Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Det virker for mig som en klar Klopp instruktion, at der nærmest konstant bliver spillet i længderetningen, om det så er en flad bold op gennem banen eller en af de længere mod Benteke. Problemet er bare at det alt for sjældent lykkedes at få bragt vores offensive folk i gode positioner, ofte fordi den næstesidste aflevering er for uspark eller fordi løbene ikke virker helt afstemt. På den måde fremstår vores spil utrolig febrilsk og usammenhængende, når så mange bolde går tabt.


Enig. Klopp prøver at indføre en mere direkte spillestil (en af de ting, der er forbedret i mine øjne), og det har fungeret i nogle kampe, men de seneste kampe rammer spillerne ganske rigtig ikke hinanden. Jeg tænker særligt på Watford-kampen, hvor bolden bliver lagt op mellem Watfords forsvar og midtbane _hver_ gang til en spiller med ryggen mod mål. Klopp signalerer også, at de skal prøve at slå den over kæden og komme retvendt mod målet. Jeg synes dog stadig, at de store chancer bliver skabt, både i går og mod Watford, de bliver bare ikke omsat.

Mht. West Hams første mål er det i højere grad Coutinho (og Lucas), der ikke tager ansvar. Moreno når trods alt ned at dække sin plads.
Skrevet af Mainy
Er godt nok nervøs for holdets forfatning.

Retur kampen mod Stoke bliver vores 9. kamp inden for en måned, og allerede nu er vi tyndt besat og har i den grad ikke råd til skader.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Tjasper
Det er også noget med at Klopp han gerne vil se mange afslutninger, ikke? Coutinho er i det hele taget begyndt med at skyde en hel del på mål siden hans fine langskudsmål i sidste sæson, men det er som om det lige har fået et ekstra nøk siden Klopp er kommet. Manden skyder jo så snart han er inden for en radius af 40 meter fra målet, det er sgu ved at være ret frustrerende at se på efterhånden.
Skrevet af Fribytter
"Men bliver Alli ikke primært brugt i en mere offensiv rolle? Han er vel en mere dynamisk og offensivt tænkende spiller end Allen. Jeg siger ikke, at han ikke kunne være brugbar for Liverpool, men en direkte afløser for Allen er han vel ikke."

Det gør han muligvis, men Allen bliver jo pt. også bare brugt i andres roller. Det er tydeligt, at Allen har sine begrænsninger i stort set samtlige roller på midtbanen, uden at det gør ham ubrugelig. Men hvis Alli var kommet til, så var det nok Lucas, der var blevet solgt. Klubben holdt kun på ham pga. Hendersons skade i august.

I realiteten var det nok købet af Can og interessen for Milner, der satte en stopper for et køb af Alli. Det er bare stadig utrolig ærgerligt. MK Dons´ træner Karl Robinson har tidligere tidligere trænet akademispillerne på Kirkby og havde flere gange anbefalet ham. Rodgers var også begejstret, men komiteen mente, at det var for tidligt at købe ham i sommeren 2014, hvorfor Can blev foretrukket. Og så begyndte klubben at arbejde på at få Milner på en fri transfer sommeren efter, hvilket sikkert var for at sikre noget rutine, nu Gerrards fremtid i klubben var højest usikker på det tidspunkt. Men det gjorde altså, at man lod andre klubber konkurrere om Alli i januarvinduet.Jeg synes, Lucas lagde godt ud under Klopp, men på det sidste er han faldet i niveau. Det er alfa omega, at midtbanen kompenserer, hvis backsne bliver fanget højt oppe i banen, og det var Lucas ikke god nok til igår. Det var ret tydeligt, at West Ham bare forsøgte at skabe overtal på kanterne eller køre kontraangreb i den side, hvor backen manglede, og så ellers slå bolden mod fjerneste stolpe for at få en hovedstødsduel imod den anden back. Det var ikke raketvidenskab, men LFC havde ikke et modtræk.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af feinschmeckeren
@Fribytter
kan godt se din point med Benteke. men synes dog ikke at man helt kan bruge hans stats fra Villa til sammenligning.- og det er grundet at Liverpool er mere bold-besiddende og generelt kommer til flere chancer end Villa. han har jo brændt den ene direktør chance efter den anden for Liverpool, og med det i tankerne ku man nok godt have forventet lidt flere mål- efter min mening. og måske er det den slags der bekræfter mig i at han er fejl scoutet.
og med hensyn til Alli gir jeg dig helt ret, er du gal hvor er det ærgerligt at den knægt ikk kom til Liverpool. han er endda Liverpool fan...
troede faktisk at transfer komiteen blev ophævet da Klopp blev ansat. men nu blokere de et bud på Ter Stegen da de ikke vil imødekomme Barca´s krav...(så vidt jeg har læst)
Skrevet af Fribytter
@ feinschmeckeren

Han har færre skud på mål per kamp i denne sæson end i Villa-tiden, så det er altså ikke, fordi han brænder flere chancer i LFC-trøjen. Mit problem med Benteke er, at han indgår dårligt i spillet. Han søger ikke kanalerne, som Kane eller Giroud gør, eller så har medspillerne ikke blik for det, når han gør det. Han skaber ingen plads for medspillerne. Og så har han i de sidste par kampe haft svært ved at vinde hovedstødsduellerne og holde fast i bolden - noget han ellers lykkedes med i begyndelsen.

