Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Bevares, men Palace har trods alt været et ret ubehageligt bekendtskab den seneste måneds tid. Det kan ikke ligefrem siges om hverken Villa eller West Ham.

Jeg forstår godt behovet for at hænge sin hat på noget, og begge hold vandt trods alt i seneste runde. Men at kunne se at ligaens bedste hjemmehold, der ser ud til at have ramt det helt rigtige momentum mod slutningen, og spiller for et mesterskab, skulle tabe en af de to kampe - Det går "desværre" ud over min fantasi.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Jeg er i samme båd Pref, bare uden kaninørene. Det ville være fantastisk, men der har bare manglet kynisme de sidste 2 kampe. Det var lige som om at man troede mesterskabet blev afgjort mod City.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Enig med Pref.

Jeg tror det er bedst for alle at forberede sig på det for alvor er slut. Villa mangler en bunke spillere, og West Hams udekampe er miserable.

Hvis de 3 points var kommet hjem i går, tror jeg stadig det ville være slut. Vi når det desværre ikke, men vi har stor ære af denne sæson, lige meget hvad Chelsea, Arsenal og United fansene må mene.

Man ved også at Suarez og Gerrard nok skal komme tilbage. Det er i deres dna. Suarez reaktion i går var gode nyheder for Liverpool fans. Hans engagement i klubben blev bevist i går, og han skal nok vende tilbage stærkt næste sæson.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af D.B.R. ©
Ønsketænkning kalder jeg det vel. Men mærkeligere ting er nu engang set før.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Liv'pool
Det har været en vild sæson, hvor der har været mange flere opture end nedture for den gængse liverpoolfan. Og den måde sæsonmålet blev indfriet, tyder positivt på fremtiden.
Jeg vil bare nyde den sidste kamp og hylde en succesfuld sæson, hvor det utænkelige var lige ved se ske.
Og når man ser på antallet af indlæg ved de artikler der omhandler Liverpool så tyder det på at også mange fans af andre hold, begyndte at frygte vi ville gå hele vejen.

Ligegyldigt udfaldet den 11/5 har dette været en super sæson.
Skrevet af AlstrupLFC
Pref

Jeg tror ikke, at der er nogle, der benægter, at City med 90% sikkerhed - måske højere - vinder de to sidste kampe. Det gør de garanteret også, men vi er sgu nødt til at finde de små mirakler, der nu engang kan opstå.
Skrevet af Swordfishtrombone
Carragher siger med al tydelighed her, at man har satset på den forkerte duo i midterforsvaret. Som nævnt tidligere er jeg enig. Keeperen får også et hug med på vejen. Der er ikke plads til tre "mentalt svage" spillere centralt, der i 17 kampe har holdt 0´et 1 gang og ofte lukker mere end to mål ind. Mellem linjerne ligger vel også, at det kan have kostet mesterskabet, og at Agger burde have spillet.

http://www.liverpool.no/…edelse.aspx
-
Skrevet af Carra-23
Den er svær ikk´? Spillestilen har også en del at skulle have sagt omkring vores usikre hullede forsvar men vi må indrømme det har været en satans sjov sæson at være Liverpool fan i.
Hvis vi ikke skal lave stilen om kræver det nok lidt andre centerforsvarer. Agger har jo slet heller ikke spillet fejlfrit når han har fået chancen.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Sophus Krølben
Svært at forestille sig, at vi kunne have ligget med så langt fremme med nærmest hvilken som helst anden spillestil.
Aaahhh banter
Skrevet af AlstrupLFC
Chancen er der - Villa vandt sidst over City.
Skrevet af Carra-23
Selvfølgelig er chancen der ........ men den er minimal. Lad os nappe anden pladsen med en sejr over Newcastle og håbe Rodgers får en bedre sommer på transfermarkedet end sidste år.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af jomic...
En forlængelse på 4 år med Brendan Rodgers skulle være ved at falde på plads.
Skrevet af Fribytter
Ja, der har vel kun været et godt vindue under Rodgers. Resten har været skuffende på hver deres måde. Evans fastholder i øvrigt stadigvæk, at Rodgers ville have defensive spillere i januarvinduet, og det forstår man jo sådan set godt.

