Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
@ Fribytter

Jeg mener heller ikke at vinduet er vellykket som det ser ud nu. Det tror jeg heller ikke jeg har givet udtryk for, så var det ikke meningen, i hvert fald.

Breddemæssigt er vi dårligt stillet, hvis ikke der gøres noget. Min pointe var bare at vi godt kan få en god sæsonstart i vores nuværende forfatning. Hvis takterne fra slutning af sidste sæson kan findes.

Der burde både være transfer- og lønbudget nok til at hente forstærkninger. Om det lykkedes vil så være afgørende for evalueringen af vinduet. Vi må vel efterhånden også være i et godt plus, specielt på lønfronten med Carroll, Downing og Reina væk...
Skrevet af Genne
Nu ved jeg godt at statistik ikke er alt, men har I set Willians karriere i forhold til målfarlighed? Det er altså ikke en mand der bomber mål ind vi har med at gøre...40 mål i 274 kampe i hele karriere i alle turneringer. Det højeste antal mål i en sæson han har lavet er 8, igen i alle turneringer.

Jeg synes det virker voldsomt at sprænge banken for den mand, men det kan godt være jeg ikke kender nok til ham.
Skrevet af Sophus Krølben
"En karantæne og en skade, og så er Sterling tæt på at være fast mand"

Du antager altsaa, at Sterling staar foran Henderson, Alberto og Borini. Nuvel, det kan da godt vaere det ender saadan, men mon ikke det saa er fordi Sterling netop viser sig at have overskudet til det.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Og saa er det da fair, at DBR traekker i land/specificerer sit synspunkt, men det virkede nu ret klart som en endegyldig konklusion, hvad der blev ytret tidligere.
Aaahhh banter
Skrevet af stolpesten
Flere medier melder os tæt på Willian fra Anzhi.

Han har udtalt at han gerne vil til PL, og Liverpool er nævnt blandt hans favoritter .. Tottenham og Man United er de andre.. Spændende spiller, men rigtig rigtig mange penge
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
@ Sophus K.

Jeg trækker skam ikke i land. Tolker du det sådan læser du noget mellem linjerne der ikke er der.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af RedPoppy
Aly Cissokho skulle være skiftet på et års lån med blik på permanent siger de fleste engelske medier. :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Jeg antager, at Henderson ikke opfattes som en offensiv spiller på lige fod med de andre offensive spillere i truppen.

Og hvorfor skulle Sterling ikke stå foran Alberto?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
I og med at Henderson oftest har været anvendt på en af de offensive pladser virker det nu ret logisk at tælle ham med. At vi så måske kan blive enige om, at det ikke nødvendigvis er hvor han trives bedst, er en anden snak. Havde Rodgers beholdt Downing og konsekvent forsat med at bruge denne som back, ville det også have været svært ikke at tælle Downing som forsvarsspiller.

Sterling kan meget vel stå foran Alberto i køen, men det ved vi ret beset ikke noget om, og spørgsmålet er om Rodgers pt. ved det heller. Uanset hvad bør Borini og Henderson fortsat stå forrest, hvilket vil sige at 3 ud af de 6 foretrukne offensivspillere skal sidde ude på samme tid, før det unge kuld behøver at komme i spil. Og selv hvis du mener, at Alberto bør puttes i kassen "ung og følsom" sammen med Sterling og Ibe, så bør der vel være en rimelig sandsynlighed for, at bare en af de tre er i en tilstand, hvor man godt kan vove skæbnen og sætte vedkommende ind.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Nej, Henderson står ikke partout foran Sterling. Henderson er blevet brugt, når Rodgers skulle gå på kompromis og kompensere for andre af de offensive spilleres mangler. Derfor er Henderson ikke en offensiv spiller på lige fod med de andre offensive spillere. Han er i Rodgers´ øjne en defensiv spiller på en offensiv position - ligesom Downing var det. Det er nogle lidt andre kriterier, der afgør, om Henderson får spilletid sammenlignet med de andre spillere.

