Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Jeg kan stadig ikke få øje på, hvem der skal score målene. Jeg kan ikke få øje på spillere, der er selvskrevne til at score et tocifret antal mål.

Og så er jeg åbenbart en af de få her på bold, der ikke har set ret mange Hoffenheim-kampe de sidste par sæsoner. Og hvem skal jeg tro på? Der er godt nok mange, der har et utrolig godt kendskab til Firmino, og der er ikke ret mange, der er enige. Firmino er alt fra overvurderet, over god spiller, der er en tro kopi af Coutinho og derfor lettere ubrugelig, til et klassekøb.

Umiddelbart skulle man jo tro, at hvis Firmino var en tro kopi af en spiller i truppen, så ville det være Sterling, der er den eneste, der ser ud til at være på vej væk. Men jeg skal ikke afvise, at Coutinho er originalen, som Firmino er som snydt ud af næsen på. Den brasilianske landstræner har imidlertid fra tid til anden haft begge spillere på banen samtidig - bl.a. i sidste Copa America-kamp, hvor Firmino ifølge en hjemmeside på internettet spillede forreste angriber, mens Coutinho spillede offensiv midt. Det kan være, at han er ligeså snotdum som Rodgers og komiteen, når det kommer til at vurdere behovet for Firmino, når Coutinho allerede er i startopstillingen. Igen, det skal jeg ikke afvise. Jeg kan ikke erindre, at jeg har set Firmino for Hoffenheim (eller for Brasilien), så jeg er ingen ekspert.

Brasilien spiller faktisk snart igen - allerede på lørdag. Måske Hoffenheimer-skolen skulle tage at se den kamp i fællesskab - det kunne være, at nogle af uenighederne kunne blive lagt på hylden.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(321402220608)
Mignolet
Clyne Skrtel Sakho Moreno
Henderson Can Milner
Firmino Sturridge Coutinho

Denne opstilling hvis Clyne bliver hentet kunne jeg godt tro på kunne kæmpe med om 4 pladsen, men det efetrlader jo stadig et hul når Sturridge er skadet.
Skrevet af Genne
Vi skal simpelthen have en angriber der er mindst lige så god som Sturridge for at være i nærheden af top 4.

Alt tyder på, at Sturridge aldrig bliver en mand man kan regne med over en hel sæson, og det er simpelthen for sårbart at skulle spille med Lambert, Ings, Origi eller Balotelli istedet for. Jeg så gerne, at man solgte ihvertfald Balotelli og Borini, måske også Lambert. Ind skal istedet en klasseangriber, det kunne være Bacca eller Benteke hvis pengene er der. Så kan Ings være 3. angriber og Origi ville nok have godt af et udlån mere.

At vi har købt Firmino, som jeg heller ikke kender udover hvad jeg har læst, løser ikke vores problem oppe foran.
Skrevet af Adamantium 1
Benteke bliver det højst sandsynligt ikke. Efter hvad jeg har læst, så har klubbet - på rygtebasis - vurderet, at han er for dyr.

Man kan håbe, at de trækker en kanin op af hatten, når det kommer til en angriber. Man har på ingen måder råd til igen at hente en angriber som Baloelli, der ikke kan gå direkte ind på holdet og gøre en forskel.
Skrevet af Slettet(321402220608)
der går rygter på at Clyne skulle være en Done Deal og han kun mangler lægetjekket. pris 100 mil + 25 i add ons.
Skrevet af Lynild
Jeg kan stadig ikke få øje på, hvem der skal score målene. Jeg kan ikke få øje på spillere, der er selvskrevne til at score et tocifret antal mål.


Det er du ikke alene om.

Mht. Firmino må man vel kunne konstarere, at manden performer på relativt højt niveau i Bundesligaen, og nu starter inde på landsholdet (i Neymars fravær) og spillede en okay kamp sidst, så det er vel ikke helt forkert at sige, at det er en spændende signing.

At Firmino så spiller samme position som halvdelen af holdet, kan jeg også sætte spørgsmålstegn ved, men det tyder på, at BR satser på en 3-7-0 formation næste sæson. VIND DEN FORPULEDE MIDTBANE, for helvede.

Og enig, lad os nu få den striker på plads!
Skrevet af Genne
Liverpool Echo skriver at Clyne officielt er på plads. Prisen skulle være 12,5 mio. £.

