Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af rozzer
Nope!

På ingen måde. Jeg glæder mig til kampen, og der er al mulig grund til at forvente at min billet bliver frarøvet af personer med blå tilhørsforhold, hvis jeg skal trække på min erfaring med disse. ;-)

Jeg tænker bare at det er lettere voldsomt at varme op til kampen med håb om The S## ( at nogle vælger lige den avis, minder om at bitterheden er intakt), offentliggører nogle rygter om LFCs managers personlige liv, med håb om det så kan skabe uro i LFC lejren. Endnu en cup finale venter?

Personligt kunne jeg være ligeglad med om f.eks Martinez knalder studiner, ved siden af, ovenpå, bagved. Men sådan er vi så forskellige.

Men som med Gerrards børn, så kan det være svært for dele af den blå halvdel, ikke at smæske rygter i sig.
From doubters to achievers.
Skrevet af Merseysides
Vi er blevet kædet kraftigt sammen med Daniel Amartey.

En ung forsvarsspiller fra Djurgarden.
Det sjove er at de engelske medier roser ham ret meget. Men de svenske kollegare mener han er lidt overvurderet. Never the less.

http://talksport.com/foo…13103166244

Transfermarkt profil

http://www.transfermarkt…214056.html

OG så mit store håb for januar.

Sergi Roberto.
Han skulle efter sigende være facineret af Liverpools spillers muligheder fra Akademi --> Førstehold.

Og der har nok en pointe. Se en spiller som Coutinho. En spiller med potentiale der er begyndt at skinne i Liverpool.

Det samme med en spiller som Sturridge. Hvis du vil, så kan du. Og det er nok i Liverpool favør når man skal ud og signe nye spillere.

Links:
http://www.transfermarkt…0_2013.html


http://www.caughtoffside…midfielder/

Det rygte jeg faldt over idag, med den mest tvivlsom karakter er denne: http://threeandin.com/archives/29739

Mohamed Salah der spiler i FC Basel, skulle også være blevet rygtet til.
Det er meget facinerende da han har spillet flot i CHl. Han er 21 år. Og Winger. Eller retter sagt, han kan spille alle 3 positioner i front.

Tottenham er også nævnt (selfølgelig er de det) Men igen skulle argumenterene være at der er korte vej til førsteholdet for en talent.

Transfermarkt profil:

http://www.transfermarkt…148455.html\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Jeg fornemmer vi siger de samme ting. En mere kompakt midtbane kunne have dæmmet op for Arsenals ditto. Vi så både mod Arse og City sidste år, hvordan vi ved at stå kompakt fysisk kunne matche begge hold og fik to flotte point med hjem fra Manchester og London hhv.

Der hed midtbanen Lucas, Hendo, Gerrard og Downing i begge kampe og ligner tilnærmelsevis den opstilling jeg foreslog ovenfor. Johnson og Wisdom spillede backs i London, ikke den store forskel fra eksempelvis Kolo og Cissokho (eller Agger?).

11/12-sejren på Highbury er skræmmede at hive frem, mest fordi vores spil ikke er markant bedre end dengang (det er Ramsey derimod). Og returen på Anfield, puha jeg husker det som en lorte kampe, nok mest pga Van Purse´s overtidsmål.

Rodgers satsede i weekenden og fejlede. Han skal sgu hive lidt kaniner op imod de store, ligesom han har gjort tidligere. Og nu møder vi et godt Everton-hold med en markant dygtigere træner. Det bliver et brag af kamp!
Skrevet af Lynild
Det er svært at tage transferrygter seriøst på det her tidspunkt i sæsonen. Jeg kan kun tørt konstatere, at det er et noget magert sommervindue vi har haft.

Mignolet og Kolo springer i øjnene som reelle forstærkninger. Reina var en dyr mand til niveauet, jeg er ærgerlig over at se ham forlade klubben, men altid har sin tid, og Mignolet har gjort det godt. Kolo har fra dag et vist sig som en leder på og udenfor banen og et gennemgående sympatisk menneske. Han gik en runde og hilste på tilhængerne før United-kampen, det gjorde indtryk.

