Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Hvad er det, du fisker efter Fribytter? Der er ikke mange, der anfægter prisen, andet end et par bekymringer om Mane vil slå til. Offensiv spillere med mål i støvlerne er dyre. Det så vi sidste sommer og forrige sommer osv.

Jeg håber bare, at vi snart får en, der indfrier forventningerne. Mane har alle redskaberne, trods nogle udsving, og jeg tror da helt sikkert, at han bliver en gevinst.

For mit vedkommende havde jeg arme oppe over Benteke, og trods en godt målsnit har han ikke ligefrem sat klubben og ligaen i brand. Der er selvfølgelig mange faktorer, inkl. et trænerskifte, der spiller ind. Jeg venter lidt med at juble den her gang. Håber mest af alt at klubben kan holde på de nuværende profiler.
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

PÅ de sidste sider er der da flere brugere, det sætter spørgsmålstegn ved, om Mané er et god køb.

Forskellen på Benteke og Mané er, at Mané bliver købt til at fungere i det nuværende system med et højt pres og en direkte spillestil, og at klubben har haft kig på ham inden skiftet til Southampton. Benteke blev købt som en del af systemskifte, der dels var en konsekvens af, at Liverpool ikke kunne få førsteprioriteterne, og dels en konsekvens af at Rodgers ikke kunne blive enige med resten af komiteen, men til sidst fik sin vilje med Benteke. Personligt synes jeg, at det helt store spørgsmål ved Benteke var, om han passede ind som type. Den bekymring har jeg ikke om Mané. Det betyder dog ikke, at Mané med garanti bliver en succes.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Lallana var Mane for to sæsoner siden og har først nu stemplet ind, mangler dog stadig mål. Sidste sommer var Firmino Mane, der trods en god vinterperiode har været noget svingende. Og så er der Markovic, som der er ingen der ved noget om. Det er min bekymring, at Mane ikke slår til.

Både Lallana og Firmino passer jo ind som spillertype, præcis som Mane, men der er altså et skridt at tage, når man rykker til LFC. Det så vi med Lambert f.eks., der famlede noget efter form.

Men Mane har bestemt alle forudsætningerne for at blive en succes, og de helt rigtige redskaber til Klopp-bold. Håber, at han kommer i spil i højre side med Clyne.

Benteke var mig med mine arme oppe. Jeg venter lidt og ser sommeren an. Pre-season tegner til at blive god, så længe landsholdsspillerne kommer helskindet hjem.
Skrevet af Hasse1983
Interessant artikel i Echo om, hvorfor transferkomiteen ikke er helt håbløs trods kritik fra fans.
Rodgers ville ikke have Mane, og derfor betaler vi nu næsten tre gange så meget for ham.
Til gengæld kunne han være blevet en fiasko via 14/15 sæsonen som sejlede gevaldigt, og så var han røget i glemmebogen. Nu står vi med en udviklet spiller, der kan bygges videre på, og som Klopp har været tilhænger af siden Dortmund tiden.
Interessent måde at se det på synes jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Det er da også min bekymring, at Mané ikke slår til, men som type passer han bedre ind end Lambert og Benteke. Og så er det jo værd at holde sig for øje, at Lallana og Firmino begge begyndte at spille bedre, da systemet blev ændret med Klopps ansættelse. Så problemerne med at slå til har nok ikke kun skyldtes skiftet til en større klub, men også den fodbold de blev sat til at spille.

Mané har fået den rette skoling i Salzburg under Roger Schmidt. Ærgerligt at Rodgers dengang ikke kunne se fidussen i Mané, men omvendt så havde han måske heller ikke passet ind på Rodgers´ post-Suarez-hold, og hans udvikling havde måske ikke været ligeså imponerende som i Southampton.

EDIT: ja, Hasse, du beskriver det jo meget fint.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Om ikke andet er det svært at være utilfreds med vinduet indtil videre. Gode signings hele vejen rundt.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, man må da håbe, at han slår til, når man tænker på det prismærke man betaler efter.

Benteke og Balotelli skal vel nu sælges.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Bestemt, Lynild. Jeg er også helt enig i, at der stadig mangler lidt forstærkninger på et par positioner.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Nå, så kommer gutterne hjem fra Frankrig. Shit en elendig træner, vildt at han har været i Liverpool. Desperate times og alt det der.
Skrevet af D.B.R. ©
Fint at få den flok spillere hjem nu, de spiller jo stort set ikke alligevel.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Sturridge har x-faktor. Men han spiller også ofte med en enorm fejlprocent ligesom han til tider er mere til skade for holdets rytme, når han kører egotrip mærkelige steder på banen.

Dette var endnu en af disse kampe. Ikke at der var ca. ti andre englændere der var ringere end ham, men det siger så heller ikke så meget.
Jeg er ikke ubetinget fan. Kunne vi få en pæn sum for ham, tror jeg ikke det ville være umuligt at finde en passende erstatning.

Og nå ja, så er der fem spillere mere klar til start på pre-season. Fint nok.

Skrevet af Fribytter
Woy ville dog nok gerne have haft Lallana til rådighed imod Island. Men fint at spillerne ikke har haft en særlig stor aktie i nedturen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Ja, man savnede Lallana. Dele Alli var frygtelig dårlig og Sterling heller ikke særlig heldig. Han ville have passet bedre til de små rum og de små finurligheder. Genpresset var også forfærdeligt og der plejer Lallana vel også være en af de stærke kort.
Skrevet af Lynild
Paz,

Jeg er ikke enig. Men han er akavet ude af position. Sturridge vil aldrig blive en trussel, isoleret på den højre kant. Men fair nok hvis han ikke er din kop the. Han er den bedste, vi har lige pt.

