Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(321402220608)
FODBOLD <3
Skrevet af banansnask
Emotional rollercoaster!
Skrevet af Swordfishtrombone
Glimrende resultat, kampen taget i betragtning. Havde Allen scoret, havde vi vundet. Den må Rodgers tage på sin kappe. Vi blev overspillet på midtbanen, og Everton var selv farligt, når vi havde bolden.

Det bekymrer mig stadig, at Rodgers ikke har luret, hvordan man slår top-10 hold.

Gerrard spillede sig op i løbet af kampen, da Everton-spillerne var blevet trætte. I starten blev også han kørt rundt.

Skrtl, Lucas, Mignolet var glimrende. Også Flanagan og Suarez selvfølgelig.
-
Skrevet af Sophus Krølben
"Hvorfor blive ved med at forsvare en spiller der gang på gang skuffer .."

Fordi han fortsat er relativt ny i klubben, har været plaget af skader og så at han i øvrigt spillede godt de første par måneder, inden sine skulderproblemer.

"Og jeg vil vove og påstå at han ene mand koster sejren idag ..."

Sjovt at du samtidig udråber Skrtel til sikker mand i forsvaret, når han er manden der fucker sin markering op på de blås første mål. Men sådan er der jo så meget.

"På et eller andet tidspunkt får jeg ret, og Allen har ikke en rød trøje på mere.."

Det gør du muligvis - det er de færreste spillere der bliver i samme klub fra de er 22 og indtil karrierestop. Jeg påstår i øvrigt ikke, at Allen stensikkert bliver en succes, men det er useriøst at sætte autopilot på, bare fordi en spiller ikke får sit gennembrud fra dag 1. Jeg refererer igen til eksemplerne med Hendo og Lucas, som du ikke rigtig har reageret på.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Ja, fint resultat. EFC´s lejesvende skabte store problemer. Men heldigvis har de blå ingen grund til at tale om et nyt Clattenburg-derby.

Må have været fedt for Rozzer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
"Allen skal bare væk. Henderson var der potentiale i, det var vi mange, der mente. Sådan er det ikke med Allen."

Det virker unuanceret, for at sige det mildt. Der var dælme også mange der ønskede Hendo hen hvor peberet gror, ligesom der er mange der godt vil stå ved, at Allen var en af vore bedste i starten af sidste sæson, og at man derfor bør have en vis tiltro til, at han kan vokse med opgaven.

"Men ansvaret ligger hos Rodgers. Selvfølgelig sætter man ikke sin dårligste midtbanespiller ind fra starten i en af sæsonens sværeste kampe."

Enig i, at det ikke var smart at lade Allen få sin første start så længe i lige præcis den kamp. Ideen med at styrke midtbanen var dog i orden, og Moses fra start i stedet for Hendo på kanten havde måske ikke dæmmet op for Evertons venstreside i første halveg som tilfældet var. Allen skulle dog have været pillet ud noget før i anden halveg.
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
Taktisk fadæse af Rodgers. Det kan godt forsvares at man bytter en elendig spillende Allen med Moses, så længe Henderson bliver flyttet ind centralt. Men synes allerede det er en smule dristigt, taget kampsituationen i betragtning, når Mignolet utallige gange har reddet os 1 vs 1. pga. hurtige omstillinger, hvor for mange spillere bliver fanget højt i banen. Men ikke nok med det bliver Sturridge sat ind, for ingen andre end Lucas. 2 kontrollerende midtbanespiller bliver altså byttet med 2 offensive spillere, som sjældent levere disse tilbageløb. Vi har således Suarez, Sturridge, Moses, Coutinho, Gerrard på banen samtidig på Goodison park. Everton scorer også næsten med det samme, efter sin 10. 100% chance.. Vi scorer heldigvis på en dødbold til sidst, og X er et tilfredsstillende resultat.

