Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det er mangelfuldt ikke at kunne bakke det op, hvilket du ikke formår. Indtil videre har forsvaret en voldtægtsmand samt en hyppigtkarantæne ramt fodboldspiller. Ikke overbevisende.
Hence dit spørgsmål var problemet, menneske. Jeg besvarer dit spørgsmål korrekt, da det dækker over hvad du søger.

Og igen så har du fået mere info om Suarez, som du ikke har anfægtet. Ja, du har ikke gjort noget med det.

Jo, men det gør du tydeligvis ikke, siden du kører i ring.
Vi kører ikke i ring. Du bevæger dig ikke. Du forstår ikke det mest simple. Du bruger ikke de data du får.

Jeg har uddybet stemplingen, hvilket du også har kommenteret på. Vi ser situationerne vidt forskelligt. Du ser en jovial fyr, der kommer for sent. Jeg ser en frustreret spiller, der bevidst stempler en modspiller.
Da jeg skrev indlægget havde du ikke beskrevet det tidligere, og du våset som påvist angående stemplingen. Og du har ikke forsvaret dette.

Frustreret? Du mener det er en eftertackling? Wtf?

Næh, det er sagens alvor. Det har jeg jo forklaret dig. Suarez har været i discplinære problemer i samtlige sine europæiske klubber nu, og med lange karantænestraffe i to ud af tre. Det ligner et mønster.
Samtlige? 2 ud af 3, kan du blive enig med dig selv? Så det vil sige ud fra din logik, så har man 100%, hvis man kun er i et land? Vi snakker om en periode på 6 år og over 200 kampe. 2(4) sager har du på denne periode. Det vidner da ikke om en usympatisk person. Jovial betyder ikke fejlfri.

Kan se du hoppede noget over, trods du citerede det.

Selvfølgelig kan han det. Han overspiller tydeligvis, og forlader jo ikke banen i alvorlige smerter. Hans divertendenser taget i betragtning er det en logisk konklusion, at han overspiller situationen. Formentlig i håb om at slippe for det røde kort.
Så er vi tilbage til mit initielle udsagn. Det gør ondt at blive sparket i maven. Uanset om han overspiller, så kan det vist ikke indgå under dive. Dive så fingerer man at man er ramt, selvom man ikke er, eller en forteelse er sket, som ikke er. Det kan ikke være skuespil, når man bliver ramt. Skuespil er at lade som om. Alternativt forstår du ikke hvad skuespil er.

Han er også et svin. Du mangler i øvrigt at besvare, om han også er jovial? Han har vist aldrig, i hvert i sit voksne liv, bidt andre, og heller ikke begået voldtægt.
Tror han er ganske jovial, bare ikke i sit spil på en bane - og ikke nær så meget som Suarez, som er et meget positivt menneske. Begge vil gerne vinde og yde deres bedste. To meget dedikeret mennesker. Men kan se du ikke ser nuancer. Og det er lidt uforståeligt du ikke medtager hvad som sker uden for banen, når det kommer til Suarez.

Vi oppe på over 17 karantænedage for henholdsvis at bide, for racisme, for stempling samt for at give publikum fingeren. Desuden er han allerede efter mindre et år i PL berygtet for at dive.
Det er fyldestgørende for mig, men igen, når selv en voldtægt ikke er tilstrækkeligt, så har Suarez jo en del af løbe på endnu i din bog.
Jeg mener ikke Tyson var jovial, da han voldtog Desiree Washington. Det har jeg aldrig påstået.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Carlsen81
RedPoppy: Arggggh, det har været slut i lang tid for ham :-p

Tror faktisk ikke det ville være en helt tosset idé at lade ham blive træner. Vi har jo hentet Clarke, som har styrket defensiven betragteligt, - ja næsten som at se Chelsea´s defensiv da han var træner hos dem, men det er bare som om at fokusset har været på det defensive 100%.. Virker i hvert fald som om at der mangler noget seriøst angrebs træning.

Derudover er han jo et vist ikon for klubben, og helt sikkert en stor inspirationskilde for enhver liverpool youngster. Håber i hvert fald der sker et eller andet med vores skarphed!
Skrevet af Lynild
Ja, Carlsen, en angrebstræner er sgu´ ikke en helt dårlig ide :)
Skrevet af Fribytter
@ Talenter og røverkøb

Skrtel, Agger, Lucas, Enrique, Maxi, Bellamy og Reina har da vist sig at være gode eller meget gode spillere til overkommelige eller meget overkommelige priser.

Coates kunne snildt blive den næste i rækken af sådanne indkøb.

Shelvey, Wilson, Kelly, Flanagan, Sterling eller Robinson er alle gode bud på den næste spiller af egen avl, der spiller fast.

Og klubben er igen med ansættelsen af Comolli begyndt at fiske meget unge talenter som under Rafa.

