Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Hvorfor.........
Skrevet af Smör40
Spænende hva Rodgers kommer med af sindsyge udtalelser omkring kampen idag.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af D.B.R. ©
Pilen peger stadig kun en vej, og det er nedad.

Der er intet offensivt at komme med i det hold.

Top 4 kan vi vidst godt glemme. To nederlag i næste uge, og Rodgers må finde et andet job.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sophus Krølben
Et par kritiske minutter der reelt afgør kampen. Lige som vi (og særligt Coutinho) var ved at komme ind i et offensivt flow bedre end længe set, så vælger Rodgers at udskifte vores bedste mand mens Mignolet vælger at punte et frispark op på tribunen. Palace går straks op og scorer, Sterling bliver snydt for et straffe og Skrtel bliver dømt for at blive hevet i trøjen, hvilket fører til frisparksmålet.

Alle situationer dybt ironiske, den første fordi den normalt ville blive forsøgt shortpassed hele vejen op fra hjørneflaget, de sidste to fordi karma bare er en indkasserende kælling.

Der er dog ingen undskyldning for ikke at stemple ind tidligere, og man sad det meste af kampen med følelsen af, at vi skulle bruge et billigt straffe eller en tilfældig afretning for for alvor at have en chance for at vinde. Ligeledes vedbliver defensiven at være rod til stødt sænkende løg. Dog kudos til Palace, der - i skarp kontrast til os - havde en game plan og rent faktisk udførte den. Den beskæggede, bestyrende midtbane og de to road runners i forreste geled viste hvor simpelt og effektivt det kan gøres.

Det er satme ikke kønt hvad vi "præsterer" for tiden, og man kan kun håbe at klubben har væsentligt mere is i maven end de tosser, der seriøst mener man IGEN skal viske tavlen ren med en ny manager og glemme alt om hvor godt Rodgers for ret så få måneder siden viste, at han kunne få os til at spille.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, Rodgers skal i tilfælde af det utænkelige naturligvis have chancen for at føre os retur til PL.

Nej, seriøst er jeg nu heller ikke tilhænger af en trænerfyring, men man får sgu godt nok lange løg af det lort vi har præsteret hidtil i sæsonen.

Mit håb var at en tilbagekommen Sturridge kunne puste liv i holdet, men ham ser vi ikke på banen mere i år.

De øvrige hoveder på holdet har glemt alt om hvordan man spiller sig til chancer og mål.

Forsvaret sejler ligesom i sidste sæson, så det er ikke noget nyt.

Glem CL, vi vinder ikke i Bulgarien, og fokuser mod de kommende skæbnekampe i PL.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af FalconLFC
Defensiven har sejlet siden Rodgers´ første dag på Melwood, men vi havde Suarez og Sturridge, som så bare bankede et par kasser ind.

Jeg tvivler seriøst på, at BR er mand for at få defensiven på ret køl.
Skrevet af jomic...
Det lader til at de var en fin beslutning bare at tage til fødselsdag i stedet for at se fodbold idag. Det lader ikke til at jeg er gået glip af andet end krumme tæer og en kleenexfinte.
Skrevet af WulfgarDK
Rodgers bliver ikke fyret.
Selvom vi nu har fået en værre start end da Woy var træner, så ser tingene trods alt bedre ud en dengang.
Ejerne er heldigvis enige:
http://www.telegraph.co.…m-plan.html
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af KriminalisLFC
Der er da ingen udtalelser fra Fenway i den artikel?
YNWA
Skrevet af Swordfishtrombone
Selvfølgelig skal Rodgers ikke fyres. Det er bare de sædvanlige pøbelskrig, vi også hørte, dengang Benitez desværre også måtte forlade klubben. Det er alt for tidligt at tale om managerens situation.
-
Skrevet af Slettet(321402220608)
Med muligheden for Rodgers snart er fortid i klubben, hvem tænker i på ville passe ind som fremtidig manager?

Ved godt der er nogle herinde der er overbevidst om han ikke er på vej ud og det ikke er den rigtige løsning, men der skal snart ske noget og gør der ikke det bliver han selvfølgelig fyret, alt andet er naivt.

Hvem ser i?
Skrevet af Geddar , moderator
Kunne det ikke tænkes at FSG i så fald vil reagere anderledes end at fyre Rodgers? Eksempelvis kunne der ansættes en tung dreng som sportsdirektør. Nok skulle Rodgers være imod et sådan forhold, men hvis resultaterne ikke er med ham vil han vel være mere tilbøjelig til at indpasse sig i en lidt mere begrænset rolle?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(321402220608)
det er måske også en mulighed, det kunne i hvert fald tyde på vi mangler en der kan signe de rigtige spillere, der har været meget langt imellem succesfulde signinger de sidste mange år, vi har jo som alle ved lavet endnu en Tottenham, vil endda sige endnu værre og det er bare ikke godt nok.
Skrevet af andib
Synes heller ikke det giver mening at tale om hvem man gerne så overtage, før end Rodgers er fortid i klubben. Jeg ser ham nu også helst blive, men der bør, som Geddar er inde på, ansættes et bindeled mellem ham og den øverste ledelse.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af jomic...
Det er et godt forslag Geddar, jeg tror også en løsning kunne være en assistent der er stærk i opbygningen af en defensiv - for der har Rodgers vist sine klare mangler.

