Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af rozzer
Det er Everton når det er bitterst. Først har hylet man og skændet over at - fortrinsvis - LFC tilhængere har besøgt den blå tråd, det er åbenbart en handling der kræver universel fordømmelse. Men set over tid, har der nok, været flere blå i denne tråd, end omvendt. Man forstår det godt. Dybt bankende inde i den blå selvforståelse nærer der et stort ønske om at være LFC. Jeg beundrer dog Fribytter for at han gider bruge tid på det.

Ifithadn´tbeenforFribytter.
From doubters to achievers.
Skrevet af Carra-23
Det er hårdt at håndtere et ydmygende nederlag til et hold og en klub man har brugt evigheder på at snakke ned.
Der har ikke været grænser for hvor godt de blå spillede og hvor meget bedre end Liverpool de var. Hvor ufortjent det var de ikke vandt på Goodison og hvor ringe dommeren har været de gange de ikke har vuundet.
Så lad dem endelig pive over mangel på respekt fra vores side ...... who gives a fuck
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Tjasper
Nu tror jeg efterhånden også vi har fået konstateret nok gange præcis hvor bitre de er derovre, har vi ikke?
Skrevet af Carra-23
Det kan aldrig præciseres nok .......
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af JMM
@Tjasper

Rodgers forsøgte med en snæver midtbane og et 3 mands forsvar i sidste kamp på Emirates, hvilket ikke lykkedes. Ligeså faldt Gerrard ud i store perioder af kampen, og der blev spillet lange høje bolde op på angriberne.

Flanagan og Cissokho får formegentlig genvalg, mens Allen vel skal assistere Gerrard på den dybe position med Lucas ude. Det bliver en spændende kamp, og nøgleduellen er vel Suarez-Sturridge mod Merte-Kos.
Skrevet af Sophus Krølben
Efter at have genset hoejdepunkter fra City-Chelsea er det svaert ikke at blive imponeret over den disciplin Chelsea spiller med. Og det ikke bare defensivt - de fire forreste rykkede jo konstant frem i en snorlige angrebskaede. Ud over at vi maaske ikke har den inviduelle kvalitet paa alle pladser som Chelsea besidder, er der saa noget derfra vi/Rodgers kunne tage ved laere af, saa man i fremtiden mod selv de store hold kunne tillade sig kun at stille med to paa midten?
Aaahhh banter
Skrevet af JMM
Jeg tillader mig lige at poste en analyse fra Zonal marking fra selvsamme kamp.

http://www.zonalmarking.…e-approach/

Ingen tvivl om at Chelsea er det mest disciplinerede hold i PL. Evnerne til at blokere skud og sjældent blive fanget ude af position - eller at stå forkert - er irriterrende gode. Dispositionen fra Rodgers kommer aldrig til at ligne noget i nærheden det Mourinho lægger for dagen - ganske enkelt fordi Liverpools spillestil beror for meget på at være i boldbesiddelse og spilstyrende. Dertil kommer de manglende individuelle færdigheder på flere positioner.
Skrevet af Tjasper
Vi er fuldstændig enige i at Chelsea gjorde det godt i den kamp.
Men jeg mener så også at det var ret afgørende at Pelligrini valgte at stille en midtbane med Yaya Toure og Demichelis på midten og så med de to lette spaniere Silva og Navas på kanten, mens man havde to typiske centre forwards i front, hvilket betød at de blev løbet over ende af Chelseas discplinerede og løbestærke spillere.
Det var fuldstændig patetisk at se Demichelis og Yaya Toure spille sammen på midten. Yaya Toure er ikke specielt disciplineret og Demichelis er bare en elendig midtbanespiller. I hvert fald på det niveau. Langsom, tung og ringe i det opbyggende spil. Det var rystende at se at han fik 90 minutter i den kamp.
Skrevet af Tjasper
@JMM

På dagen mødte vi så også bare et mandskab der var bedre end os, sådan er det nogle gange.
Du mener måske at det ville være mere fornuftigt at prøve at dominere kampen for at slå jer?
Skrevet af Toffees
rozzer, hvad er der at hylde? Var de fleste ikke enige om det var vrøvl på vrøvl?