Men selvom diskussionen kan synes gammel, så er det altså "kun" to et halvt år siden, at man gik bort fra den struktur, som i mange sæsoner ikke havde båret frugt, så talenterne er i mellemtiden kun blevet to et halvt år ældre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Adam er også¨billig, og det var Meireles forholdsvis også. Vi burde bare have fået meget mere for ham. Det samme med Mascherano. Torres er vel også et røverkøb med tanke på hvad han røg for. Samme med Alonso mv.

Coates er allerede nu et røverkøb, fordi det er meget lidt at give for en spiller med hans CV.

Og jeg er enig med både RedPoppy og Fribytter om at ungdomsarbejdet har været rigtig godt. Vi har mange gode talenter. Og flere er prøvet på højeste niveau og bestået.

Kelly, Spearing, Robinson, Flanagan, og Shelvey. Er meget for så kort en periode. Og de andre unge gør det godt.

Man er også nødt til at se på at markedet har skruet priser op.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af RedPoppy
@ Fribytter

Jeg elsker vores indkøbsstrategi, og jeg synes det er den bedste måde at skabe et hold på. Vi køber spillere der har en fremtid, som har nogle bestemte evner, som passer ind i vores spillekoncept.

Det er med til at skabe kontinuitet, og en ny stamme på holdet, som vi forhåbentlig kan holde på de næste 10 år.

Den eneste det ærgrer mig aldrig slog igennem, er Pacheco, for jeg tror altså han kunne være blevet en god spiller for os. Norwich fansne var også vilde med ham da han var udlånt der i sidste sæson, og der var han rigtig god i de kampe jeg så med dem.

Jeg kan se meget lys i vores ungdomsspillere, men er bange for de drukner i dyre signings. Især sådan en gut som Adam Morgan, som er en angriber lige efter mit hoved. Jeg håber jeg altså får chancen i en ung alder, for hvis han undgår skader, så kan han blive ligeså god som Fowler, og ligeså god som Mellor burde være blevet hvis han havde undgået alle de grimme knæskader.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Pacheco er vel kun på udlån?
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Lynild
I to år til Atl. Madrid med købsoption, der har videreudlånt ham til Rayo Vallecano.
Skrevet af BillShankly
Nu ved jeg ikke om det har været diskuteret efter kampen i går, hvilket jo ellers giver en meget god anledning til at diskutere et efter min mening svagt punkt på vores hold:
Målmandsposten - José Manuel Reina, Pepe Reina.

Ved godt, at det kan virke unuanceret at tage det op lige efter han lavede en kæmpe fejl i går. Men egentlig har jeg i lang tid ikke ment, at han har klassen til at gå som en af de bedre eller bedste målmænd i Premier League. Reina har selvfølgelig nogle åbenlyse kvaliteter: Reina, er rigtig god med fødderne og han god på stregen - han har gode reflekser. Nogle vil også mene, at han er en god leder - noget som jeg ikke lige umiddelbart kan bedømme. Men udover det skiller han sig ikke specielt ud fra andre målmænd i Premier League, synes jeg ikke. Tværtimod har han nogle mangler eller svagheder, som jeg synes er tydelige at få øje på. Han er ikke særlig stor og har åbenlyse problemer så snart han skal ud i feltet til indlæg, som der jo er en del af i Premier League(desuden virkelig en vigtig faktor for at blive en god målmand i PL, noget som desuden også diskuteres omkring hans landsmand De Gea). Desuden laver han indimellem nogle drops - noget som alle målmænd jo gør ind i mellem - men synes bare han laver for mange. Synes faktisk heller ikke at han altid har den bedste udstråling. Synes nogle gange han udstråler for meget usikkerhed.
Har måske bare opbygget et negativt billede af ham og har lettere til at få øje på hans mangler fremfor at værdsætte hans kvaliteter, men vil egentlig bare høre hvad andre mener om ham? Jeg personligt, mener ikke han har den nødvendige klasse til at være en afgørende faktor for at få os tilbage til toppen af PL. Mener, at der er mange målmand i verden og i Premier League for den sags skyld, der er bedre eller har større potentiale end ham. I PL: Thomas Sørensen, Vorm (trods sin højde har han leveret ekstraordinære præstationer), Krul, Cech, Joe Hart (Heller ikke særlig høj, men virker langt mere solid, stabil og med en bedre udstråling), Szczesny (også med en meget bedre udstråling trods hans unge alder), Lindegaard, Given, osv..

