Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Synes det er køligt at drengene, at skabe stemning i Premier League med vilje. Stærkt ´pool! Now go and win that fuck´ng title!
Skrevet af Cabra
Gad vide, hvordan Evertons spillere og fans ville have det med at spille mesterskabet i jeres hænder.

Så længe det ikke har en betydning for deres indsats, så kan i selvfølgelig være ligeglade. Heldigvis for jer, så spiller Arsenal først dagen efter, så Everton spiller principielt stadig for en CHL plads.
Skrevet af Liv'pool
Trods alt dejligt at høre hele stadion synge Gerrard lige efter hans slipup
Skrevet af Fribytter
Jeg forstår ikke helt hyldesten af Mourinhos taktik idag. Et hold med habile forsvarsspillere, der får støtte af to defensive midtbaner, en central midtbane og to meget hurtige fløje, der gider at arbejde meget tilbage i banen, vil altid have gode muligheder for at ødelægge modstanderens spil. Mourinho har jo utallige gange vist, at den tilgang kan skabe tætte kampe mod selv de mest boldstærke hold, og Pulis har i lidt mindre målestok haft rimelig god succes med det samme på et lidt lavere niveau. Man kan selvfølgelig godt mene, at den slags tætte kampe bliver spillet på det destruktive holds præmisser, og at det destruktive hold på den måde vinder den taktiske kamp, og hvis målsætningen er at gøre en kamp tæt og chancefattig, så giver det da også fin mening. Men man kan jo også forsøge at få et taktisk overtag ved at være lidt mere ambitiøs med en så god trup. Mange andre hold har vist, at man sagtens kan få et decideret taktisk overtag imod LFC. Det var Mourinho aldrig i nærheden af idag.

Og hvis man ser på, hvad Mourinho især skulle være opmærksom på, at LFC ikke lykkedes med, så var det at skabe plads centralt i banen. Det har LFC især været gode til på det sidste, og meget af grunden tilskrives overgangen til den berygtede diamant. Men med Henderson i karantæne og Sturridge skadet på bænken, så kunne Rodgers ikke lægge et særlig hårdt tryk centralt. Imod City trak Suarez og Sturridge ud på fløjene og skabte på den måde plads til Sterling og Coutinho centralt. Et taktisk alternativ er at lade Henderson tage dybe løb uden bold, og selvom Allen har forsøgt at gøre mere af den slags på det sidste, så er han ikke offensivt i nærheden af Henderson. Og det er Lucas heller ikke for den sags skyld. Rodgers´ slagplan var relativt let at læse, og der var ikke meget, Rodgers kunne gøre for at overraske, og personligt var jeg ikke synderligt imponeret over indskiftningerne, men Rodgers forsøgte vel bare at gøre et eller andet.

Nu er det nærmest blevet vedtaget, at det var en stor taktisk sejr for Mourinho. Jeg synes dog i højere grad, at det var en lettere tilfældig sejr, og hvis døden skal have en årsag, så bør man i højere grad se på bredden som en afgørende årsag. Eller evnen til at håndtere kampens betydning.

Det er dog ikke sådan, at jeg ikke kan se værdien i destruktiv fodbold. For hold, der på papiret burde være modstanderen underlegen, giver det god mening, og som en default-indstilling under kampene kan det være et særdeles effektivt værktøj. Ja, det er jo også en ganske god tilgang for trænere, der er bedre til at motivere spillere end at videreformidle store taktiske slagplaner og arbejde mere indgående med et koncept. Og det er Mourinhos mandskabsbehandling fremfor taktisk snilde, som jeg tror, var afgørende idag.

Det, der så var utroligt irriterende ved kampen idag, og som ikke behøver at være en del af den destruktive fodbold, var tidsudtrækningen. Jeg kan ikke huske hvilken kamp, det var, men Mourinho har i hvert stået i spidsen for et hold i en kamp, hvor den effektive spilletid nåede helt ned på 40 min.. Og at Atkinson først i overtiden vælger at give et gult kort for tidsudtræk, viser meget godt, hvor gode betingelser CFC-spillerne havde for at trække tiden i dag. Men sådan er det jo. Det var næppe det, der grundlagde sejren.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af howalt90
Det er dog ikke sådan, at jeg ikke kan se værdien i destruktiv fodbold. For hold, der på papiret burde være modstanderen underlegen, giver det god mening, og som en default-indstilling under kampene kan det være et særdeles effektivt værktøj. Ja, det er jo også en ganske god tilgang for trænere, der er bedre til at motivere spillere end at videreformidle store taktiske slagplaner og arbejde mere indgående med et koncept. Og det er Mourinhos mandskabsbehandling fremfor taktisk snilde, som jeg tror, var afgørende idag.


