Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Hov, ser nu på Whoscored, at Lallana får 8,4 og MoM mod Bordeaux, bum bum haha
Skrevet af Fribytter
Nu er Chirivella selvfølgelig ret ung, så det er svært at vide, hvordan han kommer til at udtrykke sig i førsteholdsregi (for nu at lyde lidt som Rodgers). Men jo, de minder om hinanden. Der er dog spillere, som jeg synes, Chirivella minder mere om end Allen. Allen er god til at få bolden hurtigt ud af fødderne, og så er han ret hurtig på de første meter. Der må gerne være noget tempo og ske nogle ting omkring ham, men det er ikke altid lige poleret. Chirivella er mere Busquets-agtig bedømt ud fra Bordeaux-kampen.

EDIT: ja, ret enig med Lynild (for anden gang idag).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Vil nu også mene at Allen er ret stærk teknisk. Selvom det er lidt hidsigt markat at sætte på manden, er det jo ikke helt forkert, da Rodgers betegnede ham som "the welsh Xavi". De besidder lidt de samme kvaliteter, Xavi bare på et lidt andet niveau.
Skrevet af Tjasper
Som du også er inde på, Lynild, så er det placeringsmæssige og det taktiske jo noget Chirivella kan komme efter.

Jeg kan måske godt se at han er lidt mere ovre i Busquets-typen.
Skrevet af Lynild
Så er vi tilbage ved det at se fodbold forskelligt, Tjasper. For jeg synes overhovedet ikke, at de to kan sammenlignes, andet end de er små af statur :)

Men Allen har da stadig en god teknik, bevares. Af en brite at være.

Heldigvis taler Rodgers ikke længere så meget om tiki-taka, men han måtte godt tale mere om at gå op og presse modstanderen fuldstændig i bund. Det der dødspres Suarez og Sturridge kunne lægge, det savner jeg. At vi jager bolden og løber røven ud af bukserne.
Skrevet af Swordfishtrombone
Tjasper: Jeg har ikke skrevet, at vi ikke har haft chancer, men der var virkelig ikke særlig styring, overtag eller "dominans" overhovedet. Jeg vil nærmest sige, at det er selvfølgeligt, at vi kommer frem til chancer her og der, fordi vi har hurtigere spillere, der afleverer bedre.

Men spillermaterialet udnytter vi så ikke.

Du har sikkert ret med den fremadrettede taktik, 3-4-3 eller 5-3-2, selvom jeg mener, det er for defensivt, men måske endnu værre kedeligt at se på.
-
Skrevet af Tjasper
@Sværdfisk

Jeg synes bare det er lidt tidligt at konkludere at vi ikke udnytter spillermaterialet i en 3-4-2-1 (eller hvordan det nu udformer sig med de forreste) efter én kamp.
Skrevet af Tjasper
Han distribuerer selvfølgelig ikke boldene med det samme overblik som Xavi har gjort i mange år, men rent teknisk, synes jeg Allen er velfunderet. Også hvis vi sammenligner med nogle af de andre af vores egne midtbanespillere.

Men ja, vi ser det nok bare lidt forskelligt.
Skrevet af Ronika
)
Skrevet af Tjasper
Det er nu de færreste der mener at Allen er nogen større kapacitet. Det er i hvert fald ikke mit indtryk. Og det er nu heller ikke fordi jeg selv mener at han skal gå ind i startopstillingen, hvis vi har alle mand klar. Men han har bare nogle kvaliteter vi godt kunne indimellem, når vi skal åbne nogle af de lidt mere kompakte forsvar. Han er en glimrende pasningsspiller.

Og det er nu heller ikke helt rigtigt at vi altid taber, når han er på banen. Han har faktisk ofte været en del af holdet i de gode perioder vi har haft, mens han har været i klubben.

