Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Hvordan synes I ivrigt at Chelsea, Man Utd, Tottenham og Arsenal har lykkedes med at ´dominere´ holdene uden for top-6 her i starten?


Lige præcis. Det eneste hold, som har virket overbevisende er Man City, og de kom også til kort i weekenden. Jeg tror nærmere, at det er den sædvanlige top i PL generelt, der af diverse årsager ikke længere har samme styrke, og det er jo også det som antydes i de europæiske turneringer.

Når det er sagt, så er det oplagt, at der er et og andet som ikke fungerer hos jer. Men det er som nævnt ikke ene om.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Hasse1983
Hyypia var nu ikke en seriøs overtager, men et bud på en midlertidig løsning, når der nu også var snak om at hente Carragher ind i staben. Ikke mere end det:)

Jeg tror nu sagtens vi kan hive de største trænernavne, selvom vi ikke kan hive de bedste spillere. Træneren ved vi kan bruge en milliard i et vindue, og det kommer man fint afsted med.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Swordfishtrombone
Tjasper. Jeg kan jo ikke være uenig og læg ikke for meget i "dominere", som jeg gerne indrømmer er et for voldsomt ord. Med det mente jeg ikke, at vi skal belejre Norwich med Bentekes og Sturridges kanoner. Vi burde måske nok efter tre år med samme træner og næsten lige så mange milliarder, men i konteksten har du helt ret.

Når det er sagt.

Det kan godt være, at vi havde 60 procent boldbesiddelse, men for eksempel Coutinhos kontrachance var mere eller mindre tilfældig, og alt i alt synes jeg 1-1 var et fair resultat.

Jeg mener snarere end dominans, at vi burde kunne køre en stabil sejr hjem, vise at der ikke er noget at komme efter på Anfield, men man be´r måske selv om 1-1 - for nu alligevel at fortsætte med de dominerende ord - med kyllingetaktisk tre midterforsvarere fra start, som indtil nu blot er brugt som overlevelsestaktik, og som jeg endnu ikke tillægger, at vi er tilbage ved den offensive tilgang til trods for - endelig - de to angribere.
-
Skrevet af Tjasper
"Ingen spiller i Premier League skabte flere chancer end Alberto Moreno (6) i denne weekend."

Trods alt opløftende at Moreno endelig er tilbage i startopstillingen og straks viste sig at være en stor gevinst.
Assisten til Ings scoring var også fremragende.

Det kan godt være, at vi havde 60 procent boldbesiddelse, men for eksempel Coutinhos kontrachance var mere eller mindre tilfældig, og alt i alt synes jeg 1-1 var et fair resultat.


Hvornår er noget tilfældigt? Det er vel svært at have en nøjagtig plan for kontrachancer, selvom man måske kan have et ønske om hvem der skal modtage bolden og sætte kontranchen op og hvem der skal tage løbene og være afsluttere, men det er jo ikke altid det kommer til at gå sådan. Jeg vil dog være enig i at det, i tilfældet med Coutinho, i høj grad var et udtryk for dårligt forsvarsspil, der gjorde at han fik så stor en chance. Sturridge havde også en kæmpe chance i første halvleg, som kom af en bolderobring højt i banen af Lucas. I topform havde han scoret på den i 9/10 gange. Derudover havde Ings en kæmpe chance i slutningen af kampen. Det er 3 kæmpe chancer der burde have givet mål foruden scoringen.

Ser man på skudstatistikken var vi også overlegne, og jeg synes vi havde mange tilløb til gode og store chancer, der desværre blev formøblet lige før det blev rigtigt farligt.
I slutfasen, hvor vi skulle jagte, blev det desværre også lidt for febrilsk, så vi ikke rigtig formåede at få lagt et ordentligt pres.

Norwich havde én kæmpe chance som Mignolet napper, og så fik de scoringen, efter Mignolets famlende målmandsspil.

Havde vi vundet 4-1 synes jeg det havde givet et mere retmæssigt billede af hvordan kampen var forløbet, og dermed synes jeg også vi er ret "uheldige" med ikke at vinde kampen i det mindste.

eg mener snarere end dominans, at vi burde kunne køre en stabil sejr hjem, vise at der ikke er noget at komme efter på Anfield, men man be´r måske selv om 1-1 - for nu alligevel at fortsætte med de dominerende ord - med kyllingetaktisk tre midterforsvarere fra start, som indtil nu blot er brugt som overlevelsestaktik, og som jeg endnu ikke tillægger, at vi er tilbage ved den offensive tilgang til trods for - endelig - de to angribere.


