Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg sidder ihvertfald med følelsen af, at hvis Chelsea tør spille fremadrettet, så kunne de godt ende med at få på munden. Omvendt, er det stadig et hold fyldt med klasse og erfaring. 1-1 eller 1-2, mere tør jeg ikke tro på.
DIAZ MIO!
Skrevet af Hasse1983
Vi skal altid gå afsted efter tre point. Jeg har ikke fornemmelsen af, at vi kan el vil kunne spille en "Mourinho-kamp".
Jeg er ikke så tryg ved Chelsea. De kan godt sable en modstander over, men omvendt kan vi også give dem en hård omgang.
Glæder mig bare til at kampen er overstået:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Smör40
Skal det så være med Lucas i midterforsvaret og Milner som venstreback? Lucas gjorde det egentlig hæderligt udover den ene hjerneblødning. Hvis Lovren er klar ska han helt sikkert starte inde sammen med Matip som er en klippe ser gerne Moreno få lov på venstreback igen hvis så Lucas eller Milner ka få lov at spille på den defensive midt der mener jeg hverken at Henderson hører til eller er god nok.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Stef-LFC
Hvis vores offensiv er i spillehumør som igår, kan de aldrende spillere og Cahill i Chelseas forsvar godt blive rundtossede, men omvendt ved vi aldrig rigtig, hvor vi har vores offensiv.
Skrevet af AlstrupLFC
Synes nu faktisk at både Milner og Henderson gjorde det godt mod Leicester på deres respektive pladser. Milner er vokset ude på venstrebacken, selvom det selvfølgelig ikke er holdbart på den lange bane.

Så faktisk gerne at Klopp valgte den samme start-11´er som mod Leicester, måske pånær Lucas, der nok må give sin plads til Lovren, på trods af at Lucas gjorde det ganske hæderligt mod Leicester. Selvom Klarius snarest muligt skal være første målmand, så skal han sgu ikke kastes ind mod Chelsea på udebane og få sin Premier League debut der.
Skrevet af Hasse1983
Så lige at Suarez nappede en rekord fra Ronaldo weekenden.
Efter 100 kampe er han noteret for 88 mål og 43 assists. (Ronaldo 95 mål og 29 assists)
Jeg siger ikke at La Liga er en dårlig liga, men det er det besynderligt, at det ikke er et enkeltstående tilfælde med så vilde stats.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af pøllese
3 af verdens 6 bedste hold spiller i La Liga. Resten er lort og vil ikke kunne spille sig i top 5-6 i PL over en hel sæson. Så overordnet set et La Liga klart svagere end PL.
Skrevet af Fribytter
Det lader i hvert fald til, at det ofte er lettere at være offensiv spiller i La Liga end i PL. Men ellers tror jeg, man skal passe på med at tale La Liga alt for meget ned. Der er nogle hold, som gør det ret godt trods nogle ret begrænsede økonomiske rammer, og så er den spanske talentudvikling bare langt bedre.


Rigtig fin indsats imod Leicester. Værste mand var vel Lucas, og det var udelukkende pga. fejlen ved målet. Ellers spillede han ok - et mål, der i øvrigt skulle være annulleret, da Okazaki løber ind i feltet, inden bolden har forladt det. Ikke at det undskylder Lucas´ fejl, men han bliver sat lidt ekstra under pres pga. det, og så er regler jo regler. Ellers viste Mignolet prøver på, at han stadig kan koste et mål eller to, hvis det brænder på, men heldigvis headede Huth kun på overliggeren. Og ellers stod Mignolet fint.

Leicester er også et typemæssigt et hold, der er rart at få sat på plads. Efter Burnley-kampen gik snakken igen om, at Liverpool altid havde problemer imod hold, der pakkede sig. Men mål har ikke været et problem under Klopp - det har derimod været et problem at holde føringer. Og Klopps løsning på at holde føringer er at blive ved med at score mål. Der var ikke nok mål i holdet i sidste sæson, og det er så bl.a. det, Klopp har brugt transfervinduet på at forbedre. Mané lader til a være en gevinst i to henseender. Dels er han selv en spiller, der bare kommer frem til en masse afgørende situationer, hvor han enten har mulighed for at have sidste eller næstsidste fod på, og dels har det givet plads til, at en spiller som Lallana kan rykkes lidt længere tilbage, hvilket passer Lallana fint, da han ligeså gerne vil have tredjesidste fod på og gerne kommer med de sene løb ind i feltet. Lallana har ikke været farlig nok som en af de tre forreste, men i kæden lige bagved kommer han umiddelbart mere til sin ret rent offensivt. Der er så stadig aspekter af rollen, som han skal arbejde med, men det er en lovende omskoling, der er igang.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Pis, linket vil ikke. Bogdan laver ellers lækkerier.
Skrevet af Kissinger
Leicester mål, kommer det efter målspark?! Er det ikke bare en tilbagelægning?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Lynild
Ja målspark.
Skrevet af Lynild
Fed kamp i vente, det er de altid på broen synes jeg, men vi kommer med mange mål, og Chelsea er trods ok resultater og offensiv noget famlende, senest eksemplificeret ved Cahill og Courtois. På den måde ligner holdene lidt hinanden, også ved trænerens indstilling hvor fuld gung-ho er alt.