Og jeg mener da selvfølgelig, at Alberto er uprøvet og uerfaren. For det er han. Sterling har mere erfaring fra højeste niveau og fra PL end Alberto. Normalt satser et hold, der har ambitioner om topfire ikke på tre så unge og urutinerede spillere som en fast del af rotationen. Måske bliver det ikke et problem, fordi Rodgers er heldig med skader og karantæner, men at en af de tre selvfølgelig må være klar, når der er brug for det, er en mærkelig enfoldig påstand. I foråret var hverken Suso, Shelvey eller Sterling klar til at gøre en forskel. Man kan ikke regne med så unge og urutinerede spillere. At Borini på trods af den manglende rutine er den mest rutinerede reserve, hvis man ser bort fra Henderson, er altså bekymrende, da han jo netop selv mangler at vise, at han kan gøre en forskel og er god nok til LFC.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
"Henderson står ikke partout foran Sterling"

Nej, selvfølgelig gør han ikke det i hver eneste kamp der spilles. Lige så vel er det næppe givet, at Coutinho eller Suarez hver skal spille den samme plads i hver kamp de er til rådighed. Hvis det taktiske oplæg kræver en anden type and Henderson, vil Rodgers da nok gå efter at give en af de yngre folk chancen. Forudsat at der altså er skader/karantæner til spillere i idealopstillingen.

"Og jeg mener da selvfølgelig, at Alberto er uprøvet og uerfaren. For det er han."

Thanks for stating the obvious. Det er dog ikke ensbetydende med, at Sterling konsekvent står foran ham. Begrænset erfaring på topniveau eller ej, kan det eksempelvis vægte til Albertos fordel at han er et par år ældre end Sterling, og det ville ikke være første gang man ser en uprøvet youngster hurtigt spille sig på et PL-hold. I øvrigt ville det være en klækkelig sum at betale for en spiller, man ikke forventer skal indgå fast omkring førsteholdet fra dag 1.

"Normalt satser et hold, der har ambitioner om topfire ikke på tre så unge og urutinerede spillere som en fast del af rotationen."

Du nævner vedvarende denne rotation, som jeg ikke helt ser behovet for i vores nuværende situation. Nuvel, selv hvis den præmis accepteres, så har Arsenal i den sidste håndfuld år haft Gibbs, Ramsey, Oxlade-Chamberlain fast inde omkring førsteholdet, da disse var i samme alderskategori som Alberto og Sterling. I samme periode har United sluset bl.a. Rafael, Smalling, Jones og Welbeck ind på samme måde. Det er vist gået dem ok.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Rodgers´ koncept kræver anderledes typer end Henderson. Henderson er slet ikke den type, Rodgers vil have på den offensive midt eller på kanten. Han har brugt Henderson for eks. at kompensere for Coutinhos manglende defensive arbejde på et tidspunkt, hvor Allen var mærket af sin skulderskade eller for at spare centrale spillere, men selvom Henderson gjorde det godt, har han haft svært ved at komme på holdet igen. Rodgers´ taktiske oplæg vil sjældent ud fra, hvad vi har set i sidste sæson, betyde, at Henderson ses som en ideel løsning. Han er mere en lappeløsning, som det ser ud nu. Derfor er Henderson en anderledes offensiv spiller, som du ikke bare kan tælle som en mulighed på lige fod med de andre, der passer langt bedre til Rodgers´ koncept. Det viste sidste sæson med al tydelighed. Hvorfor Rodgers så ikke ser et større lys i Henderson, er en anden diskussion.

Sterling står foran Alberto, fordi han har mere erfaring og har vist mere. Ligesom Aspas står foran Alberto. Men pointen er jo ikke, at Sterling er klart bedre end Alberto. Pointen er, at det er et problem, at der ikke er hentet spillere ind, som er klart mere rutinerede og erfarne end Sterling. For det er der ikke, og det er det, der er "the obvious".

