Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Jeg kan også abstrahere fra det, selvfølgelig. Det undrer mig bare, at det er muligt at udtrykke en holdning på den måde.

Og enig jomic, yderst positiv kamp på mange plan, og fed kamp!

Illori havde mange gode aktioner, godt defensivt overblik og lagde gode bolde op igennem midten, alle ting vi har savnet. Illori får også topkarakter i Echo bla. Han og Stewart står stærkest i min hukommelse, men ingen af de unge spillede en dårlig kamp. Shit, havde Teixeira scoret på den halvflugter i første, var jeg løbet nøgen rundt om blokken! Migs var vores ringeste, evigt usikker og svingende.
Skrevet af jomic...
Jeg er ret overrasket over at de rater Ilori så godt, der var selvfølgelig styr på det langt hen af vejen, men synes mange af hans opspil endte hos West Ham spillere. Men jeg erkender at jeg ikke fulgte hans ageren tæt nok til at bedømme de øvrige indsatser.

Som jeg ser det var West Ham bare utroligt dårlige til at udnytte deres overlegenhed i luftrummet, hvorfor det har gjort at Migs, Ilori og Lucas har set bedre ud.

Spillere som Can, Allen, Lallana og Moreno er forhåbentlig en smule bekymrede, i forhold til deres plads i start 11´eren.
Skrevet af jomic...
Så kom der en pressemeddelelse fra FSG, der bliver sgu trukket kraftigt i land. Mon ikke deres indrømmelser, fastholdelse af billetpriserne på 2015-16 niveau med undtagelse af de 8500 nye pladser. Uden at fjerne de cuts der var lavet til unge mennesker og ca. 500 billetter til 9£ bliver til 10.000 over næste sæson.

Klubben accepterer 0 profit på billetsalget. (Med undtagelse af de nye pladser og deres del af finansieringen til det). Fik kun lige skimmet.

Glæder mig til at læse TAWs syn på den.
Skrevet af Hasse1983
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af jho
God stil af ejerne. Mon ikke de bliver budt pænt velkommen næste gang de er på stadion?
Skrevet af Hænning
Fedt at se at folket stadig har lidt magt, og kredit til FSG for at reagere hurtigt og lytte til hvad folket har at sige. Forhåbentlig er der andre supporters trust rundt omkring i det engelske, der er blevet inspireret til at lave noget lignende. Det var en effektiv og tydelig demonstration i lørdags. Bizart nok var Mignolets brøler og et Defoe hug med til at gøre historien endnu mere interessant og gav den kun ekstra opmærksomhed. Selvom jeg personligt tror meget lidt på at det skulle have en indvirkning på resultatet.

Forhåbentlig kommer det til at starte lidt af en lavine imod mange af de andre klubber, der flår deres tilhængere, og det end da i et tempo, der er noget højere end hvad der sker i Liverpool FC. Det er ikke helt fair at skære PL over en kam. Klubber som eksempelvis Crystal Palace, Sunderland, Swansea og Manchester City har rimelige priser, og rigtig gode forhold til deres fans. Det ser langt værre ud hos de rige klubber i London, og det er nok også dem der er sværest at overtale til at støtte op om den fremragende "twenty is plenty" kampagne.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Hasse1983
Er det helt skidt til Aston Villa?

Sturridge

Teixera, Coutinho, Firmino

Brannagan, Henderson

Smith, Lucas, Sakho, Flannagan
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af jomic...
@Hænning,

Ja, man skal ikke lade sig forblænde, selvom der gives en undskyldning og en bid af "kagen" tilbage til folket.

Udgangspunktet er at billetpriserne stadig er for høje selvom de fastholdes på 2015-16 niveau. Hvad jeg har kunne læse mig frem til, så modtages FSGs kovending positivt uden at være så forsonene som de nok havde håbet på. Der er stadig udbredt utilfredshed med prisniveauet.

Der er noget magt tilbage hos fans, men forudsætningen er at man står sammen, ikke bare i spirit of shankly og spion kop med på tværs af alle klubberne. Det er nok den sværere og mere urealistiske øvelse, som du også selv nævner vil nogle klubbers fans være mere tilbageholdende i og med de har rimelige vilkår... Nu går Cameron også ind i kampen og vil have dialog på bestyrelsesniveau med klubberne, jeg siger valgflæsk.