Den med at 3-4-3 automatisk er en defensiv tilgang, den køber jeg heller ikke helt. Så længe vi har nogle boldspillende forsvarspillere på banen, i går i form af Emre Can og Sakho, så synes jeg ikke man kan sige at det er meget mere defensivt end fx. 4-4-2. Man må også huske på at selvom vores wingbacks også har defensive forpligtelser, så har de alligevel noget mere frihed til at gå med frem og også være en mere aktiv del af presspillet højere i banen. Med en trebackkæde, vil jeg også mene at begge centrale midtbane spillere har mulighed for at skyde med frem i banen og tage løb i længderetningen. Nu var det så Lucas der spillede i går og det ligger jo ikke så meget til ham.
Det kræver så også en klar rollefordeling i 3-backkæden, hvor Skrtel måske skal være den der angriber rummet foran kæden, hvis bolden bliver mistet og modstanderen har en spiller til at ligge og søge det rum.

Med de spillere vi har til rådighed, tror jeg godt det kan være en opstilling der kan komme til blomstre rent offensivt ud i fremtiden. Men det er selvfølgelig ikke så overraskende at spillerne lige skal finde ind i deres roller etc.


Skrevet af Tjasper
Det kan være lidt svært at huske alle sekvenser af kampen, men jeg har lige læst et sammendrag af kampen, og opdagede at jeg glemte Milners chance i starten af kampen efter et godt opspil i venstre side ligesom Sturridge også havde en pæn chance kort efter.

Bare lige for at slå fast, at der altså var tilpas med store muligheder til at få scoret nogle flere mål.
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

De gennemspillede angreb var da en mangelvare igår. LFC var klart farligst, når Norwich dummede sig, eller der kunne slås kontra. Og så blev der skudt alt for meget. Der skal mere tålmodighed til og tro på, at chancen kan spilles større, når man er på den sidste tredjedel af banen. Men det kræver jo, at man tror på, at det kan lade sig gøre, og det kræver også en fælles forståelse for, hvad der skal til for at spille chancen større. Ingen af delene lader til at være til stede i øjeblikket.

Og mht. Can så var planen med ham i tremandsforsvaret, at han skulle stå for opsspillet. Og det magtede han ikke. Han havde slet ikke overblikket igår. Han forsøgte dog at gøre en forskel, men ofte så bestod det i at drive bolden frem selv for så at løbe tør for ideer efter nogle meter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Jeg har heller ikke sagt at vi førte det ene velspillede angreb igennem efter det andet. Og det havde jeg så heller ikke forventet at vi ville gøre. Og jeg gider heller blive ved med at udpensle, hvorfor jeg ikke gjorde det.

Can havde ikke den bedste kamp, men det var måske svært at vide på forhånd. Men så var det så heller ikke værre. Han havde også gode aktioner i det opbyggende spil. At han i det hele taget kan tage de raids op gennem banen er også fint, når nu pladsen er der. Så skal han bare blive bedre til at skille sig af med den og på det rigtige tidspunkt.
Skrevet af Fribytter
Jeg synes, Can hæmmede opspillet gevaldigt. At drive bolden frem er ikke et mål i sig selv. Norwich var jo fint tilfredse med det (Skrtel fik også lov til det), fordi det betød, at Can nu havde lukket et rum, som en mere kreativ spiller kunne have nydt godt af, og generelt gjort banen mindre.

Det mest opmuntrende igår var Ings. Målet var godt, og det er ikke første gang, at han kommer til den slags chancer. Igår havde han bare skarpheden modsat tidligere, og det skaffede et point. Og den måde Norwich-forsvarerne af flere omgange forsøgte at filme sig til frispark (desværre lykkedes det dem en af gangene) i løbeduellerne med Ings, var det eneste, der lugtede lidt af den frygt, et hold som Norwich bør møde op med på Anfield.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Nu fik jeg set begge mål, fremragende begge to faktisk. Ings bør da starte mod Carlisle, den helt rette indstilling han bringer ind.

Mht. Can er det ærgerligt at lade ham rådne op nede bagi. Kampen mod Bordeaux burde da have givet nogle svar i den retning, men ak. Desuden når Lucas spiller, er det som at have en ekstra gardering, hvorfor behovet for en 3 mands bagkæde ikke bør være så udtalt, men ak.

Mignolet har trods holdets modgang det sidste halve år spillet særdeles fremragende, alle målmand har en dårlig dag, men ift. brændte chancer kan han vel næppe alene klandres for den uafgjort. Og jeg er ikke fan af ham, husker nogle af jer nok.

