Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pøllese
Det ligner sgu ikke noget svagere udgave af en startopstilling mod Man U. Det ser ud til at 4 fra vores stærkeste starter ikke er med. Lovren, Clyne, Wijnaldum og Lallana. Det bliver svært at erstatte. Specielt CLyne og Lallana kan være et stort problem
Skrevet af YNWA81!
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af Lynild
Ja, skulle lige til at skrive det samme. Det har også været forlydender om, at Lallana bliver klar, men har ikke kunne finde en umiddelbar status på hans lyskenskade.
Skrevet af Hasse1983
Hvis man ikke har set den, så en lille hyggelig Klopp 10 Best moments:)

http://www.plbold.dk/nyhed/tv-top-10-bedste-oejeblikke-med-klopp-i-liverpool
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Lallana og Wijnaldum har stadig ikke trænet med endnu. Det lugter lidt af de begge må sidde ude.

Så er spørgsmålet om Klopp sætter Can og Lucas i spil, eller nøjes med at sætte Can i spil og gå over til 4-2-3-1. Jeg håber umiddelbart mest på det sidste da jeg tvivler på Lucas har bevægeligheden og fysikken til at udfylde rollen som 6er i Klopps system. Der har jeg lidt mere tiltro til Can, og det vil nok også være rart at få ekstra fysik ind på midtbanen hvis United stiller med albuen og Pogba.

Clyne og Lovren ser heldigvis begge ud til at blive klar.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af AlstrupLFC
Ifølge Liverpool Echo håber Liverpool stadig, at Wijnaldum bliver klar. I så fald bliver Hendo vel rykket op ved siden af Wijnaldum, mens Can indtager 6´er positionen.
Skrevet af pøllese
Klopp blev månedens manager i PL ... Fandme fortjent
Skrevet af pøllese
31/12 kl. 18.30, hjemme mod City. Hvad fanden sker der lige der. Så må man jo lige aflyse nytårsfesten.
Skrevet af Thy87
Den anden mulighed er at smide Moreno på backen og have en midtbane bestående af Hendo, Can og Milner
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af AHUJ
Hvis hverken Wijnaldum eller Lallana bliver klar, så kan man også flytte Coutinho længere tilbage, som man gjorde mod Swansea, efter Lallana måtte udgå. Så kan man smide Sturridge på toppen, Firmino og Mane på kanterne, mens Can kan komme ind på den defensive midtbane og skubbe Henderson længere frem.
YNWA
Skrevet af Thy87
Vi er heldigvis godt besat på den centrale midtbane og der er mange muligheder. :-)
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Lynild
Hvis hverken Wijnaldum eller Lallana bliver klar, så kan man også flytte Coutinho længere tilbage, som man gjorde mod Swansea, efter Lallana måtte udgå. Så kan man smide Sturridge på toppen, Firmino og Mane på kanterne, mens Can kan komme ind på den defensive midtbane og skubbe Henderson længere frem.


Jeg hælder også mest til Coutinho, Hendo og Can på midten, og forsvar og angreb som mod Swansea. Mignolet bør have en lille up ift. Karius kva sin Prl-erfaring, så han kunne være førstevalg, Migs altså.
Skrevet af DenzelCurry
Emre Can er også rigtig god at få en istedet for Wijnaldum, han kan hjælpe med at dæmme op for deres trussel på dødbolde og generelt matche deres stærke fysik.
Skrevet af Fribytter
Nej, slet ikke en dårlig reserve. Egentlig utroligt at han har spillet den rolle indtil nu i denne sæson. Men han er måske ikke helt i gear endnu, så det kan være en svær kamp at starte i. Og spørgsmålet er, om Klopp egentlig har lyst til at fjerne Henderson fra den dybe midtbane. Han har på det seneste virkelig været central der.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af AlstrupLFC
Det gode er, at vi har en Henderson, der nu både kan spille 6´er og 8´er på et forholdsvis højt niveau, så jeg tror, at Hendo bliver rykket op på en af de to 8´er-pladser, og at Can indtager 6´er-positionen.
Skrevet af pøllese
Er en sandsynlighed opstilling idag ikke?:

Mignolet
Clyne-Lovren-Matip-Milner
Hendo
Can-Coutinho
Mane-Sturridge-Firmino

Selvfølgelig kan det stadig ske at Lallana eller Wijnaldum mod forventning blevet klar..

Man U kan måske sættes afgørende bagud allerede med sejr. 6 point er et fornuftigt forspring i kampen om top 4, med tanke på at hold som City, Spurs og Arsenal er kæmpe favoritter til 3 af pladserne.
Skrevet af Genne
Jeg ville nok bytte om på Can og Henderson i den opstilling, Pøllese.

Ifølge http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php er Lallana og Wijnaldum begge i spil til kampen. Jeg håber bare 1 af dem bliver klar, da jeg er en smule betænkelig ved at Can skal starte inde i så stor en kamp efter en lang pause. De forreste pladser bekymrer mig mindre, da vi er godt besat med både Sturridge og Origi der begge må være sultne.

Pogba er en god spiller, men Uniteds midtbane med Herrera, Pogba og Mata bør vi simpelthen kunne klare fysisk. Hvis presspillet er ligeså godt afstemt som det har været hidtil, så bør vi kunne lægge et modbydeligt tryk på United, og deres forsvar har altså ikke set imponerende ud. Så bliver kunsten at undgå dødbolde i den anden ende, for det har vi altså stadigvæk problemer med...
Skrevet af pøllese
Henderson nærmest været fantastisk på 6´eren og Can er bare bedst når han skal drive bolden frem fra midtbanen. Både Sturridge og Origi har set noget slatne ud, men jeg er mest tryg ved Sturridge i sådan en kamp. Jeg så også meget meget gerne at Lallana skulle blive klar, selvom det meste tyder på at hvis en af dem bliver klar, så er det Wijnaldum.
Skrevet af Sule12
Jeg glæder mig helt vildt til I aften. Hvis ikke Wijnaldum er 100% håber jeg at se Can på 6´eren. Og så glæder jeg mig til forhåbentlig at se Mane lege med Blind.
Skrevet af pøllese
Hvis Mane er i overdådigt spillehumør, så er det 100 % sikkert at Blind/Shaw kommer til at få en lang aften.
annonce
0