Sakho, tjah, han har vel præsteret nogenlunde, mens Aspas og Cissokho begynder at ligne flops, og Alberto og Ilori stadig venter på en reel mulighed for at vise sig frem (hvilket er svært uden EL og MM-cup).

Fribytter fik mig til at tage et blik på de to forgående sæsoner, og trupmæssigt er det skræmmende hvor lidt vi har rykket os, når man ser bort fra Coutinho og Sturridge.
Skrevet af Sophus Krølben
Er jeg den eneste, der finder den seneste tids superlativer om vores angrebsduo en smule opreklamerede? Begge er fremragende individualister, men først og fremmest er de også netop det. Selvom de begge har scoret fint med mål, virker de fortsat mest til at spille hver for sig selv.

Ikke at der behøver være noget galt i det, det er nødvendigt med noget ensporethed i front, men jeg håber ikke Rodgers er blevet så forblændet af hypen om vores angiveligt fantastiske partnerskab i front, at han ikke vil skille dem ad igen, særligt imod de stærkere modstandere, hvor der er behov for mere bredde i spillet og defensiv støtte længere tilbage end kanten af modstanderens straffesparksfelt.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Jeg synes nu, den har været helt på sin plads, fordi hypen netop ikke bare har at gøre med tal, men også er begrundet i, hvordan de løber for hinanden, og hvordan de kombinerer sammen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
Rozzer, forståeligt du glæder dig til kampen - og jeg ønsker dig en god kamp.

Men i stedet for at angribe alle os blå, så kunne du jo "gøre grin" med dem som du mener blæser noget op.

For mig at se, har vi en pissevigtig kamp i weekenden i Crystal Palace, fordi det en kamp vi SKAL vinde. Vi har netop allerede sat points til mod Norwich, W.B.A i starten af sæsonen.

Og jeg er også ligeglad med alt det andet. Jeg er stadig lidt skuffet ovenpå weekendens kamp. Mest pga. af, at Martinez ikke valgte at sende præcis samme hold på banen mod Tottenham, som er vores stærkeste 11. Totteham var rigtig gode, og vi skal være tilfredse med 0-0 - det var et fair resultat.

Hvis jeg skal forsøge bevæge mig ind på kampen mod jer, så det spændende at se om han tør stille vores stærkeste og mest postive opstilling. Men det vil kampen i weekenden måske give et hint om. For er Barkley med der igen eller ej.

Jeg lavede i øvrigt et væddemål med en rød i weekenden. Mine 750 kr. mod hans 500. Han siger i kommer i top-4 - jeg siger nej.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Sophus Krølben
Fribytter, har sammenspillet været udover hvad man ellers burde forvente af to angribere på det niveau, som oveni hatten begge har fået tildelt et minimum af defensive pligter? Hvis den indbyrdes forståelse mellem dem havde været noget ekstraordinært, havde Suarez vel også forsøgt afleveringen til Sturridge i de døende minutter mod Arsenal?
Aaahhh banter
Skrevet af rozzer
Fair nok Toffees.

Jeg forventer egentlig at, hvis vi stiller ind mod derbyet, at I kommer ud af den med en sejr. Jeg har været stille imponeret over jer og Martinez` evne til muligvis at have lært at sine fejl i Wigan. At han muligvis har været lidt for naiv defensivt. Det hjælper også at han har et helt andet materiale at vælge i Everton. Så noget klares ved at det simpelthen bare er bedre forsvarspillere.


Jeg håber virkelig vores midtbane på kl 18, på lørdag at vores midtbane har overbevist, om at vi kan få noget ud af derbyet. Kan vi finde en nogenlunde midtbanekombi - og få sorteret rollerne ud indbyrdes på midtbanen, og at vores offensiv ikke render ind i en måltørke. så har vi en mulighed for top 4 - og få noget hjem fra derbyet. Men først så skal vi starte med smide det tre-mands forsvar af helvede til.
From doubters to achievers.
Skrevet af rozzer
Tillykke med fødselsdagen Tommy! Håber Heighway har forkælet dig med endnu en tur til Anfield ;-)
From doubters to achievers.
Skrevet af gerre
Jeg lavede i øvrigt et væddemål med en rød i weekenden. Mine 750 kr. mod hans 500. Han siger i kommer i top-4 - jeg siger nej.


