Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Nu har vi haft 14 dage til at gætte på aftenens startopstilling. ThisIsAnfield mener at vi kommer således:

Mignolet
Wisdom - Toure - Agger - Enrique
Henderson - Lucas - Gerrard
Aspas/Moses - Studge - Coutinho

Der var lidt spekulationer om Sakho i stedet for Toure, men det har de trukket i sig på twitter.

Never change a winning team. Skrtel ser ud fra ovenstående dog ud til at blive forbigået.
Skrevet af Bosse1983
Så langt har det lignet en dobbelt pivot med Lucas og Gerrard, hvor Hendo er på højre kant og Aspas bag angriberen. Hendo har dog arbejdet godt i begge retninger og således suppleret Johnson, som har tendens til at glemme de defensive pligter når han går frem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sophus Krølben
Der bør måske også mere end en enkelt stærk kamp til at komme foran en fit Toure i køen, når man tager bilsælgerens sæsonstart i betragtning.
Aaahhh banter
Skrevet af Bosse1983
Tourè er en herlig type og personlighed, når han er i form. Han havde fine sæsoner i Arsenal, men er meget afhængig af at makkeren er vågen. Han lader dog til at være blevet lidt mere forsigtig og bedre rent taktisk på sine gamle dage. Han passer dog fint ind i Rodgers konstellation, hvor man typisk spiller med lidt mere risiko. Sakho på en back tror jeg heller ikke man helt skal afskrive, om ikke andet hvis han skal ind og have nogle minutter sent i kampen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Ronge
Hvordan ser det ud med Suarez? Er han med i aften, eller har han stadig karantæne?
Real Madrid AaB In Arsene We Trust <3 Aaron Ramsey <3
Skrevet af Scousertillidie
Suarez har stadig to kampes karantæne, hvilket vil sige, at han kan gøre comeback mod Manchester United på Old Trafford.
http://imgur.com/GP3kX Liverpool & Jakob Stegelmann
Skrevet af jomic...
Han kan ikke være med før Carling Cup kampen hos United d. 25/9...

Jeg håber nu mest på, i forhold til i aften, at de ikke går på banen og tror træerne gror ind i himlen. Synes udmeldingerne fra både Aspas og Enrique er lidt for højtflyvende.

Det er en svær kamp, for Swansea har noget at revanchere i forhold til sæsonstarten. Plus at de har haft landskampspausen og dermed lidt mere tid til at få de nye på plads.

Det har vi omvendt også, men det er uden Johnson og med en Sturridge der har været skadet igen. Jeg håber at vi ikke overbelaster ham.
Skrevet af Fribytter
"Så langt har det lignet en dobbelt pivot med Lucas og Gerrard, hvor Hendo er på højre kant og Aspas bag angriberen. Hendo har dog arbejdet godt i begge retninger og således suppleret Johnson, som har tendens til at glemme de defensive pligter når han går frem. "

Imø. har det nu mere lignet en 4-2-2-2, hvor Hendo og Coutinho har været meget midtsøgende, og hvor Johnson og Enrique har stået for bredden. Og så synes jeg ikke, at Johnson har været dårlig defensivt i denne sæson. Han har nærmere været dårlig offensivt, hvor han har brugt alt for lang tid på bolden og trukket tempoet ud af spillet. Jeg kan ikke komme i tanke om defensive fejl i denne sæson, og de dumme boldtab er ofte sket i situationer, hvor Johnson har befundet sig tæt på modstanderens felt. Faktisk har det ofte lignet, at Enrique har haft et lidt mere offensivt udgangspunkt end Johnson.

Tommy, Osborne er også værd at overveje. Den ligger på Elmegade. Et lille rygerværtshus, men stemningen plejer at være god.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Tak for forslagene.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hænning
Det ser ud til at Liverpool når til afslutningen af Suarez karantæne i en rigtig god position, og det bør kun anspore en hvis form for optimisme, for Suarez bør være istand til at løftet det offensive spil endnu et par trin. Det må næsten være Aspas der bliver ofret bedømt på de første kampe, hvor han har stået lidt svagt billedet. Bevares, han arbejder da hårdt, men han virker bare en smule begrænset både ift. hans fart og hans tekniske formåen.

Man snakker oftest om at held, dommerkendelser og alt det jazz, udligner sig over en sæson. Det har jeg altid ment var noget unuanceret vrøvl, som er en behændig tommelfingerregel for godtfolk der - forståeligt nok - ikke orker at diskutere implikationerne af stolpestatistik og dommerkendelser. Liverpool har ikke fået helt så mange point som spillet har berettiget til de seneste par sæsoner, men det ser ud til at det har været omvendt her i starten af sæsonen, hvor man har fået 2-3-4 point mere end spillet har været til. Det hjælper selvfølgelig at man har fået en stabil sidste skanse. Reina lignede næsten sig selv i den sidste halvsæson, men indtil da har han godt nok været et sløjt bekendskab i snart en hel del sæsoner.

KROENKE RAUS!
Skrevet af Fribytter
Det er nok ikke meget galt, Hænning. En halvskadet Sturridge har i bedste Torres-stil udgjort forskellen offensivt. Defensiven har været udmærket, selvom det var noget heldigt, at nullet blev holdt imod Stoke.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Fanden tage TV3 sport 2...
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af flotfyr_17
The Reds XI in full: Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge.

Subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly


Agger bliver sikkert sparet. Men meget interessant opstilling! Glæder mig rigtig meget til at følge Sakho, som virker rustet til PL. Moses må også gerne vise de takter, som han gjorde i Wigan.
Liverpool
Skrevet af JohnnyDrama
The Reds team in full is: Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge.

Subs: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Sterling, Ibe, Kelly.

Tror det nye forsvar får det svært.

Regner med uafgjort håber på sejr.
YNWA
Skrevet af flotfyr_17
Ja, fuldstændig enig, Banksy... Det eneste alternativ er et eller andet deprimerende stream, som loader mere end det streamer.
Liverpool
Skrevet af Fribytter
Det er godt nok ikke en helt optimal situation. Det må have handlet om, hvem der var mest klar. Sakho mangler kampform, det samme med Skrtel, der dog spillede forrygende imod Man. Utd.. Toure er nok stadig mærket af sin skade, og ifølge Echo sidder Agger ude med en lille skade. Wisdom på backen giver næsten sig selv, da Rodgers udtalte, at Kelly stadig manglede nogle kampe for reserveholdet for at være helt i gear, for et par dage siden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Spændende med den opstilling, offensiven er der intet at pille ved.
Skrevet af Jesse Pinkman
Streamer med et smil, når Carra er i studiet!
DIAZ MIO!
Skrevet af im4eversmart
Hehe, ja. Det var høj klasse af Carragher.
Arsenal FC \\\"Remember the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back\\\" - Tony Adams
Skrevet af howalt90
Det var derfor Agger blev vraget.

Og derfor vi solgte Shelvey??haha
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce
0