Fedt, så er det afsted med Johnson.
Skrevet af KNM
Så skulle Liverpool være nået til enighed med Southampton angående Clyne. Så mangler der bare en angriber, samt salg af overflødige spillere
Skrevet af Lynild
Fedt, så er det afsted med Johnson.


Johnson er jo ude? Men lækkert med Clyne, især hvis det er til den pris.
Skrevet af Genne
Okay, jeg havde ikke fanget at Johnson rent faktisk var afskibbet. Hvornår er det sket og hvem overtager ham?

Edit: Aha, hans kontrakt udløber simpelthen. Så giver det jo sig selv.
Skrevet af Lynild
Altså, han kan jo blive forlænget, men det er ikke sket endnu. Det kunne være en ok løsning at forlænge ham. Synes ikke ligefrem vores alternativer pt. er så meget bedre.
Skrevet af Genne
Så skal det godt nok være til en væsentligt mindre løn end den han hiver nu...
Skrevet af Fribytter
@Lynild

Jeg er helt enig i, at Firmino er spændende. Men han er for mit vedkommende en spiller, jeg kun kender af navn, og som jeg aldrig har set spille. Det er måske ikke overraskende, at der kommer så mange kommentarer i kølvandet på en nyhed om en spiller, der skifter for mange penge til LFC, men det undrer mig nu alligevel, at folk har så enormt stort kendskab til en spiller, der indtil nu har spillet for en eller anden brasiliansk klub, en tysk midterklub, og som først fornylig har fået debut på det brasilianske landshold. Han har ikke engang spillet europæiske kampe. Man skal virkelig have været en ildsjæl for ofte at have tunet ind på Hoffenheim, når de blev vist i TV.

Jeg tror, han er en videreførelse af Projekt Sterling minus kampene som wingback. Det vil sige, at Firmino ligesom Sterling bliver opfattet som en alsidig spiller, der er i spil til kanten, den offensive midt og angrebet. Om klubben så har set rigtigt, om Firmino klarer at finde sig til rette, og om han kan spille sig på holdet, når/hvis offensiven bliver forstærket endnu mere, må tiden vise. Det er en smule komisk at læse påstande om, at Firmino minder så meget om Coutinho, at det nødvendigvis må betyde, at en af dem skal spilles på en unaturlig position, når den seneste kamp, Firmino har spillet, var for ganske få dage siden i Copa America, hvor han var på banen samtidig med Coutinho. Jeg har ikke læst en eneste kommentar om, hvordan samspillet fungerede i den kamp.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
Men hvor er det dog forfriskende at vi allerede nu, tidligt i transfervinduet, sender et klart signal om at der skal ske noget, og at de mangler der er i truppen bliver adresseret.

Clyne glæder jeg mig personligt rigtig meget til at se, og jeg håber det er formaliteter der mangler før han lander på Melwood. Jeg er også en af dem der har været træt af Glen Johnson igennem en længere periode. Clyne er rigtig god defensivt, og så har han bare en rigtig god teknik og et godt drive frem af banen. Ham bliver vi glade for, det er jeg ikke i tvivl om. Lad os håbe det betyder en tilbagevenden til 4-backkæden og at Can er i spil til midtbanen.

Så mangler vi bare den der angriber...
Skrevet af Tjasper
Lækkert med Firmino og formentlig også Clyne i stalden. Clyne er uden tvivl et kvalitetskøb og jeg glæder mig til at se hvad Firmino kan byde ind med, nu når så mange allerede har udråbt ham til at være en kommende stjernespiller.
Lad os da i øvrigt håbe at denne foreløbige handlekraft kan få en yderligere positiv effekt i form af at andre potentielle emner måske kan se noget mere idé i at tilslutte sig projekt Liverpool, på trods af manglende Champions League i denne sæson.


Måske en fyr som Sterling ligeledes vil føle sig mere tiltrukket af at blive, hvis han kan se at klubben har oprustet på fornuftig vis, så vi har en god chance for at spille med om placeringerne omkring top 4 næste år.
Skrevet af UdAfBusken
Nu er jeg ingenlunde en Firmino-ekspert, men har dog alligevel fået set nogle kampe med ham for Hoffenheim og Brasilien (foruden diverse youtube kompilationer). Som Fribytter skriver, er han en ganske alsidig offensivspiller, der nok har det bedst lige bag en angriber men også kan spille på kanten og helt fremme. Jeg synes ikke, at han minder utroligt meget om Coutinho, som mere er en klassisk 10´er. Firmino er lidt mere målsøgende og arbejder mere uden bold end Coutinho, der ofte gerne vil have den i fødderne.

