Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
Nej i forhold til de handler vi ser for tiden, så er det jo ingenting.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
Nu ved jeg ikke, hvor lang tid han havde tilbage af kontrakten, men han gjorde det jo rimelig godt i Deportivo og er forholdsvis ung. Men ok, nu handler det også bare om at slå til i de sidste dage af vinduet, og prisen er heller ikke decideret skuffende. Spændende hvad der sker med Wisdom, Markovic og Balotelli.

Som andre er inde på, tror jeg heller ikke, at Klopp henter flere spillere nu. Og det er fint nok. Jeg tror ikke, at Klopp er fuldkommen tilfreds med truppen, men de spillere, han har i kikkerten, er ikke tilgængelige, og så vælger han at lukke for flere tilgange. Nok meget fornuftigt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Stef-LFC
Joyce sender Balotelli permanent til Nice og Pearce sender Wisdom på lån til Salzburg (random skifte?). Med Alberto så godt som ude, mangler vi vel efterhånden kun svar mht. Sakho, Ilori og Markovic, og så ligner det, at truppen er på plads til sæsonen. Der er renset godt ud.

Klubben skulle forøvrigt have afvist et lejetilbud fra Sunderland på Ings, da Klopp regner med ham i denne sæson. Bliver spændende, hvornår og hvor meget, der kommer til at være plads til ham.
Skrevet af D.B.R. ©
Så er Sakho blevet bedt om at fedte af på udlån.

Noget af et tyndt forsvar vi står tilbage med skulle det ske.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AlstrupLFC

Noget af et tyndt tyndere forsvar vi står tilbage med skulle det ske.
Skrevet af Lynild
Det vil være ærgerligt at se Sakho blive udlånt, skulle det ske, men det er et udtryk for, at der er nogle regler og en grænse. Det er vigtigt for hierarkiet, at enkelte spillere ikke kan gøre, hvad det passer dem, og at spillerne forstår dette. Klopp er nok ikke glad for at sende Sakho væk (hans meritter in mente), men det er en simpel nødvendighed, når manden gang på gang agerer uprofessionelt.

Apropos, så skulle Balo være tæt på Nice. Eller dvs. han er angiveligt dernede og tæt på en aftale med dem.
Skrevet af Hasse1983
Jeg har altid være fan af Sakho, men jeg synes ikke vi har savnet ham nu hvor Lovren, Matip og Klavan (kan ikke huske hans navn) har spillet.
Det er fint med en sæson ude, for han vil helt sikkert få fast spilletid.
Gomez er jo en kompetent back up til de øvrige tre, når han er helt klar igen.

Og ja Balo i Nice - de snakker muligt permanent skifte. Det ville sgu være godt for hans videre karriere og vores pengepung:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Gibbs på lån ville være dagens positive overraskelse! Han har været rygtet henover sommeren, og Wenger er tilsyneladende villig til at lade alle gå for godtbefindende.

Karius er tilbage i træning i øvrigt.
Skrevet af Paz
Jeg har også alle dage håbet på at Sakho kunne blive en succes i Liverpool, særligt fordi han fremstår som en karakter og ikke bare en af de øvrige lejesoldater som bare er her på lånt tid, men som en person der engagerer sig i klubben og byen Liverpool. At han har været ude i kulden nogle gange og har kæmpet sig tilbage er i og for sig også beundringsværdigt, men det er bare svært at blive ved med at tro på at han kan blive en succes, når der gang på gang viser sig at komme et eller andet i vejen om så det er skader eller mangel på disciplin.
Skrevet af Paz
Gibbs ville være et rigtigt fint punktum på vinduet, Lynild. Jeg har dog ikke selv læst rygter omkring det, hvilke kilder har du på det?
Skrevet af Bosse1983
Gibbs får I næppe. Jeg tror mest, at Lynild ytrer lidt ønsketænkning.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Paz
Okay ja. Når jeg nu lige læser det igen, er det svært at forstå jeg ikke selv tolkede det på samme måde i første omgang.
Skrevet af Lynild
Gibbs får i næppe. Jeg tror mest, at Lynild ytrer lidt ønsketænkning.


Som Arsenal-fan er det jo dit ekspert-område, notchnotch. Men ja, en usandsynlig ønskesigning.

Stuart Pearce vendte Gibbs ift. Liverpool på SKY tidligere i dag, men det er ikke ligefrem en pålidelig kilde, også for at fremhæve hvilken type venstreback Liverpool burde hente. Gibbs har dog som sagt været rygtet tidligere på sommeren, men det blev skudt ned, så vidt jeg husker.

Skrevet af Bosse1983
Rodriguez blev rygtet til da klausulen var aktiv og manden under i køjesengen, Xhaka, blev hentet. Gibbs var så spilleren de fleste pundits og skribenter så som overflødig. Videre er han oplagt også for god til ikke at spille.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Ja, jeg undrede mig lidt over Rodriguez-rygtet, når man ser på, hvilke spillere I har på positionen i forvejen, men han skulle jo til samtlige klubber en overgang.

Og enig mht. Gibbs, men mon ikke han ønsker at blive trods at være 2. valg? Der kommer jo kampe, især når Nacho skal ind og dække af centralt.
Skrevet af Bosse1983
Jeg ved ikke om han er tilfreds. Monreal er lidt som Kane og skal bruge en del kampe på at spille sig i form efter pauser. Jeg undrer mig over at det trods alt ikke bliver til flere kampe. Så spændende er det vel ikke, at være Wengers foretrukne venstre midt, når en sejr skal festes hjem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af tjeeving
@Bosse

Hop ind i indbyrdes væddemål tråden og tag venligst stilling til tilbuddet:)
Skrevet af pøllese
Sakho nægter åbenbart at blive lejet ud og tager kampen op mod Klopp, for at komme tilbage på holdet. Han er sgu en klubmand til sokkerholderne.. Håber han bliver og får sin plads tilbage. Gerne ved siden af Matip
Skrevet af Fribytter
Eller så har han det svært med autoritet præcis som i PSG.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af pøllese
Synes bare ikke der var noget under Rodgers?
annonce
0