Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
Meget enig, Genne.

Og spiller vi med Ings og Sturridge i front, ligner det meget den konstruktion, vi havde med SAS, fordi Ings på mange måder minder om Suarez. Især i forhold til det løbemæssige og sin vilje til at arbejde for holdet. Han vil kunne lægge det første aggressive pres lidt på den samme måde som Suarez gjorde det.

Det er oplagt at have det som et fokuspunkt med det spillermateriale som er til rådighed og det har stensikkert også været nogle ting man har haft for øje i handlerne med Ings, Lallana, Firmino, Milner og måske endda også Markovic. Specielt de fire første har det som en integreret del af deres fodboldspil at man også arbejder defensivt, selvom det først og fremmest er offensive spillere.

I den store sæson med SAS i front, var Coutinho faktisk også ret effektiv i fasen med genpres. Han var en ret flittig bolderobrer, når man tænker på hvilken type spiller han er.

Men jeg tror nu også det er noget vi kan forvente bliver bedre den næste tid som holdet bliver spillet bedre sammen og kommer til kende deres forskellige roller bedre. BR har fra starten af kommunikeret at en stor del af hans såkaldte fodboldfilosofi er genpresset, så selvom det har været med begrænset succes indtil videre og at han også løbende har gået på kompromis med andre dele af denne filosofi i "death by football", som han så fint navngav den, så forventer jeg at han vender tilbage til nogle af de elementer han lagde vægt på da han blev ansat. Han er måske ikke helt så besat af boldpossession mere, men det bliver selvfølgelig stadigvæk et element, fordi at vi stadig skal kunne være i stand til at bryde hold op, der stiller sig kompakt og lavt i banen. Fokus bliver så måske meget mere på hvordan vi bruger boldbesiddelsen og hvordan vi sætter de folk i scene som vi gerne vil have skal lave de afgørende ting på den sidste tredjedel.
På samme måde forventer jeg at der bliver arbejdet hårdt på træningsbanen på at organisere et ordentligt genpres. Jeg tror også ansættelsen af Sean O´Driscoll er en indikator på netop dette. Som jeg forstår det, er han også en mand, som mener at genpresset er et af de vigtigste elementer.

Og som du også peger på, vi har efterhånden fået opbygget en trup med mange spillere, der i teorien vil kunne udføre et solidt genpres. Ings, Henderson, Milner, Firmino, Emre Can, Lallana, Moreno, Clyne etc., er alle agressive og løbestærke spillere. De fleste er endda også relativt hurtige.

Jeg tænker også det er spillere der passer godt til Klopp, skulle Rodgers ende med at få sparket.Skrevet af Genne
Den med Klopp havde jeg ikke tænkt på, men du har ret i, at typerne på holdet passer udemærket til hans filosofi. Spørgsmålet er så bare, om kvaliteten af materialet er lige så høj...

Jeg har ikke læst om Klopps interesse andre steder end i denne tråd, er der en kilde? Min pessimistiske natur, forårsaget af en del år som Liverpoolinteresseret, har svært ved at tro på at det skulle kunne lade sig gøre...men en genrejsning under et langt, sejt træk under den gladeste træner i fodbold, ville være en smuk fortælling :)
Skrevet af Tjasper
Det er et materiale med et stort udviklingspotentiale, som jeg ser det. Og det passer også godt til Klopp, så vidt jeg ved.

Lav en simpel googlesøgning med nøgleordene Liverpool og Klopp, så skal der nok dukke lidt op.
Skrevet af Gaggen25
I det sekund Klopp blev ledig var Liverpool det første hold jeg tænkte på. Liverpool er i den grad et hold med et uforløst potentiale og det er lige præcis det Klopp søger. Han vil have et hold han kan bygge op. Jeg tror han ville passe perfekt ind med sin gejst og engagement, hvilket man har svært ved at se på holdet lige pt.
I mine øjne bør man strække sig meget langt for at få Klopp på krogen.
123
Skrevet af Fribytter
Ja, det er bare ærgerligt, at rygterne går på, at FSG ikke ønsker at ansætte Klopp, da de har hørt, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Ja, jeg ved ikke hvilken record Simon Hughes har, men det er rigtig nok, at det er de rygter han bringer på banen.

Det er jo svært at vide hvad der helt præcis foregår i kulisserne.

Jeg tror dog det er rigtigt nok at BR ikke er på tale til en fyreseddel på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Lynild
Balotelli ser ud til at trives i Italien pt. Man kan jo håbe...
Skrevet af Tjasper
Ja, lad os da håbe at de får lyst til at købe ham så.
Skrevet af Fribytter
Simon Hughes er ret pålidelig. Han har desuden skrevet et par interviewbøger om LFC i 80´erne og 90´erne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Er der nogle der sender den ligegyldige kamp i aften? :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Tjasper
Nej, så du slippr heldigvis for noget så ligegyldigt.
Skrevet af Rasmus96
6´eren sender den forskudt kl. 22:45.
VFF LFC FCB
Skrevet af D.B.R. ©
Danske Spil streamer kampen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Recognize
Skal man have bruger? Kan du evt linke?
Skrevet af UnluckyImp
Jeg kan ikke se noget livestreaming på danskespil.dk
Men jeg har noget på livetv.ru/en
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Mainy
Den med danskespil må være en and.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Det er den danske fanklubs hjemmeside, der oplyste det tidligere på dagen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Pinligt :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Slettet(321402220608)
BR magien fortsætter
Skrevet af stolpesten
Ancelotti kommer nærmere og nærmere og nærmere...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0