Kunne godt tænke mig at høre hvad I andre synes om ham - om det bare er mig der ikke ser og aldrig har set det store i ham (udover hans gode reflekser) eller hvad? Kunne også godt tænke mig at høre, om der er nogle der kan påpege nogle lederegenskaber hos Reina, som så mange andre målmænd ikke kan få eller allerede har.. Evt. i forhold til dem jeg har nævnt i Premier League.
Skrevet af RedPoppy
Jeg kan godt forstå man tvivler på Reina, for han har lavet ukarakteristisk mange fejl på det seneste. Jeg mener dog stadig at han bringer sikkerhed til forsvaret, er en virkelig god igangsætter, og bortset fra enkelte svipsere en sikker sidsteskanse.

Folk har det med at stille spørgsmål når en keeper har lavet nogle fejl i træk, hvilket er logisk nok. Jeg gør det selv, men så tænker jeg så også på alle de andre keepere der laver fejl, og hvor generelt sikker i sine indgreb vores er.

Personligt mener jeg stadig at Reina er ligaens 2. bedste målmand efter Joe Hart. Han har ikke haft sin bedste sæson, men det er så også den første i små 6 sæsoner. Det kan jeg godt tilgive, hvis han redder os i foråret :)

EDIT: Bare for at besvare hele din post. Personligt mener jeg at målmand for storhold skal have flere kvaliteter end hos de mindre. Typisk på de mindre hold er det godt nok "bare" at være en god shotstopper, imens du på storhold er nødt til at have flere evner for at være en ekstraordinær målmand.

Reina bringer så meget til holdet, udover redningerne, som ikke mange målmand gør til deres hold. Jeg kender f.eks ingen målmand der læser spillet så godt som han gør, og er så hurtigt ude af målet som Reina.

F.eks tag nu Shay Given. Glimrende målmand, og en af gamets bedste shotstoppers pga hans reflekser, og rækkevidde. Det er noget nær det eneste han kan, og derfor er han en glimrende mand hos f.eks Villa.

I mine øjne når man kigger på en målmand, så skal man finde det ekstraordinære ved ham. Selvfølgelig skal han kunne tage med hænder, men det synes jeg da også Reina har bevist han har. Er der bedre shotstoppers end ham? Helt sikkert. Har han så 10 andre kvaliteter de fleste andre i ligaen ikke har? Yup, og derfor skal han være vores første målmand, fordi at vores keeper får i 8/10 kampe kun maks 5-6 skud imod sig, men han skal stadig være vågen i alle 90 minutter, og deltage i spillet, og dirigere med forsvaret.

Håber det gav mening :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det virker lidt uhørt, at kritisere Reina for meget med tanke på hvor få mål der bliver lukket ind. Selvfølgelig har forsvaret sit ansvar for det(og holdet). Men det sidste ansvar er Reina. Og har har reddet os mange gange.

Bare det at han har ageret som ekstra sweeper og har reddet nogle situationer ude for målområdet, viser hans beslutsomhed, og kvalitet - og i perioder hvor vi vakler, eller bliver taget på sengen(læs: forsvaret ikke er på plads).

Han har lavet nogle drops. Synes dog ikke de er fæle. Heller ikke den i går. Bolden dykker drillende(og handler sikker meget om boldene). Selvfølgelig skal en klassemålmand som Reina tage den, men den er ikke så nem endda, som den umiddelbart ser ud til. Derudover så mister Kuyt den også, og Aguero skyder på et meget uventet tidspunkt.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det virker lidt uhørt, at kritisere Reina for meget med tanke på hvor få mål der bliver lukket ind. Selvfølgelig har forsvaret sit ansvar for det(og holdet). Men det sidste ansvar er Reina. Og har har reddet os mange gange.

Bare det at han har ageret som ekstra sweeper og har reddet nogle situationer ude for målområdet, viser hans beslutsomhed, og kvalitet - og i perioder hvor vi vakler, eller bliver taget på sengen(læs: forsvaret ikke er på plads).

Han har lavet nogle drops. Synes dog ikke de er fæle. Heller ikke den i går. Bolden dykker drillende(og handler sikker meget om boldene). Selvfølgelig skal en klassemålmand som Reina tage den, men den er ikke så nem endda, som den umiddelbart ser ud til. Derudover så mister Kuyt den også, og Aguero skyder på et meget uventet tidspunkt.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Carlsen81
Ærgerligt med Pacheco! Jeg har altid godt kunne lide ham, men min kammi har i særdeleshed set et stort lys i ham. Men så igen, der er lige pt. slet ikke plads til ham på midtbanen i LFC, der er Shelvey bedre, og selv han er jo kun i periferien af truppen, når der er 2 skader på midten.

Tilgengæld er jeg fortrøstningsfuld når det kommer til vores helt unge talenter, som jeg håber snart presser på. Selvom det er sjældent at Liverpool talenter slår igennem, så har jeg virkelig på fornemmelsen det sker denne gang. Har fulgt deres reserve kampe, og det virker som nogle sultne knægte med stort talent.