Og jeg er ret overbevist om, at Rodgers helst så, at han havde flere offensive spillere til rådighed. Det er interessen i Mkhitaryan, Costa og Willian en tydelig indikation på. Og jeg tror, at Downing blev solgt, fordi Rodgers helst vil have en plads ledig her til slut i vinduet, hvis der skulle opstå en mulighed for at hente en offensiv type, som passer ind i Rodgers´ koncept. Ikke fordi Rodgers er tilfreds med mulighederne pt.. Vi så sidste sommer, at Rodgers gerne løber den slags ricisi, selvom det trods alt ikke er helt på samme niveau som sidste somer. At Rodgers har betalt mange penge for Alberto betyder åbenbart ikke, at Rodgers er stoppet med at lede efter spillere til de positioner, som Alberto er i spil til.

Kelly, Wisdom, Coates, Sterling, Coutinho og Borini er imø. stadig igang med indslusningen. Sturridge har vi ikke se præstere på et stabilt højt niveau set over en hel sæson. Allen og Henderson mangler stadig at få et gennembrud i den røde trøje. De er alle tre 23 år gamle. Og så er der også Alberto og Ibe. Pt. ser det ud til, at de eneste erfarne og rutinerede folk til bænken er, Skrtel, som ikke passer ind i systemet, Henderson, som Rodgers har et lidt specielt forhold til, og så måske en ny venstreback. Efter Suarez´ karantæne er overstået, er det formentlig Allen, der ryger på bænken. Der er ingen rutinerede offensive spillere at sætte ind fra bænken, og der er mange indslusningsprojekter ud over Ibe, Sterling og Alberto.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Henderson er en anden type spiller end Sterling, lige så vel som Suarez er en anden type spiller end Sturridge. Afhængigt af hvilke offensivspillere der er til rådighed og hvordan Rodgers´ taktiske oplæg vil være til den givne kamp, vil det give sig udslag i hvem der vælges til at spille på hvilke positioner. Jeg tror i øvrigt, du måske undervurderer hvor vigtig Rodgers anser Henderson for at være, og at det netop er fordi han tilbyder nogle alternative dyder sammenlignet med de andre offensive folk, at Rodgers konsekvent bruger ham en måde, der til tider forekommer mærkværdig. Ellers ville man måske have forestillet sig, at Hendo havde været på vej væk fra klubben (og vel før en "fast mand" som Downing), hvilket så vidt jeg ved aldrig rigtig har været et tema.

Hvis angrebet forbliver som det er nu efter vinduets lukning, vil Coutinho og Suarez nok være sikre kort blandt de 11, mens der fortrinsvis vil blive vekslet mellem Sturridge, Aspas, Allen og Henderson til de resterende pladser og først herefter vil de helt unge komme i spil. Medmindre Sterling altså overgår sæsonstarten sidste år og samtidig har fået påbygget noget mere robusthed/udholdenhed.

Ovenstående bør i mine øjne være godkendt til et hold, der fortsat er i en genopbygningsfase (uden at dette skal blive en sovepude), som forsøger at køre en fornuftig forretning, og som ikke har europæiske kampe der kræver ekstra bredde. Og derfor ser jeg det ikke som et større problem og tegn på på et svagt transfervindue, at der ikke er hentet særligt rutinerede spillere ind til offensiven.

At Rodgers så fortsat er på jagt efter en Henrik-type er da fint og vidner om et endnu højere ambitionsniveau, men jeg vil ikke tillade mig at blive skuffet, hvis vi uden CL-bold på menuen ikke formår at tiltrække en spiller af den kaliber. Det havde jeg i al fald ikke forventet inden vinduet åbnede. En ny midterforsvarer, derimod, mangler vi i mere akut grad, medmindre BR da har taget Skrtel til nåde og trænet korte pasninger med ham hele sommerferien i den lokale park.

