Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hvis diamanten skal tages i brug, skal Henderson vel byttes med Sterling. Jeg tror dog ikke, at diamanten vil være Rodgers´ foretrukne formation den kommende sæson, da vi i denne sæson har fløjspillerne til at spille 433 eller 4231 for den sags skyld. Selvom formationen fungerede fint sidste sæson, var det vel egentlig et eksperiment fra Rodgers´ side for at få både Sturridge og Suarez i start-elleveren.

Og så er der stadig uvished omkring signingen af Lovren, og i mindre grad Remy.

Remy minder også utrolig meget om Sturridge, hvilket også taler imod at man starter med de to på toppen. Det bliver spændende at se om Rodgers fortsat vil veksle mellem forskellige formationer. Det gør hvert fald, at modstanderholdet aldrig kan være sikre på, hvad det er for et Liverpool hold der rammer dem.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Helt enig, ScouserTommy.

Rodgers har både spillerne til diamanten og den foretrukne opstilling fra Swansea-tiden. Og selvfølgelig også andre eksperimenter som tremandsforsvar og den slags.

Ang. Remy så påstår upålidelige Di Marzio, at Remy kommer til at tjene £60.000 i ugen, og at han har skrevet under på en femårig kontrakt. Det er bestemt godkendt, hvis det passer, selvom kontrakten måske er lidt for lang i forhold til, at Remy trods alt er 27 år.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det er en lige lovlig lang kontrakt, synes jeg. Lønnen synes jeg egentlig også er en anelse for høj, men for en transfer fee på £8-9m, er det vel desværre noget man må indstille sig på.

Tremandsforsvaret håber jeg til gengæld ikke vi får at se. Lige netop den formation var vel også et Rodgers eksperiment for at få Suarez og Sturridge i start 11?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af thomas.p
Jeg er enig i at Rodgers næppe foretrækker den formation - men det giver fantastiske muligheder med så alsidig en trup, synes jeg.

Uden at kunne argumenterer det 100%, så synes jeg at kunne se forskelle på Sturridge og Remy. Sturridge vil meget gerne flakke rundt og går gerne dybt i banen. Jeg synes, i de kampe jeg har set, at Remy virker til at være en anelse mere boksspiller. Måske en blanding mellem Sturridge og Lambert i måden at være angriber på. Jeg vil ikke mene det skulle give problemer at spille med både Sturridge og Remy.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Fribytter
De er nok heller ikke fuldkommen ens, og mange troede jo ikke, at Suarez og Sturridge kunne fungere sammen, så man skal ikke udelukke noget på forhånd. Jeg vil nok kalde det luksusproblemer, og forhåbentlig viser det sig, at det er netop blot er luksusproblemer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af howalt90
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af WulfgarDK
For resten så sendes Liverpool - Roma direkte fra Fenway Park på TV3 Sport 1 klokken 01:30 i nat, og genudsendes i morgen eftermiddag, kan ikke lige huske om det var kl 13:00 eller 15:00.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af AlstrupLFC
Bliver en rigtig spændende kamp. Håber Rodgers sætter nye folk i aktion, og dem, som senest har tilsluttet sig truppen.
Skrevet af Fribytter
Det er ikke til helt at finde hoved og hale i den der Manquillo-handel, som synes at være lige oppe over. Ifølge Marca skulle det være en toårige låneaftale, hvor LFC har mulighed for at købe Manquillo for €6 mio., men der går også rygter om, at At. Madrid har fået en tilbagekøbsklausul inkluderet. Den kan vel kun træde i kraft, hvis LFC vælger at købe Manquillo.

Umiddelbart kunne det tyde på, at LFC kan få glæde af Manquillo i tre sæsoner, hvis klubben vælger at købe ham. Hvis han efter de tre sæsoner viser sig at have udviklet sig til at være en god (nok) spiller, er det spørgsmålet om, At. Madrid til den tid er mere attraktiv end LFC.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Tilbage i DK! :-)

http://www.footballuser.…verpool.jpg

Et lidt "frækt" bud på en startelver, mest bemærkelsesværdig uden kaptajnen og Coutinho. Et alternativ til når Gerrard skal have en pause og når Rodgers alligevel så småt skal til at tage forbehold for en pensioneret Gerrard inden for få år.