Indkøbspolitikken er selvfølgelig Rodgers største problem pt., i og med han har købt en række spillere der ikke passer til den måde vi gerne vil spille på. Det kræver i første omgang at Rodgers æder nogle taktiske kameler i forhold til sin filosofi. 3 af de 5 seneste nederlag har været til Real Madrid og Chelsea - jeg vil ikke kalde det fiaskoer at tabe nogle af de 3 kampe.

Det meste funderer pt. i at Rodgers ikke har noget taktisk alternativ der virker, til et hold uden Sturridge. Han burde have justeret allerede efter Hull-kampen, men har noget naivt valgt at fortsætte i næsten samme rille. Jeg savner Borini i en 4-4-2 med kanter der trækker ind, for vi har pt. ikke en klassisk wing der kan servicere Lambert eller Balotelli. Derfor må løsningen være at bruge dem som targetspillere og sørge for massere løb omkring dem - vi begyndte jo sådan set at skabe noget ude mod Newcastle da Borini kom ind, det samme har været tilfældet i kampen mod Swansea osv.

Borini er selvfølgelig ikke en nøgle til noget som helst i nærheden af top 4 på lang sigt - men er pt. det bedste bud på at skabe nogle løb omkring en angriber. Lallana og Sterling har i hvert fald ikke gjort det godt i de roller. Markovic mangler stadig en hel del forståelse for at kunne begå sig - utroligt han selv eller Rodgers ikke har lagt mærke til at der bliver skabt noget hver gang vi sender folk dybt.

Alternativt så vi hvordan Balotelli skal spilles, efter der blev justeret mod West Bromwich - hvor Gerrard blev brugt længere fremme på banen. Mandsopdækningen af ham, er i øvrigt også noget Rodgers skal arbejde på. For med Lovren og Skrtel kommer vi ikke langt i opspillet.

Nu du gerne vil diskutere erstatninger Thomies, vil du så ikke selv komme med et bud på en afløser? Jeg kan ikke komme i tanke om nogen ledige på markedet der er seriøse eller realistiske bud. Timingen kunne ikke være dårligere.

Det vil samtidigt medføre 4. nye start på 5 år. Det er rimeligt tydeligt for alle hold der ikke har en oligark eller en sheik, at succes skal opbygges gennem kontinuitet og stabilitet. Jeg er godt klar over arsenaltråden synes Wenger har været træls gennem en længere periode, men han er trods alt stadig garant for top4.

Idioten Pardew har fået genstartet sit franske projekt i det nordengelske, mon ikke også Rodgers kan genstarte vores?
Skrevet af Slettet(321402220608)
I guder hvor jeg dog ønsker han kan genstarte noget snart, det var fantastisk og ophidsende at følge holdet sidste år.

Men når det er sagt er det totalt uacceptabelt at man er faldet så dybt med så mange midler, man ved at Sturridge er skadesplaget og at man ikke henter en spiller af hans type er mig en gåde.

Hvordan man kan bruge så mange penge på så meget uduelighed er skræmmende og burde i sig selv være nok til en fyreseddel.

Jeg bekymrer mig ikke om hvor mange trænere vi har haft de sidste 5 år, men hvordan udviklingen er og hvordan midlerne bliver brugt og der har vi ikke bare fejlet men dumpet big time.

For at tale om ledige managers er det som du siger et rigtig dårligt tidspunkt, FSG vil helt sikkert ikke have en "caretaker" og dem jeg gerne så (Klopp eller de Boer) bliver dyre og konkurrencen hård.

Der er ingen tvivl om at Rodgers er presset og et nederlag i morgen samt et dårligt resultat på lørdag forsejler hans skæbne det er jeg ganske sikker på.
Skrevet af jomic...
I guder hvor jeg dog ønsker han kan genstarte noget snart, det var fantastisk og ophidsende at følge holdet sidste år.


... og netop derfor håber jeg Rodgers får længere snor end de næste 2 kampe. Jeg tror han får til nytår og kun bliver fyret hvis der ikke er nogen resultatmæssig eller spillemæssig udvikling.

Jeg bekymrer mig ikke om hvor mange trænere vi har haft de sidste 5 år, men hvordan udviklingen er og hvordan midlerne bliver brugt og der har vi ikke bare fejlet men dumpet big time.


Men er det alligevel ikke en rimelig vigtig del du ikke bekymrer dig om? Prøv at se tilbage på hvad der er sket hver gang vi er startet forfra. Roy´s stive og fantasiløse koncept, Dalglish forsøg på at opbygge noget omkring Carroll og Rodgers første sæson. Det tager minimum 1 år hver gang.

Det er den slags desperation og dårlige beslutninger der har kostet os dyrt. Hvis FSG ikke længere tror på investeringerne er det klart de agerer, men de har hidtil virket meget fornuftige og nøgterne i deres ageren - hvis man ser bort fra enkelte uheldige J.W. Henry udmeldinger.

De virker rimeligt tålmodige i fodboldmæssig forstand, Dalglish fik også et helt år, selvom vi ikke ligefrem var imponerende.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Jamen det er meget muligt, jeg mener bare at den milliard og holdets spillemæssige kollaps samt Rodgers agerer taktisk som en hovedløs kylling er mere en rigeligt til en fyreseddel.

Men lad os nu se hvad der sker, vi vil jo alle det bedste for klubben.
Skrevet af jomic...
At han har fået skabt sig lidt udfordringer er der vidst ingen tvivl om.
Skrevet af DanishBhoy
tHOMIEs_LFC

du taler for at fyre Rodgers der har en top5 trup til at ligge 12´er og erstatte ham med Klopp der har en top2 trup til at ligge til nedrykning???
Is it cold in his shadow?
annonce
0