"Dybt bankende inde i den blå selvforståelse nærer der et stort ønske om at være LFC." - tror du noglesinde du har skrevet eller sagt noget der har lydt dummere? Helt ærligt? hehe :)

Carra-23, hvis du ikke kalder det her at være bitre?! Hvad fanden kalder man det så?!!

"Det er hårdt at håndtere et ydmygende nederlag til et hold og en klub man har brugt evigheder på at snakke ned.
Der har ikke været grænser for hvor godt de blå spillede og hvor meget bedre end Liverpool de var. Hvor ufortjent det var de ikke vandt på Goodison og hvor ringe dommeren har været de gange de ikke har vuundet.
Så lad dem endelig pive over mangel på respekt fra vores side ...... who gives a fuck"

Jeg har svært ved at følge din tanketang, og hvordan du kan opfører dig så barnligt. Det mig dybt udforstående.

Men der er jo åbenbart et behov, fra jeres side. Og jeg ved ikke om det netop er fordi vi er endt over jer sidste 2 sæsoner, og det er tæt denne sæson. For Evertonians var jo netop beskydt for det her for år siden.

Jeg synes Faktisk D.B.R gjorde det fint igår, han sagde det på en fin måde, "er nok ikke nok?" Han havde ret, alligevel var det åbenbart ikke nok for to.

Vi burde sgu være teenager igen. Det havde retfærdiggøre mere disse handliger! :D

Men Carra-23, det har overrasket mig helt vildt hvor pinlig du kan være. Kender du ikke "Berger" personligt? Prøv at spørg ham om vi ikke kom fint overens i klubtrådene for mange år tilbage?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af D.B.R. ©
Glen Johnson er iøvrigt kommet igang med træningen igen, et stykke tid før forventet, så måske begynder det at lyse en smule på skadesfronten.

Jeg glæder mig i hvert fald til vi råder over Sakho, Agger og Lucas igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Toffees
Tjasper, tak for svar. Blev simpelthen nødt til at kommentere de to andre, for det gik ud over min forstand. Jeg er langt mere interesseret i at diskutere Liverpool, i Liverpool-tråden. Som jeg også gerne diskutere Everton med Liverpool. Det har jeg slet ingen problemer med.

Stastisk er ikke afgørende, det afgøres på dagen, jeg var bare overrasket over at i havde så store problemer med Arsenal. Jeg tror også på uafgjort, har spillet på X og at begge hold score. 1-1, 2-2 virker oplagt. Et resultat som stadig vil give begge hold points, og man kan leve med det.

Jeg er enig i at i skal spille som i har gjort bedst. Stå ok solidt, og så leve af jeres farlige kontra. Ja, man frites til at sige i bare skal spille som mod os. Men det sjældent at kampene falder sådan i hak! :)

Jeg synes det vil være synd at ofre Coutinho, det var der allerede nogle der snakkede om mod mødet mod os. Jeg var dog sikker på han ville spille. Da han er perfekt til at kan udnytte det rum, når han er i spillehumør.

Jeg ved ikke, om der netop bliver satset lidt mere defensivt den her gang, så det klart, så det ham som bliver ofret, jeg mener dog stadig det er en fejl. Arsenal er et stærkt hold, og de har da også set LFC - EFC-kampen, plus at det der vil gå igen med mødet med topholdene, er at de også vil stå mere kompakt. Og sige, "så må Liverpool komme frem - de er på hjemmebane". Og det selvføgelig her Liverpool ikke skal rive sig med, for så kan det nemt gå galt, men det betyder ikke jeg mener man skal stille mere defensivt, for det giver sig selv, så bliver det også sværere offensivt.

