Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Nu har de LFC-kyndige journalister på Echos webchat tidligere skrevet, at Coates faktisk havde en høj stjerne hos trænerstaben, men at det var den manglende rutine og erfaring, som de frygtede ville koste i kampsituationer, og at det var derfor, Carra blev foretrukket. Om det så passer, skal jeg ikke kunne sige, og imø. er Coates ikke et perfekt match med Rodgers´ forsvar. Men et stort talent er han imø., men manglende spilletid i nu to sæsoner og så en korsbåndsskade vil være hæmmende for selv det største talent.

Men når det så er skrevet, så har Rodgers jo i dag været ude og mere eller mindre direkte givet den del af klubben, som bestemmer over finanserne skylden for, at Willian-handlen ikke blev til noget. Willian ville i øvrigt i følge Rodgers have været perfekt for LFC. Snakken om en centerforsvarer tolker jeg som et forsøg på at lægge pres på ejerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af flotfyr_17
The Guardian bringer et "twist" i Suarez-gate klokken 11:30 dansk tid. Mit gæt er Real Madrid.

http://sulia.com/channel…23f41463b1/
Det må næsten være det her.
Liverpool
Skrevet af Fribytter
I øvrigt lader Guardian-nyheden til at være, at Real Madrid nu endelig, langt om længe, muligvis byder på Suarez, og at LFC vil afvise det...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Det er selvfølgelig muligt, at man ser/har set et større lys i Coates end hvad der er kommet til udtryk offentligt. Jeg hæfter mig dog ved, at Rodgers var tilpas vag i sin udtalelse om, at Coates havde haft brug for at spille i år for at sikre sit gennembrud, uden altså at specificere i hvilken klub han skulle have fået den spilletid. Det er jo heller ikke fordi Coates ligefrem har grebet chancen de (få) gange han har fået den.

Du kan meget vel have ret i, at Rodgers forsøger at udnytte situationen til at lægge pres på ejerne. I så fald er det dog uheldigt at føle trang til at tage den igennem pressen, når konsekvensen i bedste fald er at der ryger et par millioner oven i købsprisen på Papa (eller hvem det nu ender med), og det er næppe langtidsholdbart for klubbens bedste, hvis den ledere har behov for at kommunikere på den måde.
Aaahhh banter
Skrevet af flotfyr_17
Nye friske kommentarer fra Rodgers: "It´s very difficult at this time (for a Suárez bid to succeed). We are trying to get one or two more quality players in through the door. If we lose Luis at this stage it would be difficult to replace him."

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal regne med. Vi er alle blevet skuffet et par gange i dette transfervindue, så jeg tør slet ikke sætte forventningerne for højt op.
Liverpool
Skrevet af Fribytter
"Det er selvfølgelig muligt, at man ser/har set et større lys i Coates end hvad der er kommet til udtryk offentligt. Jeg hæfter mig dog ved, at Rodgers var tilpas vag i sin udtalelse om, at Coates havde haft brug for at spille i år for at sikre sit gennembrud, uden altså at specificere i hvilken klub han skulle have fået den spilletid. Det er jo heller ikke fordi Coates ligefrem har grebet chancen de (få) gange han har fået den."

Men det passer nu også meget godt med det Echo-journalisterne hævdede.

"Du kan meget vel have ret i, at Rodgers forsøger at udnytte situationen til at lægge pres på ejerne. I så fald er det dog uheldigt at føle trang til at tage den igennem pressen, når konsekvensen i bedste fald er at der ryger et par millioner oven i købsprisen på Papa (eller hvem det nu ender med), og det er næppe langtidsholdbart for klubbens bedste, hvis den ledere har behov for at kommunikere på den måde. "

Næ, men Rdogers var jo også utilfreds sidste sommer. Jeg forstår heller ikke behovet for at lufte sin utilfredshed på den måde.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Det ville jo være ikke mindre end fantastisk hvis der er hold i rygterne om at Real Madrid byder på Suarez.. Tænk hvis vi Liverpool fans kan slippe for at kigge på den største skandale i nyere tid, i en Liverpool trøje igen.. Og samtidig for 400 mill for det :p
Ved godt at det kan få indflydelse på at opnå den 4. plads, meeeen den ser jeg ikke som realistisk med den trup vi har kontra vores konkurrenter..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Forhåbentlig sælger vi kun Suarez, hvis vi henter er erstatning med det samme.

