Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Jeg syntes Lucas og Can igår blev noget farligt da de begge rendte rundt med gult, Lucas var fremragende Can var mere hasarderet men en stærk solid central midtbane det er de skam, der kan dog ikke være tvivl om at Henderson ska derind og spille når han bliver klar.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af andib
Jeg synes altid at Lucas er god i kampe mod de "store" hold. Han er efterhånden også den der har spillet i klubben i længst tid.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af D.B.R. ©
@ Lynild

Takker. Jeg glæder mig vildt.

@ Smør40

Tak for tilbudet, men huset er fixet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lassenftw
Der er skam også kun i sportens verden jeg finder negative ting for tiden, andib.

Er lige flyttet i hus, har overlevet endnu en massiv fyringsrunde på jobbet, og så er der en baby på vej. Så der er skam mange positive ting at forholde sig til.


Tillykke. Det kan vi sgu da blive enige om :)
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Costa kan risikere at få karantæne efter hans spark i maven på Skrtel. Webb mener han bør få karantæne, men at det formentlig slipper pga Clattenburg er tæt på.

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/diego-costa-facing-possible-fa-action-after-kicking-martin-skrtel-in-the-chest-during-chelsea-defeat-a6716266.html

Sjovt som Chelseas fans i artikeltrådene har forsøgt at tale den hændelse gevaldigt ned. Men det er vel ganske forventeligt.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af stolpesten
Det vil også være fuldstændigt sindsygt hvis ikke Costa bliver straffet efterfølgende for den svinestreg. Måske FA skulle begynde at forhøje hans straffe til 10-12 spilledage efterhånden, da han ikke lærer en skid af de karantæner han indtil videre har fået
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Hehe, langt om længe, Lassenftw
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Vidunderlig sejr i går. Jeg vælger at tolke det som noget positivt, at LFC formåede at score tre mål på trods af et ret lavt antal store chancer. Det var trods alt Stamford Bridge og Chelsea. Første gang i et år, at LFC scorer tre mål. Og første gang siden 1989 at LFC scorer tre mål på Stamford Bridge.

Men Chelsea er godt nok en mærkelig størrelse. Der var tre ting, jeg undrede mig over i løbet af kampen.

1. Hvorfor trak de tiden i første halvleg? CFC-spillerne ømmede sig konstant og rullede rundt ved hvert frispark (som de i øvrigt søgte hele tiden). Willian var især slem. Ville Mourinho slå LFC´s spil, der indtil nu ikke har været prangende, i stykker? På hjemmebane?

2. Hvorfor valgte John Terry at forsvare med armene strakt ud fra kroppen? Han lignede en femårig, der leger flyvemaskine. Det kunne have kostet et frispark på kanten af feltet i første halvleg, men han fortsatte. Ved Coutinhos andet mål gør han det også. Hvis CFC føler sig bortdømt, hvorfor så spille på en måde så man risikerer, at dommeren skal blande sig? Hvorfor ikke bare gøre, som man normalt vil gøre, når afslutninger skal blokeres og holde armene nogenlunde ind til kroppen?

3. Hvorfor støttede stadion Mourinho og ikke holdet? Der var virkelig stille igennem lange perioder, men engang imellem fik stadion nosset sig sammen til en omgang "Jose Mourinho" og så var det jo en rød klud, at udebanefansene begyndte på Steven Gerrard-sangen. Men hvorfor ikke støtte spillerne? Jeg kan da sådan set godt forstå, at der er stille på stadion. At man ikke bryder ud i det ene chant efter det andet, når resultaterne ikke går ens vej. Men hvorfor ikke prøve at inspirere Hazard eller Costa? Eller bare hele holdet? Det er jo nærmest en trodsreaktion at heppe på Mourinho. Det er som om, at stadion allerede har foregrebet tragedien og kun er ude på at sværge troskab. Fansene svælger jo nærmest i modgangen. Måske fordi den er så sjælden. Måske fordi alle ved, at modgangen ikke bliver ved, fordi Chelsea har pengene til at rette op på det, og så er det en kærkommen lejlighed til at vise loyalitet.