Men bemærkelsesværdigt er det i hvert fald at Dortmund og tyske fans kæmper mod billetpriser på 15€ (ca. 115 kr.) og at Liverpool kæmper mod 77£ (ca. 740 kr., der nu bliver til 59£).

EDIT:

@Tommy, kredit for den hurtige reaktion ift. overskriften!
Skrevet af stolpesten
Er det helt skidt til Aston Villa?

Sturridge

Teixera, Coutinho, Firmino

Brannagan, Henderson

Smith, Lucas, Sakho, Flannagan


Tror ikke du skal satse på at Teixera, Brannagan, Smith og til dels Flanagan er en del af Klopp´s start 11´er ....
Tror at Sturridge er bænket. Firmino starter i front. Det var derfor han blev sparet mod WH. Lallana ligeledes, så han erstatter Teixera. Coutinho tror jeg starter igen, sammen med Milner. Lucas ryger på midten med Henderson og Toure i forsvaret med Sakho, Moreno og Clyne.

Men udover Smith synes jeg det er en spændende opstilling du har der.. Foretrækker helt klart Moreno på VB. Skulle man prøve noget andet, så må det være Flanagan
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Lynild
Hasse m.fl

Flanagan er snart at finde i start-11´eren, det er jeg sikker på. Han har leveret solide præstationer back to back og kan både spille højre og venstre. Han kunne sagtens afløse Moreno i weekenden. Clyne er i mine øjne fastfast mand, hvis man kan sige det sådan.

Både Can og Moreno har begge set "slidte" ud på det seneste, men hvis nogen skal ind på midten, synes jeg, at Stewart har gjort sig fortjent, senest med en pragtpræstation forleden. En Lallana dybere kan jeg også godt se fungere for at få Coutinho og/eller Teixeira i spil.

Lucas viste forleden, at han er en udmærket afløser i forsvaret, nu hvor der er en ny kabale, der skal gå op. Han og Ilori så bedre ud end Lovren/Kolo og Sakho, så det er bestemt spændende, hvem der starter mod Villa.

De sikre genvalg er Firmino (bedste mand i det nye år), Lallana, Hendo, Milner, Clyne og Migs (i mangel af bedre. Tvivler på, at Ward får chancen). Can og Moreno er selvfølgelig en del af det "sikre" hold, hvor Coutinho bør være også nu. Sturridge tror jeg, at man er lidt forsigtig med. Origi så ikke helt klar ud.
Skrevet af Hasse1983
Han har selvfølgelig sparet nogle af de "faste" af en årsag, men nu hvor der kun skal vælges ét hold, så håber jeg sgu, at han bruger nogle af de unge, når nu bla. Can og Moreno ikke holder niveau.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Can og Moreno holder ikke niveau, bl.a. fordi de er unge.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Så det vel også kun fair at andre får chancen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Da kun hvis Klopp har en klar forventning om, at de andre kan gøre det bedre. Det har da været spændende at se mange af de unge spillere i aktion, men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kan se dem få en afgørende betydning for LFC i denne sæson. Jeg hælder mere til, at de profiler, der er kommet tilbage fra skade, kan være med til at tage presset fra de yngre spillere uanset, hvem Klopp så vælger.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Top 4 er long gone, så det vil imø da være alle tiders, hvis nogle af de unge, der nu har fået chancen i bla. FA Cuppen, fik nogle kampe i benene i PL også.

Om ikke andet så for at danne et klarere billede af, hvorvidt de bør satses på til den kommende sæson, og vi derfor måske kan spare lidt på krudtet i forbindelse med spillerindkøb.

Can har længe virket udbrændt, så lad ham endelig få lidt tid på bænken.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
At give unge spillere chancen, fordi ligaen stort set kan være ligemeget nu, er selvfølgelig ikke uforeneligt med at kræve en bedre mental indstilling fra holdet som helhed, men jeg tror bare, at det vil sende nogle lidt forkerte signaler. Klopp skal ramme noget af det, Dalglish ramte i sin første halvsæson og undgå det, Dalglish løb ind i den sidste halvsæson. En af Klopps udfordringer er at rette op på mentaliteten og kulturen i klubben.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Men kan Klopp ramme det. Sådan som holdet har spillet indtil nu under ham, ser det ikke ud til, at det fungerer særlig godt.

