Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lassenftw
Det er sjovt det her. Hvor mange måneder skal man mon kigge tilbage i arkiverne, her på bold.dk, for at finde et hav af United-fans som nedgør de såkaldte håbløse liverpool fans som lever i en illusion om at det kan blive en topklub igen. Back at Y´ALL :)
Skrevet af jomic...
@Lassen

Det er vel ligegyldigt. Nyd nu bare at det ser bedre ud end længe. United skal nok komme tilbage og sæsonen skal nok blive tæt.

Vi spiller stadig elendige 2. halvege og vores trup er stadig smal. Men vi er kandidater til CHL.
Skrevet af Slettet(321402220608)
fuld gas i 1 og cruise control i 2.

helt efter bogen i et tæt program.
Skrevet af D.B.R. ©
Desværre en skidt anden halvleg igen, men der blev da sparet nogen kræfter.

Vi ligger nr. 1!
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Emilfu
Kæft hvor er det frustrerende at have spillet på en 3-måls sejr og se jer pisse den væk i en middelmådige 2.halvleg efter en god 1.halvleg.
Skrevet af andib
@Emilfu

Jeg havde også spillet på et hattrick til Suárez. Det er dog ofte hvad der sker, og det er forståeligt nok, når der venter et hårdt juleprogram. Det gør det dog ikke mindre irriterende.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Merseysides
Syntes lidt at det er en skam, at mennesker har glemt Sturrigde. Alle snakker om at hvis vi skal vinde mesterskabet, så er det grundet Suarez og hans mål.

De første 6 kampe var ikke kønne, men det fungerede.
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af J.M
Synes nu heller ikke man ser, at folk har glemt Sturridge. Det ligger vel nært, at fokusere på Suarez og hans nuværende målmageri, når nu Sturridge ikke er der til at supplere?

Sad selv og tænkte SAS, istedet for Suarez, ved målene.
Skrevet af Merseysides
Der er bare mange som snakker om et potentiel mesterskab, takket være Suarez. OG ikke SAS, eller Henderson.

Det er en fejl. Liverpool ligger der, grundet et godt kollektiv.
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af han_solo
Nogle der ved hvilken sang de brugte i Suarez´s mål highlight på 3+ i dag? :)
UTD
Skrevet af howalt90
Du skal ikke mere end 3 sider tilbage før undertegnede spørger til Sturridge
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Matias
Hvor mange assister i PL, står Luis Suarez noteret for i denne sæson?
Skrevet af stolpesten
Vi skal vel selvfølgelig håbe på en Swansea sejr mod Everton .. Men hvem holder vi med mellem Arsenal og Chelsea .. 1 point til hver er vel optimalt, eller skal vi håbe på en Arsenal sejr, da Chelsea nok vil være den største konkurrent af de to til en top 1 slutplacering :p
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af howalt90
Altid kryds de andre imellem. 4 tabte point er alle dage bedre end 3 tabte.

Hvad er det for nogen rygter om en klausul i Suarez kontrakt?? Onside forklarer det patetisk ringe.. http://onside.dk/premier…-til-sommer
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Swordfishtrombone
Der er ingen rigtig, der ved det. En tabloid-avis har breaket den. Men selvom kilderne er meget dårlige, lyder det sandsynligt. Vi kender jo hans drømme. Kontrakten kunne for eksempel hedde: Uden for top 4 (eller mesterskab) må han forhandle med nævnte klubber til en købspris på min. 55 mio. pund.

Og kan vi ikke tilbyde ham CL fra næste sæson, tror jeg næppe nogen kan overbevise ham om, at det skulle ske fra efteråret 2014 om 1,5 år. Så lang tid har en verdensstjerne ikke. Til sommer har han kæmpet for holdet i 3,5 år på godt og ondt, og bliver det endnu en sjetteplads, tvivler jeg også selv på, om vi når det gode selskab året efter.

Det er med andre ord fair nok, han vil videre til verdens bedste klubber, hvis Liverpool ikke rykker sig. I det mindste laver han hverken en Owen eller en Mcmanaman, selvom han i sommer ønskede et for mig at se endnu værre skifte til Arsenal.

Derfor er det endnu vigtigere med januar-forstærkninger.
-
Skrevet af howalt90
Tænker også det må være sådan noget og så længe klausulen ligger på 55 mil pund som minimum er det fair imø
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af J.M
Såfremt holdet ikke kvalificerer sig til næste års CL, kan der da umuligt være nogen der vil benægte ham at skifte. Det ville jo være komplet idiotisk.
Skrevet af Fribytter
Tony Barrett mener at vide, at der eksisterer en klausul i kontrakten, som gør, at ikke-engelske klubber kan købe Suarez for et beløb, der er højere end det, Bale blev solgt for. Han har ikke skrevet noget om, hvordan og hvorvidt manglende CL påvirker en sådan klausul, men mon ikke det gør det?

I øvrigt var det på alle måder en eksemplarisk præstation af Suarez igår, selvom han kunne have scoret et par mål mere. Det burde være fuldstændig tydeligt for alle, hvorfor han vikarierer som anfører i Gerrards fravær. Og Suarez´ generelle udstråling og ageren før og efter kontraktforlængelsen styrker ikke ligefrem teorierne om, at klubben i sommers bevidst forsøgte at løbe fra en mundtlig aftale om, at Suarez kunne skifte for £40 mio.. Det virkede da også mærkeligt, at indbegrebet af et enfant terrible i manges øjne nu pludselig var et sandhedsvidne i forhold til, om han var blevet lovet et skifte til en CL-klub for over £40 mio..

Ellers er det en fornøjelse at se, hvordan Henderson finder cremeafleveringerne frem, nu Gerrard er skadet. Afleveringen i forkant af Sterlings mål var helt coutinhosk. Og Sterling fortsætter med de intelligente løb, de gode udfordringer og et godt blik for medspillerne, selvom han til tider mister bolden i farlige situationer, og nogle af aktionerne løber ud i sandet.

I øvrigt har Tomkins bedrevet et godt, gratis skriv om Rodgers, FSG osv. så langt, og nu det er ved at være jul og sådan, så vil jeg da lige dele det her:
http://tomkinstimes.com/…ig-mistake/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(031137202309)
Mener at have læst, at klausulen er på £102M med CL-kval og £80M uden..
annonce
0