Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Og klubben har nærmest en overflod of den der lille tekniske offensivtype i kulisserne, og der er intet særskilt iøjenfaldende, der peger på, at Suso bliver den næste, der får gennembrud, den ligger nok mere til Ibe.

Men meget kan ske henover en sommeropstart. Jeg har i hvert fald indtrykket af, at man godt kan træne sig vej ind i truppen, og der er nogen, der skal stå klar i kulissen og hæve bredden, og det kan da godt blive Suso? Men det kan ligeså godt blive en af de andre nævnt, måske endda Adorjan eller en helt femte.
Skrevet af gerre
Fribytter, hvor har du Susos kontraktlængde fra?
Skrevet af Fribytter
Fra den der Estadio Deportivo-artikel som andre medier har citeret. Bl.a. her:
http://www.ibtimes.co.uk…lks-1439349
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af gerre
Tak. Når Liverpool i oktober 2012 skriver ´new long term deal´ ville jeg godt nok forvente lidt længere end 2015, men åbenbart ikke.
Skrevet af Fribytter
Det er jo en standardvending efterhånden. Har klubben ikke skrevet det ved hver kontraktforlængelse?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af gerre
Tæt på i hvertfald, men f.eks. ikke ved Gerrard tilbage i 2013. Men der er det måske også tale om en ren forlængelse, mens det andet evt. bruges når der er tale om en ny anderledes kontrakt.
Skrevet af Tjasper
Nu siger jeg heller ikke at Suso som udgagnspunkt skal være en fast starter. Hans udgangspunkt skal være breddespiller og så kan han jo hvis hans præstationer tillader det arbejde sig ind på holdet.

Jeg ved ikke hvad Suso trækker i løn, men umiddelbart vil jeg ikke tro han vil være nogen vanvittig dyr løsning som breddespiller. Men det skal selvfølgelig også være attraktivt for ham, så derfor skal han naturligvis have en fair chance for at få spilletid. Dels som indskifter, men måske også med kampe fra start i cup-tuneringerne og måske enkelte PrL-kampe fra start alt efter hvordan han gør det til træning, som indskifter osv..

Lallana(?), Henderson, Emre Can, Coutinho, Sterling, Lucas, Allen og Ibe vil nok være dem han primært skal kæmpe om en startplads med. Og det er så 3 af gangen, der kan starte af dem. Måske henter vi yderligere en konkurrent. Hvis vi stiller det sådan op, kan jeg godt se at Suso måske vil være overflødig og det er så en vurdering man bliver nødt til tage.
Nu har jeg lidt en "forkærlighed" for typer som Suso og derfor håber jeg han får chancen for at vise sit værd.

Selvfølgelig er det værd at overveje tilbud. Men det kommer så også an på hvor meget køber er villig til at betale, selvfølgelig.

"Og klubben har nærmest en overflod of den der lille tekniske offensivtype i kulisserne, og der er intet særskilt iøjenfaldende, der peger på, at Suso bliver den næste, der får gennembrud, den ligger nok mere til Ibe."

