Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Khankar
Alle skuffede ved VM for England. Tror ikke du skal bruge Lallanas præstationer ved dette VM som målstok for hans reelle niveau.
Skrevet af Slettet(321402220608)
det lyder ikke bedre, han var meget ringere end de andre der skuffede, men håber da han bliver en succes.

OT Suarez, har en fornemmelse af at der kan komme noget godt ud af denne karantæne, klubben er tvunget til at købe 1-2 klasse spillere til angrebet da man ikke har råd til at satse på en 1/2 sæson uden Suarez, så lur mig om vi ikke til Januar står meget stærkere end vi ellers ville have gjort.
Skrevet af AlstrupLFC
Suarez bliver solgt til Barcelona, det er jeg ikke i tvivl om. Ifølge TV2 sporten skulle han senere i dag også til samtale med Barcelona.
Forhåbentligt betyder det, at Sanchez ryger den anden vej!
Skrevet af rozzer
Alstrup.

Tv2 opfattet noget fuldstændig forkert. Hvilket ikke er første gang.

Angiveligt skulle advokater og agent Guardiola, mødes og diskutere hvordan man forholder sig til karantænen. LFC er ikke repræsenteret.

Og forresten. Fuck Barcelona, og den hest de red ind på.
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
Når først Ayre har fået kørt kværnen varm, så sker der ting og sager.

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 11m
Liverpool moving rapidly in the transfer market. Deals for Origi & Lallana almost done and now a move for Benfica´s Lazar Markovic too.

Valcke er i øvrigt ikke fem potter pis værd. Han er lige åndssvag korrupt som resten af MAFIFA (c).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af flotfyr_17
Tony Barrett har ofte fat i den lange ende, så det lyder bestemt interessant!
Mht. til Origi, så forlyder rygterne, at han skal lejes ud til Lille i den kommende sæson, hvilket jeg er fan af!

Dog har jeg ikke det store kendskab til Lazar. Hypen om ham har været stor, men jeg har ikke rigtig fået set nogle kampe med Benfica den seneste tid.
Liverpool
Skrevet af Fribytter
Barrett skriver også, at LFC nu er parate til at skille sig af med Suarez, men ikke på udsalg. Han nævner, at £50 mio. plus Sanchez kan blive en løsning, hvis ikke frikøbsklausulen aktiveres.

Desuden nævner Barrett, at Lallana koster £25 mio., og at Origi koster £6 mio.. Markovic skulle have en frikøbsklausul på £20 mio..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Sælg nu Chubachups-idioten. Folk var ikke enige med mig sidste sommer, fred være med det, og racistkannibalrøvhullet fik os i Chl, men nu er det også nok. 500 mill. + Sanchez fin handel.
Skrevet af jomic...
Enig Lynild. Jeg har også fået nok.
Skrevet af AlstrupLFC
Han må for min skyld gerne bombe videre i næste sæson.
Skrevet af Lynild
Hvornår er det Alstrup? Efter Champions League-gruppespillet? Bliver han ikke solgt, starter han på bænken forthåbentlig, og så må vi se. Fint, hvis han scorer og ellers retter ind, ingen problemer, men lige nu, hold kæft en omvandrende hjerneskade. Håber, der er indskrevet sanktionsmuligheder i hans kontrakt, hvis det skete igen.
Skrevet af Fribytter
Han er jo tydeligvis en svær størrelse at håndtere. Jeg ved ikke, hvad klubben gør i det daglige, men de har fået tilknyttet en psykolog, og Suarez opførte sig jo fint i sidste sæson. Der var stort set ingenting at komme efter, og sæsonens svinestreg blev leveret af Henderson... Apropos at gøre noget dumt i en presset situation. Man kunne endda sætte spørgsmålstegn ved, om Suarez skulle have haft de gule kort, han fik. Han faldt selvfølgelig stadig let i nogle situationer og overspillede, men det er jo ikke noget, der straffes med røde kort. Om det så er et udtryk for, at Suarez kan forbedre sin opførsel permanent med den rette støtte, eller om det bare var et mindre step out of character, er svært at bedømme fra en sofa foran et fjernsyn. At han bed igen er selvsagt et argument for, at han har meget svært ved at forbedre sig. At det skete til VM for Uruguay er et argument for, at LFC måske har fået skabt et konstruktivt miljø, der kan holde Suarez fokuseret. Men i så fald tyder noget på, at Suarez har brug for at være i det miljø for ikke at falde tilbage til de gamle unoder og dårlige reaktionsmønstre. Og Uruguay trigger jo altså konsekvent alt det dårlige i Suarez. Det er til de uruguayanske medier, at alle de dumme udtalelser er kommet, og det er det uruguayanske fodboldforbund og selveste præsidenten, der konstant tilbyder den offerrolle, som Suarez for alt i verden ikke skal ind i, hvis målet er, at han skal ændre adfærd. Og så har Suarez jo tydeligvis været ekstra påvirkelig op til det her VM pga. operationen.

