Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bendixboogie
Egentligt er Rogers en helt! Når man ser på materialet, er det nærmest et mirakel at de så langt henne i sæsonen har været i spil til en top 4 placering.

I den nuværende trup er følgende spillere gode nok til at spille på et top 4 hold i PL:

Gerrard (Selvom hans niveau er kraftigt nedadgående)
Coutinho (Er dog stadig for svingende til at kunne forvente fast startplads på et top 4 hold)
Henderson
Sturridge
Sterling

Boblere:
Sakho
Skrtel (Har i perioder været fremragende)
Can (Har en opadgående formkurve)

Resten kan begå sig på midterhold eller dårligere.

Ud af Rodgers 24 indkøb (og lån), til en samlet værdi på ca. 2 milliarder kr., er 2 af dem (Sturridge & Coutinho) på nuværende tidspunkt gode nok til at spille i en top 4 klub.

Konklusion: Rodgers er en fantastisk træner, og en elendig købmand!

Jeg ser ikke Liverpool som en seriøs kandidat til en top 4 placering i næste sæson, med mindre der bliver signet kvalitet, i alle kæder, i det kommende vindue.
Skrevet af Smör40
Ok så fik vi det på plads det var sgu godt du lige ku slå det fast en gang for alle, konklusionen må være at vi mangler nogle spillere der ka begå sig i top4.

Synes lidt du glemmer Mignolet som siden årsskiftet har været fremragende og Skrtel ka helt sikkert begå sig i top4, Lucas ka i perioder mener ik man ka dømme ham på kampen idag eftersom han lige er kommet tilbage fra skade. Sakho har desuden ellers også vlret aldeles fremragende omend lidt sketchy at se på i hans omgang med bolden.

Markovic er ung og tør han noget mere selv ska det nok gå.

Balo Lambert Borini behøver vi ik gå i dybden med selvom jeg stadig tror på Borini.

Lallana har været lidt nedadgående og bør leverer bedre.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af bendixboogie
Er enig i at Skrtel kan begå sig i en top 4 klub, i hans gode perioder. Men hans svingende niveau, set over en hel sæson, trækker en del ned.

Mingolet har helt sikkert været god i 2015, men 3mdr. gode præstationer er ikke nok til at bliver en potentiel top 4 keeper!

Markovic er bestemt talentfuld, og jeg mindes heller ikke at have skrevet at der ikke er potentiale i truppen! Ibe er måske et endnu større talent.

Lucas er LANGT fra tidligere tiders niveau. Og selv i hans bedste periode, var han kun middelmådig i det fremadrettede spil. Hvis man på det her niveau skal have en midt som ikke kan spille fremad, skal han være én af verdens bedste til det defensive(hvilket han engang var), ellers går regnestykket simpelthen ikke op.
Skrevet af Fribytter
@ liverpoo91

Situationen, hvor Markovic og Sterling er alene igennem illustrerer meget godt, hvorfor det er manglende målscorere og ikke en defensiv taktik, der er problemet. Markovic vælger at aflevere i stedet for bare at sparke den ind, og afleveringen får lidt for meget. Sterling synes at tøve et splitsekund - måske af frygt for offside - og når ikke frem til bolden. Sådan bevæger og tænker fuldblodsangribere (sig) ikke. Man kan ikke trylle den slags frem med taktik - det afhænger udelukkende af materialet.

@ bendixboogie

Skrtel er da ikke dårligere end, hvad Man. City og Man. Utd. kan fremvise i forsvaret. Og jeg ser heller ikke det store lys i Mertesacker. Har Skrtel egentlig spillet specielt svingende i denne sæson? Og Lucas var og er stadig langt bedre på bolden end rene ødelæggere som Masch og Momo. Jeg er enig i, at han ikke er den kommende profil på midtbanen, men som breddespiller har han klart sin berettigelse på et hold, der har ambitioner om topfire.

