Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Matic, Salah, Mikel og Lampard er vel spærret til næste kamp.

...I kontekst med Salah, Mikel og Lampard - giver det vel næsten også sig selv hvilken kamp der er tale om de er spærret til, selvom fribytter mangler et CL.

Afledt af det, kommer alle 4 formentlig i spil på søndag.
Skrevet af Schmitte
Det har du selvfølgelig ret i.
Gik vidst bare ud fra, at snakken kørte på den kommende kamp i weekenden :)
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af jomic...
Det gør den sådan set også. :)

Men Mourinhos dispositioner kommer også til at bære præg af hvem han kan benytte mod Atletico.
Skrevet af FalconLFC
Liverpool skal bare holde fokus på egen formåen, så kan Mourinho snakke alt det han vil.

Det er dog klart, at CL-semifinalen og skader har indflydelse på, hvilket mandskab han spiller, men uanset hvilke han vælger til Liverpoolkampen er de alle af høj kvalitet, og hvis nogen forventer en let kamp bliver de slemt skuffede.

Mourinho ligger sig ikke ned på ryggen og det bliver en uhyre svær og spændende kamp på søndag. Det er den kamp jeg personligt har været mest nervøs for de sidste 8-10 runder.
Skrevet af Liv'pool
Når man tænker på hvordan Chelsea kan finde på at Stille op i udekampe, er jeg glad for vi både har folk der er gode til at skyde udefra, lynhurtige på omstillinger og kan spille sig gennem de fleste forsvar.
Skrevet af Tjasper
Det lyder til at det vil tage 4 år at "ombygge" Main Stand og Anfield Road stand. Vil det betyde et midlertidigt fald i kapacitet, mens byggeriet står på eller hvad..?
Skrevet af Carlsen81
Af hvad jeg har læst kan det bygges på en smart måde uden at lukke de andre tribuner imedens :)
Kan ikke huske kilden
Skrevet af ScouserTommy , moderator
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Guldfugl
http://www.theguardian.c…david-moyes

Jeg håber stadig at vi har ham i kikkerten hvis prisen ikke er højere, selv om det nok er utopi at tro vi kan hente ham.

Han passer perfekt på profilen på backpladsen i Rogers system, og han er både ung og britisk, selvom lønnen dog virker forholdsvis høj.
Din moar!
Skrevet af Beertel
http://ekstrabladet.dk/s…2267433.ece

håber vi henter ham her ;)
[I]Dont visualise beating the keeper, visualise destroying the keeper [/I](Steven Gerrard) Hjerteklubberne: FCK og Liverpool Andre klubber: Valencia og Juve
Skrevet af Liv'pool
Haha
Det kunne være det vildeste, men hvis ser er hold i transferrygterne, mon så ikke det er fra de voldig rige klubber
Skrevet af howalt90
Synes ikke rigtig hans profil passer til klubben..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af AlstrupLFC
http://lfc-danmark.dk/de…odstandere/

Efter en gennemgang af denne artikel kan man ikke komme udenom, at det bliver uhyre svært at komme videre fra gruppespillet i Champions League.
3. seedningslag ligger Liverpool i og kan derfor risikere at møde nogle meget, meget stærke hold. Men det var vel egentlig ikke uventet efter 5 års fravær.
Skrevet af howalt90
http://indkast.dk/index.…igtes+af+FA

Det at ligge i 3. lag må siges at være meget pænt efter så lang en tørke..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Tjasper
Basel, Zenit, Schalke, Shaktar Donetsk er vel alle hold vi kan slå og spille op med.

Det vil selvfølgelig være ret ubehageligt at få Juventus, PSG eller Dortmund, men vi er selvfølgelig ikke uden muligheder hvis vi skulle få en af dem.

Men der kan godt nok blive nogle voldsomme puljer eftersom der befinder sig nogle temmelig gode hold i både 3. og 4. seedningslag.


3. Seedningslag:

Napoli, Liverpool, Galatasaray og muligvis også Leverkusen og Sporting.

4 . Seedningslag:

Roma, Bilbao og Monaco er specielt ubehagelige bekendtskaber fra dette seedningslag. Salzburg er nok heller ikke så sjov at få. Lille for den sags skyld heller ikke, som de er spillende nu.


Der er vel ok chancer for en eller måske hele to sindssyge grupper, hvor det er altså vil være ret åbent mellem alle 4 hold.
Selvfølgelig forudtaget at det bliver præcis alle dem som er angivet i artiklen. Der vil selvfølgelig være nogen der ikke er garanteret gruppespil endnu.
Skrevet af Viola 4 Ever
Fra fjerde lag, så skal man nok helst ikke løbe ind i Roma eller Monaco, der begge er gode hold og som formentlig vil forstærkes en del inden næste sæson. I sær Monaco, hvor økonomien er til at hente spillere fra de øverste hylder. Lille har et vanvittigt stærkt forsvar, men spørgsmålet er om de kan holde sammen på holdet.

Generelt skal man nok ikke konkludere ret meget på de forskellige holds styrke til næste sæson allerede nu. Meget kan ske inden da, både hvad angår spillerindkøb og salg samt skader.
Spillere kan eksempelvis få alvorlige skader til VM, der holder dem ude af alle puljekampene i CL. Det kan også ramme Liverpools spillere.

Personligt, så tror jeg ikke at Shaktar spiller europæisk fodbold næste sæson. I hvert fald ikke hvis ikke tingene ændrer sig betydeligt på de kanter inden ret længe. Jeg har ganske enkelt ikke fantasi til at forestille mig at UEFA vil acceptere at udenlandske klubber skal til Donetsk for at spille fodbold, når byen mere eller mindre er i undtagelsestilstand og balancerer på randen af borgerkrig.
De russiske klubber kunne også meget vel få problemer. Når de politiske sanktioner strammes er det helt utænkeligt at UEFA skulle gå enegang og lade som ingenting.

Det vil formentlig føre til at den nuværende puljeinddeling kommer til at se anderledes ud når vi når til lodtrækningen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af jomic...
Tror ikke der er mange der kommer til at savne kunstbanerne i øst, skulle du få ret Viola. Liverpool har i hvert fald haft deres problemer derovre.

Spørgsmålet er vel bare, for især russernes vedkommende om eks. Gazproms sponsorater i UEFA ikke har en ret stor betydning, når det kommer til hvilken type sanktion. At de ikke kan få deres oligark med på rejserne ind i europa, overlever de jo nok en enkelt sæson eller to.
Skrevet af D.B.R. ©
Mon ikke det er mindgames fra den gode Mourinho, når der tales om følgende opstilling på søndag af Chelsea:

Chelsea´s Probable XI vs Liverpool: Hilario; Kalas, Mikel, Christensen, Ake; Van Ginkel, Matic, Lampard; Salah, Ba, Schurrle.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jomic...
Jo, den er sgu svær at stole på. Hvad er kilden DBR?
Skrevet af Papadakis
Hvor har du den opstilling fra? Det forsvar lyder da alt for tiltalende for Liverpools offensiv.
FC Barcelona & Liverpool
annonce
0