Så man skal naturligvis håbe SAS rammer en god dag, og så stole på at forsvaret er klar.

Så enig i, at i skal turde lave det høje genpres. Kan man næsten alligevel holde Suarez fra det? Det var jo den balance som var rigtig god mod os. Men som sagt, den er svær at bruge til meget, fordi jeg tror da alle Liverpool ønskede i spillede sådan hver gang, men så enkelt er det desværre ikke.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af JMM
@Tjasper

På dagen var Gunners klart bedre, ja.
Fraværet af Coutinho i hele første halvleg tilsat Rodgers´ 3-5-2 sats gjorde bestemt heller ikke tingene bedre for jer.

Men jeg tror at weekendens kamp bliver en ganske anden. Såfremt Coutinho kan finde Sturridge og Suarez på Arsenals sidste 1/3-del, og pasningsspillet kan blive etableret fra Liverpools side, er odds´ne bestemt bedre for jer.

Omvendt kræver det et virkelig disciplineret presspil, hvilket jeg tvivler på går så godt som mod Everton, givet Arsenals spillestil.
Skrevet af Tjasper
Ja, det skal nok blive spændende.
Vil som sagt ikke blive overrasket, hvis Coutinho ikke er med. Coutinho har leveret OK på det seneste, men generelt har det ikke været prangende, så jeg kunne godt se Rodgers bruge Allen fra start og netop fokusere på en ordentlig organisation.
Selvom Coutinho er den mest kreative kraft vi umiddelbart har, så er jeg ikke så bekymret for at vi nok skal få skabt en tilpas mængde chancer uden ham. Også selvom I har en god defensiv.
For en gang skyld, synes jeg det ville være fint som udgangspunkt at holde fokus på at holde nullet og så angribe kampen derfra.
Det kan man selvfølgelig gøre på flere måder, men som tidligere nævnt, ser jeg gerne at fokus er på et aggressivt presspil kompakt og højt i banen.
Skrevet af Carra-23
Skal du op og bøvse Toffee ...... så pinlig synes jeg nu heller ikke du er. I er ikke det første og heller ikke det sidste hold der taber stort på Anfield. Kom nu videre.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg er hamrende nervøs for kampen i weekenden. Specielt med tanke på at Arsenal har en væsentlig stærkere bænk end os, og det kan gå hen at blive altafgørende.

Vi har jo vitterligt intet at skyde med ude fra bænken. Vi er dybt afhængige af at Suarez for første gang får hul på bylden mod et top 4 hold. Jeg vil ikke være synderligt overrasket hvis vi er udenfor top 4 efter i morgen, men jeg håber min mavefornemmelse bliver modbevist.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Carra-23
Det bliver en god test for drengene nu der endelig kommer et tophold til Anfield. Stemningen bliver i top og to hold der gerne vil spille offensiv fodbold ..... det kan næsten kun blive en god kamp.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af jomic...
Jeg er ikke nær så nervøs, som da vi skulle møde Everton. Men det var mest med baggrund i vores uinspirerende Villa kamp. Jeg tror nu nok vi skal spille en udemærket kamp og at der vil være den tænding der skal være.

At få Suarez igang mod det bedste forsvar i PrL, ville ikke være tosset. Jeg tror vi får brug for 3 mål for at få 3 point. Så hvis det skulle ende 2-2 vil jeg ikke være synderligt overrasket. Men jeg håber fandme på en bedre indsats end den på Ashburton Grove.
Skrevet af Liv'pool
Selv er jeg nu også noget nervøs omkring kampen på lørdag. At jeg så ikke har mulighed for at se kampen, da kærstens onkels 65års fødselsdag spænder ben for at, gør det ikke bedre.
Men måske kan det berolige nogle at bookmakerne tror på Liverpool!
Skrevet af kojimafuhrer
liverpool burde have solgt suarez og inkasseret de 400 millioner kr, manden virker dårlig for tiden..

Sturradge skal man satse på og ellers engelske spiller.
annonce
0