Som en sidebemærkning tror jeg i øvrigt, at Sterling bliver udlejet, såfremt det lykkes at hente Willian eller en anden stjernespiller østfra med et obskurt navn. Apropos Willian, så falder han vel næppe i den kategori af erfaren offensivspiller, du eftersøger, oder was?
Aaahhh banter
Skrevet af flotfyr_17
Average Day of a Tottenham Hotspur Scout

-Arrive at work
-Google "Liverpool transfer rumours"
-Make a list of players Liverpool are linked with
-Recommend these players to AVB
-Go Home


Jeg må sige, at jeg klukkede lidt for mig selv, da jeg læste den her kommentar.
Spot on!
Liverpool
Skrevet af VCC
Apropos komiske kommentarer:

Kolo Toure on Rodgers: "He’s made me feel great and he calls me his ‘Invincible’."
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af Kissinger
Så er der ikke lang tid til.....

Jeg har en enorm tiltro til, at vi får en rigtig god sæson. Håber der går mere end en håndfuld kampe til, at den er væk. Jeg synes specielt, at vi ser uhyggelige ud offensivt. At vi, reelt, ikke er afhængig af Suarez siger en del.

What`s the matter Harry?!
Skrevet af Slettet(321402220608)
Et point idag ville være en fornuftig start, vi skal bare på tavlen.
Skrevet af stolpesten
Selvfølgelig skal der 3 point på tavlen idag .. Anfield skal være en fæstning igen, så alt andet end 3 mod et formodet bundhold vil være noget møg.

Mine forudsigelser på sæsonen er at Liverpool kommer til at kæmpe med om 4. pladsen lang ind i sæsonen, men at Man U, Tottenham og Arsenal nok er for stærke. Tror du vi kan passere Everton i år, og så tager vi 6. pladsen. Det må være realistisk..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Rodgers var parat til at sælge Henderson til Fulham for £4 mio. sidste sommer. Det varede flere mdr., før Henderson fik lov at starte en kamp i PL. Henderson begyndte at få mere spilletid, da Allens skulderskade blev værre, men det var stadig svært for Henderson at blive genvalgt til startopstillingen på trods af gode præstationer. Det er ikke brugen af ham, der virker mærkelig - Rodgers bruger ikke Henderson decideret forkert. Det er den manglende tillid til Hendersons evner, der er mærkelig.

Og igen, det handler ikke om, at Henderson er en anden type spiller. Det er jo at fordreje mit argument. Det handler om, at Henderson ikke er en type, som ideelt set passer ind i Rodgers´ koncept. Du er selvfølgelig velkommen til at være uenig, men jeg har virkelig svært ved at se, at sidste sæson skulle indikere, at Rodgers ser et stort lys i Henderson. Henderson er en spiller, Rodgers sætter ind, når planen på papiret ikke virker i praksis, eller når Rodgers på forhånd har opgivet den foretrukne spillemåde. Det er sådan, Henderson er blevet brugt indtil nu. Derfor skal Henderson ikke opfattes som en offensiv spiller på lige fod med de andre offensive spillere.

Hvis du i øvrigt mener, at Coutinho er det sikre kort i offensiven sammen med Suarez, så er den offensive midt jo givet på forhånd i langt de fleste kampe, og det mindsker i den grad mulighederne for, at Henderson og Allen foretrækkes til de offensive pladser frem for de egentlige offensive spillere. Jeg tror sådan set, at en mere flad tremandsmidtbane kunne fungere fint i visse kampe, men med Coutinho på den offensive midt så tyder det ikke på, at det er noget Rodgers søger lige med det samme.

Præmissen om, at vinduet igen skal betragtes som en del af genopbygningsfase, er jeg da sådan set enig i. Jeg er bare uenig i, at det eneste interessante hold at sammenligne den nuværende trup med er LFC 12/13, og at januarvinduet er en formildende omstændighed i forhold til dette vindue. Hvis man ser på EFC, Spurs og Arsenal, så har EFC hentet ca. ligeså gode spillere ind på trods af markant færre ressourcer, Spurs har haft et meget bedre vindue, og der er ikke købt spillere i dette vindue, som giver forhåbninger om, at holdet haler markant ind på Arsenal.