Under alle omstændigheder en meget mærkelig kamp og et vidunderligt resultat.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjödalv
Enig Scousertommy. Manden har lige afsonet en karantænedom, der er givet retrospektivt og kommer tilbage og laver sådan en svinestreg. Man skal blot se hans ansigtsudtryk for at få beviset for, at det er en bevidst handling. Flere CFC-fans har talt om ´hændeligt uheld´. Ubegribeligt. Han burde få en ny straf. Og så er det sgu heller ikke charmerende, at klubben bakker 100 % op om ham. Vi skulle høre på meget angående Suarez fra blandt andre Chelsea-fans, men det går åbenbart ikke begge veje i deres optik.

Som Fribytter er jeg ovenud stolt over resultatet. Forventningerne var ikke høje inden kampen til trods for Chelseas nuværende form. Jeg synes Klopp taktisk var Mourinho overlegen i går og forstår slet ikke deres tilgang til kampen efter målet.

Jeg er fortrøstningsfuld og tror, holdet vil vokse i løbet af sæsonen. Og fedt, at se Benteke med mål igen omend på en billig baggrund.


Skrevet af Fribytter
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Og fedt, at se Benteke med mål igen omend på en billig baggrund.


Billig baggrund som det var et af ligaens dårligste forsvar eller hur?
Skrevet af Tjödalv

Og fedt, at se Benteke med mål igen omend på en billig baggrund.


Billig baggrund som det var et af ligaens dårligste forsvar eller hur?

Nej, det var nu ikke ment på den måde. Godt nok har Chelsea haft et af ligaens dårligste forsvar så langt i turneringen, men det var mere i selve situationen, hvor Terry (såvidt jeg hukser) var yderst passiv. Benteke er ikke engang oppe i tempo og får alligevel masser af plads. Men fint sparket ind.

Skrevet af Lynild
Tjah måske, Origi havde nok ikke sparket den ind. Eller Firmino for den sags skyld. Benteke viser klart hvorfor han er købt, i samtlig kampe han har spillet - han er bare målscorer, proven og alt det jazz.

Jeg kan sgu´ ikke få armene ned. Alle de ting jeg har efterlyst det sidste lange stykke tid bliver nu indfriet - og målene kommer. Kunne Rodgers have vendt skuden? Ja da, spillerne er jo de samme. Men han virkede kørt fast. Det er selvfølgelig ærgerligt, at han ikke kunne tage skridtet videre - og han kan stadig have ret i, at det her hold behøver tid, selvom jeg ikke er helt enig.

Vi har en ret homogen trup, masser af talent, kreativ og sult og samtidig rutine og målscorere (der dog har savnet selvtillid). De næste par uger bliver spændende, Klopp har en plan, og spillerne har købt den, og det er altafgørende.

Svær udekamp på torsdag men vi kan nærmest booke advancement med en sejr. Kazan må dog forventes at ville frem, og med selvtilliden i orden og Firmino og Benteke i bedre form er jeg optimistisk.
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Mht. taktikken tror jeg, at Mou tyer til nogle af de ting, der altid har virket for ham, nemlig betondefensiven og afvisningen af modstanderen på egen banehalvdel.

Problemet er jo, at spillerne har ikke disciplinen eller viljen til at udføre den taktik. Vi ser, at tilbageløbene er ikke-eksisterende. En håndfuld spillere kæmper røven ud af bukserne, mens andre (Hazard, Costa?) tager alt for let på situationen. Derfor er tilhængerne efter dem. F.eks. Willian, Aspi og til dels Kenedy løb solen sort, mens andre gemmer sig. Det duer sgu´ ikke.

Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvem der siger hvad osv., men Chelsea-spillerne køber i hvert fald ikke Mou´s projekt længere. De har dog rigeligt kvalitet i truppen, derfor var jeg også nervøs før kampen, men som 1. halvleg skred frem, var det tydeligt, at Chelsea lige pt. ikke formår at stå sammen. Truppen virker splittet.
Skrevet af Fribytter
Det har du nok ret i. Men reaktionen på lægterne var stadig underlig. LFC er vel det tætteste CFC kommer på ærkerival, men de virkede ligeglade med, hvem modstanderen var.

