Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg tror, at Liverpools nuværende fodboldfilosofi er mere tiltrækkende for unge spillere end Chelseas ditto. Det var jo tydeligt at se i søndags, hvad for et fodboldkoncept der er mest underholdende. Forhåbentlig kan de tiltrække store spillere, og så er Liverpool ved at bygge noget stort op under Rodgers.

Hvad med en ny målmand? Mignolet har ikke være overbevisende nok for mig i denne sæson.
Skrevet af Lynild
Hvad med en ny målmand? Mignolet har ikke være overbevisende nok for mig i denne sæson.


Don´t get me started ;)

Reina er vel ret beset stadig Liverpool-spiller, men bør nok sælges, historikken in mente.
Skrevet af andib
Prioriteterne bær være... Realiteterne bliver højst sandsynligt noget andet.
Det giver så meget mere mening.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Andib,

Det skrev jeg også i første indlæg.

Jeg tror hverken på Lallana eller Shaw. De bliver for ombejlede. Og budkrige er ikke bikerens yndlingsleg.

Hvis banken skal sprænges med en ung engelsk profil, ville jeg allerhelst have Kyle Walker. Som type passer han perfekt ind i Rodgers spillestil, hurtig, fremadrettet og tilpas teknik til at holde spillet hos modstanderen. Men Ben Davies kan også gøre det for mit vedkommende.

Det vigtige er, at backpladsen bliver forstærket. Johnson og Flana er ikke nok. Enrique kommer måske tilbage, men hvornår og i hvilken form.

Mht. midtbanen er der et hav af muligheder hos de mindre Prl-hold, og offensivt kunne ham ukraineren være interessant, evt. plus en brasser derovre fra.

Forhåbentlig bliver der ikke skrevet med hverken Moses eller Kraken. Reina, Coates og Aspas må også anses som fortid, måske Alberto. Ellers skal alle sejl sættes ind på at holde på truppen, især Suarez og bygge på.
Skrevet af andib
Du skrev i hvert fald prioriteterne, men ikke noget om realiteterne. Men lad det nu ligge, jeg er med på hvad du mener nu.

Jeg tror ogå Lallana bliver svær at få fat på og Shaw gider jeg ikke engang at tænke over, for ham er jeg ret sikker på vi ikke får.

Jeg vil vente til sæsonen er overstået med at tænke over andre mulige tilgange.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
Neville og Carraghers analyse af kampen i søndags.

https://www.youtube.com/…app=desktop
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Jeg vil vente til sæsonen er overstået med at tænke over andre mulige tilgange.


Enig! Tid kommer råd. Solen skinner, og der er damer, der skal overbeglos :)
Skrevet af Tjasper
Synes Ben Davies er et rigtig godt bud på en realistisk signing til venstrebacken.

Det er længe siden jeg har set Swansea spille, men ville det ikke være super at lande ham?!

Lyder ikke til at være for ombejlet, jeg har i hvert fald ikke hørt rygter om ham. Han er rimelig hurtig og har generelt en god fysik. Jeg går ud fra at han er temmelig boldsikker eftersom han spiller i Swansea. Defensivt ved jeg ikke så meget om ham.

Er i øvrigt enig i at Kyle Walker ville være en fremragende signing, men det vil højst sandsynligt også blive meget dyrt! Imo er han tæt på at være den bedste og mest komplette højreback i verden.
Han er vel også en af de eneste der har leveret nogenlunde stabilt for Spurs gennem hele sæsonen. Hvis han ikke var blevet skadet havde han også kandideret til årets hold.
Skrevet af Guldfugl
Nu har jeg været efter Johnson, men synes han virkede tættere på sit gamle niveau i weekenden. Kyle Walker giver jeg ikk meget for, ja han er engelsk. Men ingen opgradering i forhold til Johnson.

Det er lækkert at vi bliver linket med Shaquri som jeg tror vil passe perfekt ind, hvis han dog er villig til at forlade Bayern - Men det må hjælpe at vi har ChL på menuen i næste sæson!
Din moar!
Skrevet af Carra-23
Enig .... hvis der er nogen som helst chance for Shaqiri skal vi selvfølgelig slå til.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Lynild
EDIT: Ligegyldigt. Solen skinner!
Skrevet af andib
Nu har jeg været efter Johnson, men synes han virkede tættere på sit gamle niveau i weekenden.
?? Han lavede da fejl på fejl i weekenden. Håbløse driblinger ud i ingenting. Jeg har ham, Coutinho og Suárez som vores dårligste spillere i weekenden.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Carlsen81
En lækker lille læsning fra this is anfield.

http://www.thisisanfield…le-believe/

Selvfølgelig skal vi håbe helt til sidste fløjt!
Skrevet af jomic...
Nu er det jo lidt tidligt at begynde på silly season, men mens vi venter i spænding på om naboerne kan hjælpe os (og om vi kan hjælpe os selv ude mod Pulis). Er det vel meget oplagt at kigge på hvad der skal ske.