Jeg har det ok med et salg, hvis prisen er rigtig, og det er £50 mio. plus Sanchez imø.. Men jeg tror ikke, at Suarez er en fuldkommen lost cause, selvom han jo vil blive lagt endnu mere for had i England efter bidet og matchvinderrollen imod det engelske landshold. I forhold til at få styr på Suarez så er det værste ved straffen næsten, at han ikke må være i nærheden af hverken stadion eller træningsanlæg. Jeg ved ikke, hvordan psykologen arbejder, men jeg kunne forestille mig, at det ville være sundt at være omkring holdet på kampdage og indgå i den daglige træning, nu det handler om at ændre adfærd i de pressede situationer i kampe. Nu bliver han i stedet fuldstændig afskåret fra den slags i fire mdr.. Hvis FIFA virkelig mener, at Suarez har brug for hjælp, ændrer de måske den del af dommen ved en appel.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Khankar
Jeg undres dog kraftig over, hvorfor han end ikke må være i nærheden af stadion og træning. Hvad er det FIFA vil statuere med en sådan straf udover, at spilleren bliver fuldstændig fjernet fra det, han holder mest af at beskæftige sig med og dermed ødelægge ham mentalt.

Jeg er mildest talt måløs over, hvordan FIFA kan give karantæne i liga kampe og CL-kampe. Kan nogen forklare mig om der er et hierarki i blandt fodboldforbund altså om det hænger sammen således:

1. FIFA
2. UEFA
3. Indenrigs fodboldforbund fx FA

Kan FA bandlyse spillere fra at deltage i landskampe, hvis forseelsen af stor nok? Jeg forsår ikke systemet.

I sådan et tilfælde som med størrelsen af Suarez´ straf, bør det være muligt for LFC at få kompensation fra FIFA for de tab, som LFC får ved at Suarez udelukkes fra CL og PL, især med tanke på, at det var en landskamp.
Skrevet af CPH-Hotspur
I sådan et tilfælde som med størrelsen af Suarez´ straf, bør det være muligt for LFC at få kompensation fra FIFA for de tab, som LFC får ved at Suarez udelukkes fra CL og PL, især med tanke på, at det var en landskamp.

Det burde vel være Suarez, der skulle betale kompensation og ikke FIFA. Det var jo også Adrian Mutu, der skulle betale erstatning, fordi han var en klovn og ikke dem der gav ham karantænen. Lad klovnen bøde for sin udåd, ikke dem der har idømt han straffen.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af keane10
Jeg tør næsten vædde med at der kommer en transfer request fra Suarez inden længe med en ordlyd der nogenlunde vil lyde sådan her : Jeg elsker Liverpool og klubbens fans, men pga medie hetzen i England vil jeg gerne væk.
Skrevet af stolpesten
Vi er jo så heldige at uanset om Suarez bliver eller skrider, så har vi den bedste angriber i PL .. Vi havde jo trods alt de 2 bedste sidste sæson..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Papadakis
Vi er jo så heldige at uanset om Suarez bliver eller skrider, så har vi den bedste angriber i PL .. Vi havde jo trods alt de 2 bedste sidste sæson..


Ah, synes nu tit jeg var skuffet over Sturridge spil, udover hans mål.
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af Fribytter
Jeg synes sådan set, at det er ok, at Suarez´ straf også gælder på nationalt niveau. At LFC ikke har anke muligheder, kan man så diskutere det hensigtsmæssige i.

Men jeg undres også over forvisningen af Suarez fra alt fodboldrelateret. Det er jo om noget en straf, der rammer klubben.