Jeg forstår sådan set godt, at komiteen i første omgang foretrak Can frem for Alli, men jeg forstår ikke, hvis interessen for Milner har bremset et bud på Alli. Grujic er jo lige blevet købt, selvom LFC rent kvantitativt er fint besat på midtbanen.

Jeg har ikke hørt noget om et bud på Ter Stegen. Men jeg kunne sagtens forestille mig, at Barca ville forlange en masse penge for at slippe en god målmand midt i sæsonen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Så er der satme kamp igen i morgen!

Jeg håber, at Kloppo stiller med 3 på midten og evt. prøver Lallana sammen med Can og Lucas, mens det mere forsigtige valg vil være Allen, Lucas og Can. Det er klart min opfattelse, at vi har stået bedst med 3 på midten, om så det har været med 3 oppe foran eller to på offensiv midt og en på toppen.

Og så må Milner godt blive klar til Arsenal-kampen.

Og spændende om vi henter nogen. Det er svært at stole på rygterne, men der er mange brugbare navne imellem.
Skrevet af feinschmeckeren
han stiller vel i en 4-2-3-1 opstilling som han har gjort hidtil.
nu læste jeg linket fra Lynild og her gik det op for mig at det var en achillessene skade han havde haft i Villa.- det er set før at spillere efter sådan en skade aldrig finder tilbage på det niveau de havde før. igen 32.5 mil pund..?!

og her er rygtet om Ter Stegen: http://www.koptalk.com/liverpool-fc-news/barcelona-want-20million-from-liverpool/
Skrevet af D.B.R. ©
Klopp afviser at en ny keeper er på tegnebrættet. Mignolet er god nok.

Det er vel også andre steder man bør forstærke tænker jeg.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
@ feinschmeckeren

I følge tallene er Benteke jo kommet sig over skaden.

Koptalk er berygtet for at tage penge for eksklusivt indhold, som ejeren Duncan Oldham påstår stammer fra såkaldte ITK´ere. Jeg giver ikke fem flade ører for deres rygter, og det, der ellers står derinde, kan man finde andre steder.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Benteke scorede vel de 13 for 15 efter sin hælskade?

Benteke har den fordel lige nu, at han er den eneste striker, der er klar. Desværre virker han ikke til at være i form. Han er i hvert fald rygende uskarp og mister ellers sikre bolde.

Imod WH mistede han en bold på en dårlig 2. berøring, hvor han egentlig havde taget den perfekt med og sat Collins, og hver kamp ser vi jo underlige løb eller mangel på samme.

Jeg synes, at det er for tidligt at afskrive ham, og nu får han en mulighed for at spille sig varm her i januar, så man kan jo håbe. Firmino på toppen synes ikke at være løsning, og Sinclair er ikke i nærheden af noget.

Jeg er dog sikker på, at Benteke gerne ville have scoret i hvert fald to mere hen over julen, og jeg tror på, at det kommer.
Skrevet af Fribytter
Han scorede 16 mål i 32 kampe efter skaden, hvor han rigtig nok scorede 13 mål i de sidste 15 kampe. Før skaden var det 22 mål i 39 kampe.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af feinschmeckeren
@Fribytter
nu er Bentekes average rating jo sådan set faldet siden hans skade. så kan det godt være at han stadig har scoret. ku det tænkes at manden spillede over niveau i hans sidste tid i Villa? han ønskede at komme til en større klub.
måske er mit helt store problem at hele forløbet minder om en anden angriber Liverpool også købte for dyrt: Stan Collymore.- ja, han scorede nogle flotte mål, men fansene tog ham aldrig til sig, han passede ikke rigtigt ind og blev aldrig nogen succes. måske Villa "bytter" den nu ;-) (de købte ham dyrt fra LFC) synes endda han var bedre end Benteke er...
og ja Kop talk bringer nyheder fra andre medier, ligesom hundredevis af andre sports sites, bla. bold.dk.
og ja, de bringer rygter der aldrig blir til noget, men det gør velansete medier altså også.
Ikk fordi jeg tror at Ter stegen handlen blir til noget, det var bare for at vise at der er snak i krogene. der er sjældent røg uden ild.
Kop talk bringer og har bragt nyheder og rygter som er blevet til noget, de er da ligeså pålidelige som så mange andre.
med al respekt for dig og din person, så tænker jeg at Duncan Oldham har lidt mere tjek på hvad der rører sig omkring Liverpool end du...
Skrevet af andib
Her er Liverpools hold: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Lucas, Can, Allen, Lallana, Coutinho, Firmino. Res: Bogdan, Milner, Benteke, Brannagan, Ibe, Smith, Randall.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
@ feinschmeckeren