Og så vil jeg gerne se Markovic og Lallana bag en fuldblodsangriber i et setup, der ligner det fra sidste sæson - ikke i det nuværende, hvor holdets identitet ligger nogle meter for langt tilbage i banen. Det har været nødvendigt for Rodgers at sadle helt om taktisk i fraværet af Sturridge (og Suarez), og resultaterne har retfærdiggjort det taktiske skifte, men det betyder jo også, at offensivens præmisser har ændret sig, og at spillere som Lallana og Markovic har måttet tilpasse sig nogle roller, som de ikke umiddelbart var tiltænkt. Jeg tvivler eks. på, at sommerens indkøb planlægges med en vision om, at trebackkæden er det nye fundament.

Alt synes at dreje sig om, hvordan Gerrard bliver erstattet til sommer, men det er langt vigtigere at få fat i målscorere. Kast alle pengene efter to gode angribere, lad Gerrard, Johnson og Toure gå. Sælg Borini, Lambert og Balotelli - og Sterling, hvis en udenlandsk klub er villig til at betale mange penge.

Det er fuldkommen ligegyldigt, hvor meget eller hvor lidt topfirekvalitet resten af kæderne har, hvis der ikke er nogle målscorere. Tror du, at LFC havde været med i kampen om fjerdepladsen, hvis Sturridge på nuværende tidspunkt havde scoret et tocifret antal PL-mål i stedet for de fire, han har scoret indtil videre? Hvis ja, hvad siger det så om topfirekvaliteten på resten af holdet versus topfirekvaliteten i front? Hvad hvis LFC havde haft to offensive spillere, der hver havde scoret et tocifret antal mål på nuværende tidspunkt af sæsonen som de andre topfirehold?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Smör40
Well said fribytter, inden sæsonen havde man nok ik lige regnet med at Sturridge på det her tidspunkt kun ville ha scoret 4mål.

Havde han været fit og fortsat hvor han slap sidste sæson havde vi nok stadig været med i top4 så snakken om alle de andre spillere på holdet ikke ka begå sig på et top4 hold er ret ligegyldig.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Nicolai_23
Snakken om Morenos defensive kvaliteter var jo forventelig. Jeg mener, allerede i sommer, at have argumenteret for at vi skulle gå efter Ricardo Rodríguez i stedet for, da han besidder langt større defensive egenskaber.
I øvrigt synes jeg også 4-back kæden er at foretrække og så gerne man prøvede Johnson på HB og Flanno på VB (når han er 100% klar igen)
Ved godt det måske ikke falder i god jord herinde, men i min verden bliver Johnson også talt ned.

Mener der var en debat for et par uger siden omkring Gerrards afløser. Det er selvfølgelig svært at finde, og vi så vel alle gerne at man hentede 1-2 klassespillere. Men hvis vi nu går ud fra at det er umuligt uden en top 4 placering, så så jeg gerne at man gik efter Delph i Aston Villa. For Søren han er god. Han arbejder sten hårdt, har godt blik for spillet og ved hvordan han sætter sine medspillere op.
Men der er jo altid den risiko at han er for middelmådig i en topklub som Liverpool, der gerne vil etablere sig i det fine selskab igen!
F.C. Nordsjælland Liverpool Sympatiserer med: Atletico Madrid Southampton
Skrevet af Smör40
Jeg synes godt nok det utroligt at han er så dårlig i det defensive når nu han i bund og grund er forsvarsspiller, jeg havde virkelig regnet med mere fra ham. Måske det tid til 4 backkæden og så bruge Enrique istedet for Moreno.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Lynild
Rodgers synes bare ikke og har aldrig syntes at være særlig defensivt orienteret i sin tilgang. Omvendt er det nærmest hans bedste sæson målt på mål scoret imod.
Skrevet af Smör40
Nej men derfor bør en spiller som Moreno sgu da ku finde ud af at forsvare alligevel. Han har saftsuseme kostet nogle vigtige dumme mål efterhånden.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Fribytter
Rodriguez kunne næppe erhverves for £12 mio.. Hvis vi ser på, hvad Man. Utd. gav for Shaw, hvad CFC gav for Filipe, hvad Southampton gav for Bertrand, og hvad Spurs gav for Davies, så er jeg altså stadig rimelig tilfreds med Moreno. Sidst LFC hentede en venstreback fra det spanske, så det heller ikke lovende ud i begyndelsen, men siden blev det meget godt. Desværre ødelagde skader rigtig meget for Aurelio. Af de nævnte venstrebacks er det kun Bertrand, som måske er en bedre spiller end Moreno pt., men CFC gad ikke at sælge til LFC i sommer, og Bertrand er venstreback på et hold, hvor den defensive organisation prioriteres langt højere end hos LFC, hvorfor han får mere hjælp af holdkammeraterne med at klare de defensive opgaver.

