Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swordfishtrombone
Alstrup:

Der skal nok blive spilletid til Ings. Vi har i forvejen mange nye på holdet, som lige skal spilles ind. Og måske vi i løbet af sæsonen går over til to angribere.
-
Skrevet af Vincent Gigante
Det er jo latterligt så mange angribere liverpool har iår


Ja, og mig bekendt har man ikke afhændet Borini endnu. Når Sturridge bliver klar bliver enten Ings eller Origi én for meget. Ikke helt optimalt for deres udvikling med den begrænsede spilleitd. Måske Origi udlejes til vinter, hvis Benteke eller Sturridge ikke løber ind i skader
.
Skrevet af jomic...
Generelt en kamp på det jævne, Mignolet gør hvad han skal, Skrtel begår det samme antal straffespark han plejer på hjørnespark (utroligt de stadig ikke dømmer mod ham). Lovren er heldig ved 0-1, selvom man godt kan se han bliver generet, synes jeg den er lidt tynd. Gomez ser fin ud langt hen af vejen, men der er 2-3 udfald med dårlige clearinger eller markeringer der kunne have kostet. Clyne og Milner ligner 2 røverkøb, de skal nok blive en stor gevinst.

Det var tydeligt igår hvor vigtig Henderson er, da han måtte udgå blev vi langt dårligere til at spille os ud af pres og opbygge det offensive. Coutinho er fænomenal det ene øjeblik og en forvirret lille dreng det næste. Lidt ustabil men god præstation. Ibe dumper som den eneste, der var udsigt til en del, men ikke nok slutprodukt. Lallana spiller en hæderlig kamp, men var kun skarp i presspillet og det defensive, offensivt mangler han stadig en del.

MOM helt klart Benteke, at målet får lov at stå er dårligt dommerarbejde. Men hold kæft et monster, oven i det er han forholdvis hurtig og har god teknik og pasningsevne. Jeg kan ikke forstå diskussionen om Sturridge ikke ville passe ind her, han er da om nogen en der forstår at løbe rundt om sine makkere.

Vi var heldige med dommeren, havde vi ikke været det, kunne jeg nok godt have fundet en del flere kritiske punkter ved kampen igår. Der er stadig meget at arbejde med, men også kredit til Bournemouth, det var en flot indsats.

En 1-0 sejr Emirates vil få sæsonåbneren til at minde utroligt meget om forrige sæson, der lå vores skrækkelige udebaneprogram bare i december og ikke september/oktober som i år.
Skrevet af Swordfishtrombone
Helt enig, Jomic. Og Sturrigde er perfekt til at løbe i hullerne her. Jeg tror på to angribere. Hverken Stur eller Benteke er på Anfield for at varme bænke.
-
Skrevet af Tjasper
Tak, KNM.

Jeg tror også vi får Sturridge og Benteke at se ved siden af hinanden på et tidspunkt. Det vil nok også styrke den omtalte kontrafase betragteligt med en Benteke eller Coutinho til at spille op på og Sturridge til at søge dybden, måske også sammen med Benteke, der jo heller ikke er helt langsom.

Spørgsmålet er så hvordan man vil forme midtbanen. Indtil videre har Rodgers yndet at bruge 3 offensive midtbanespillere, men hvis han går over til 4-4-2 vil det formentlig gå ud over dem, så det kun er Coutinho der ligger bag angriberne og så med Can, Henderson og Milner liggende bagved. Hvis han da ikke mener at Lallana vil kunne bruges i en central midtbaneposition for så at skubbe Canud på bænken.

Der er i hvert fald masser af muligheder - og indtil videre har det ikke været specielt vellykket med 4-2-3-1, selvom vi har hevet to sejre i hus.
Skrevet af Tjasper
Iøvrigt lidt træls med to mandagskampe i træk. Kunne de ikke have gemt dem til efter nogle af vores EL-optrædener.
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg håber på et tidspunkt at se denne idealopstilling, selvom Rodgers skuffede mine/vores idealopstillinger sidste år.

Når hold bare skal køres over:

Henderson-Milner-Coutinho-Firmino-Sturridge-Benteke.
-
Skrevet af Fribytter
Det vil jeg også meget gerne. Billederne af en utrolig forkrampet offensiv på min indre nethinde har brug for en overskrivning. Apropos offensiv så virker Arsenal bedømt på sidste runde et skridt eller to foran. Helt grundlæggende sidder deres spil bare bedre, mens Rodgers stadig leder efter den rette balance. Nu er kampen så også på Emirates, så et nederlag er acceptabelt, men jeg har ikke de store forhåbninger. Især ikke hvis Henderson er skadet, og Lucas ligger i forhandlinger om at skifte til en anden klub. I så fald kan Rodgers ikke trække uforudsigelighedskortet, da Allen også er skadet, hvilket stort set umuliggør at stille med tre centrale midtbanespillere. Der er selvfølgelig altid tremandsforsvaret, men jeg ved ikke, om mine nerver kan holde til Toure fra start, og Gomez bør pt. kun være i spil til backen. Sakho bliver det formentlig ikke...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Det er så heller ikke så overraskende at Arsenal er foran på det parameter, idet de bare kan bygge videre på forårets succes med stort set den samme trup. Man kan ikke sige at de samme forhold helt gælder for os.