Det har du såmænd helt ret i. Jeg håber bare på at se så mange akademispillere som muligt slå igennem. Og Suso må selvfølgelig gerne være én af dem.
Skrevet af andib
Men det giver heller ikke ret meget mening at holde på en spiller, der muligvis kommer bag i køen, hvis han har chancen for fast spilletid et andet sted. Det tror jeg heller ikke Suso selv er interesseret i. Lokker Spanien så skal han bare have lov til at tage afsted. Han kommer desuden tættere på familien.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Tjasper
Det kommer jo meget an på hvilke forventninger Suso har og hvad klubben melder ud til ham. Jeg kan godt se at det kan være svært at hamle op med klubber som Sevilla og Porto, hvis de lover ham mere spilletid end der er udsigt til i Liverpool, men omvendt hvis han selv tror på han kan slå igennem i Liverpool, så er der jo ikke noget til hinder for at han giver det en mulighed. Nu har han jo været en del af Liverpool i nogle år efterhånden, så det kan da også være at han har en drøm om at komme til at spille for Liverpool og måske i PrL i det hele taget. Men selvfølgelig spiller hans familie også en rolle, spilletid, løn osv.
Skrevet af Fribytter
Men, Tjasper, LFC lånte ham ud i sidste sæson for at gavne hans udvikling. Han var jo inde omkring førsteholdet i forrige sæson - især før købet af Coutinho, så det er jo ikke fordi, Rodgers ikke har set ham i aktion i PL. Suso har da nok haft gavn af udlånet, men jeg tvivler på, at han har udviklet sig så meget, at han er kommet meget tættere på mere spilletid på førsteholdet. Og Suso forlod jo altså et LFC, som de færreste regnede med, ville komme i CL. CL er kommet et år for tidligt i forhold til treårsplanen, og det er det, jeg mener med, at Susos udvikling ikke har kunnet matche LFC´s. Det bedste for Susos udvikling er ikke at komme tilbage til LFC og agere breddespiller. Det bedste for hans udvikling er at spille fast. Han gider imidlertid ikke at forlænge, hvis han skal udlånes igen, og det kan LFC jo ikke rigtig gøre noget ved. At overtale ham til at komme tilbage klubben og forlænge for derefter at spise ham af med sporadiske indhop og startpladser i mindre betydende kampe gør ikke Suso til en markant bedre spiller. Og hvis Suso skal spille en betydende rolle for LFC i næste sæson, så betyder det imø. enten, at klubben undlader at købe spillere, som på papiret er gode nok til at konkurrere med de nuværende startere om spilletid, eller at Rodgers aktivt gør plads til Suso ved at bænke de faste startere. Jeg tror ikke, at de scenarier vil gavne LFC sportsligt på den korte og den lange bane
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Du har mange gode pointer. Men jeg vil holde fast i at det er svært at vide hvor han står før man har set ham træne fast med de andre.
Der var iøvrigt heller ikke mange der havde forudset Sterlings gennembrud i sidste sæson. Han gik jo netop fra at være en der skulle have sporadiske indhop eller i tilfælde af skader eller andet, fast spilletid.
Jeg synes det kan være svært at vurdere hvor Suso står i forhold til det scenarie og derfor er det at jeg taler for at forsøge at beholde ham og så tage bestik af hvordan han gør det til træning, træningskampe etc.

Konkurrencen vil sikkert være større end i tilfældet med Sterling, men der vil også komme lidt flere kampe og måske et lidt større behov for rotation, selvom jeg tænker at Rodgers så vidt muligt vil forsøge at bruge de samme mest muligt. Gerrard eksempelvis, tror jeg dog vi vil se få flere hvil i næste sæson, og jeg mener heller ikke det er givet at han vil spille på samme høje niveau, som han har gjort i foråret. Der vil jo selvfølgelig også komme et tidspunkt, hvor vi er nødt til at klare os helt uden Gerrard.

Men lad os se hvad der sker. Jeg håber Suso fortsætter i klubben, men hvis det ikke sker vil det selvfølgelig ikke umiddelbart være nogen "katatrofe".

Edit: Jeg ved i øvrigt ikke om det vil være relevant at foretage en sammenligning af Allen/Suso. Hvis Suso skulle på en af de positioner foran Gerrard, så vil det muligvis kræve en lille omskoling. Og dog, Suso har før spillet på den centrale midtbane og er vel ret alsidig, så det vil formentlig også kunne klare. Det er selvfølgelig hans defensive kompetencer der er tvivlsomme i det tilfælde og formentlig være det der skulle arbejdes end del med.

Skrevet af Tjasper
One slight blight to the day is the report from The Independent that Liverpool have lost two of their highly-rated youth coaches today with the resignations of Steve Torpey and Darren Hughes.


Er der nogen der ved hvorfor?
Skrevet af WulfgarDK
"Er der nogen der ved hvorfor? "

Man City´s penge lokkede vel for meget?
Det er i hvert fald der de er nu.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Tjasper
Er det ikke som om de napper alle vores ungdomstrænere? Har de ikke også hentet Rodolfo Borrell for nylig....?

Kedelig tendens.
Skrevet af Carlsen81
Ja, de snuppede Rodolfo også.

Så vidt jeg husker, var afskeden dog ikke kun pga. City, men også fordi LFC ikke ville forlænge med ham. Tager jeg fejl?
Skrevet af Fribytter
Det var lidt af et chok, da Borrell blev fyret, og der var ingen forklaringer fremme om hvorfor, og der er ikke blevet hentet en erstatning siden. Der gik rygter om, at Borrell blev smidt på porten, fordi han dengang var i samtaler med Man. City, men jeg har ikke læst noget siden, der har bekræftet det. Det er dog garanteret Borrell, der har anbefalet de to trænere til Man. City. Forhåbentlig kan LFC få fat i fuldgode erstatninger, men problemet er nok ikke så meget, at LFC har mistet to gode ungdomstrænere, men nok nærmere at Man. City er ved at få opbygget en imponerende sportslig struktur med fremragende faciliteter, som vil virke overbevisende på de fleste unge spillere, og LFC kæmper jo med Manchester-klubberne om mange af de samme britiske talenter.