Rodgers er ikke længere på jagt efter en Henrikh-type. At LFC forhandlede i så lang tid om Henrikh vidner om, at klubben forventede, at det var muligt, men jeg er da enig i, at det er forståeligt, at Henrikh ikke valgte LFC. Det ændrer dog ikke på, at Henrikh var hovedprioriteten i vinduet, og man gør ikke den slags spillere til hovedprioriteter, hvis man blot håber, at de gider at skifte. Man gør dem til hovedprioriteter, hvis man rent faktisk mener, at man har en reel chance for at købe spilleren. Det er da fint, at du har været tilfreds med vinduet uanset, hvordan det gik med Henrikh, men Rodgers har tydeligvis ikke bare opfattet Henrikh som det ekstra, som man måske blot turde håbe på. Derfor fortæller Henrikh også noget om, hvordan Rodgers ser de offensive muligheder pt..

Willian er langt mere erfaren end Sterling, Borini, Alberto og Ibe, og det er det, jeg har efterspurgt. Willian er langt tættere på at være den færdige vare end de unge spillere. At jeg så har mine forbehold overfor, om Willian er en så markant styrkelse af holdet, som prisen indikerer, at han bør være, er en anden diskussion. Hvis ikke Willian kommer til, så tror jeg, at Rodgers forsøger at hente en anden og dårligere spiller end Willian. Men samtidig en spiller med mere erfaring end de unge spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
"Rodgers var parat til at sælge Henderson til Fulham for £4 mio. sidste sommer."

Hvad har det at gøre med, hvordan Rodgers har vurderet Henderson i den seneste sæson og nu?

"Det er ikke brugen af ham, der virker mærkelig - Rodgers bruger ikke Henderson decideret forkert. Det er den manglende tillid til Hendersons evner, der er mærkelig."

Jeg har nu tit siddet med fornemmelsen, at han ikke rigtig har fået mulighed for at spille op til sit bedste, fordi han reelt er blevet anvendt out-of-position.

"Henderson er en spiller, Rodgers sætter ind, når planen på papiret ikke virker i praksis, eller når Rodgers på forhånd har opgivet den foretrukne spillemåde"

Han er jo ikke kun blevet brugt som indskifter. Men Henderson tilbyder noget andet end alternativerne til offensivpladserne, og det lader Rodgers til at påskønne.

"Hvis du i øvrigt mener, at Coutinho er det sikre kort i offensiven sammen med Suarez, så er den offensive midt jo givet på forhånd i langt de fleste kampe"

Nej. Hele ideen med at nævne Suarez og Coutinho var jo, at de meget vel vil blive flyttet rundt mellem angrebspladserne (respektivt mellem spids og venstrekant, og mellem offensiv midt og venstrekant), og at dette samtidig giver mere fleksbilitet i valgmulighederne til de resterende pladser.

"EFC hentet ca. ligeså gode spillere ind på trods af markant færre ressourcer"

Den slags er jo svært at sammenligned på tværs af klubber, der har forskellige behov. Deufoleu og Koné vs. Alberto og Aspas er måske sammenlignelige, men du mener virkelig at Robles og Alcaraz er på samme niveau som Mignolet og Touré? Jeg har i øvrigt tidligere redegjort for Spurs´ indkøb, men det forholdt du dig vist ikke rigtig til?

"Rodgers er ikke længere på jagt efter en Henrikh-type."

Tillad mig at specificere: Et stort navn til offensiven, der kan noget på egen hånd, og som er uprøvet i PL, men som måske kan tiltrækkes på trods at det manglende CL-tilbud.

"Derfor fortæller Henrikh også noget om, hvordan Rodgers ser de offensive muligheder pt.."

Jep, jeg er bare ikke enig med ham.
Aaahhh banter
annonce
0