Medmindre diverse klausuler eksisterer og bliver udløst, får vi følgende spillere tilbage fra lån:
Assaidi, Reina, Illori, Borini, Suso, Ibe, Coady, McLaughlin, Wisdom, Robinson

Det vil gøre truppen bred nok kvantitativt, men stadig langt fra på kvalitets fronten.

Coady, Ibe, McLaughlin, Robinson bliver nok udlejet igen og jeg kan godt forestille mig at Teixeira og Luis Alberto også ryger på lån, for at få lidt hår på brystet.

Assaidi, Aspas, Moses, Kraken, Coates, Reina, Kelly - tror jeg alle er fortid i klubben.

Assaidi har haft nogen succes i Stoke, men jeg tror ikke på hans fremtid hos Liverpool, det er hans niveau simpelthen ikke hverken højt eller stabilt nok til - forhåbentlig vil Stoke gerne beholde ham.

Aspas viste sin uduelighed senest mod Chealsea, så det blev til en mere i rækken af ligegyldige eller katastrofale indhop, væk med ham.

Moses og Kraken, ligegyldige breddespillere, altid tvivlsomt niveau og arbejdsindsats - jeg er stadig forbavset over hvor dårlig Kraken er, eneste mand i truppen der kan ligge aflevering efter aflevering som selv ikke engang Suarez formår at tage til sig.

Coates må forventes at være på vej ud, et skadeshelvede og præstationer på det jævne når han har været fit - som hovedårsagerne.

Reina, jeg tror ikke Rodgers ønsker ham tilbage, han traf sit valg allerede sidste sommer og Reina blev vel kun udlånt fordi der ikke var nogen der ønskede en permanent aftale. Hans destination er vel Spanien eller Italien, trods Mignolets nedgang, tror jeg det er mere sandsynligt vi henter en ny målmand (Evt. Cardiffs David Marshall) end at Reina kommer tilbage i varmen.

Om vi holder Borini og Suso i truppen, kommer til at afhænge meget af sommerens vindue. Kan vi få hentet spillere nok, vil de formentlig blive udlejet og der er nok en chance for at Borini vil blive solgt, hvis vi lykkedes med at hente 1 eller 2 forstærkninger på kanten/i front. Suso tror jeg gerne Rodgers vil beholde, i og med han har været på besøg i klubben 2 gange under sit ophold i Almeria - så det er nok kun endnu en udlejning der kan komme på tale her.

Kelly er for mig at se færdig på øverste niveau og har brug for et par år i Championship eller League One for at komme tilbage. Det lugter lidt af Stephen Warnock.

Hvis ovenstående holder, efterlader det en trup der ser nogenlunde sådan ud:

Målmænd: Mignolet, Jones
Backs: Flanno, Johnson, Enrique
Forsvar: Toure, Agger, Sakho, Wisdom, Skrtel, (Ilori)
Midtbane: Gerrard, Hendo, Lucas, Allen, (Ilori)
Kant/Off.Midt: Sterling, Coutinho, (Suso), (Borini)
Angreb: Sturridge, Suarez

Jeg tror vi henter David Marshall, hvis Cardiff rykker ned. Vi skal i hvert fald have noget konkurence ind til Mignolet. Asmir Begovic synes glemt på rygtebørsen og har ikke været meldt på vej til diverse storklubber - det kan måske være vores chance. Han ville for mig at se være en ideel løsning.

Enriques niveau er tvivlsomt og Flanno er trods sine flotte præstationer ikke en holdbar erstatning på lang sigt. Jeg tror i lighed med flere i tråden ikke at Luke Shaw er realistisk, men er også ret lun på tanken om Ben Davies. Wisdom kan til nød spille back og om vi skal bruge en mere, afhænger nok af Johnsons kontraktforhandlinger. Et godt supplement kunne være Micah Richards.