Odds 2,5 på at Liverpool går i top4. Der må man sige han har fået sig et fint lille værdivæddemål...
Skrevet af Toffees
rozzer, er meget enig i at hvad du skriver om Everton.

Da vi op til PL-starten, da mødte vi Real Madrid, i første halvleg havde de måske 4-5 gennemløb, hvor vores forsvar blev fanget oppe omkring midtercirklen. Virkelig naivt forsvarsspil, og så lige mod et superb kontrahold. Det er ændret i stor grad. Holdet har fundet en god balance.

Og så har været dygtig, men også meget heldig med 11. time signings af Barry, McCarthy og Lukaku. Det har gjort en stor forskel.

Men for mig er kampen helt åben. Den kan lige så godt blive 3-1 til os som 1-3. Det gør det ikke mindre interessant, når det så er lokalopgør.

Men det er en vigtig kamp for begge hold, især da det er lykkedes begge hold at få en start man kan stå inde for. Men hvor alle points pt. er vigtige - netop for at holde sig inde til at være tilfreds.

Men ønsker dig en god tur - og forstår helt naturligvis du glæder dig. :)

gerre, samme tilbud står naturligvis åben til dig også. Den kan dog også fås til 2,50 hos StanJames, ellers ligger den ca. på 2,30 de fleste steder.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af gerre
Jeg tager mine væddemål hos mine godkendte bookies, ellers tak. Og ville da måske også tage det hos StanJames, hvis ikke de allerede havde smidt mig ud, da de ikke er meget for vindende kunder. Men ændrer ikke på at ´den røde´ i mine øjne sidder med det bedre væddemål.
Skrevet af Fribytter
@Sophus

Ja, jeg mener, at de har vist et samspil og en indbyrdes forståelse, som ikke bare kan opsummeres ved at konstatere, at to gode individualister har spillet på toppen sammen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
gerre, tvivler nu på de har smidt dig ud, men ja, kan være irriterende når man bliver påduttet limits.

Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af gerre
Jo de smed mig ud, sammen med en del andre da de havde en oprydningsrunde for nogle år tilbage. Nu er det selvfølgelig yderligere lukket for dem pga. StanJames ikke har dansk licens.

Nu har jeg ikke længere den mail jeg fik af dem men det lød noget tilsvarende dette:

Dear Mr

I am writing to inform you that due to the unprofitable nature of your account it will be closed with immediate effect.

The balance has been sent back, all open bets will be honoured with any returns transferred to you in the usual manner.

Yours sincerely

Padma

Stan James (Gibraltar) Ltd.
No 1, The Square, Marina Bay, Gibraltar.

Email: service@stanjames.com

http://www.betxpert.com/…r-min-konto

Men jo limits er da også irriterende, men så kan jeg sådan set bedre lide Stanjames´ måde, hvis man alligevel bare limiterer ned til 0,5 kr eller noget lignende...
Skrevet af Toffees
gerre, ja ok.

Altså, generelt er det lidt pjattet, at de få der alligevel laver overskud skal udelukkes eller påduttes limit.

Faktisk den lørdag, gav jeg faktisk et bedre odds til en Arsenal-gut. Mine 300 for hans 300. Everton 8 points forspring over Arsenal. Men som det andet er det bare et lir bet. Jeg regner dog med at tjene 200 kr., når bettene skal gøres op. :)

Når nok om betting. Og i stedet tilbage om Agger skal starte inde eller ej. Ikke at jeg spørger, men det er mere Liverpool-tråd relevant.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Mange tak rozzer.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Talksport kører en artikel omkring Susos sæson hidtil hos Almeria i La Liga.

http://talksport.com/foo…3110566992?

5 assists har han allerede i denne sæson, hvilket må siges at være ganske fint når man tænker på han spiller for et bundhold.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Kunne han og Borini have været kærkomne ansigter på bænken i forhold til muligheder? I stedet for at have 4-5 centrale forsvarsspillere derpå.

Givet, skulle han have noget spilletid, men som wing, kunne han have givet muligheder - sammen med Moses - som vi ikke rigtig har. Men igen, offensiven har ikke rigtigt været vores store problem so far.


From doubters to achievers.
annonce
0