anno 12/13. EFC´s vindue har på papiret næsten været ligeså godt som LFC´s. Spurs´ har været overraskende godt. Arsenal har problemer med at finde de rette forstærkninger, men Wenger har stadig en klart bedre trup end Rodgers.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Hvor kommer 11-12 ind i billedet?
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Hov, 12/13 overfor 13/14, Men pointen burde nu være til at forstå.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Det er rigtigt, men det er da en væsentlig detalje at vi hentede Coutinho og Sturridge i vinter, der således først nu får mulighed for sætte deres præg på en hel sæson. Ingen af de klubber vi gerne vil sammenligne os med hentede tilsvarende vinterforstærkninger. Deraf det nødvendige perspektiv med truppens sammensætning sidste sommer, og hvor meget vi reelt er forstærket siden da.

Sammenholdt med vores manglende CL-bold fordrer det igen spørgsmålet, hvad man havde forventet, siden vinduet allerede nu udråbes som "sløjt".

I øvrigt ser det da umiddelbart ud som et fint vindue for Spurs, men det er værd at bemærke, at de fortsat har jagtet en fuldgod erstatning for Modric, eftersom Gylfi og Dempsey ikke slog igennem, mens midtbanen ikke er en plads de i forvejen stod svagt, så jeg ser ikke Spurs´ indkøb som noget der rykker dem endegyldigt fra os, selvom Soldado da sandsynligvis kan bidrage med lidt flere mål end Adebayor. Ender Bale alligevel med at ryge i løbet af de næste par uger, står de pludselig mere svækkede end før vinduet.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg gætter på at man i dette tilfælde er undertegnede.

Så det er mine forventninger der efterspørges. Det er såre simpelt. Jeg har forventet, at der blev hentet et par spillere på samme niveau som Coutinho/Sturridge. Det er umiddelbart ikke sket endnu, deraf betegnelsen sløjt vindue.

Der kan nå at ske ting og sager endnu, man har jo lov at håbe.

Men mon ikke vi har truppen til mindst en syvendeplads allerede.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Genne
Men D.B.R., da Coutinho blev hentet, var der vel ingen der havde forventet at han ville være den forstærkning han har vist sig at være. Det samme kan siges om Sturridge, selvom han var mere etableret....
Skrevet af D.B.R. ©
Næe, måske Alberto bliver et megahit.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Scotty
Er Dembele ikke en fuldgod erstatning? Det mener jeg han er.
annonce
0