Alle PL-klubber, der har lidt penge at bruge, er vel nærmest rygtet til Caulker. LFC er også blevet nævnt i forbindelse med Shaw, men The Telegraph skriver, at klubben ikke er interesseret, hvis prisen er i nærheden af de £30 mio., som er blevet nævnt i pressen. Marcos Rojo fra Sporting skulle Barry Hunter have fulgt igennem længere tid, og han er formentlig/forhåbentlig et billigere alternativ til venstreback. Micah Richards er også et rimelig vedholdende rygte, mens klubben stadig skulle holde øje med Papadopoulos på trods af skadesproblemerne.

Rodgers har udtalt, at han gerne ser 5-6 tilgange, og det giver imø. også god mening, hvis man ser på den nuværende trup. Aspas, Alberto, Moses og Cissokho er ikke gode nok. Agger sælges måske, og så tror jeg heller ikke, at Johnson, Toure og Enrique har Rodgers´ fulde tillid af forskellige årsager.

Af de udlånte spillere ser jeg ingen oplagte tilføjelser til truppen. Suso, Ilori og Borini er gode kort at have i baghånden, hvis vinduet igen ikke skulle gå helt som planlagt, men det er så også det.

Ligeså afgørende som sommervinduet kan vise sig at blive, ligeså vigtigt er det, at Sakho og Mignolet begynder at præstere på et stabilt højt niveau.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Vores defensive problemer er vel ikke nødvendigvis noget der skal løses vha. spillerindkøb. Hvis man tog og analyserede problemet og arbejdede med det på træningsbanen burde det også kunne forbedres den vej. Jeg mener egentlig vi har nogle fine forsvarsspillere isoleret set, men måske der skal arbejdes på det taktiske og det mentale niveau i forhold til forsvarsspillet.

Skrtel og Sakhos lederegenskaber eller mangel på samme er blevet angrebet en del på det seneste og det er nok også berettiget. Men kan man forestille sig at Sakho stadigvæk efter et år har nogle sprogmæssige barrierer at overkomme? Jeg mener at Sakho var anfører i en periode i PSG, endog som ret ung, hvilket kunne tyde på at han faktisk er en ledertype. Måske han har skulle vende sig til en ny klub og nye omgivelser og ikke har følt sig helt tryg på banen endnu. Jeg kunne godt forestille mig at han fremadrettet tog et større ansvar i de defensive geleder. Nu har han været her i en sæson, og skulle måske være parat til at påtage et større ansvar.

Caulker må i øvrigt siges at være rigtig spændende. Udover at være en fremragende fodboldspiller, virker han også til at være en sympatisk fyr og apropos lederegenskaber, var han jo også netop anfører i Cardiff. Hvis vi sælger Agger bør vi gå efter ham.

Hvordan ser det i øvrigt ud med Matuidi? Har han underskrevet en ny aftale PSG? En midtbane bestående af Henderson, Matuidi og Gerrard lyder ret fornem i mine ører. En stærk dynamisk duo foran Gerrard, der ville være giftig i presspil såvel som løbemæssig overlegen og vil dermed også være et led i en forbedret defensiv.
Hvem er ellers oplagte og interessante transferemner til den centrale del af midtbanen? Imø er den en af de vigtigste områder at få styrket inden næste sæson..

Venstreback skal selvfølgelig også styrkes. Jeg håber enormt meget at se José Enrique tilbage i storform fra starten af næste sæson, men det er selvfølgelig altid tvivlsomt, når spillere har været ude med skade i længere tid, desværre. Men der er flere forskellige spændende emner at tage af, det største problem er jo nok bare at vi ikke er de eneste der står og mangler en substitut til venstre back. Vi vil selvfølgelig opleve konkurrence på nogle af emnerne fra både Chelsea og United.

