Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Psygnosis
Man må bare sige i har marginalerne på jeres side, som et top hold ofte har. Tillykke med Chl bold næste sæson :) I kan måske gå hele vejen i år
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Kissinger
2. Plads og 6k på oddset, verdens bedste weekend. Southhampton er sgu et godt hold, hvis de kan holde på profilerne, kan de godt blive farlige næste sæson.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af D.B.R. ©
Overbevisende sejr selvom vi vaklede noget, specielt i første halvleg. Hvor er det fedt.

Nu er der så 14 dage til næste kamp ude mod et noget slapt spillende United hold. Måske vi kan snuppe en sjælden sejr.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AlstrupLFC
6k? Hvad har du tippet?
Skrevet af jomic...
En god anden halveg. Nu står verden ikke længere.
Skrevet af howalt90
Lyder som en 10´er på at vi holdt nullet haha

Bare sådan af nysgerrighed, er der nogen der mener Suarez ikke skulle have straffe?? For kommentatoren i goalshow mente bestemt ikke der var noget..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Kissinger
AGF, Stoke, chelski, Everton og pool. 200 smidt lige på.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af AlstrupLFC
Modigt spillet. Men det kunne jo betale sig i den sidste ende!

Kæft hvor fedt at se Pool i den absolutte top nu. Vi ser os ikke tilbage, men kigger nu kun fremad. Dét er fedt, og det er vel egentlig den placering, man som Liverpoolfan har savent i flere sæsoner nu.
Iøvrigt dejligt at se, at Agger+Skrtel holder nullet endnu engang. Mignolet skal selvfølgelig også have credit for et clean sheet.
YNWA
Skrevet af howalt90
Der er 4 og 2 point til de pladser jeg har savnet


http://footy.dk/2014/03/…yttehandel/


Og flot gestus af kaptajnen efter kampen, han gav sin MOM til Suarez.. Som imø også var den retmæsige indehaver.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af barkane
Jeg vil ikke bytte Suarez med nogen i verden.
YNWA! Sympatisører med Atlético Madrid og FCK.
Skrevet af D.B.R. ©
Nej, den byttehandel kan de godt glemme alt om.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Jo, Messi og en stor sæk penge, så får de Suarez :p ... Men Liverpool har jo ingen interesse i at skille sig af med verdens bedste fodboldspiller.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af howalt90
Siger de også.. Men bliver en lang sommer hvis de allerede begynder nu med kom hid Suarez.. Bliver jeg sgu skør af!

Så er flybilleterne købt til Newcastle kampen!! Bliver over Manchester som mange af jer andre.. Og koster sgu ikke det store.. Fruen bliver ved at sige vi skal over og se mesterskabskampen, bliver ved at sige slå koldt vand i blodet.. Men drømmer godt nok om det!

Sad og kiggede lidt på slutprogrammet.. Vil 22 point være skidt og urealistisk?? Synes jeg virker som okay.. Det vil vi ende på 81 af vil være godkendt i min verden og helt sikkert også nok til top 4.. Måske endda top 3, vi skal tilbage til 08/09 før det "kun" gav en 4. plads.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af ScouserBoy
Fantastisk (vigtig!) sejr i går!!
Kan FORMSVAGE Cardiff tage point på White Hart Lane i dag? Ikke meget tyder på det, men det kunne fandme være lækkert.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Tjasper
Borini.... Jeg har altså et eller andet håb om at han kan blive en vigtig squadplayer for os. Elsker hans indstilling og attitude.
Skrevet af Hexx
Tager hatten af for Brendan. Synes han har lavet fejl igennem sæsonen(og sidste), men han har det som skal til, hvis man vil vinde noget; mod.

At skifte taktik endnu engang, for at modvirke den svækkede defensiv, uden at gå alt for meget på kompromis med offensiven, er ganske imponerende via diamanten.

Derudover virker det næsten som om, at en forbandelse er blevet løftet, og Liverpool besidder medgangen, som bare ikke gad at komme; badebolde, stolper ad libitum, brændte direktører, superkeepere, ingen kendelser mod Suarez, forsvar som lige snittede bolden uden om mål etc. Jeg siger ikke at Liverpool har været heldige, men de har heller ikke mærket en nærmest magisk modgang.

Brendan tør lave uskiftninger, der skal til, for at rette op. Og så tænk at der går ca. 20 år før han bliver en underlig snegl.
“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Skrevet af forza-mufc
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Tjasper
Old news...
Skrevet af rozzer
John W Henry = Like A Boss
From doubters to achievers.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Billeder af Henderson på Wembley med Sunderland fansene går rundt på facebook og Twitter. Fin gestus til barndomsklubben, respekt for det.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce
0