Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
Du vil ikke vurdere Klopp endnu, men til gengæld er du klar til at kategorisere alle Rodgers handler som fejlkøb og middelmådige spillere?
Jeg er ikke enig i præmissen om at Liverpools trup nødvendigvis er middelmådig. Jeg mener helt klart at der er potentiale i truppen til en top-4 placering på nuværende tidspunkt og Klopp har da også selv kommunikeret at han ser et stort potentiale i truppen.

Jeg synes dog du har en pointe i at det kan være svært at implementere nye ting midt i sæsonen, måske særligt med Klopps filosofi, og jeg er selvfølgelig også enig i at det er tidligt at vurdere ham - det har jeg dog også taget forbehold for. Jeg synes bare der er en tendens til at male et billede af at der allerede er sket markante forbedringer og forandring siden Rodgers og det er jeg måske ikke helt enig i og det er så det jeg prøver at pege på. Det betyder jo ikke at der ikke kan ske det på længere sigt.

Skrevet af stolpesten
Jeg mener helt klart at der er potentiale i truppen til en top-4 placering på nuværende tidspunkt og Klopp har da også selv kommunikeret at han ser et stort potentiale i truppen.


Hvis man skal sammenligne vores trup med den måske rigtige top 5 pt, altså: Man City, Arsenal, Chelsea, Man U og Tottenham, så har vi ikke top 4 potentiale. De nævnte hold hold er alle stærkere besat end Liverpool, både som stærkeste start 11. og bredde i truppen. Der skal ske noget udskiftning, hvis vi på sigt skal kunne udkonkurrere et par af dem, og der vil også ske noget til sommer.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af feinschmeckeren
for alt rimelighed, så har Rodgers da også lavet et par ok handler, men intet vildt. den bedste er vel Coutinho, den næste er Sturridge...
når du snakker top 4 er det vel også en del af ligningen at se på de andre hold der også har en ambition om top 4-6. og her falder Liverpool igennem. synes ikke at truppen er bedre eller på ligefod med konkurrenterne. Liverpools materiale er vel til 7-10 positionsmæssigt i ligaen.
hvis vi tager Watford, Crystal Palace og Leicester væk fra toppen og Chelsea væk fra bunden så er der stadig disse hold med stærkere trup:.
man city
man utd
arsenal
spurs
everton
chelsea
hvilke af disse 6 hold er Liverpool bedre stillet end, trupmæssigt?
hvilke Liverpool spillere (udover Cooutinho, MÅSKE) ku gå ind på disse 6 hold og forbedre dem?

Og Chelsea ender højst sandsynlig over Liverpool i denne sæson, vent og se.
tror bare at vi som Liverpool fans må indse at top 4 er ren utopi. det her er et laaangt træk der kommer til at vare flere år! måske er Klopp ikk engang den rigtige til at vende bøtten...? ingen tvivl om at Kloppomania har lagt sig, og han skal ha ro og tid. men realistisk vil jeg give ham et år fra nu før jeg bedømmer ham. vi m¨å væbne os med tålmodighed...
Skrevet af Tjasper
Jeg synes ikke være vores trup er svagere end Tottenham og Manchester United.

Nogle af vores spillere kan være ret svære at vurdere på nuværende tidspunkt, eftersom der er en del nye der skal vænne sig til spillestil og ny liga, og samtidig skal hele truppen vænne sig til Klopp og hans filosofi.

Tottenham har haft en tilpas lang periode under Pochettino med begrænsede udskiftinger, som gør at de har bedre forudsætninger for at levere stabilt. Spiller for spiller har jeg dog svært ved at se at de skulle have et bedre hold end os.

Der skal tilføjes spillere til sommer, hvis det er nogle der kan bringe noget til startelveren. Bredden er ganske god som det er nu og jeg ser ikke noget behov for nogen større revolution i forhold til spillematerialet.
Skrevet af feinschmeckeren
@Tjasper
igen, hvilke Liverpool spillere ville ku gå ind og forbedre man utd, eller spurs?
ja, måske er Coutinho lidt bedre eller på niveau med Christian Eriksen, men ellers?

jeg ser ikke det samme som dig, jeg ser et Liverpool hold i forfald. godt at de har trukket mange unge op, det tegner for fremtiden i det mindste.

men selv når manageren (Klopp) udtaler at Mignolet er en af de bedste keepere han har arbejdet med, så tar man sig til hovedet... ved ikke hvem han havde i Mainz, men Weidenfeller i Dortmund var efter min mening det svageste led på hans Dortmund hold. Liverpool SKAL ha en ordenlig kvalitets keeper.
(et lille surt opstød jeg fik afløb for uden for kontekst)
Skrevet af stolpesten
Bredden er ganske god som det er nu og jeg ser ikke noget behov for nogen større revolution i forhold til spillematerialet.


I forhold til at kunne komme i top 4? ... Hvem af vores breddespillere har virkelig klassen til at være på et eventuelt top 4 hold? Det vil jeg sgu gerne vide :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Thy87
Feinschmekeren:
Omvendt hvilke spillere fra United kan gå ind og for stærke LFC pt rent spille mæssigt? Jeg ser ingen united spillere jeg ville have udover måske Smalling. Martial? Efter en god start er han som resten af United faldet I niveau. Mata? Vi har nok spillere der trækker ind I banen. Rooney? Nej tak!
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Recognize
De Gea, Smalling, Shaw, Martial og én af vores midtbanespillere ville vel nok kunne gå direkte ind på et LFC hold...