Jeg ser alle tre i midten som spillere med en stor løbekapacitet, som altså vil betyde at de sammen vil kunne dække meget af banen. Jeg tror med de tre på banen samtidig vil vi være ganske solide i presspillet og altså genpresset.
Med deres løbepensum in mente, vil de i øvrigt have mulighed for at være ret fleksible i forhold til at bytte positioner således at Can ikke nødvendigvis behøver spiller bagerst hele tiden. Specielt Henderson og Can vil kunne rotere og skiftes til at skyde frem i banen. En stringent rollefordeling giver selvfølgelig visse fordele, men jeg tror det kunne give en god dynamik fremadrettet og i genpresset især hvis der altså var en mere flydende fordeling mellem de tre. Det vil dog sikkert kræve nogen tilvænning og en del spilletid sammen for at udvikle forståelsen for hinanden.
Mod Roma havde Emre Can flere fine bolderobringer og virkede til at læse spillet fint og det er selvfølgelig vigtigt, hvis han som udgangspunkt skal ligge bagerst af de tre. Men fordi han ikke er så begrænset i sit offensive spil, men netop lader til at have et ganske fint drive og ligeledes teknik, vil det give god mening ikke at låse ham som en type der altid skal ligge og holde balancen mellem midtbane og forsvar. Balancen er selvfølglig essentiel og selvfølgelig specielt efter sidste sæson, hvor det var en af vores helt store problemer. Her er det så at jeg tror at specielt det store løbepensum hos de tre midterste måske kan kompensere og på den måde være med til at forstærke balancen samtidig at der selvfølgelig skal være taktisk forståelse og taktisk disciplin nok hos de tre (især Henderson og Can) til at dække af for hinanden. Når det er sagt håber og tror jeg også at Rodgers hellere vil vinde 4-3 end 1-0 omend den lidt mere defensive tilgang måske vil være den mest pragmatiske... Var Can i øvrigt ikke også defensiv midtbane i Leverkusen..?

Man må i øvrigt sige at vi er ved at have en rigtig fin bredde i truppen (som jo også er blevet konkluderet nogle gange efterhånden), specielt på midten. Gerrard, Lallana, Coutinho, Allen, Lucas, Emre Can og Suso vil alle kunne indgå i tremandsmidtbanen og samtidig vil både Coutinho, Suso, Sterling, Markovic, Lallana, Ibe og Remy kunne spille kanterne. Det giver selvfølgelig Rodgers en hel del muligheder og en vis fleksibilitet med alsidige spillere.

Til angrebet har vi så primært Remy, Lambert og Sturridge til rådighed, men Ibe og Sterling og måske endda også Markovic kan spille i front.

Jeg synes jo egentlig også vi er ganske godt stillet til midterforsvaret med Agger, Skrtel og Sakho. Det kommer selvfølgelig meget an på hvad Agger selv vil, men jeg håber vi beholder ham. Jeg vil hellere undgå at bruge for mange millioner på en som Lovren og hellere bevare en vis form for kontinuitet i de bagerste kæder. Vi er efterhånden også ved at nå smertegrænsen for hvor mange nye tilføjelser det er sundt at en trup bliver tilført i et vindue. Jeg vil hellere at vi satte kræfterne ind på at sikre en solid komkurrent til Enrique, hvis man altså ikke forventer Robinson er god nok. Der skal selvfølgelig ikke drages forhastede konklusioner omkring Enrique efter første halvleg(?) siden han er blevet sin skade kvit, men han var godt nok noget rusten mod Roma i nat!

Vi har efter min mening stadig til gode at hente en spiller fra øverste hylde, så hvis muligheden for det skulle byde sig, så vil det selvfølgelig heller ikke være dumt. Som det også har været påpeget, når folk har snakket om at vi gerne skal undgå at lave "en Tottenham", så er det selvfølgelig væsentligt at bemærke at vi i højere grad har hentet ind til bredden og få af de spillere der er blevet hentet vil være spillere der er selvskrevne til startopstillingen. Kan vi hente en solid offensiv profil eller en midtbanespiller fra aller øverste hylde til en nogenlunde "fornuftig" pris, så ville jeg slå til.

Hvordan er situationen med Illori og Coates i øvrigt? Coates spillede hæderlige 60 minutter i går uden at blive udfordret specielt. Men han måske ikke en del af Rodgers planer. Men Illori må vel også være klar til at kæmpe med om pladserne i det centrale forsvar? Har stadig til gode at se ham spille, så jeg må indrømme at jeg ikke aner hvad han har byde på..Skrevet af Tjasper
Det er sjovt, jeg har hele tiden set på Lallana som en der var tæt på at være "høj og ranglet". Havde måske skudt ham til at være 1,85, men ser så at han faktisk er en lille gut på 1,73... Hans statur må på en eller anden måde være med til at bedrage mit syn..

http://www.youtube.com/w…lHWhEltL6iI

Videoen er garanteret set af alle herinde, men den illustrerer jo meget godt nogle af hans styrker, og hvorfor jeg så er temmelig begejstret for ham. Er især vild med hans touch på bolden, hans overblik og drev med bolden. Håber virkelig han bliver en succes på Anfield. -Han har desuden en dejlig udstråling, der gør det svært ikke at udvikle en sympati for ham

Edit: Man kan selvfølgelig diskutere forsvarsspillet, men det mål han scorer mod Hull, er godt nok lækkert. Han lavede i det hele taget flere rigtig gode mål sidste sæson.
Skrevet af thomas.p
Tommy har du skiftet mail? Jeg har forsøgt at skrive til dig, men får fejl ved din modtagelse.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Tjasper
Nicolas Gaítan er også rygtet til nu, og han må vel også siges at være interessant. Jeg kender ikke meget til ham, men han er da i hvert fald temmelig hypet. Og har vel gennem flere sæsoner været rygtet til især Man Utd
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Thomas

Jeg tror den er lukket, brugte kun mailen til bold relaterede ting.