Derudover var der nogle der var hurtige til at køre Johnson op efter sidste kamp mod Fulham. Der er ingen tvivl om han er den bedste højre back i truppen, men idag viser han hvorfor han ikke har en stor stjerne hos mig. Han er så nonchalant i alt han foretager sig, og står i så stor kontrast til Flanagan på den anden side, som får det maksimale ud af sit talent. Johnson gør derimod kun hvad der er nødvendigt samt sløsede afleveringer og hæl og tå , og har vel en stor andel i 2. og 3. mål
Skrevet af Toffees
"EFC er et godt hjemmehold. Jeg er ganske godt tilfreds. Det handler om at hive point hjem idag, og mindre om spillet. De her kampe har deres eget liv."

Fribytter, nu snakkede vi lidt om det for et par uger siden. Men du er vel lidt skuffet over i faktisk kommer til at stå mere defensivt end kampen vi snakkede om mod Swansea, i første 45 mins?

Men man kan jo omvendt sige i første halvleg, der får i udført det til næsten perfektion!

Tak for kampen, til jer røde. De sidste 10-12 mins var hæsblæsende tæt på begge veje!
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Sophus Krølben
"Det bekymrer mig stadig, at Rodgers ikke har luret, hvordan man slår top-10 hold."

Enig overordnet set, men det bør næppe være på basis af denne kamp at konklusionen drages. Udover hvad man i øvrigt ellers måtte lægge i "derby-effekten", så stod Everton virkelig stærkt. Det taktiske oplæg fra Rodgers´ side var således godkendt imo, reaktionstiden på midtbaneproblemet var dog for langsom.

"Gerrard spillede sig op i løbet af kampen, da Everton-spillerne var blevet trætte. I starten blev også han kørt rundt."

Det hjalp nok også, at Barry blev sendt ned som back - selvom Delofeu så skabte problemer for os andetsteds.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
"Fribytter, nu snakkede vi lidt om det for et par uger siden. Men du er vel lidt skuffet over i faktisk kommer til at stå mere defensivt end kampen vi snakkede om mod Swansea, i første 45 mins?

Men man kan jo omvendt sige i første halvleg, der får i udført det til næsten perfektion!

Tak for kampen, til jer røde. De sidste 10-12 mins var hæsblæsende tæt på begge veje!"

Sådan er det jo med en højreback på venstreback og Allen for en halvskadet Sturridge. Og Gerrard på sprøjter. Som jeg også skrev til dig, så håbede jeg jo dengang, at Sturridge ville starte, og at Enrique ville blive klar.

Jeg ved ikke, hvad du mener med perfektion i øvrigt. EFC var meget farlige på dødbolde og kontraangreb, og i forhold til kontraangrebene så skyldtes det i høj grad, at LFC ikke bare stod og afviste, men forsøgte at bygge op nede fra.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
liverpool91,

jeg tager det så omvendt som et positivt tegn, at Rodgers faktisk vælger at gå efter sejren, særligt fordi det mere og mere lugtede af at Everton ville snuppe den alligevel.
Aaahhh banter
Skrevet af Swordfishtrombone
Helt enig, Sophus. Det skal ikke være på basis af denne kamp. Dog er det for mig at se stadig en dum, dum beslutning at lade Allen starte inde, som blev kørt over på midten i både første og anden halvleg.

Men nej, resultatet er glimrende, som jeg skrev.
-
Skrevet af Toffees
Fribytter, jeg synes faktisk han gjorde det ganske fornuftigt jeres venstre back. Gjorde det ikke sværere end nødvendigt.

Jeg skrev næsten perfektion. At føre 2-1 ved halvleg var superb for jer resultatmægssigt, og at planen lykkedes.

Det nederste du skriver, der oplevede jeg det fuldstændigt lige modsat; og i fik jo også 2 mål på dødbolde.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af liverpool91
Man kan godt gå efter sejren uden, at gå all in. Modstanderen og kampforløbet taget i betragtning, var det uforståeligt.
Skrevet af Fribytter
Flanagan gjorde det fornuftigt, men normalt ville en venstrebenet venstreback komme i mange flere overlap og lægge et langt større pres på modstanderens forsvar.