Adam Morgan kender jeg dog kun af navn.. Er han så god ?
Jeg mener, pænt pres at skulle udfylde Fowlers sko.. Men det er også på tide vi får en goalgetter igen!
Skrevet af BillShankly
Interessant at i forsvarer ham. Havde nu heller ikke forventet andet. Tror umiddelbart ikke der er så mange der er enige med mig. I kommer også med nogle værdige argumenter for, hvorfor han er en god mand for Liverpool. Eksempelvis, at vores forsvar i den her sæsom har været rigtig godt. Vælger dog stadig at fastholde at han har for mange usikkerhedsmomenter, og at han er alt for lille til at regere i feltet.
Synes stadigvæk ikke han skiller sig meget ud i forhold til de andre benævnte målmænd i ovenstående indlæg. Tværtimod. Kan dog godt følge at han er forholdsvis god til at læse spillet.
Skrevet af RedPoppy
@ Carlsen

Adam Morgan er i mine øjne et ligeså stort angrebstalent som Neil Mellor var da han var ungdomsspiller, hvilket ikke siger så lidt. Morgan havde bl.a. en periode i foråret hvor han scorede i 12 kampe i træk på U18 holdet, og dengang var han kun 16!

Han har samme evner som Fowler havde, og minder rigtig meget om ham. Han er snu, hurtig, og det virker altid som om han står på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.

Nå ja, og så er han venstrebenet ;)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af RedPoppy
@ BillShankly

Der er en grund til at disse keepere du nævner står for de klubber de gør, det er netop fordi det kræver noget andet at stå for et storhold, end for et mindre hold.

For mig er det stadig første sæson han har usikkerhedsmomenter i flere kampe. Normalt har der vel været 2-3 drop pr. sæson fra Reinas side, hvilket er meget normalt uanset om du hedder Casillias, Buffon, eller Reina.

Wayne Hennesey er en glimrende shotstopper f.eks, og har haft en fin sæson for Wolves. Kunne han stå på mål for en topklub pt? Nej langt fra imo. Ikke fordi han er dårlig, men han mangler meget i sit spil.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Interessant at i forsvarer ham. Havde nu heller ikke forventet andet. Tror umiddelbart ikke der er så mange der er enige med mig. I kommer også med nogle værdige argumenter for, hvorfor han er en god mand for Liverpool. Eksempelvis, at vores forsvar i den her sæsom har været rigtig godt. Vælger dog stadig at fastholde at han har for mange usikkerhedsmomenter, og at han er alt for lille til at regere i feltet.
Synes stadigvæk ikke han skiller sig meget ud i forhold til de andre benævnte målmænd i ovenstående indlæg. Tværtimod. Kan dog godt følge at han er forholdsvis god til at læse spillet.
Jeg er ikke uempatisk med din følelse. Han har ikke været så fejlfri, som man egentlig gerne helst så.

Meget af det som kendetegner de andre målmænd er at de har mere at lave. Vi har domineret mange kampe, og derved har han ikke så meget at bevise sig med.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BillShankly
Med usikkerhed mener jeg ikke nødvendigvis fejl. Jeg mener at han til tider har er dårlig og usikker i hans indgreb omkring flere forskellige slags bolde. Giver returer på nogle han ikke burde osv. osv.. Hans udstråling er heller ikke altid lige god. Synes ikke altid han udstråler den selvtillid han burde, sammenlignet med den udstråling jeg i høj grad ser hos eksempelvis Joe Hart og Szczesny.
Omkring Hennessey er jeg ret enig, men ham har jeg heller ikke nævnt? Ved ikke hvorfor du lige tager ham op? :-).. Jeg synes flere af de målmænd jeg har nævnt også står i topklubberne, og som jeg iøvrigt mener er bedre Reine på visse afgørende punkter i og omkring målmandsspillet.
Skrevet af BillShankly
@BIF

Men at de har mere at lave kendetegner dem vel ikke ligefrem som Målmænd. Det gør dem vel ikke mindre berettiget i en klub som Liverpool.
Skrevet af Carlsen81
Nu er det jo også vigtigt at huske at Reina er suveræn med sine fødder.
At kunne serve bolden helt præcist op til Carroll og co. er vigtigt når man står for en klub i Liverpool-klassen. Problemet med hans højde er mindre end du gør det til. Han har jo fysikken til at skubbe angriberne væk, og "regere" i målfæltet. Og så synes jeg hans springkraft kompenserer for de manglende 10 cm :)

Fandt lige denne her på YT http://www.youtube.com/w…3YolM_FTWU0
Den beskriver vel talentet meget godt. Så må vi håbe han kan fortsætte udviklingen uden at løbe ind i for mange skader, det er jo typisk det der bremser overgangen fra talent til fast mand.

Jeg vil hoppe i seng, begynder at kunne mærke trætheden :-) NN
annonce
0