Nå, men sejren er en af den slags gaver, der tilsyneladende bliver ved med at give: http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/how-liverpool-fc-victory-stamford-10371880
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Heh så den godt tidligere. Det kunne snildt have været et par brugere herinde. Men det er sgu´ også ærgerligt at tabe, fordi dommeren ikke smider Lucas ud hahaha, og fordi FA er efter dem.
Skrevet af Bosse1983
@Lynild

Så lykkedes det med noget britisk. Pelle må have læst med i Arsenal-tråden og fattet sympati for vores nostalgiske vrøvlen. Jeg tænkte faktisk under kampen, at der var noget halvfemserpondus over City, med Navas som ægte kant, Fernandinho som skralder igennem dybt, to centerbacks som header halvdelen af deres hjerneceller ihjel og så Sterling og Bony, i en art stor/lille kombination. Det var ikke en decideret 4-4-2, men den lignede i offensiven.
Det er så ikke første gang City har holdt fanen højt i 4-4-2 afdelingen, men det er første gang de får alvor får betalt. Pelle nævner det også selv i efterkant.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Haha han prøvede vel også lidt til tider med Dzeko og Aguero. Men det kræver jo en del af midtbanen, som du selv nævner. Og 5-mands midtbanen synes at være konsensus nu, hvor man kan stille helt op til 3 af de her offensive midtbane-typer, som Wenger især synes om.

Og Arsenal var vel også de første til at praktisere den "moderne" angriber-combo. Jeg husker stadig Kevin Campbell (og til dels Alan Smith), men med indkøbet af Bergkamp var Campbells tid ligesom forbi. Man. Utd. havde Cole og Yorke, hvor Liverpool tog lige et årti mere med traditionerne i form af Heskey og Crouch (Carroll ryger også ind i den kategori, men var langt fra fast mand, og tiden løb fra ham). Suarez havde så hele pakken, plus rabies. Så det har klart været tendensen, at fight og gung-ho er blevet skiftet ud med teknik og flair, men det er da dejligt, at Pelle holder den britiske fane højt. Så mangler han bare nogle briter på holdet

Men jeg synes dog også, at selvom de fleste hold spiller med en angriber, så er der et par ærke-britiske typer rundt omkring i Prl som Vardy, Fletcher, Ings og nogle store brød (Gestede f.eks. selvom han er foreigner) ser vi også ind i mellem. Ellers skal vi ned i de lavere rækker for at finde angribere af den gamle skole og de rene 4-4-2. Jeg må prøve at se en lower leagues kamp næste gang, jeg er derovre.
Skrevet af Fangst
En rigtig interessant artikel om Lallana: http://anfieldindex.com/18681/adam-lallana-pressing-enough-warrant-first-team-place.html

Jeg tror, de fleste Liverpoolfans har revet sig selv i håret over Lallanas til tider håbløse beslutninger. Manden kan præstere nogle vanvittige træk og ryk med bolden samt slå en proper aflevering hist og her, men han har en tendens til at holde på bolden og så er hans afslutninger horrible. Ikke desto mindre kan det virke som om, at Klopp ser ham som en nøglespiller. Lallana er ufattelig disciplineret og en holdspiller uden sammenligning - især når man tager hans position med i betragtning; man kan tydeligt se forskel på hans arbejdsvilje, når man sammenligner ham med f.eks. Özil og Ronaldo.

Hvis Klopp kan coache Lallana til at slippe bolden hurtigere samt komme mere ind i boksen, hvor afslutningerne alt andet lige kræver mindre end, når der skydes ud fra boksen, ser jeg Lallana få en absolut nøglerolle under Klopp.
Skrevet af Adamantium 1
Jürgen Klopp kan med lidt go´ vilje få en lidt dårligere Marco Reus ud af Adam Lallana - da de typemæssigt minder lidt om hinanden (men Lallana mangler bare farten).
annonce
0