Hvis man skal sammenligne ham med Sterling, er Sterling noget hurtigere og en lidt farligere dribler i form af sit lynende hurtige antrit. Til gengæld er Firmino nok en lidt (eller noget) mere intelligent fodboldspiller og lidt mere poleret rent teknisk.
Skrevet af Fangst
@ UdAfBusken

Jeg synes, at du skal tage et kig på denne her: http://www.dailymail.co.…ake-20.html

Selvom Sterling er en habil dribler, måske en af de bedste, så er Firmino ikke uden evner.

Firmino har dét, som Liverpool har manglet siden Suarez: uforudselighed, dribbleevner, øje for medspillere og arbejdsraseri.

Herunder er der et par eksempler på hans kunnen:

Still only 23 years of age and playing in a team where he stands out, one might expect the Brazilian to lack in work ethic. In fact the truth is quite the opposite: only five players have made more tackles than Firmino (175) in the last two Bundesliga seasons, each of whom is a defensive midfielder by trade, carrying far, far less in terms of attacking threat (http://www.telegraph.co.…irmino.html)

Roberto Firmino: Only Kevin De Bruyne (74) played more key passes from open play in the Bundesliga last season than Firmino (69) (whoscored.com)

He also provided 12 assists in that campaign and is, in fact, the player who has created most chances in the Bundesliga (138) over the past two seasons. Firmino also had the joint-third most assists last season (10) with Thomas Müller. Not bad for someone playing for a mid-table club. (http://www.theguardian.c…er-of-balls)

Jeg tillader mig at være positiv i forhold til Firminos ankomst :)
Skrevet af Lynild
Nu hvor de helt tunge begynder at røre på sig, kunne jeg godt tænke mig at få en spidsangriber på plads, og det meget gerne fra øverste hylde. Rygterne går på alt hvad der kan gå og kravle, og jeg har ingen personlige præferencer, andet end vedkommende scorer mål på samlebånd.

Og nu hvor Sterling er oppe og vende, kunne et salg af ham frigive lidt ekstra midler, evt. end fræk handel med Chelsea for en pose penge + Cuardado. Alternativt beholdr vi ham og lader ham finde sig selv igen og formen og sælger ham endnu dyrere næste sommer.
Skrevet af Fribytter
Tilbyd ham en bedre kontrakt med en frikøbsklausul på over £50 mio. og en endnu højere klausul for engelske klubber ligesom med Suarez.

Enig ang. målene på samlebånd. Min eneste præference er, at det er en angriber, der som type virker til at passe bedre ind end de nuværende. Rygterne om Benteke vil ikke gå væk, og selvom jeg er skeptisk, så er det påfaldende, at han lader til at være hovedmålet efter, at Rodgers har fået mere at skulle have sagt i forhold til rekruttering, så Rodgers må jo mene, at han passer ind. Og mange sukkede også efter et ordentlig brød sidste sommer, og selvom Lambert og Balotelli ikke har været successer, så er det ikke ensbetydende med, at en targetman ikke fungerer i Rodgers´ system. Stadig så jeg hellere en spiller som Lacazette blive købt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fangst
Jeg er helt enig med dig, Fribytter. Det virker påfaldende at købe en targetman som Benteke, omend han er teknisk velfunderet, relativ hurtig og har et acceptabelt samspil med medspillere. Men som du påpeger, så må man formode, at Rodgers har styr på, hvad han kan bruge.

Benteke er selvfølgelig ikke en dum mulighed, da det giver nogle andre muligheder i opspillet og på den sidste tredjedel af banen. Liverpool har de senere år udelukkende spillet gennem midten; Benteke vil tilføre noget uforudseelighed i forhold til, hvordan man kan angribe modstanderes mål.

Benteke har præsteret på et bundhold i Premier League og han er en opgradering fra Balotelli, som dog har haft svære arbejdsbetingelser i Rodgers´ system. Med Benteke får man dog også en spiller, som højst sandsynligt ikke vil fungere specielt godt i Liverpools flydende system. Benteke skal spille på en speciel måde; en måde, som divergerer væsentligt fra Rodgers´ filosofi.

Disse artikler beskriver, hvorfor Benteke og Liverpool er et dårligt match: http://www.thisisanfield…la-striker/
http://www1.skysports.co…325m-gamble
annonce
0