Offensivt på dødbolde så.

SPillet var jo ikke til perfektion, fordi der blev givet alt for mange omstillingsmuligheder væk. Den slags chancer, som du jo mente, at LFC ville vælte sig i, hvis man valgte at spille på den måde, som du jo så mener, at LFC spillede på.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Et kampforløb hvor vi var presset i bund, et sejrsmål til Everton lå i luften, og hvor vi ikke formåede at bryde igennem offensivt med den for hånden værende opstilling. Hvordan mener du da Rodgers skulle have grebet det sidste kvarter an for at vinde kampen?
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
Hvordan mener du da Rodgers skulle have grebet det sidste kvarter an for at vinde kampen?

Ved at forringe chancen for at vinde, er i hvert fald ikke svaret.
Hvis du mener vi er presset i bund på udebane mod et hold i toppen, hvorfor mener du så at 2 offensive spillere for 2 defensive spillere øger vinderchancen? Er der så allerstørst chance for at vinde med 11 angribere på holdet? Som sagt er det fint at gå efter en sejr, men det skal alligevel gøres med måde, når modstanderen er Everton på udebane. Den mest oplagte ville være Sturridge for Coutinho, en af de mindst oplagte er Sturridge for Lucas.
Skrevet af Toffees
Fribytter, ja, det giver lidt sig selv, at en venstrebenet venstreback ville kunne komme i flere overlap og større pres. Men jeg er nu ret overbevist om, at Flanagan gjorde som han havde fået besked på. Og netop at lure på kontraer, så var der folk længere fremme til at tage sig af det, hvoraf hans rolle bare var at være en defensiv back. Coutinho og Suarez var jo til tider rigeligt!

Nej, så læser du mit indlæg forkert. Bare fordi man står defensivt, og spiller på kontraer, så det ikke ensbetydende med man får mange chancer på omstilling. Men med Suarez fremme kan i tillade jer at tage den stil, han er jo evig uro.

Men det er også svært at tage den tilgang til en hel kamp, især når man ikke lukker den, som Allen selvfølgelig skulle have gjort. Men jeg tror nu også at i kom til at stå lige en tand for defensiv end det reelt var ønsket.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
@ Toffees

Ja, selvfølgelig gjorde Flanagan, som han havde fået besked på. Rodgers ved jo godt, at Flanagan ikke er venstrebenet, og at han potentielt kunne være blevet et svagt led. Det ændrer dog ikke på, at de normale venstrebacks altid har haft til opgave at holde bredden i venstre side, og der var ingen bredde i venstreside.

Og så tror jeg nu, at det er dig, der læser mit indlæg forkert. Det var EFC, der fik mange chancer på kontra. Det var netop EFC, der nød godt af, at modstanderen koksede i opspillet eller blev fanget med for mange mand fremme. Og sådan er LFC blevet straffet før, så det var ingen overraskelse. Du frygtede, at det var EFC, som ville blive udstillet i kontraspillet, men det var altså ikke tilfældet.

Du forveksler i øvrigt det at stå lavt med at spille defensivt. LFC stod lavt, fordi man aldrig fik held med det opbyggende spil - ikke fordi man ønskede det. Hvis planen havde været at stå så lavt og satse på omstillinger, så havde Rodgers jo nok satset på spillere, som kunne true langt mere i dybden end SUarez og Coutinho, for de er altså ikke udpræget gazeller som Moses og Sturridge. Og så havde spillestilen selvfølgelige også været langt mere direkte.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
Fribytter, ja ok, der er vi så uenige.

vi havde dog mange kontraer i anden halvleg. Men ellers i første halvlag lagde vi højt pres.

Og jeg synes da at Coutinho er en god kontra spiller. Og Suarez ligeså. Der handler det også for mig om spille intelligens. Og der ville jeg da til hver en tid hellere have Coutinho og Suarez inde end de 2 andre.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
annonce
0