Midterforsvaret er nok den kæde der er mindst chance for vi handler til, der forventer jeg en stille sommer. Men omvendt ved man jo aldrig om vi lige kan bruge 2 mere op til lukketid, som i september sidste år!

På trekanten, har vi pt. fire mand og så Coutinho og Sterling der kan trækkes ind. Adam Lallana er mit største ønske og de fleste medier lader til at synes han også er klar på den idé. Jeg tror dog vi kan imødese hård konkurrence på den front. Alternativer i Premier League hvis den glipper, er vel Morgan Schneiderlin eller Fabian Delph. Hvad der er af muligheder i europa, ellers, har jeg ikke så meget styr på. Jeg tror derudover Suso har mere fremtid på foreste del af trekanten, end han har som backup til Sterling og Coutinho, han er simpelthen ikke hurtig nok til at spille deroppe.

Vi mangler for mig at se 2 mand til den offensive kæde bag angriberne, Shaqiri ville være fantastisk, Konoplyanka er jeg lidt mere lunken ved, Michu ved jeg ikke rigtigt om passer ind men er også en mulighed, Eriksen er ikke realistisk Tottenham vil sælge til os, Ben Arfa kunne være en løsning han er vel træt af Newcastles uduelighed. Jeg tror det er her vi får sværest ved at finde mere end en topspiller. En vil måske være nok, hvis der hentes en fornuftig udviklingsspiller eller noget Dyer/Routhledge agtigt, hvilket jeg dog ikke håber vi forfalder til.

Hvis Borini ryger, skal han erstattes af en angriber der kan affinde sig med at være nr. 3 i køen. Det skulle være muligt at finde.
Skrevet af Tjasper
Enig i meget af din gennemgang, jomic.

Håber også vi kan hente lidt penge på handler med Assaidi, Aspas, Reina og Coates. Måske der også vil ske noget med Agger i løbet af sommeren, det er ikke usandsynligt at han også ryger. I så fald må vi håbe på en solid transfersum. Det vil selvfølgelig være vemodigt at sige farvel til ham eftersom han er dansker og han har vist sig at være en rigtig klubmand. Men hvis der skulle komme et ordentligt bud, bør vi lade ham gå, medmindre han gerne vil blive i klubben og kæmpe om en plads i midterforsvaret. Hvis han skulle forsvinde mener jeg ikke vi behøver en direkte erstatning, så håber jeg man vælger at stole på Kolo og så lade Illori få chancen for at bevise sit værd.

Med Flanagan, Wisdom og Johnson bør vi være dækket godt nok ind på højrebacken og Wisdom kan iøvrigt også agere backup til midterforsvaret. Ham håber jeg virkelig bliver en del af vores setup fremadrettet. Ligesom jeg håber man giver Suso den nødvendige tillid næste år, til at han kan etablere sig som en del af førsteholdet.

Med Borini, Suso og Wisdom får vi tre unge sultne spillere tilbage til at være en del af den bredde som vi på nuværende tidspunkt mangler og som umiddelbart vil opgradere bredden i forhold til tilsvarende typer, som Aspas, Kelly og Alberto.

Med det udgangspunkt håber jeg at vi satser på at købe noget kvalitet til tre følgende positioner: Venstre back - lad os gerne satse på Ben Davies, som første prioritet. Alt tyder vel på at Shaw ryger til Chelsea. De står og mangler en til positionen og han er Chelsea fan. Hvordan kan det blive anderledes?
Felt til felt midtbanespiller - der vil være mange interessante, men håber virkelig vi får suppleret den centrale midtbane med noget kvalitet. En aldrende Gerrard, to ´overmiddel´ midtbanespillere i Lucas og Allen og så Henderson kunne vi godt trænge til at hente en klassespiller til positionen foran den defensive. Eller evt. en lidt alsidig defensiv midtbanespiller.
Offensiv midtbanespiller/angriber. Der har været nævnt Konoplyanka og Lallana og Shaqiri. Jeg håber også på en af de tre. Vi bør i hvert fald være med i ræset om de tre spillere og skal minimum have en af de tre, hvis det altså ikke bliver en helt anden spændende spiller vi henter ind til positionen. Og altså ikke Tello. Ham tror jeg ikke på bliver andet end en squadplayer. Ben Arfa gider jeg heller ikke se på. For arrogant og for lille arbejdsradius.

Når disse tre positioner er sikret, så jeg også gerne man gik efter en alvorlig konkurrent til Mignolet. Begovic er også mit bedste bud, hvis han ikke bliver alt for dyr.