Nu har det jo været lige meget hvor gode holdene har været på papiret mod Liverpool på Anfield i år, der er meget få der har fået et ben til jorden.. Og man har set Mou prøve at sætte sig op mod overmagten før, Reals 5-0 nederlag på Camp Nou, så det synes jeg er vrøvl. Han manglede tæt på hele stammen og selvom han ufattelig stærke 2. violiner at sætte ind er det bare ikke helt lige så godt.

Ikke stor taktisk sejr? Det er ikke held der har givet ham 12 point i 4 kampe mod de andre hold i top i 3..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Fribytter
Du overvurderer i helt ekstrem grad LFC. Ja, LFC har da haft et imponerende run på hjemmebane, men City, Swansea og Sunderland fik da alle et ben til jorden på Anfield.Det er da noget vrøvl at betegne LFC som en decideret overmagt i de kampe. Og det er da helt væk at sammenligne LFC med Barca under Guardiola. Mon ikke sæsonen er stået dig lidt hovedet?

Jeg har desuden forklaret, hvad, jeg mener, der har fungeret godt på det seneste, og hvorfor Henderson og Sturridge er afgørende for trykket centralt i banen. LFC er langt mere sårbare overfor skader og har ikke ret mange muligheder for at skifte ud, hvis en af de faste startere har en dårlig dag.

I øvrigt synes jeg, at CFC imponerede langt mere taktisk i den omvendte kamp.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
Billede og video fra Southern Cross. Hvor finder vi dem? :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af rozzer
Jeg er helt smadret i dag. Overvejede kort at melde mig syg resten af året med en kronisk depression. Havde lovet mig selv ikke at regne med noget. Ikke for alvor tro på det. Bare håbe, men alligevel forvente at det ikke blev til noget.

Lod mig alligevel rive med. Tillod mig selv at tænke tankerne. Forestille mig lykken. Glæden. Jublen.

Hvornår lærer jeg, at i min voksenliv, skal jeg aldrig tage mit livs kærlighed for givet. Aldrig forvente at min ubetingede kærlighed bliver gengivet.
From doubters to achievers.
Skrevet af Carra-23
Ha ha Rozzer ....... ja, vi bliver bedraget hver gang :-)

Vi skal og kan kun spille på denne måde under Rodgers. Det har bragt så meget glæde at dette nederlag er til at komme over. Uagtet hvad der sker i de sidste kampe kan vi kun være stolte på klubben og spillernes vegne over denne PL sæson. Vi skal nok være med hvor det er sjovt igen næste sæson ..... og husk - ligaen er ikke afgjort endnu.
Rodgers og spillerne har gjort så meget rigtig denne sæson - det ses jo også tydeligt på kommentarer fra Chelsea og United fans efter dette nederlag.

Og for lige at runde Mourinho af så sagde han dette efter deres 0-0 kamp mod West Ham :

"This is not the best league in the world. This is football from the 19th century."

\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Will
Det er selvfølgelig skuffende, at man ikke kan slippe af sted med et uafgjort resultat, når man møder et hold, der udelukkende lukrerer på fejl hos modstanderholdet.

Men hvad fanden! Hvad er det, som I plejer at sige? "Næste år/sæson", ikke? Og der står den oven i købet på CL-bold også. I går et spændende transfervindue i møde, hvor I måske kan tiltrække større spillere end United for første gang i mange år. Uniteds nedtur har selvfølgelig en del af skylden, men den nedtur har ingen part i jeres slutplacering i tabellen i år - det er helt igennem egen fortjeneste!

Og det er jo ikke engang slut endnu. City har fejlet mod (ifølge tabellen) dårligere modstandere end Everton, Aston Villa og West Ham.

