Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af a j o o b a
I forhold til engelske priser, klubberne i mellem - er £5 mio. pund så ikke billig sluppet for Shelvey? Han er en spiller i svøb. Hvis Liverpool har været smart, har de fået en tilbagekøbsklausul ind i kontrakten
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Sophus Krølben
Jeg havde helst set ham blive sendt på leje i første omgang, om ikke andet for netop at presse prisen i tilfælde af en god sæson på græs. Når det så er sagt, så kan hans svingende præstationer for Swansea hidtil (og for os sidste år) måske til dels tilskrives alder, men har dog stadig mine tvivl om han med tiden kan nå så højt et niveau, at han kan blive profil på et top-4 mandskab.
Aaahhh banter
Skrevet af LiverpoolTorresYNWA
Kevin Nolan skulle eftersigende havde skadet Henderson med sin takling på hans ankel, og han forventes derfor ikke klar mod Tottenham.

Kilde: Daily Mirror.

Hvis det er rigtigt så synes jeg godt nok vores midtbane ser svag ud.
YNWA
Skrevet af Genne
Hvis Henderson også er ude, så er vi jo totalt på røven.

Er det nu Agger eller Sahko skal op og spille defensiv midt?
Skrevet af Halds
Hvis Henderson også er ude, så er vi jo totalt på røven.

Er det nu Agger eller Sahko skal op og spille defensiv midt?

Det håber jeg ikke. Mon ikke det bliver Lucas, Allen, Coutinho, og så Moses-Sterling på kanterne.
LFC 18-5
Skrevet af Sophus Krølben
Mon ikke det goer. Det er nok mere sandsynligt at der bliver skiftet over til et tre-mands forsvar igen, end at der rykkes en forsvarsspiller frem paa midten. Det er i oevrigt lidt svaert at blive klog paa hvor Luis Alberto staar pt., eller hvilken position Rodgers helst ser ham paa, men han boer vel efterhaanden komme i spil som foersteindskifter paa midtbanen.
Aaahhh banter
Skrevet af Genne
Hold kæft det bliver spændende at se, hvordan holdet klarer juleprogrammet uden Gerrard og Sturridge. Det ser umiddelbart grimt ud må man sige, men lad os håbe at folkene i periferien af holdet griber chancen. Det er satme nu vi har brug for det....
Skrevet af Halds
Det bliver meget spændende.. Jeg har stor fidus til, at Joe Allen tager skridtet. Og så får Alberto sikkert chancen på et tidspunkt, men nu må der altså ikke komme flere skader til på midten eller i offensiven! En skade til Lucas eller Allen lige nu, vil være katastrofal. For ikke at snakke om Suarez..
LFC 18-5
Skrevet af Sophus Krølben
Genne,

hvad havde du forventet? At vi ville trille igennem saesonen uden skader til baerende spillere? At vi var nogenlunde forskaanet sidste saeson er jo undtagelsen snarere end reglen. Hvis ikke holdet kan loefte opgaven uden hele TO profiler (og ikke engang den stoerste af slagsen inkluderet), kan man naeppe forvente mere end at forblive et midterhold. Ryger Mignolet eller Suarez ogsaa, kan vi begynde at snakke om "grimt".
Aaahhh banter
Skrevet af Genne
Jeg havde ikke forventet noget som helst. Er overrasket over at holdet ligger så godt til i tabellen og naturligvis glad for det :)

Og jeg er da helt enig i, at man ikke kan forvente andet end skader i løbet af en sæson, og at vi ikke som sådan er hårdt ramt med 3 skader. Det ærger mig bare, at Gerrards skade kommer lige op til juleprogrammet, og at Sturridge heller ikke kan være med i netop denne periode. Skader bliver man ramt af, sådan er gamet. Det er mere timingen der er irriterende, ikke mere end det. Vores manglende bredde på den centrale midtbane risikerer at blive udstillet når kampprogrammet de kommende uger ser ud som det gør, hvorimod vi bedre ville have kunnet bære det tidligere eller senere på sæsonen.

Men jeg er naturligvis optimist, og det er trods alt ikke Suarez der er ude. Så havde vi først været på røven...
Skrevet af JMM
Det er uanset hvad uheldigt at Gerrard rammer en skade samtidig med Sturridge stadig er ude.