Omvendt ville Coutinho, Sturridge og evt Benteke, smide Mata, Rooney og Depay ad helvede til hvis de kom ind på et United hold - der ikke var ledet af Van Gaal selvfølgelig..

Skrevet af Thy87
Recognize, De gea og Smalling ja.
Martial? Har ikke overbevist mig endnu trods en god start, men måske.
Shaw? Jeg er godt tilfreds med Moreno og svært at spå om hvordan han kommer tilbage efter sin skade.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af andib
Jeg tager også gerne Martial, Shaw og De Gea samt Smalling.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Thy87
Martial og Shaw er to meget store ubekendte endnu. Og jeg er langt fra sikker på de kan gøre det bedre end dem vi har. Så nej, umiddelbart ville jeg ikke sige de kan gå ind og forstærke os.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af andib
Nej for umiddelbart er Shaw skadet..... Men tager vi Shaws niveau fra inden skaden, så var han absolut den bedste venstreback i ligaen. Martial er lige blevet kåret som årets "golden boy" og selvfølgelig ville han være foran de fleste af angriberne. Han er dog svær at sætte overfor fx Benteke, da det er to vidt forskellige typer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af feinschmeckeren
den centrale mid i man united er bedre, forvaret er bedre, målmanden er bedre. offensivt har begge hold problemer, og det er vel på de positioner de er mest jævnbyrdige. dog er der et kæmpe potentiale i Martial, der ingen i LFC der har sådan et talent, plus de har Januzaj der er ude og drage erfaringer...
Man U har problemer, men intet i forhold til Liverpool desværre.
Skrevet af Kroesus
Med 10 kampe for Dortmund drager Januzaj ikke de store erfaringer. Han valgte simpelthen forkert.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af feinschmeckeren
måske har jeg overvurderet ham, tror stadig der er større potentiale i ham end det han viser nu.
og skræmmende er det at jeg også synes han er langt bedre end hvad Liverpool kan mønstre af bredde spillere oppe foran...
Skrevet af Blastino
-------------De Gea
Clyne-Smalling-Sakho-Shaw
----Schneiderlin-Herrera/Henderson
Martial---Coutinho----Depay
----------Sturridge

Mulig blandet start-11´er? Egentligt synes jeg begge hold er meget tyndt besat på kanterne. Havde nok selv valgt Martial i venstre side, hvor han kan trække ind i banen og bruge sin hurtighed samt teknik. Problemet er så bare, hvem fanden skal være i højre side så? Mata og Firmino er bare ikke kantspillere, men måske er det en mulighed?
The Gunners
Skrevet af Tjasper
@feinschmecker

Hvor mange spillere fra Tottenham vil du sige kunne forstærke vores startelver?

Jeg kunne godt tænke mig Lloris og Kane. Jeg er helt enig med dig i at Mignolet ikke er god nok, og Lloris er uden tvivl en hylde eller to over Mignolet.
Kane scorer kasser og er udover det ekstrem arbejdsom, så på den måde ville han nærmest være skræddersyet til Klopps koncept. Kunne være fedt at se Danny Ings gennemgå den samme udvikling. Ingen af de to er overdrevet talentfulde, jeg vil vove og påstå at deres største kvaliteter er deres arbejdsomhed og de ligner på mange måder også hinanden i deres spillestil.Det er selvfølgelig retfærdigt at sige at Tottenham på nuværende tidspunkt er et bedre hold end Liverpool, men som sagt, er deres forudsætninger for at levere som et hold også noget bedre end de er for Liverpool lige nu.

Skrevet af feinschmeckeren
@Tjasper
udover de to du nævner: Dier, Vertonghen, Alli, Son, Alderweireld og Eriksen...-
eller sagt på en anden måde: den eneste Liverpool spiller der ville gøre spurs bedre pt er Alberto Moreno, fremfor Danny Rose.
ellers synes jeg Tottenham er bedre besat på stort set alle pladser lige nu.
havde det været inden sæsonen gik igang ville jeg nok os mene at Clyne er bedre end Walker, men Walker har virkelig stepped up. han er klart på niveau med Clyne.
Skrevet af Tjasper
Jamen det er jo svært at være uenig i at Tottenham præsterer bedre lige nu og det betyder selvfølgelig også at der er flere spillere på deres hold der fungerer.

Jeg tror bare på at nogle væsentlige årsager til at det forholder sig sådan er at Tottenham har haft ro på de indre linjer og tid til at indarbejde et koncept, mens man ikke helt kan sige det samme om Liverpool. Men det kan jo være svært at forholde sig til nu, hvor jeg også synes at mange af Liverpool-spillerne præsterer middelmådigt eller det der er ringere.

Jeg er dog enig i at Vertonghen og Alderweireld lader til at være et ret spændende stopperpar. Det er imponerende som de har fået stabiliseret defensiven i denne sæson.
Skrevet af Tjasper
Så vidt jeg ved har vores lazaret også været noget mere bebyrdet end det har været i Tottenham.
annonce
0