Skrevet af Tjasper
I øvrigt fin lille analyse af Carra og især Neville. Mon vi kan få ansat Neville som analytiker?
Skrevet af Sophus Krølben
Der ville vaere en paen portion galehusmentalitet over at hente en ny foerstekeeper (eller i hvert fald bejler til posten) allerede nu. Det er ikke unormalt med en vis tilvaenningsperiode (Reina, anyone? Eller hvad med De Gea hos United?), og det lader til at vaere hurtigt glemt hvor hoej kurs Mignolet faktisk var i inden sit skifte. Af samme grund lidt spoejst at Begovic og Marshall naevnes, eftersom deres meritter er sket paa samme klubniveau som Mignolet udmaerkede sig tilsvarende paa inden sit skifte til en storklub.

Det lader ogsaa til at vaere glemt hvor mange solide kampe Mignolet havde i den mellemste del af saesonen, og at det er lidt uklart om den seneste tids slingren er hans reelle niveau eller bare et dyk i selvtillid. Selvom jeg har vaeret ved at skide en trold ved cirka hver eneste hoeje bold ind i vores felt de seneste maaneder, saa har jeg svaert ved at se at han allerede nu skulle vaere en lost cause, og jeg vil satme blive overrasket hvis han ikke faar i hvert fald en saeson mere til at overbevise Rodgers.
Aaahhh banter
Skrevet af jomic...
Sådan set enig, Sophus. Jeg tror også Mignolet får en længere snor, men jeg kan ikke se hvad konkurrence reel på posten ville skade? Jones er i min optik slet ikke god nok.

Det er langt fra første prioritet, det mangler jeg måske at give udtryk for.
Skrevet af Tjasper
Jeg tror du får ret mht. til at vi ikke går ud at investere i en ny målmand. Det vil kræve at man allerede nu anser Mignolet som en fejlinvestering og det er rigtig nok lige tidligt nok.

Dog har jeg på intet tidspunkt klappet i hænderne over købet af Mignolet. Jeg har fra dag 1 været skeptisk. Han har haft nogle fantastiske redninger - der er ikke nogen tvivl om at han er en fremragende shotstopper og også ganske god 1 mod 1. Selvom Ba fik lov til at score i weekendens kamp, var jeg ikke blevet overrasket, hvis han havde nappet den friløber.
Dog har han også vist sig at være kontinuerligt svag på dødbolde og generelt høje bolde i feltet, gennem hele sæsonen. Og det gør ham altså til et spørgsmålstegn. Forhåbentlig kan han da forbedre sig på det punkt, men der er bare ikke meget der tyder på det. Senest kostede han et mål i Norwich.
Derudover vil jeg også betvivle hans udstråling og kommunikative evne en smule. Det er dog også noget man kan arbejde med, men alt i alt gør det ham bare et stykke fra at være en verdensklasse målmand.

Og hvis jeg så skal trække en parallel til Begovic, mener jeg bare at han over en længere periode har vist sig at være en fremragende PrL målmand, der er god på såvel høje bolde som på stregen. Derudover kan jeg godt lide hans udstråling, så jeg vil til hver en tid hellere have gået med Begovic frem for Mignolet. At Mignolet stod én rigtig god sæson for Sunderland var måske også et lidt for tyndt grundlag at hente ham på.

Der er slet ikke nogen tvivl om at Mignolet er en verdensklasse shotstopper, spørgsmålet er bare om hans mangler ikke er for store til at kunne udvikle sig til en gennemført verdensklasse målmand.. Vi får se.
Skrevet af andib
Sådan set enig, Sophus. Jeg tror også Mignolet får en længere snor, men jeg kan ikke se hvad konkurrence reel på posten ville skade? Jones er i min optik slet ikke god nok.

Det er langt fra første prioritet, det mangler jeg måske at give udtryk for.
Kan godt være, men du køber ikke en Begovic eller Marshall for at smide Mignolet på bænken. Det er to alt for gode målmænd at have i truppen. Man Utd har Lindegaard, Chelsea har Schwarzer, City har Pantilimon og Arsenal har Fabianski. Umiddelbart er der ingen af de hold, der virkelig har to "klassekeepere" og der bør langtfra være der, hvor vi skal forstærke os. Selvfølgelig kunne det være rart med konkurrence, og det kan det da også blive til, hvis Reina vender tilbage, men jeg ser nu langtfra målmandsposten som et stort problem.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0