Nøglen bliver at tackle Costa, der er i forrygende form, og de tre bagved, Hazard, Oscar og Willian, der på dagen rammer højest Prl-niveau. Kante er stabil, plus Azpi, men ellers er de blå til at tale med.
Skrevet af pøllese
Største frygt for kampen er at Hazard altid rammer sit topniveau når de spiller mod Liverpool. Og når han gør det, så er han blandt de 5-6 bedste i verden.
Skrevet af Fribytter
Stamford Bridge er vel en af de svære udebane i PL, hvor Liverpool relativt ofte har hentet point i de senere år? Men det er ingen garanti, og Chelsea har fået en ny begyndelse med Conte, så tidligere sæsoner behøver ikke betyde noget som helst, når kampen først går igang.

Jeg tror ikke, at holdet formår at holde nullet, så chancerne for point afhænger i høj grad af, hvilken udgave af offensiven der vælger at møde op. Og i forhold til offensiven har Klopp også lidt af et luksusproblem. Firmino spillede virkelig godt som falsk nier imod Leicester, og Mané og Sturridge tog mange rigtige løb uden bold. Men der skal jo næsten være plads til Coutinho et eller andet sted. I forhold til Sturridge mister Liverpool noget pågåenhed og bevægelse, hvis Coutinho erstatter ham. Omvendt vil presspillet nok styrkes med Coutinho på banen, og man vil være mere i kontrol på bolden, hvis Coutinho ikke er i sit desperate hjørne.

Can er stadig skadet, så midtbanen giver sig selv. Lovren skulle være klar igen, så han erstatter nok Lucas.

Apropos Sturridge skriver Tony Barrett, at hans forhold til Klopp er fint, og at han giver sig selv fuldt ud til træning.
http://www.joe.co.uk/sport/daniel-sturridge-liverpool/86324
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Det er svært for mig at se, at Coutinho skulle have spillet sig på holdet. Offensiven var stærk sidst, over hele linjen. Vi må jo se om et par timer, hvad der er op og ned.

Ja Lovren for Lucas, ellers er jeg stemt for genvalg.
Skrevet af Genne
Men har Coutinho spillet sig af? Den eneste grund til at han ikke var med imod Leicester var vel fordi han havde været et smut over Atlanten. I min optik ville det give mere mening at bænke enten Firmino eller Sturridge til en kamp på Stamford Bridge, da det trods alt er en noget anden affære end en hjemmekamp imod Leicester. Vi kommer ud i et helt andet pres, og derfor kan jeg godt have mine betænkeligheder ved at spille med 3 decideret offensive helt fremme.

Men det er da luksusproblemer, og heldigvis for det.
Skrevet af Lynild
Det er som du siger Genne et taktisk valg, og et luksusproblem, og som Sturrigde spillede senest, gør det til et endnu sværere valg.

Jeg ser gerne et genvalg, da kombinationen af Firmino (brandvarm), Studge (bedste afslutter) og Mané (x factor) giver en større dynamik, i min bog bevares. Synes ikke Coutinho har spillet så overbevisende i de første par kampe her, men han har selvfølgelig også x-factor og sit dykkende skud (som han gerne prøver oftere og oftere).
Skrevet af Stef-LFC
Jeg er 100 % sikker på, at Firmino og Mané er sikre på at starte i dag. Coutinho og Sturridge kæmper om den sidste plads, hvor de kan byde ind med lidt forskelligt alt efter Klopps oplæg. Det er godt nok dejligt at vi har fire så kompetente spillere +Origi, Ings, Lallana osv. til at dække de tre forreste.
Skrevet af Pseudoabs
Fra James Pearce:

"Firmino has travelled with #LFC squad to Stamford Bridge but Brazilian has a minor issue so not expected to start v Chelsea."
Skrevet af Stef-LFC
Nå, Firmino har vist et mindre problem, der gør, at han ikke er fit nok til at starte, så offensiven giver sig selv.
annonce
0