Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Paz,

Jeg tror simpelthen ikke, at Ings er i form. Vi kan håbede på, at han spiller mod Derby. Han skal nok få kampe. Han, Origi og Sturridge må være prioriteten til den første angriber, med Firmino som det taktiske alternativ. Det var mere, at det skulle være en halvsløj bænk.

Ejaria er vel rundens token academy player og erstatter direkte Firmino og/eller Ojo.

Skrevet af Paz
Ikke i form? Har han trænet med på fuld knald i et par måneder nu?

Men ja, han er formentlig med på bænken mod Derby, så forhåbentlig får han også nogle minutter.
Skrevet af Hasse1983
Jeg havde nærmest glemt Ings må jeg indrømme, men hopper med på vognen om at det er underligt, at han ikke figurerer på bænken.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af pøllese
Det kunne være fedt at se Sakho, Ings og en spiller som Woodburn (hvis han er spilleberettiget) mod Derby. Men jeg vil tro at Karius, Moreno, Lucas, Stewart og Origi vil være sikre startere
Skrevet af Lynild
Sry kampform, men det er selvfølgelig også svært at komme uden at spille.
Skrevet af rozzer
Iform menes nok ikke konditionsmæssigt, men ifht. korsbåndet.

Klopp vil være sikker på at Ings presser, tackler, jagter mv. Alt dette som en af de forreste tre skal i et Klopp team.

Enhver der har haft en korsbåndsskade ved, at det tager hjernedødt langt tid, før styrken i knæet er der. Så er der hele det mentale ved sådan en skade også.

Og så er Heighway inde på noget af det der bliver interessant at følge. Kan vi på en helt almindelig lørdag eftermiddag levere det fornødne mod lidet attraktive Hull City? Såfremt vi kan det, så kan der være noget i den her sæson.
From doubters to achievers.
Skrevet af Paz
Jeg ved ikke meget om korsbåndsskader, men jeg ved at Ings var fit nok til at være på bænken og få PL-minutter i maj, så har svært ved at se hvordan han godt en måned inde i den nye PL-sæson ikke skulle være i stand til at få minutter nu, hverken i PL eller i den først EFL-cup kamp. Han har været med i hele Pre-season og fik masser af spilletid i de første pre-season kampe og har trænet med for fuld damp.

Det er sgu langt ude at påstå at han ikke skulle være i form til at sidde på bænken.
Skrevet af Lynild
Rozzer understreger min pointe. Jeg gav bare et bud på hvorfor. At sige at det er langt ude, tjah han er åbenbart blevet vejet og fundet for let.
Skrevet af Paz
Det er muligt, men det har jo ikke noget med hans fysik at gøre, som der ellers bliver påstået. Han kommer jo heller ikke i PL-form af at spille for u23, så det kan heller ikke være et argument.
Skrevet af AlstrupLFC
Så blev min weekend da også lige toppet fuldstændigt! Shit hvor stærkt af Watford!
Skrevet af pøllese
Haha. Ja, det peger mod en konkurrent mindre til top 4 placeringerne. ... Man får sgu lidt et Di Maria flashback, når man ser Pogba for United. Kan det være endnu et flopkøb af lorte klubben
Skrevet af Jarlenizzle
Hahaha ja United er den engelske udgave af AGF
Skrevet af Thy87
Jeg synes egentlig vores forsvar har vist nogen positive tendenser de første kampe, selvom der stadig lukkes for mange mål ind.
Arsenal + Chelsea kampene: vi får reduceret vores føring til et mål med 15-20 minutter igen og formår at holde fast I sejren. Endda uden jeg synes hverken Arsenal eller Chelsea kommer frem til det store efter deres sidste reducering.
Tottenham: de udligner med 15-20 minutter igen, men igen formår vi at holde dem fra det store derefter.
Leicester: reducerer lige før pausen på en tåbelig fejl. Vi kommer ud til anden halvleg og er i fuldstændig kontrol stadig og scorer endda et par mål.
Burnley kampen var bare skidt.
Men kan vi holde fast I at vi kan lukke/ikke smide kampe I så høj grad som tidligere ser det pludselig mere fornuftigt ud end længe.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af pøllese
Jeg tror at de næste 3 kampe kommer til at give et rigtig godt billede om om vi skal kæmpe med om topplaceringerne eller vi bruger frasen: Next season igen.

2 kampe mod Hull og Swansea, som vi normalt ikke ville vinde begge, og så en hjemmekamp mod en af de formodede store konkurrenter (de virker bare ikke sådan i øjeblikket).

Kan vi komme ud af det med minimum 7 point, helst 9, så skal man helt sikkert regne Liverpool med i top 1.2.3.4.
Skrevet af AlstrupLFC
^ Ej at forglemme en Derby-kamp i midtugen, hvor forhåbentligt nogle af reserverne kan få lov til at vise Klopp, hvad de er i stand til. Origis målnæse må gerne snart komme igang, ligesom at jeg håber og tror, at Karius får chancen i målet. Ser også gerne en Ings, der bliver hevet ind i truppen igen!

Ang. vores forsvar, så ser det ud til, at Matip er/bliver et scoop. Hans styrke, højde, boldkontrol og hans drev frem i banen med bolden er fantastisk. Noget vi virkelig har savnet siden Agger. Og netop disse styrker ser også ud til at give langt større ro nede i forsvaret, både uden og i boldbesidelse. Jeg tror, vi har fundet vores faste makkerpar i det centrale forsvar i Lovren og Matip.
Og så er det jo også bare endnu mere positivt, at Mignolet rent faktisk har oppet sig de seneste par kampe, omend der stadig er øjeblikke, hvor man får en klump i halsen og er ved at bide neglene helt af. Men disse er reduceret, og det er jo bare fedt at se, at den skærpede konkurrence på målmandsposten får Mignolet til at oppe sig.

Skrevet af pøllese
Jeg er også blevet positivt overrasket over Matip. Fulgte ham med Schalke, og synes faktisk at han så lidt kluntet ud til tider. Ikke siden Hyppiä har vi haft en rigtig stabil god forsvarsspiller. Agger havde mange udfald, Carragher ligeledes.. Jeg er fuld af fortrøstning med Matip allerede.
Håber bare ikke han tager med Cameroun til ANC eller hvad det hedder). Det kan betyde Lucas i forsvarsdelen i mange kampe :(
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes at have læst, at Matip har droppet landsholdet og koncentrerer sig om Liverpool.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af pøllese
Det ville være perfekt hvis han har droppet landsholdet.... Uden Mane er vi stadig godt dækket ind, men uden Matip kan det godt blive et problem, hvis Sakho ikke er foretrukket mere og Gomez ikke kommer tilbage på der niveau det lugtede af før skaden. Måske vi kan leje Toure fra Celtic, hvis!!!! ..
Skrevet af AlstrupLFC
Matip har vist definitivt afskrevet landsholdet og givet landstræneren besked.
Kunne Mané blot gøre det samme, ville det jo være fantastisk!
Skrevet af Slettet(321402220608)
Definitivt? Altså ligesom Messi?
annonce
0