Bendtner er vidst stadig ledig.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(321402220608)
400 er også aaalt for lidt hvis bale ryger for 780.
Skrevet af Slettet(321402220608)
med Chelsea´s køb af Willian kunne det måske åbne døren for at Moses forlader broen.

Kunne han ikke løse et problem på venstre kant?
Skrevet af Bosse1983
400 er også aaalt for lidt hvis bale ryger for 780.

Forskellen er at Bale har sit fjæs på et FIFA-spil, mens Suarez figurerer på coveret til filmen Donner Party.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(321402220608)
hvis det betyder så mange penge skal han bare blive i klubben.
Skrevet af Bosse1983
Jeg er faktisk enig i at Suarez, rent kvalitetsmæssigt er et trin over, men det har alle dage været Reals taktik, så i den henseende kan man ikke lave den typiske sammenligning. Rent kommercielt får man en del af den britiske kage som Suarez, som ikke just er populær, ikke giver. Bale er The Shit blandt unge som har en holdning til fodbold men begrænset forstand, så på den måde er det at sammeligne med Beckham-købet. Ronaldo havde lidt af det samme, da han trods alt havde sat ild i ligaen, og det var tydeligt at der var mere potentiale. Bale er jeg meget i tvivl om man får det samme sportslige afkast på.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jesse Pinkman
KEYtinho kan åbne ethvert forsvar, og på papiret(!) har vi en god defensiv. Alt er muligt. Samtidigt har vi også mange talenter i truppen, som kan blomstre op lige pludselig og blive en faktor a la Sterlings efterår.

Men det er bittert gang på gang at se klubben blive afvist i sidste ende.
DIAZ MIO!
Skrevet af Slettet(321402220608)
er det muligt at flyve fra DK direkte til Liverpool?

eller hvad er jeres erfaringer med transport til Liverpool fra evt. Stanstead?
Skrevet af Sten_H
Norwegian flyver direkte Kastrup - Liverpool. Mandag, onsdag og fredag. Alternativet er at flyve til Manchester og tage toget derfra (ca. 1 time)
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Sophus Krølben
Hvor vil du afsted fra? Da jeg i sin tid boede i Aarhus, tog jeg Ryanair fra Billund over Dublin. Det virkede lidt åndssvagt at flyve til Irland og så "tilbage" til England igen (og på to separate bestillinger pga. Ryanairs bookingsystem), men det var klart den billigste løsning. Der kan meget vel være kommet andre billige alternativer til siden da, men hvis prisen spiller en væsentlig rolle, kan denne mulighed være værd at undersøge.
Aaahhh banter
Skrevet af Slettet(321402220608)
helst Jylland, men kan se at Ryanair ikke længere flyver til Dublin, så det er udelukket, tror det billigste er til stanstead og så leje bil til Liverpool.

Afsted fredag og hjem mandag.
Skrevet af Sophus Krølben
Hvis pris er vigtigere end komfort, så se evt. på National Express´ forbindelser fra Stansted, som alternativ til billejen (og de sædvanligvis pebrede togpriser).
Aaahhh banter
Skrevet af flotfyr_17
Jeg har fornyligt været i Liverpool, og der tog vi flyet fra Billund til Stansted. Derfefter tog vi bussen fra Stansted til centrum af London. Efter det tog vi så toget til Liverpool, hvor vi skulle stoppe undervejs. En sindssyg bøvlet tur, som i sidste ende kommer til at koste mindst lige så meget, som en billet direkte til Liverpool. Bare togbilletten frs London til Liverpool kostede ca. 800kr t/r.
Liverpool
annonce
0