Jeg ville også ønske at Rodgers vil afprøve 4-3-3 formationen, som allerede har været nævnt herinde, for også at se om den ikke kunne fungere mod nogle af de mindre hold. På papiret kan det se mere defensivt ud at starte med tre centrale midtbanespillere, men i praksis behøver det ikke at blive sådan, hvis Henderson og Milner formår at bruge deres frihed til at komme længere frem i banen, ligesom at vores backs også meget gerne må komme langt frem og holde bredden. Det har jo allerede været afrprøvet i en halv time mod Stoke hvor det fungerede fint. Desværre lader det til at Rodgers sværger til at få det til fungere med tre offensive midtbanespillere.

Men mon ikke der er en større chance for at han vil afprøve den igen mod Arsenal på mandag, hvor det også ville være oplagt at forsøge den, så vi er i stand til at lukke bedre ned centralt ligesom West Ham havde succes med. Hvis Henderson da bliver klar.
Skrevet af andib
Leverkusen og Roma skulle være ude efter Sakho og har spurgt ind til ham, men Liverpool har afslået.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mainy
Seneste rygte er, at Kussen har budt 10 millioner euro for Sakho... Er det en joke?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af CFCHackney
Ham Texeira dér, han er sgu fed at se på! Og hvor spiller jeres U21 drenge dog nok lækker bold.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Smör40
Hva står den og hvor ser du den? Men ja ham Texeira er sgu en knag. . .
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af CFCHackney
I fører 3-1. Jeg ser den på arbejdet, men du kan se den på er stream eller på Viaplay.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Tjasper
Overlegen første halvleg af de unge drenge.
Skrevet af Tjasper
Selvom det endte med at blive en temmelig vag anden halvleg som resulterede i et skuffende Everton comeback, blev man endnu en gang bekræftet i at der løber en del spændende spillere rundt på U21-holdet.

Især midtbanen er godt besat med spillere som Brannagan, Rossiter, Harry Wilson og Canos, som alle har en realistisk mulighed for at blive en del af førsteholdstruppen i løbet af de næste par år. Og så brillerede Teixiera i høj grad i 10´er positionen, men han er selvfølgelig i en lidt anden kategori i kraft af hans lidt mere fremskredne alder. Det lader til at han har svært ved at tilkæmpe sig en rolle i førsteholdstruppen, nok primært fordi vi allerede råder over den samme type i Coutinho.
Den stærke midtbanebesætning tillader endda også holdet at have U21-profiler som Ryan Kent og Chirivella siddende på bænken. Der var dog eftersigende over 30 scouts på plads til kampen, så måske et par af spillerne står til at blive lejet ud inden længe, hvilket nok også vil være gavnligt, så de kan begynde at vænne sig til senior-fodbolden. Det lyder også som om man operere med en bevidst strategi for vores spillere omkring U21-holdet, om at de gerne skal være tilknyttet akadimiet i to år for så at blive udlejet et år.

Altid engagerede José Enrique var i øvrigt også på tilskuerrækkerne i Southport, og jeg kan egentlig ikke lade være med at ærgre mig lidt over den situation han er blevet sat i. Jeg synes egentlig han fortjener en chance for i det mindste tilkæmpe sig en reserveplads i en trup der alligevel ikke er vanvitittigt godt besat på venstrebacken med kun en naturlig venstreback i Moreno. Det er selvfølgelig svært at vide hvordan hans niveau er nu, men inden han røg ind i skadeshelvedet, synes jeg nu han havde et ganske fornuftigt niveau, så hvis han kunne finde tilbage til noget af det, vil jeg ikke have noget imod at han blev i klubben. Han lader også til at være rimelig passioneret omkring klubben og engagerer sig med holdkammeraterne, som vi kan se på alle de famøse billeder han ligger op på de sociale medier.
Skrevet af Tjasper
http://www.liverpool.no/…ntrakt.aspx

Noget kunne tyde på at Sakho ikke er helt afskrevet endnu, men det må sgu være lidt ambivalent for Sakho at han indtil videre ser ud til at være rykket langt tilbage i hierarkiet og alligevel bliver tilbudt en ny og forbedret kontrakt.
Det er dog opløftende at der tilsyneladende er en vis tiltro til manden.

Hvis det da holder vand.
Skrevet af andib
Måske lidt forklaring her

http://dlvr.it/Bvy43z
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Tjasper
Jeg synes bare det er en mærkværdig tolkning af en spiller der i forvejen har haft en noget turbulent Liverpool-karriere præget af mange skader og mistillid. Det er ikke første gang Rodgers sætter ham af.
Skrevet af andib
Jeg synes bare det er en mærkværdig tolkning af en spiller der i forvejen har haft en noget turbulent Liverpool-karriere præget af mange skader og mistillid. Det er ikke første gang Rodgers sætter ham af.
Jeg er heller ikke enig med måden Rodgers har kørt det på.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0