Selvfølgelig også præget af det hav af skader, der løbende er dukket op.

Jeg tænker bare, at hvis man ønsker at bruge de unge spillere, man også har smidt penge efter, så er det nu muligheden er for det, så man kan få dem set an på højeste niveau.

Måske nok ikke 4-5 stykker ad gangen, men heller ikke bare med en plads på bænken under hele kampen.

Det er længe siden mange af de "etablerede" spillere har vist noget der berettiger til en fast start plads uge efter uge.

Vi er vel på vej mod den ringeste sæson i PL nogensinde, eller noget der omkring.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KriminalisLFC
Er fuldstændig enig i dine betragtninger, DBR. Synes også det vil være fint at få de unge synet i PL, måske bare en enkelt af gangen som du også antyder. I det mindste så kæmper de 100% og har noget at bevise, noget som de etablerede førsteholdsspillere ikke altid kan prale med. Og når de samtidigt heller ikke spiller godt og resultaterne udebliver, så synes jeg ikke der er grund til ikke at prøve et par af dem af.
YNWA
Skrevet af stolpesten
Vi er vel på vej mod den ringeste sæson i PL nogensinde, eller noget der omkring.


Vi har heller ikke været vant til at dem der faktisk skulle ha gjort forskellen på på succes og "fiasko", de har været ukampdygtige konstant, eller ude af kampform pga. skader. Det er jo ikke nogen hemmelighed at vi ikke vælter os i profiler, som de andre store hold jo gør, så når Coutinho, Henderson, Sturridge og til dels Sakho har problemer med skader, så hænger vi for alvor nedad.

JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Skader og manglende tid på træningsbanen har jo ikke bare præget Klopps muligheder for at sætte et aftryk på holdet. Det har jo i den grad vanskeliggjort det. Så ja, det har da i en del kampe ikke fungeret særlig godt, men sådan fungerer fodbold nu engang. Det var ikke et quick fix at skifte træneren, og det vil heller ikke være et quick fix at spille talenterne, fordi førsteholdsspillerne ikke leverer de ønskede resultater.

At spille talenterne skal jo heller ikke være for at straffe de "etablerede" førsteholdsspillere. Det skal gavne holdet som helhed at give dem spilletid. Og så kan man jo i øvrigt sagtens diskutere, om de spillere, som de unge spillere skal erstatte, ligefrem er etablerede førsteholdsspillere. Can har jo spillet stort set alle pladser bag offensiven, og Moreno begyndte sæsonen på bænken. De har til gengæld ikke haft de store problemer med skader og er derfor blandt de spillere, der har spillet mest i denne sæson. De er faktisk kun overgået af Clyne og Mignolet, og de bliver efterfulgt af Milner og Lallana.

Hvis man ser på topfem i sidste sæson, så var det Henderson, Skrtel, Sterling, Coutinho og Moreno (ud over Mignolet). Og her er det påfaldende, at Moreno ca. har medvirket i ti færre kampe set over alle turneringer sammenlignet med de andre markspillere i toppen. At der har været så stor udskiftning i blandt de spillere, der har spillet flest kampe, er jo et udtryk for, at de etablerede spillere i vidt omfang har været skadede. Det indikerer ikke, at spillere som Can, Moreno, Lallana og Milner nu er de etablerede profiler. Og så fortæller sidste sæsons topfem jo sin egen historie om, at LFC allerede dengang manglede et par profiler mere for at gøre sig gældende, og her hjælper det selvfølgelig ikke, at Sterling er blevet solgt, selvom han langt fra var den færdige vare.

Noget, der også er atypisk for denne sæson, er, at der ikke er en midterforsvarer blandt de spillere, der har spillet flest kampe. Det plejer der at være.

Ja, vi er på vej imod en historisk dårlig PL-sæson, men er det virkelig en grund til at give unge talenter chancen?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0