Men igen, Moreno er jo ikke købt ind til en defensiv taktik. Han er venstreback på et offensivt hold, der i øjeblikket tvinges til at forsvare sig meget, stå dybt og tænke meget over den taktiske organisation, og det er selvfølgelig til at se. Bellerin overmatchede klart Moreno i de direkte dueller, men jeg tror nu, at Bellerin også kunne have set en smule rundtosset ud, hvis LFC havde lagt et større tryk offensivt. Han havde i hvert fald sine problemer imod Sterling og måtte trække et gult kort inden det klodsede straffespark. Hvis kampen ikke allerede var afgjort på det tidspunkt, og LFC-spillerne havde lagt bare en smule pres på dommeren, så kunne Bellerin sagtens have fået sit andet gule kort i tillæg. Sådan er det med unge forsvarsspillere - de er ikke altid de mest stabile, og den slags kan hurtigt koste. Pt. spiller Moreno ikke godt, og det havde været ideelt at kunne sætte en mere defensiv solid back som Flanagan ind. Men vi skal jo ikke langt tilbage, før Moreno har spillet ok imod hold som Man. City og CFC. Selvom truppen tæller fem backs, så har ingen af dem vist en form, der garanterer noget bedre. Flanagan er selvfølgelig undskyldt med, at han har været skadet, og hvis jeg husker rigtigt, så har Enriques sæson også udelukkende bestået af en masse skader afbrudt af et par kampe på bænken. Johnson har til tider lignet backudgaven af Toure, og Manquillo ligner en spiller, der skal akklimatiseres og ikke har de individuelle kvaliteter til at byde ind med noget brugbart i mellemtiden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
City´s uventede nederlag til CP, betyder at slår vi Newcastle, så er vi pludselig "kun" 5 point fra 4. pladsen igen, uanset resultatet i Manchester-derbyet
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Jeg tager imod alle halmstrå med kyshånd
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Optimalt set så taber Man U til et Cityhold der simpelthen skal ovenpå igen, for ikke at misse livsvigtig top 4, Efter der taber Man U til et Chelsea-hold der kæmper for "guldet", og derefter taber Man U til et Everton-hold i fremgang. Og i den periode vinder Liverpool selvfølgelig deres 3 kampe mod Newcastle, Hull og WBA. Og vupti 9 point hentet på Man U...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Morten Juel
http://tomkinstimes.com/…-gonna-die/

En rigtig god artikel, som jeg vil anbefale alle at læse
Skrevet af jomic...
Dagens sjove nyhed, eller nærmere tragisk komiske er at The Doss er blevet taget for bytikstyveri i London. Selvfølgelig er intet afgjort før man er dømt, men spillere der har været i PrL er ikke de første man tænker på i samfundet der skulle have sådan et behov.
Skrevet af Slettet(321402220608)
efter den seneste tids dårlige spil og resultater kunne det være meget sjovt at se hvem folk gerne så starte i aftenens kamp imod Blackburn.

Jeg starter ;)

Mignolet
Flanagan(hvis han er klar ellers Johnson) Lovren Sakho Moreno
Henderson Lucas
Sterling Coutinho
Balo Sturridge
Skrevet af Smör40
Tror det bliver:
Mignolet
Manquilo
Sakho
Lovren
Enrique
Lucas
Henderson
Coutinho
Lallana
Sturridge
Sterling

Håber dog på at se Ibe starte inde istedet for Sterling. Og så vil jeg bare lige sige at jeg har i sinde at drikke vin inden og under kampen så vi taber nok, det har ihvertfald været tilfældet langt de fleste andre gange jeg har gjort det.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Lallana når højst sandsynligt ikke at blive sin skade kvit.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Smör40
På med Ibe istedet så hvis han da ellers er klar også.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af stolpesten
Oven på Arsenal-fadæsen i forsvaret, så er Lovren nok den mest sikre starter idag :D

Ibe er vist den eneste der er skadet..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0