Gennemsnitskarakteren kan også have været faldende før skaden. Og så er karakteren ikke nødvendigvis retvisende for, om en spiller har spillet godt. Jeg bruger personligt ikke whoscored til spillervurderinger. Og så kan jeg ikke helt følge sammenligningen med Collymore. Collymore gjorde det jo rigtig godt i begyndelsen af sin LFC-karriere, men der var jo ingen, der brød sig om ham, og han gjorde ingenting for at falde til. Til sidst gad han ikke engang at dukke op til træning. Han kritiserede alt og alle omkring ham, når han var utilfreds, og ind imellem virkede det som om, at han kun gad at gøre sig umage, når han havde lyst til det. Det er ikke det indtryk, Benteke har givet mig indtil videre. Dermed ikke skrevet at jeg tror, Benteke bliver en stor succes. Jeg er stadig skeptisk.

Jeg ved ikke, hvorfor du tror, at jeg påstår, at jeg har bedre forbindelser til LFC end Duncan Oldham? Det handler om, hvorvidt Koptalk og Duncan Oldham er en god kilde i forhold til LFC. Siden fremstiller langt den meste information som eksklusivt indhold ved ikke at citere andre nyhedskilder og ved at tilbyde information om spillerhandler, som ingen andre medier har adgang til. Koptalk står i skærende kontrast til andre almindelige fansider som eks. liverpool.no, der altid tydeligt gør det klart, hvor de har deres nyheder fra.

Med andre ord hævder Koptalk ikke bare at have bedre kilder end almindelige fansider, men også bedre kilder end mange sportsjournalister. Og det, tvivler jeg, i høj grad på er tilfældet. Nu har jeg aldrig købt adgang til det indhold, der kræver betaling, men rundt omkring på internettet lader der til at være bred enighed om, at det er det pureste opspind. Og så er det måske et godt tidspunkt at huske tilbage på ham fyren, der oprettede en twitter-bruger, som hævdede at kende en muldvarp i klubben, Han drev det så vidt, at den daværende pressechef i LFC opsporede ham for at finde ud af, hvem muldvarpen i klubben var. Det viste sig, at fyren bare brugte utrolig meget tid på at læse, hvad de seriøse sportsjournalister videregav af rygter og så fremstillede det som information, han havde fra en muldvarp. Han havde ofte ret - så tit at selv folk i LFC troede, at han havde adgang til fortrolige informationer, og det kostede altså en pressechef jobbet. Men han løj om, hvor han havde sin info fra. Lur mig om ikke Duncan Oldham gør det samme.

Du kan altså sagtens blive rigeligt informeret ved at følge de journalister, der har fingeren på pulsen i forhold til LFC. Der er ingen grund til at få sit kick på mere lyssky sider. Journalister som Tony Barrett, Dominic King, Paul Joyce, James Pearce, Kristian Walsh osv.. Og hvis du er interesseret i fanvinklen, så producerer The Anfield Wrap en masse artikler og podcasts, som det ikke koster særlig meget at få adgang til. Ellers er liverpool.no en god side at holde sig opdateret på. Den får det meste med. De har alle mere tjek på, hvad der rører sig i og omkring klubben end Oldham og jeg
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg står i den situation, at vi ikke har 6´eren.. Er der nogen som kender en side man kan se den på, eller kan hjælpe mig med en løsning, så jeg kan se kampen? :-)
Skrevet af stolpesten
Toure og Allen i startopstillingen. Man kan vist ikke andet end blive nervøs.

JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Khankar
Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Lucas, Can, Allen, Lallana, Coutinho, Firmino. Res: Bogdan, Milner, Benteke, Brannagan, Ibe, Smith, Randall.


Spår ikke holdet mange chancer. Trist forsvar, middelmådig midtbane pånær Can og så et angreb med ineffektive Lallana, sporadiske Firmino og Phillipe ´jeg-skyder-på-alt´ Countinho.
Skrevet af stolpesten
Tror Klopp satser på at lukke totalt af, og håbe at Stoke ikke får scoret.. Der er nada mål i vores offensiv :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0