Micah Richars ville også være fin at få ind, men spørgsmålet er bare om man ikke skal satse på at lade Wisdom og Flanagan presse Johnson?
Skrevet af Tjasper
Er der i øvrigt nogen der kender til Roberto Firmino fra Hoffenheim? Jeg følger ikke ret meget med i Bundesligaen, men han skulle tilsyneladende have gjort det fremragende i denne sæson. 15 mål og 12 assist i 32 kampe..

Luke Shaw skulle i øvrigt selv have indikeret, at et skifte til Liverpool er langt mere interessant, end et skifte til f.eks. Manchester United.
- Ved ikke om det er rigtigt.., men der er vel ikke noget overraskende i at man hellere vil til Liverpool fremfor United.
Skrevet af Fribytter
Ja, hvis Sakho og Mignolet forbedrer sig, så vil det da klart styrke forsvaret. Man kan dog ikke træne sig ud af, at Agger ikke passer ind, eller at Touré har meget store udfald. Carragher har da sikkert ret i, at forsvaret i en eller anden forstand har kostet mesterskabet, men for mig at se kan det problem ikke isoleres til forsvaret. Det er et mentalt problem, som er blevet forstærket af, at LFC pludselig spillede med om mesterskabet. Angrebet har scoret færre mål, og forsvaret har lukket flere mål ind i gennemsnit end i de 32 andre kampe, og hvis man antager, at et uskarpt angreb giver modstanderen mere blod på tanden, så har man et ret godt billede af mentaliteten i de kampe, hvor LFC imø. har været en del af mesterskabskampen. En styrmand i forsvaret kunne muligvis have gjort en forskel, men det kunne f.eks. også have gjort en forskel, hvis Henderson havde været til rådighed, eller hvis Rodgers bare havde haft en eller anden form for central balanceskabende mit, som han kunne sætte ind.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Jeg har heller ikke rigtig udtalt mig om Agger og Kolo, men fokuserer på Sakho og Skrtel. Og ligesom dig mener jeg også at det er fælles hold-problem og ikke et problem der kan koncentreres om vores forsvar/midterforsvar. Det er et organisatorisk/balancemæssigt problem og måske også mentalt. Og det kan der vel godt arbejdes med på forskellige måder??


Det forlyder desuden at både Coutinho og Lucas er blevet forbigået til Brasiliens VM-trup. Jeg kunne selvfølgelig godt have undet dem begge to en slutrunde i deres hjemland og specielt Coutinho har vel også holdt et niveau der burde have kvalificeret ham til truppen. Ærgeligt for de to, men selvfølgelig ikke nødvendigvis skidt for deres forberedelse til den kommende sæson i Liverpool-trøjen.
Skrevet af Castellano
Richards ville være interessant at hente til Liverpool, men det eneste mén, der er, er at han FOR skadesplaget.

Rygtemøllen kører lige nu på Ashley Cole til den modsatte backplads.


Forskellige medier har fremlagt det som en negativ ting for Liverpool, at Coutinho og Lucas ikke er blevet udtaget, men sådan ser jeg det slet ikke. Kun positivt, at spillerne kan blive fit hjemme og forberede sig på næste sæson.
Skrevet af howalt90
Flere Manchester United-fans sang smædesange mod Steven Gerrard under aftenens opgør mod Hull City.
De medrejsende Hull-fans svarede igen med ´Stand up - if you´re in Europe´
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af andib
Rygtemøllen kører lige nu på Ashley Cole til den modsatte backplads.
Den mølle skal bare gå HELT i stå. Han skal IKKE til klubben. Der kan findes bedre spillere, spillere med mere fremtid i, og ikke mindst spillere der ikke skal have en skyhøj løn.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0