Kane og Sterling skulle aldrig have startet den kamp. Synes også, at Clyne har spillet sig foran Walker, men fred være med det. Og Wilshire? Det er helt skudt i låget. Det er blevet debatteret efter hver kamp, og alligevel udtager han dem. Det er helt blæst.
Skrevet af Fribytter
@ Paz

Velkommen til.

Sturridges rolle blev også vendt nogle sider tilbage. Det vil blive ufattelig svært at finde en ligeså god afslutter som Sturridge. Set på antal mål minus straffespark pr. antal spillede minutter over de to sidste sæsoner er det kun Costa og Aguero, der overgår Sturridge i PL.

Og jeg synes, han kan mere end at score mål, men det er da klart, at Sturridge har høje tanker om sig selv og lægger sit spil op på et utrolig højt niveau, der betyder, at han til tider trækker tempoet ud af angreb og smider bolden tåbeligt væk. Men idag var han malplaceret. Hvis Sturridge skal spille kant, så skal han sættes op i feltet til nogle direkte dueller, så hans hurtige fodskifte kommer til sin ret. Men det blev han sjældent, og det endte med, at han trak ind og ned i banen for at være med, og det manglede England ikke spillere, der gjorde. Imø. er Sturridge langt stærkere inde centralt - også imod kompakte forsvar - fordi han kan deltage i kombinationerne og både være iscenesætter og afslutter - noget Kane ikke kan. Målet imod Wales er et godt eksempel på, hvad Sturridge kan, når han spiller op til sit bedste. Idag sætter han også pludselig tempo på ved at føre bolden ind centralt, og han finder Sterling, der nok skulle have afsluttet i stedet for at aflevere. Det var der ingen andre engelske spillere, der formåede idag, og at Sturridge ikke lykkes med at gøre det oftere, skyldes imø., at han spillede på højrekanten, hvor han ikke kunne tage ansvar på samme måde.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Ja, han er uden tvivl vores bedste angriber. Han kan lave de uventede ting, er en skarp afslutter og er eminent til at bevæge sig på kanten af offside.
Jeg er bare træt af at se alle de fejl og mærkelige beslutninger han også konstant laver. Han er ofte en stopklods, fordi han ikke formår at skille sig af med bolden på en ordentlig måde. For hver gode ting han laver, har han lavet 10 fejl forinden.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at man kiggede efter andre alternativer, som selvfølgelig skal være i nogenlunde samme klasse, når man ser på de kvaliteter som han uden tvivl også besidder.
Jeg vil kalde det en cost/benefit analyse, og vil tro at man derudfra kan finde nogen angriber emner rundt omkring i Europa med nogenlunde samme næse for mål, men som tilgengæld vil passe bedre ind på holdet. Det er ikke fordi jeg ikke anerkender at han på sine gode dage er en angriber i verdensklasse.

Derudover lurer den næste skade formentlig også lige rundt om hjørnet.

Men det sker nok næppe med en sådan dobbelt-handel, og det er heller ikke mere grelt end at jeg godt ville kunne leve med at se ham fortsætte i klubben. Jeg elsker ham hver gang han scorer mål.

Jeg kunne dog godt se idéen i at ligge ham som højre-kant angriber, hvor han så har frihed til bevæge sig lidt rundt, men det fungerede åbenlyst ikke særlig godt på dagen.
I kampen om hvem der var den ringeste, synes jeg nu heller ikke at han var en af dem der var tættest på. Der var andre der kæmpede meget hårdt for prisen.
Skrevet af Lynild
Jeg vil kalde det en cost/benefit analyse, og vil tro at man derudfra kan finde nogen angriber emner rundt omkring i Europa med nogenlunde samme næse for mål, men som tilgengæld vil passe bedre ind på holdet.


Origi er et godt bud. Lidt anden type, men arbejder stenhårdt og har vist, at han kan score i kampe, back to back. Ings bliver også spændende, tror jeg.

Den eneste angriber jeg for alvor er misundelig på er Aguero. Det kommer ikke til at ske. Og Liverpool er heller ikke i en position, hvor man kan tiltrække den type spiller. Det kræver god scouting at finde en, man selv kan bringe frem.
Skrevet af Lynild
Nå ja, velkommen til!!! Fin entre :)
Skrevet af Paz
Jeg synes som udgangspunkt det er fint at han har udgangspunkt i højre-side, hvor han så har friheden til at gå ind i banen og kombinere. I det tilfælde er det så op til Walker at holde bredden, hvilket han så heller ikke lykkedes specielt godt med.
Enig i at Sturridge har fornemme evner i de små rum, hvor han både kan udfordre med skarpe driblinger og kombinere. Men jeg kan ikke se at Kane´s tilstedeværelse nødvendigvis forhindrer dette.
Skrevet af Stef-LFC
Nu håber jeg, at tyskerne og Belgien ryger ud næste gang. Jeg har noget mod, at Liverpoolspillerne er afsted, hvis det giver dem nogle succesoplevelser og noget erfaring, men når de ikke spiller alligevel, skulle de hellere holde noget rigtig ferie og så være med til pre-season.
annonce
0