Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Lovren giver Giroud et skub i lænden med begge hænder. Havde Giroud smidt begge hænder op og undladt at gå efter den, havde det nok været et straffe. Med andre ord gjort som Benteke. Jeg synes dog ikke der er straffe nogen af dem, men Giroud er faktisk på bolden i en scoringsmulighed, så den er mindst lige så stor som Benteke der prøver at løbe gennem Gabriel.

Jeg afventer med Gomez. Mod folk som Pedro, Zaha og Navas, tror jeg dog det bliver ren Bambi. Det har lidt været mit indtryk, hvor han også var sårbar for løb på bolden i dag. Ramsey er jo gratis for en venstre back. På bolden er han dog god, men det er jo kun 30% af en god defensiv back.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg bor ikke i det der Jyllands-land, Lynild.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjasper
Ja 2/3 af de teenagere havde det også særdeles svært. Men ellers var der masser af gode og opløftende præstationer. Selvom vi ikke hev alle tre må det være en præstation der giver selvtillid fremadrettet.
Skrevet af Lynild
Jeg bor ikke i det der Jyllands-land, Lynild.


Det kan der være noget om. Jeg mener bare snart at have nok empiri til at deduktere, at du stammer derfra.
Skrevet af Tjasper
Jeg er i øvrigt helt angående Gomez. Han virker rystende usikker, det er ikke holdbart i længden og det er der såmænd heller ikke noget mærkeligt i. Han er 18 år og spiller på en uvant position. Han bliver nødt til at få kørt Moreno ind.


Skrevet af D.B.R. ©
Tjah, jeg kan nok heller ikke løbe fra det, Lynild.

Men OK godkendt sæsonstart, der gerne skulle forbedres på lørdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
Jeg er også enig med Bosse og Tjasper.

Jeg synes Gomez startede kampen skidt, men fik sig spillet fint op og det var bestemt en udmærket præstation, men jeg frygter også at se ham mod Navas og Pedro.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Bosse,

Gomez fik rigtigt nok noget at se til, da Oxe kom ind, ingen tvivl. Derfor har han sgu´ stadig præsteret rigtig fint af en 18-årig Championship-spiller i de tre første kampe.

Selvfølgelig med sine udfordringer men vi kan skrive lange bøger om, hvor svært det kan være at etablere sig som venstre back i Prl, I kan sikkert bidrage med et par eksempler i Arsenal-tråden, så på den baggrund synes jeg, at Gomez har fået en meget fornuftig start på tilværelsen i Liverpool.
Skrevet af Fribytter
Jeg så ikke kampen, men flere på nettet har Gomez som kampens spiller.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Mon ikke Moreno køres langsomt i gang? Kan ikke forestille mig, at Gomez er fast mand fra nu, men i dag havde det krævet endnu en udskiftning i start-11´eren, så mon ikke det primært er der den ligger?

Plus Moreno er bestemt ikke garant for, at der bliver lukket af.
Skrevet af Tjasper
Han er især voldsom udfordret når han skal føre bolden frem og cleare bolde, det ser slet ikke driftsikkert ud. Men igen, han kan jo aldrig nogensinde være tiltænkt en permanent plads på venstrebacken. Vi er godt nok lidt tyndt besat på backsene, hvis Enrique ikke er tiltænkt en plads i truppen. Jeg så gerne Moreno fik noget spilletid på backen fra næste kamp og så kan Gomez agere backup til højrebacken og til nøds venstreback.

Jeg har på fornemmelsen han kunne være en solid gardering for Clyne i den anden side og så kan han jo få spilletid i nogle af de andre turneringer.
Skrevet af Hænning
Tak for kampen. Det ligner sgu et fodboldhold i har fået samlet hen over sommeren. Coutinho er godt nok en nydelse at følge. Det ser ud til at hans udvikling bare fortsætter op af. Han får en stærk sæson.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Tjasper
Kan godt se at han bliver talt op diverse steder, men han var sgu meget langt fra Man of the match i mine øjne. For mig at se var han den der stod svagest i billedet, ser man bort fra indskiftede Ibe. Men hovedårsagen til at han kommer til at se så skidt ud er at han spiller i venstresiden, hvor han slet ikke hører hjemme.

Jeg tror som de fleste andre også at han kan blive en fremragende forsvarsspiller, hvis han får lov til at spille på nogle af de positioner, hvor det hele er mere naturligt for ham.
Skrevet af Bosse1983
Gomez fik rigtigt nok noget at se til, da Oxe kom ind, ingen tvivl. Derfor har han sgu´ stadig præsteret rigtig fint af en 18-årig Championship-spiller i de tre første kampe.

Well, nu er han så startende PrL-spiller og jeg bedømmer ham som en sådan. Ingen er forpligtet over evne, så tager man din tilgang, er han som da vi hentede Jenko.

Og som Fribytter siger, kan det være han for nogen er kampens bedste. Han havde også et mindre økologisk landbrug for sig selv, i fraværet af Ramsey, så det var bare at dobbelttjekke defensivt når det var, og de offensive aktioner var jo definitionen af en gåtur i parken. Her får du ikke bedre græs end Emirates. Han kunne have taget kæresten, et tæppe og en madkurv med og taget en pause på midterlinjen, hvor Ramsey var lykkeligt fraværende.

Der er krummer i knægten, Lynild, men han ligner en der kan koste en røvfuld. Det viste Ox, og tendenserne har været der i de andre kampe også. Han lavede et gult i en kamp hvor han var alene på 5 tønder land. 3 kamp i træk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Tjasper
Hvis jeg abslolut skulle vælge en MOM, selvom det er ret svært blandt så mange imponerende præstationer, så bliver det Milner. Den mand er ALLE vegne og laver et minumum af fejl.
Skrevet af Lynild

Der er krummer i knægten, Lynild, men han ligner en der kan koste en røvfuld.


Jeg siger vist heller ikke andet.

Det undrer mig stadig, at Wenger ikke sætter større pres ind på den højre kant i form af Oxe. Ramsay må fandme have hjulpet godt til med lynlåsen, tænker jeg.

MoM for Liverpool kan da heller ikke være Gomez. Både Sktrel og Mignolet står rimelig stærkt i billedet, og andre også. Nå, det var en lille afstikker. God kamp, ny kamp næste weekend!
Skrevet af D.B.R. ©
Den norske fanside giver MoM til Gomez.

Personligt synes jeg han spillede fornuftigt. Men ikke ligefrem til MoM.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Genne
Min MOM må klart være Skrtel. Han spillede som et bæst i går, vandt sine hovedstødsdueller og fik gang på gang ryddet op med en tackling når lortet brændte på nede bagi. Og så har han med årene fået noget Carraghersk fandenivoldskhed og vilje med i sit spil, som hiver de andre op ved rødderne. En af vores vigtigste spillere...
Skrevet af stolpesten
Der kan vist ikke være tvivl om at Mignolet er MoM. Skrtel viste nu stadig usikkerhed nogle meget få gange, og var ved at score et tåbeligt selvmål. Mignolet helt KLART
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Geddar , moderator
Tænker du på situationen hvor Ox sender den på tværs? Hvis ikke Skrtel kom på tværs der var bolden endt ved en helt fri Walcott.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0