Det er absolut nødvendigt at Moses viser hvorfor han bør være fast inventar i Chelsea samt Sterling genfinder sin form. Yderligere er det nødvendigt at marginalspillere som Allen griber chancen. Der er ufattelig meget pres på, og oven i juleperioden gør at Liverpool er i altoverhængende fare for at blive hægtet af i toppen.

Hvis Suarez ikke rammer dagen, er Liverpool på skideren, rent ud sagt.
Skrevet af Halil
Hvordan stopper man bedst Pool angrebet? Og isærdeleshed Suarez og Coutinho?(Begge klubber har problemer med skader for tiden)

Er det at sidde tæt og gå hårdt til begge spillere?

Mit indtryk af Coutinho, er at han ikke bryder sig om at blive omklamret og blive "mast" fysisk. Men Suarez er jeg noget mere i tvivl om, fordi han er så pisse hamrende god.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sophus Krølben
Formkurven har vaeret opadgaaende for baade Allen, Coutinho og Sterling i de sidste par kampe, saa panikken boer maaske pakkes sammen et par kampe endnu. Og selv med Gerrard og Sturridge klar ville jeg naeppe have sat snuden op efter mere end max. 2 points fra kampene mod Spurs, City og Chelsea til sammen. Uanset hvor laekkert det ville vaere fortsat at ligge 2´er ved aarsskiftet, saa vil jeg ikke tillade mig at blive skuffet over den forventede placering omkring de 5-6 stykker til den tid.
Aaahhh banter
Skrevet af Genne
Enig Sophus.

Men det er netop også ekstremt vigtigt at få en enkelt uafgjort eller to i de kampe, fordi modstanderne er direkte konkurrenter til den 4. plads og derfor helst ikke skal have 3. Jeg frygter dog, at det bliver til 0 point i alle 3 kampe. Jeg har stadigvæk ikke set det nuværende Liverpool hold være i stand til at pakke sig og spille på omstillinger, pånær 2. halvegen imod United. Jeg håber dog lidt, at vi forsøger os med den model, for det kan være den gyldne chance for at snuppe point og måske endda en sejr. Vi har hurtige folk oppe foran der kan sætte en mand (flere mand hvis det er Suarez), og vi har vel også de hardhittertyper der skal til i forsvaret hvis det udelukkende handler om at vinde dueller i boksen.

Kampen imod Cardiff skal simpelthen vindes, ikke så meget pis.
Skrevet af Swordfishtrombone
3 x 0 ville være katastrofalt. 3 x 1 ok, fordi vores direkte konkurrenter også mister point. Holdet bør kunne klare sig, og det er nu Rodgers skal vise, at han også kan skabe resultater mod top 10-hold. Og få point udebane (det har knebet en smule denne sæson).

Ligesom vi kan tabe til Hull, skal vi også kunne slå et af de store. Sådan er fodbold. Det vindes ikke på papiret.

Jeg tror på 4 point.
-
Skrevet af rozzer
Jeg tror meget afhænger af på søndag.

Får vi et positivt resultat med hjem fra WHL, så vil troen på at vi for alvor, kan og vil noget i denne sæson - endda uden Sturridge og MBE - forhåbentlig være en katalysator.

Vi har de seneste mange år, aldrig haft det nemt i London, og især ikke på WHL.

From doubters to achievers.
Skrevet af Papadakis
Nu læste jeg på sillyseason at Henderson og Gerrard skulle misse hele juleprogrammet! Gerrard er svær at bedømme, men er de begge ude kan jeg ikke se det ende godt med kun Lucas og Allen på midtbanen mod så mange svære kampe..

Ikke verdens mest troværdige site dog, så er der nogle der har bedre rapporter på skaderne hos de to?

FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af flotfyr_17
Jordan Henderson is expected to be ready for the game against Spurs next Sunday. (Independent)

GET IN! Det er virkelig gode nyheder, hvis det passer!
Liverpool
Skrevet af ScouserTommy , moderator
http://www.thisisanfield…l-west-ham/

Suarez får også tilkendt 4. mål i sejren over West Ham som nu betyder han er på 15(!) Premier League træffere.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af stolpesten
Så røg Suarez lige fra 14 til 15 PL mål .. Han er blevet krediteret 4-1 målet alligevel :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0