Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stolpesten
Selvfølgelig er det holdet. Men det er altså et hold der blev skabt af Rodgers, så han har sin andel i det. Jeg synes ikke vi skulle sælge i transfer vinduet, men her er alle de spillere der IKKE HAR NIVEAU TIL TOP-4: Bogdan, Mignolet (måske ikke engang som 2. keeper), Clyne, Skrtl, Toure, Lovren, Lucas, Milner,Allen, Can(dog lys fremtid), Lallana!!!, Ibe, Origi, Benteke, Firmino,


Hvorfor nævner du ikke bare resten, nu du er igang :D ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Petersea
@Stolpesten

Hvad er det du har imod Mignolet? - Det er så usagligt at skrive han ikke en gang er god nok som 2. Målmand.

Vær nu bare en lille smule saglig og fair over for manden!
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af stolpesten
men Mignolet har stået en super sæson -


Forkert. Han har været usikker i alt hvad han laver, end han har været de andre sæsoner tilsammen. Det er der vi halter mest i forhold til de andre subtophold..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Petersea
@stolpesten

Jeg opgiver, du er simpelthen ikke i stand til at være saglig i forhold til Mignolets præstationer!

Til gengæld kan vi se Sakho tilbage på sit normale niveau, kluntet og rystende usikker i sit spil og ham vil du til gengæld satse på!

Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af UnluckyImp
Nu er Linievogterne også begyndt at give ikke-eksisterende offsides...
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Thy87
Meget bedre bevægelse og fart her I starten
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Mainy
Lallana må være god til træning...
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Mercenary
Det er meget muligt at Sakho generelt gør det godt og får på puklen for at virke klodset, men han ER altså også ret spøjs til tider.
Lose all to save a little
Skrevet af Thy87
Jeg håber på Benteke for Lallana, så kan vi have de to Origi og Benteke I boksen. Det kræver selvfølgelig masser af indlæg!
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af KnoldSparkeren
Selv en målmand som Gomez kan gribe bolden i feltet. Det er altså en ting en målmand bare skulle kunne. Ja han har fles clean sheets, men jeg vil gerne æde min hat på han ikke er i top 5 over dem der har lukket færrest mål ind.
Skrevet af Smör40
Firmino er godt nok anonym igen idag irriterende han ikke ka bringe sig selv mere i nogle gode situationer og det altid ender med at være Lallana der jo ikk ka levere noget slutprodukt.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Måden vi spiller på ville passe Benteke.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Stef-LFC
Erik Larsen er en gigantisk klovn at høre på, men desværre gør Sakho i dag absolut intet for at modbevise Erik Larsens had til ham. Sakho sejler jo rundt.
Skrevet af haraltidret
Klopp har godt nok antydet at man ikke ville handle i januar. Men jeg tror det er bydende nødvendigt at Liverpool forstærker sig væsentligt hvis drømmen om en top 4 placering skal holdes i live.
Skrevet af Petersea
@knoldsparkeren

Nu er det Mignolet der har flest Clean sheets og ikke Bogdan,
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Mercenary
Bare siden jeg skrev mit indlæg har Sakho vel haft 4-5 situationer, hvor kameraet (burde) stiller-skarpt-på-spiller-i-negativ-fokus.
Lose all to save a little
Skrevet af andib
Sakho har også lige været ude i en måned, men han har langt fra været god i dag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mr. Spock
Flest clean sheets og så med det forsvar hvor den ene efter den anden bliver skadet, så jeg synes faktisk ikke det er særlig objektivt når du mener det står så dårligt til på målmandsposten 1. Målmanden fejler ihvertfald ikke noget hvis man vælger at kigge lidt objektivt på det!


Hvor ser du henne at Mignolet har flest clean sheets? Er det i alle turneringer? I PL er Mignolet bag 7 andre andre keepere på den front, så vidt jeg kan se.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af KnoldSparkeren
Petersea -
Det var self også ham jeg mente, men det er jeg sikker på du også godt vidste.
Skrevet af Stef-LFC
Det her er helt på højde med 0-3 mod West Ham og 1-6 mod Stoke.
annonce
0