Hans helt store problem er skadesfrekvensen.
Skrevet af Swordfishtrombone
Tjasper: Kedelig fordi jeg ser det som en forlængelse af sidste sæsons betonopstilling.
-
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Allens afleveringer er ikke ligeså elegante. Han ser måske spilmulighederne og opfatter banen lidt på samme måde som Xavi, men han serverer ikke bolden på et sølvfad som Xavi. Han er god til at fastholde boldbesiddelsen og kan holde et højt tempo i kombinationerne, men det bliver lidt for enøjet og "resultatorienteret" til tider. Det handler for ofte for Allen bare om at få bolden frem og ikke så meget om, hvorvidt bolden har den rigtige fart, eller om den ligger lidt bag eller lidt foran modtageren.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Tjasper
Jeg ser at vi har spillere i denne sæson der passer meget bedre ind i det system, end dem vi havde til rådighed i sidste sæson. Særligt er det selvfølgelig vigtigt at vi har fået nogle fuldblodsangribere, så vi ikke skal rendt rundt med en Sterling på top.

Derudover har vi fået en back i Clyne, der kan deltage begge veje og vil finde sig mere til rette i positionen end Markovic og Ibe gjorde.

En forudsætning for at det skal lykkes optimalt, som jeg ser det, er så også at de to centralemidtbanespillere har en vis frihed til at tage løb frem i banen og i det hele taget have en frihed til at bruge noget af den energi som både Milner og Henderson besidder til at skabe bevægelse. Og, at mindst to ud af de tre midterforsvarere er i stand til at sætte spillet i gang nede fra forsvaret af.

Men noget tyder på at vi finder ud af det over de næste måneder, hvis Rodgers vælger at holde fast nu.
Skrevet af Tjasper
@Fribytter

Lige præcis. Særligt det med at holde et højt tempo i kombinationerne er en kvalitet som vi godt kunne bruge lige nu. Vi har for mange der er lidt for glade for at varme bolden til tider og derfor kunne jeg godt forestille mig at Allen kunne have en god effekt, som den der koncentrere som om at få spillet til at flyde lidt mere.

Jeg er så godt klar over at han ikke kan gøre det med den samme finesse som Xavi.
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Ja, især pga. skaden til Henderson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Når BR er væk vil indslagene her inde være langt mere positive. Wait and see
Har intet imod BR personligt men burde være gået frivilligt senest efter Stoke 1-6
Rodgers vendte da et 6-1 nederlag til 1-0 sejr mod samme modstander i den efterfølgende kamp. Det er da rimelig positivt, og noget af et hop.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Genne
Jeg er helt enig i, at det vi i høj grad savner i denne sæson hidtil, og sådan set også det meste af sidste sæson, er det hidsige pres der skal starte helt fremme i første geled.

Bevares, vi har ikke Suarez længere, der om nogen var en mester til at stresse diverse forsvar, men vi har altså stadigvæk et hold der bør kunne finde ud af at etablere et genpres. Det må være et spørgsmål om taktik og så hvorvidt der arbejdes med det på træningsbanen, men det er virkelig et aspekt i vores spil der slet ikke er på et højt nok niveau, og slet ikke på Anfield, hvor vi tidligere har været et ubehageligt møde for stort set alle hold i ligaen. Vi skal være langt mere aggressive, og det skal starte langt længere fremme på banen imo.

Og jeg forstår egentlig ikke hvorfor det forholder sig sådan, for vi har sgu spillerne til det. Hvis man ser bort fra Benteke, der af naturlige årsager ikke er den fødte bølgebryder, så har vi Lallana der er yderst intelligent og disciplineret i forhold til det defensive, Firmino, Ings, Sturridge, Milner og Henderson der alle er ekstremt løbevillige og agressive i spillestil, samt Sakho og Skrtl længere tilbage der vinder langt de fleste dueller når modstanderen sparker langt. Jeg synes bestemt vi har materialet til at møde modstanderen højt, men det fungerer enten ikke, og ellers prioriteres det ikke. Hvilket jeg synes er en kæmpe fejl, for det er sgu bare nemmere at score når man ikke skal starte alle angreb fra eget felt. Kampen imod Norwich viste også, at vi som regel er farligst når modstanderen taber bolden på egen banehalvdel.
annonce
0