Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Baronennn
Svært at blive rigtig opstemt af den kamp, men første sejr i hvad 6 kampe?

Frygtløst mål af en ellers svagt spillende Johnson.

Forstår ikke at vi ikke forsøger med Borini oppe foran, Lambert (og Balo før ham) bringer meget lidt til holdet i min øjne.
Skrevet af Guldfugl
Hvis vi spiller Lambert rigtigt, skal vi nok få masser ud af ham. Spil ham i fødderne og fortsæt løbet så skal man nok få den igen!
Din moar!
Skrevet af D.B.R. ©
Borini var slet ikke i truppen, så mon ikke han også er skadet.

Vigtigt med en sejr, vigtigere end at få spillet til at flyde. Vi skal have tanket noget selvtillid.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Er verden ikke ved at blive lige lovlig snerpet? Vi kan ikke forbyde al satire

http://www.tv3sport.dk/f…ram-opslag/
-
Skrevet af Kratos
Guld/jøder er da tæt på at være verdens ældste joke i hvert fald.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af jomic...
Latterligt hvis det skal give en karantæne eller sågar en bøde.
Skrevet af Blastino
Det ville være en skandale, hvis FA overhovedet gør noget ved det. Opslagets pointe er alt andet end racistisk. Og så passer den perfekt til ham, da han bliver kaldt "Super Mario", hvilket netop stammer fra Mario på billedet.
The Gunners
Skrevet af Guldfugl
Ja FA er fuldstændig håbløse, som de har for vane, hvis de straffer Mario.
Din moar!
Skrevet af Cabra
Hvilken opstilling regner i med at se i aften? Overvejer at smide lidt penge på kampen.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg tror vi stiller med de samme 11 fra start som i lørdags.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
@Cabra

Jeg kunne godt forestille mig at Rodgers forsøger at stille uændret op i aften. Tror han vil bygge videre på "succesen" fra i lørdags.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Tjasper
Det gør heller ikke den helt store forskel, hvem han spiller med, gør det? Der er ikke nogen der for alvor har tur i den, så det er i det hele taget en kamp der er svær at spå om, synes jeg. Selvom vi vandt i lørdags var det sgu ikke imponerende.

Hvem har du tænkt dig at spille på, Cabra?
Skrevet af Cabra
Det kommer lidt an på, hvordan i stiller op. Jeg tænkte bare, at i efter et meget hårdt program ville stille anderledes op i aften.

Tænker umiddelbart at kampen ligger godt til et X.

Tak for svarene.
Skrevet af Tjasper
Det er heller ikke usandsynligt at han skifter lidt ud. Mon ikke Gerrard starter inde i stedet for Lucas og det er da heller ikke usandsynligt at Lallana eller Emre Can starter inde.
Jeg ville til enhver tid starte inde med Moreno, men han er åbenbart blevet for lille til at spille for Liverpool, så det kan godt være det er Enrique man satser på nu. Han kunne så også godt finde på at spille Glen i venstre og Manquillo i højre, fordi Enrique måske ikke er i stand til at spille kampe så tæt på hinanden endnu.
Det kan sågar være han vælger at spare Sterling i aften. Han kunne godt bruge en pause, men vi har selvfølgelig svært ved at undvære ham, som det er nu.

Vi har ikke fået en ny målmand siden i lørdags og Sturridge er vist heller ikke blevet klar.

Så igen, der er ikke nogen kæmpe forskel på hvordan vi stiller op, som jeg ser det.

Uanset hvad, så savner vi kvalitet og et koncept.

Og selvtillid, selvfølgelig.

Et X er ikke noget dårligt bud.
Skrevet af M. Andersen
må sige jeg er rimelig uenig med dig Jasper, i denne omgang - kan også være vi ser lidt anderledes på, hvad at spille godt er, især i relation til vores resultater. Synes Allen og Licas har været rigtig stærke på den centrale sammen, og Sterling er i en opadgående formkurve. Lambert har trodsalt scorede 2 og assisteret én i tre kampe, hvilket vel også tegner på en ok form. Desuden så Hendersen også ud til at spille sig varm i anden halvleg mod stoke. Tror også Gerrard kommer ind, dog i stedet for Coutinho på den offensive midt - ellers tror jeg kun der er det fysiske aspekt der spiller ind, om der bliver roteret mere på holdkortet.
Skrevet af Swordfishtrombone
I aften håber jeg på flest mulige genvalg.

Det er godt nok kun få dage siden, vi har spillet, men det kunne være rart med kontinuitet efterhånden. Det har været meget forvirrende dette efterår, og det virker ikke, som om nyindkøbene er blevet købt omkring en stamme. Rodgers lovede ellers, at vi ikke ville lave en Tottenham, fordi vi allerede havde grundstammen på plads. Det havde vi så ikke.

Vi har set den ene startopstilling efter den anden, hvor mange af de nye er blevet foretrukket. Reelt set har vi kun mistet en spiller, Suarez, og to med Sturrigde, der selvfølgelig har vanskeliggjort situationen for Rodgers. Retfærdigvis.


-
Skrevet af D.B.R. ©
Det blev så til tre ændringer i forhold til i lørdags.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Der ser ok ud. Jeg er glad for, at Lucas får genvalg og vil gerne have spillet Lallana ind på holdet. Er Enrique småskadet? Moreno?
-
Skrevet af stolpesten
Tror at vores træner må ha set sig ond på Moreno..... Men glædeligt at Allen er pillet fra. Han har om noget spillet alibi-bold de kampe han har spillet... Havde gerne set Can få lidt mere kamp i benene..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Tjasper
Jeg brækker mig over at Glen Johnson skal spille venstre back. Hvad fanden er det der er galt med Moreno? Det er jo helt væk.

Det kan da godt være han har lavet nogle store fejl, men det er der sgu mange der har. Han har alligevel været en af dem der har leveret klart bedst.
annonce
0