Fra en uautoriseret engelsk oversættelse af den spanske begrundelse:

FIFA nævner specifikt de tidligere bidesager. FIFA mener også, at et bid er noget meget alvorligt og skændigt. Et bid er noget helt unikt i fodbold i modsætning til spark, slag og albuer, som er en del af kontaktsporten. FIFA lægger også meget vægt på fairplay og sportmanship. At bide en anden spiller og på den måde forsøge at skade spilleren er en så grov forseelse, at det også bryder med principper om fairplay og sportslig etik, og her er det ligegyldigt, at Chiellini ikke efterfølgende modtog behandling - det havde blot været en skærpende omstændighed. FIFA lægger også vægt på, at bolden ikke var i nærheden, da forseelsen fandt sted. Det var uprovokeret, intentionelt og bevidst. Forseelsen er grovere end at spytte, som automatisk koster seks karantænedage. Og så har Suarez´ manglende indrømmelser ikke hjulpet, og FIFA lægger også meget vægt på, at Suarez generelt ikke virkede til at have den opfattelse, at han havde gjort noget forkert.

Der nævnes ikke noget om Chiellinis opførsel/albuer. Jeg har set dem nævnt andre steder, men ikke selv set klip, hvor det er tydeligt, at Chiellini bruger albuerne meget. Jeg har set billeder af billeder af Suarez efterfølgende, hvor han virker til at være lettere hævet omkring øjnene. Jeg kan imidlertid ikke se, at en forseelse er uprovokeret blot fordi, forseelsen ikke er en del af en direkte kamp om bolden eller en reaktion på en nærkamp, som FIFA lægger op til, at det skal være. Der foregår mange provokationer i løbet af en kamp, og der foregår mange kampe i løbet af en kamp, som ikke er nærkampe om bolden. Derfor er det ikke indlysende, at forseelsen er uprovokeret blot fordi, bolden ikke var i nærheden. Det kunne være interessant at vide, hvad FIFA mener med uprovokeret. Kan en provokeret forseelse kun finde sted i relation til en nærkamp eller finder der væsentlige provokationer sted i situationer, hvor der ikke kæmpes direkte om bolden? Har Chiellini ifølge FIFA ikke brugt albuerne i positionskampen med Suarez og ville bevidst høje albuer som en del af en positionskamp have været en væsentlig provokation, selvom bolden ikke var i nærheden? Kan en kommentar fra Chiellini opfattes som en relevant provokation?

Det er også uklart, hvad forholdet mellem en spytteforseelse og en voldelig forseelse normalt er. Nu betegnes det at spytte som noget andet end voldelig opførsel, men betyder det, at det at spytte ifølge FIFA ikke allerede indeholder et element af vold i sig? Hvis det at spytte allerede indeholder et element af vold i sig, hvorfor så tage to paragraffer i brug?

FIFA udtaler, at de har medtaget tidligere domme. Tidligere domme har dog ikke vurderet det at spytte som værre end det at bide. I Holland fik Suarez syv kampes karantæne. En af de kampe var en suspenderet kamp for et tidligere rødt kort. Desuden udtalte det hollandske FA dengang, at man også skelede til tidligere sager i strafudmålingen. Altså er det nærliggende at tro, at det hollandske fodboldforbund har takseret selve bidet til fire eller fem kampes karantæne. Hvordan har FIFA mere præcist forholdt sig til de tidligere bideepisoder? Har forbundet udelukkende set på strafudmålingen, eller har man også søgt informationer om overvejelserne bag strafudmålingen? Mig bekendt er Suarez ikke før blevet dømt efter to paragraffer. Hvorfor mener FIFA, at det denne gang er nødvendigt?

Det bliver spændende at læse den engelske rapport.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Man kan godt undres at der ikke ser ud til at være nogle defensive forstærkninger på vej ind. Masser af offensive rygter lurer. Det virker som noget af et sats at spille med samme defensiv næste sæson.
Aurier fra Toulouse er eneste mand der har været rygtet til, men men vi skal ikke have spillere som også er i QPR og Swansea´s søgelys, vi skal stile højere. Og desuden tror jeg bestemt ikke han er bedre en Johnson på højreback.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Slettet(321402220608)
skal man forvente fremover at FIFA kigger tilbage på tidligere forseelser på klubplan når de stanger karantæner ud?

Det forstår jeg i hvert fald ud fra den rapport.
annonce
0