City har alt at tabe, og de har hele tre kampe til at gøre det i.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af J.M
Håber virkelig, at Everton stadig ser chancen for 4. pladsen, når de møder City. Bare ingen selvmål denne gang, tak.

Har sgu ikke den store tiltro til hverken West Ham eller Villa, der ser ud til at være gået helt ned, men man ved da aldrig.
De må hjertens gerne modbevise mig.
Skrevet af rozzer
Selvom det er halmstrå. Så ser jeg gerne at Villa, har brug for en sejr mod City for ikke at skulle rykke ned, el.lign.

Har brug for at de blå lørdag aften, tænker mere på deres egen situation, end hvad de kan gøre/ikke gøre for os.
From doubters to achievers.
Skrevet af Castellano
Der er rigtig meget at være stolt over. Det er en sindssyg flot at bedrift at komme op på 86 point - hvis man vinder de sidste to kampe. Og så med 50+ på måldifferencen.

Det vil være imponerende at være á point med City på sidste spilledag - og kun tabe mesterskabet pga. en håndfuld eller flere sølle mål.


Holdet har sådan set gjort alt rigtigt i løbet af sæsonen. Det er svært at pege tilbage på kampe på sæsonen og sige, at dér tabte man mesterskabet på gulvet. I går var bare super uheldigt af Gerrard. Kolos fuck up med West kan i sidste ende også vise sig at blive dyrt. Og så er der uafgjort mod Villa hjemme. Og nederlagene mod Hull og S´oton. Men dumme nederlag er hverken Chelsea eller City jo blevet forskånet for (og det ville være utopisk, hvis man gik ubesejret gennem sæsonen).

Men ellers kan man ikke sætte finger på meget denne sæson.

Skrevet af Castellano
...og så skal Sakho også have et par ord med på vejen...

Ser man de sidste 4-5 kampe, som han har spillet, vil man se, hvor usikker han er med bolden. Hans afleveringer giver næsten altid medspilleren problemer - hvis de da ikke ender hos en modspiller.


Fejlen i går var ikke Sakhos, men han er godt nok ikke god til at hjælpe sine medspillere og lægger unødigt pres på dem med sine afleveringer. Ku´ han forhelvede bare ikke losse bolden frem, da den kampuret stod på 47:30. Forhelvede altså.

Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det gjorde godt nok ondt i går. Det værst tænkelige skete.. Chelseas mur af et betonforsvar kom for at holde nullet, og de fik hvad de kom efter.

Lidt overraskende vi ikke kunne lirke det forsvar op, men man havde også på fornemmelsen, at hvis der var et hold der skulle stoppe vores streak, så var det Chelsea.

Det blev aldrig rigtig farligt fra vores side til trods for det var spil mod et mål.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Suarez har været nedadgående, de sidste par måneder. Sturridge var slet ikke klar, det var tydeligt. Coutinho forsætter med at puste varmt eller koldt. Og Sterling var med afstand den bedste af vores offensive kræfter igen igår. Det er altså en 19 årige knægt, vi taler om her.

Og overfor to Chelsea backs, og et centralt forsvar, der viste spil af ypperste klasse. Så er det for svært.


From doubters to achievers.
Skrevet af andib
Det var også flere gange lige ved og næsten i går, men det var bare en af de dage, hvor intet rigtig ville lykkedes. Da Gerrard gled, så vidste man jo også bare at det var en af de dage.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af rozzer
Meldte den allerede efter de første 10 min. Kunne mærke, at det netop ville blive én af de dage.
Spillerne så mærket ud. Især psykisk. Tabet af Hendersons enegi, kan vise sig at blive fatalt.
From doubters to achievers.
Skrevet af Guldfugl
Jeg synes til gengæld Allen spillede en fornuftig kamp!
Din moar!
Skrevet af AlstrupLFC
Chelsea spillede bare meget på psyken i går mod Liverpool. Det var jo genialt! De trak tiden og trak sig tilbage (defensivt). De irriterede jo tydeligt Liverpool-holdet og fansene, som i den grad også smittede spillerne af.

Chelsea var bare geniale i går. Disciplineret indsats!
annonce
0