Segura forlod i sin tid klubben, fordi han før træneransættelsen var blevet stillet en forfremmelse af en art i sigte, men da Rodgers ikke ønskede at arbejde sammen med en sportsdirektør og den slags, så var det lidt svært at tilbyde Segura en forfremmelse. McParland blev fyret samtidig med Borrell.

Ingen af de tre er blevet erstattet endnu.

Rodgers og Inglethorpe er vist de vigtigste skikkelser pt. på trænersiden, og så er der komiteen, som jo består af en del tidligere Man. City-folk.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Ang. Allen kontra Suso. I den offensive variant af diamanten kunne Suso godt erstatte Allen imø., men hvis Lallana kommer til, så vil Suso formentlig kun være tredjevalg til den ene af de centrale pladser i den offensive variant af diamanten. På den offensive midt vil han nok kun være fjerdevalg - ja, måske endda kun femtevalg, hvis Suarez rykkes derned bag Sturridge og Lambert.

I 4-3-3-opstillingen er konkurrencen ikke lige så hård, og Suso kunne da være en god spiller at have i baghånden, hvis 4-3-3-opstillingen skulle blive mere aktuel i næste sæson. Men om han er en bedre spiller at have baghånden til den opstilling end Borini, ved jeg ikke. Under alle omstændigheder tror jeg ikke, at Suso gider at forlænge, hvis det er fremtidsudsigterne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Man kunne også bare melde ud at han selv har muligheden for at bestemme hvor tæt på startopstillingen han vil være ved sæsonstart, ved at vise sig frem i Pre-season. Så kan man løbende evaluere i løbet af sommeren. Og hvis Rodgers vil give ham en ærlig chance, så synes jeg der vil være fint perspektiv i dét.
Det lader til at Suso gerne vil blive i klubben, hvis han føler han har en chance for at tilspille sig en væsentlig rolle i truppen.
Skrevet af Fribytter
I praksis betyder det jo bare, at han starter på lige fod med en spiller som Ibe og andre talenter i periferien af førsteholdet. Jeg tvivler på, at sådan en besked er garanti nok for Suso. Jeg tror, han fisker efter en forlomme af en art i forhold til konkurrenterne, og det kan jeg sådan set godt forstå for spillere som Alberto og Teixeira, der begge banker på til førsteholdet, minder meget om Suso som spiller, og ham, han skal slå af, er jo nok Coutinho.

Imø. svarer Susos krav om spilletid lidt til, hvis Wisdom pludselig krævede at få mere spilletid. Skulle Flanagan så vige pladsen for Wisdom på backen eller skulle Rodgers sælge Agger uden at købe en erstatning? Det centrale forsvar er selvfølgelig en anden størrelse end de offensive pladser, og kontinuitet betyder mere for defensiven, end den gør for offensiven, så et krav om spilletid i defensiven vil altid være lidt sværere at opfylde, men det er stadig svært at love den slags spillere ret meget, når klubben står i den situation, at en topfireplads langt fra er givet i næste sæson.

Og hvordan vil Suso i øvrigt stå i forhold til spilletid i Porto? Jeg tror ikke, han vil være fast mand med det samme.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Ja, det ved jeg ikke. Jeg tror nu nok det skulle være muligt at komme foran Teixeira og Alberto. Alberto har været alt andet end imponerende og står vel også til at blive solgt eller lejet ud. Teixeira er måske nok spændende, men mit kendskab er dog ret begejstret. Var det en enkelt kamp han fik som indskifter i Fulham eller sådan noget? Jeg har ikke rigtig set ham spille for reserveholdet.. Måske han også skal lejes ud?

Jeg ved ikke hvad Suso præcis fisker efter af garantier. Det er selvfølgelig udelukket at han får lovning på at være foran i køen i forhold til Coutinho og det tvivler jeg da også på er at et ultimatum lig det, han kunne finde på at stille.
Jeg tror såmænd ikke den 20-årige Suso vil komme og kræve at han skal være foran en hel masse i køen, men nærmere ønsker en garanti om at han kan konkurrere med de andre på lige fod henover sommeren og tilkendegivelsen fra Rodgers om at han ikke har afskrevet Suso, men tror på hans kvaliteter.

Så er spørgsmålet selvfølgelig hvad Porto og andre vil diske op med. Hvis de kan tilbyde noget der er mere lukrativt end det, så er der ikke så meget at gøre. Man kan selvfølgelig ikke love Suso nogen form for forlomme i forhold til nogle af de etablerede spillere fra sidste sæson.
annonce
0