Og med 3 hjemmekampe i streg kan vi da håbe på en enkelt sejr?
Skrevet af D.B.R. ©
Den kommer nok også mod Carlisle, Lynild. Vi taber sgu nok til Villa.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjasper
Jeg er enig i at det ikke altid er en fordel at drive bolden frem ved fødderne, som Can faktisk har lidt en tendens til nogle gange. Særligt fordi det kan sænke tempoet i spillet. Omvendt kan det også skabe overtalssituationer, hvis modstanderen ikke er klar på at der er en forsvarsspiller der driver bolden frem i et rum og kan finde en medspiller længere fremme på banen. Det kommer lidt an på situationen og hvordan den bliver forvaltet. I går lykkedes det så ikke så godt for Emre Can. Jeg er dog ikke sikker på at modstanderen som udgangspunkt ville være specielt tilfreds med at give Emre Can for meget plads længere oppe på banen, han kan trods alt godt finde ud af at skabe chancer. Der er rimelig stor forskel på at have Skrtel og Emre Can til at drive bolden frem. Det burde der i hvert fald være.


Det er måske også rigtig nok at Can lukker et rum for en anden mere kreativ spiller, men hvis der ikke er nogen der søger det rum, kan de jo heller ikke udnytte det. Til gengæld får Norwich en ny spiller at forholde sig til, hvilket kan skabe rum for netop disse et andet sted på banen.

Ings var rigtig opmuntrende. Masser af gå-på-mod, aggresivitet og kvalitet i sit spil. Og så er han dejlig direkte i sit spil. Han kan vise at blive en gevinst allerede på kort sigt.

Apropos film var det ikke kønt at se hverken Milner eller Sturridge i den disciplin. Desværre blev Milners aktion meget kendetegnende for hans præstation. Heldigvis fik han dog lov til at blive på banen..
Skrevet af Lynild
Arh DBR, jeg husker flere cupkampe de senere år, hvor vi har været i gevaldige problemer. Mine penge er på Sion-kampen.
Skrevet af Tjasper
Bliver spændende at se hvilke spillere vi får at se i de tre kampe. Mon ikke vi får nogle af de unge at se igen på onsdag.
Skrevet af Lynild
Man kan kun håbe! Og Firmino, tak.
Skrevet af Fribytter
Enig, Lynild. Et eller andet sted er det også utroligt, at Moreno kun kan finde vej til startopstillingen som wingback. Han gør det godt som wing, men det giver jo ikke mening, at den eneste måde at få bredde på i venstreside er ved at spille med tre mand nede i bagi. Og så endda på hjemmebane.


Chirivella er en type, som Rodgers pt. ikke råder over i førsteholdstruppen på trods af 5-7 midtbanespillere (alt afhængig af, hvem man tæller med). Han lader bolden gøre arbejdet fra en dyb position, og i kampen imod Bordeaux orienterede han sig fint på banen og bød ind med en række fine afleveringer mellem kæderne. Han må gerne fast trackes, som de vist siger derovre. Han må næsten have spillet sig til en startplads imod Carlisle.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Lynild
Moreno er jo eneste reelle valg til den venstre back, og især når han spiller som han gør nu, fuld af selvtillid. Jeg synes godt om ham, trods hans til tider tvivlsomme placeringsevne defensivt. Jeg kunne dog også godt lide Enrique, mest pga. hans arbejdsraseri.

Chirivella er rigtig god på bolden, enig, men han viste nogle mangler i markeringerne og det fysiske, men det er heldigvis til at arbejde med. Rossiter er heller ikke hel ueffen og kommer også med frem.

Håber at se begge to imod Carlisle, måske ikke begge fra start, men med Can og Rossiter i en pivot med Lallana, Firmino og Ings oppe foran, samme formation i øvrigt.
Skrevet af Tjasper
Jeg tror Rodgers har besluttet sig for at 3-4-1-2 opstillingen skal være den opstilling der bringer kontinuitet i tingene fremadrettet. Det må man vel udlede af de seneste to kampe.

Med det i mente håber jeg vi stiller med følgende spillere på onsdag:

Bogdan-Sakho-Lovren-Gomez-Moreno-Rossiter-Can-Ibe-Lallana-Firmino-Ings

Med forbehold for Sakho, der måske ikke har behov for at lide overbelastning. Han har det jo med samle lidt for mange skader op. Emre Can har også spillet meget på det sidste, og ligner en der har brug for en pause. Så vidt jeg husker er Allen tilbage i træning, så hvis han er klar så jeg også meget gerne han kom ind og fik noget spilletid. Firmino kan både ligge helt fremme og nede ved siden af Lallana, men det har ikke den helt store betydning.

På bænken må der så gerne blive plads til nogle af de unge folk, som også var med i torsdags. Brannagan, Chirivella, Cleary, og Randall. Og selvfølgelig Origi.
Skrevet af Tjasper
Minder Chirivella og Allen ikke lidt om hinanden i spillestil?
Skrevet af Lynild
Både og. Chirivella virker meget mere teknisk velfunderet, hvor Allen måske er stærkere placerings- og løbemæssigt. Men de dækker samme rolle, vil jeg mene. Uden at have set mere til førstnævnte end den time imod Bordeaux.
annonce
0