Mht billetter er første vindue for køb igennem fancards lukket. Eller dvs der er udsolgt i løssalg for dem med fancards. Så vidt jeg husker åbner der et nyt vindue i oktober/november. Der skulle dog være hospitality billetter tilbage, der er prisen dog noget højere.

Jeg kan anbefale at investere i sådan et fancard - det koster vist kun 20 pund årligt, og så har du mulighed for at købe til specifikke kampe. Alternativt kan du skrive i oktober igen, men billetterne ryger hurtigt, og skal højst sandsynligt selv ind og reservere :-)
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Jeg mener nu stadig, at den manglende afstemning mellem midtbane og forsvar, som var et problem i sidste sæson, primært er det centrale forsvars ansvar, og derfor er indkøb til forsvaret et must imø.. Men det var også et strukturelt problem. En opstilling med to angribere og en diamant på midten vil som regel være sværere at justere taktisk end en 4-3-3- eller 4-2-3-1-opstilling - i hvert fald med det spillermateriale, som Rodgers havde til rådighed. Umiddelbart har Rodgers nu flere muligheder for taktiske justeringer med de mange nyindkøb, men jeg mener stadig, at Lovren på papiret passer bedre til den type forsvar, Rodgers ønsker at praktisere, end Agger og Skrtel.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Emilfu
Adam Lallana ude de næste 6 uger.

Irriterende nyhed....
Skrevet af Fribytter
Ja, meget. Og seks uger lyder endda til at have været billigt sluppet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Smör40
Så blev starten på sæsonen lige en del hårdere end den allerede var i forvejen, jeg håber stadig på at Rodgers hiver en "marque" signing ind for vi har sku brug for mindst 1 fra den absolute elite.

Vidal eller Reus hvis man tør at drømme.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Tjasper
Jeg mener nu stadig, at den manglende afstemning mellem midtbane og forsvar, som var et problem i sidste sæson, primært er det centrale forsvars ansvar, og derfor er indkøb til forsvaret et must imø..


Jeg giver dig selvfølgelig ret i at afstemningen primært er forsvarets opgave, eftersom det er dem som bør have overblikket op gennem banen. At den eneste måde at løse det problem på så skulle være at købe en forsvarsspiller er jeg til gengæld ikke specielt enig i. Det er selvfølgelig noget der i høj grad kan arbejdes med og forbedres på træningsbanen.
Skrtel slår mig ikke som nogen speciel kløgtig fodboldspiller eller noget taktisk geni, men hans erfaring bør snart kunne gøre sig gældende i forhold til sådan et problem.
Jeg tror især sprogbarrieren har været en hæmsko for Sakho i den første sæson. Jeg vil igen fremhæve at han altså i en meget ung alder har været anfører i PSG og bemærkede også at han i en enkelt træningskamp blev udvalgt som anfører for Les Bleus. Det betyder nødvendigvis at han er en form for leder, og måske ville det være naturligt at lade ham udvikle sig til at være dirigenten i forsvaret.

Ja, i forhold til diamanten, gør den os selvfølgelig automatisk mere sårbare bagude, når der er mindre defensiv kapacitet på holdet. Og ja, med de spillere der indgår i en sådan opstilling vil det måske være sværere at justere taktisk.. Og med det spillermateriale vi ser nu, bliver det jo nok også 4-3-3 i lidt forskellige udgaver vi kommer til at se, hvilket formentlig også får en positiv indvirkning på det defensive.

men jeg mener stadig, at Lovren på papiret passer bedre til den type forsvar, Rodgers ønsker at praktisere, end Agger og Skrtel.


Hvordan det? Så du tænker altså Lovren som udgangspunkt er købt ind til startopstillingen og det så er op til Skrtel at bevise at det stadig er ham der skal spille?

Edit: Jeg har set nogle kampe med Lovren sidste sæson, men uden at have fokus rettet specielt mod ham, og han har ikke automatisk fået mig til at være opmærksom på ham ved at spille fuldstændig outstanding i de kampe (Nej, jeg så heldigvis ikke vores 1-0 nederlag til Southampton på Anfield, hvor han kan tænkes at have spillet en ret god kamp). Hvad er han for en forsvarsspiller og hvad gør ham ideel til netop vores forsvar?
Skrevet af Tjasper
Det er selvfølgelig noget pis med Lallana, men heldigvis har vi jo efterhånden den bredde i truppen, der gør at det ikke er nogen katastrofe at vi får en enkelt skade eller to, så mon ikke det nok skal gå.

Vil blive MEGET overrasket hvis vi signer Vidal eller Reus, men der er da også andre muligheder på markedet for at erhverve os en noget der nærmer sig en såkaldt marquee-signing.
Jeg kunne godt se det fornuftige i at hente Vidal, hvis hans pris ikke var så ekstrem høj. Hvis Juventus slippper ham tvivler jeg på at det bliver for mindre end 400-500 mio og med en ekstrem løn og det er lige i overkanten, specielt når vores behov for en type med hans kvaliteter ikke er det største. I stedet håber jeg at det ender med at han bliver i Juventus og vi altså ikke får ham at se hos nogen af vores konkurrenter i PrL.
annonce
0