Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cabra
Var Rios manglende håndtryk ikke en reaktion på at Suarez ikke ville give Evra hånden?

Mht. diskussionen om at Fergie også skulle synes Rio opførelse er en skændsel.
Skrevet af Frydendal
http://www.thisisanfield…e-ferguson/

Tjek den her drenge.. Det er Evra der er skurken i følge disse billeder. Om der er fiflet med den kan jeg så ikke kommenterer, men udfra dette så er det EVRA der tager hånden til sig.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Sir , moderator
Så du ikke kampen og den scene på TV?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
"Var Rios manglende håndtryk ikke en reaktion på at Suarez ikke ville give Evra hånden?"

Jo men man kan vel ikke fortænke DBR og andre i at desperat prøve at finde alverdens formildende omstændigheder.
Dette er en signatur.
Skrevet af andib
Det var simpelthen for dumt af begge parter. Jeg vil for en gang skyld give dem ret i studiet. Begge klubber skulle have givet de to en opsang inden kampen for at få denne sag ud af verden. Det tjener simpelthen ingen formål. Så begge klubber er egentlig også med til at puste til ilden.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Bosse1983
http://www.inthestands.c…dshake.html

Jeg kan ikke umiddelbart se at den er til diskussion. Det er ret let at fifle med billeder og digte en historie.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cabra
Klart Sir. Og kan man finde en side, som brygger billederne sammen, så det passer ind i hvad man gerne så, så er det åbenbart også helt dandy.
Skrevet af Carlsen81
Jeg ser det som en trodsreaktion fra Ferdinands side, at han ikke vil give Suarez hånden. Som en konsekvens. Men det er fint nok, jeg forstår godt Suarez, og Evra burde ikke være overrasket over ikke at modtage et håndtryk.

Suarez is back!

Ang. kampen i dag havde vi ikke fortjent at vinde. Super dårlig indsats, kan simpelthen ikke forstå hvordan Downing og Henderson ryger ud af kampene gang på gang, og slet ikke bidrager med noget.

Håber godt nok på lidt bedre form for dem. Men det er jo bare vores held, at vores konkurrenter til 4. pladsen også har problemer for tiden.
Skrevet af Offensiv
"At Suarez har opført sig racisitisk har vi skrift, så det er vel ikke til diskussion."

At noget er på skrift, betyder ikke automatisk, at det er sandt. Bare så vi har den på det rene.
Desuden er det ikke bevist, at Suarez har opført sig racistisk. Hvilket hans manglende håndtryk i dag også vidner om, at han ikke mener. Og ja, jeg ved godt, at du nu vil sige "jamen han indrømmede jo". Nej. Han har igen og igen sagt, at han intet racistisk har sagt.
YNWA
Skrevet af Frydendal
Så du ikke kampen og den scene på TV?


Nåede ikke optakten så nej, så dem ikke "give hånd" (eller mangel på samme).
Og det har intet med det at gøre - United folk har travlt med at skyde skylden på Suarez for ikke at give hånd, men med de billeder ligner det jo at det er Evra der er skyld i det. Intet andet i det, men som sagt så kan der være fiflet med billederne.

@Bosse
Rigtigt nok, men det så jeg ikke og der kan man nemt sige at det er Suarez der starter det, men hvis de andre billeder er "sande" så ser det jo anderledes ud. Men giver dig ret mht. billeder - Nemt at "forvrænge" sandheden på dem.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Cabra
@Frydendal

Du bør nok medtænke kilden på det link du giver.
Skrevet af Frydendal
Præcis, også derfor jeg skriver som jeg gør.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Guldfugl
http://www.youtube.com/w…ure=related

På denne ser det for mig ud som Suarez holder hånden "tilbydende" frem, som de spillere der går før ham også gør. Se efter 25 sek.
Din moar!
Skrevet af Banksy
Dejligt at vi de næste to måneder kommer til at høre om den her sag, er ligeglad om Suarez havde lyst til at give Evra hånden eller ej, det er ligeså meget klubbens omdømme der er på spil, og det burde Suarez vide/blevet fortalt, giv ham hånden og et smil, og kald Evra et dumt svin bag lukkede døre hvis det er det han har lyst til, det er efterhånden pinligt at sige man er Liverpool fan grundet hele denne sag.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Razz
Indsigtsfuldt indlæg banksy. Tak for det
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af D.B.R. ©
Jo men man kan vel ikke fortænke DBR og andre i at desperat prøve at finde alverdens formildende omstændigheder.

Formildende omstændigheder for hvad?

Ikke at give en anden spiller hånden før en kamp er ikke ligefrem noget nyt, men stadig lige tåbeligt uanset hvem der ikke giver hånd.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Heighway
En meget sær fornemmelse i dag. Så ikke hele kampen da jeg gik en tur med hunden i pausen ! Men omkring Suarez manglende håndtryk kan man anføre flere ting. Det nemmeste i verden for Suarez ville være at give Evra hånden og en krammer og alt ville næsten være ude af verden igen. Hvorfor skete det så ikke ? Suarez føler sig stadig uretfærdig behandlet. Derfor giver han ikke hånd. Hvornår giver man hånd ? Når man hilser på en person for første gang, når man siger pænt god dag til enperson man kender og godt kan li, når man siger undskyld eller når man indgår i et rituelt forløb, fx. Hilser på dronningen eller bliver bedt om det fx. Ifm en start på en fodboldkamp. Når man afviger de normer, så skyldes det, at nogle andre faktorer spiller ind, fx. At man ikke tror på kongehuset eller man føler sig uretfærdig behandlet. Jeg syntes dog Suarez her havde en gylden mulighed for at lukke sagen, men jeg gætter på, at dalglish havde givet ham frie tøjler. Mht. Evra så synes jeg han virkede fuldstændig overstyret efter kampen og tilsyneladende også i pausen i spiller tunnellen. Efter kampen så man derimod en kold Suarez som ikke lod sig provokere af Evras usmagelige og provokerende jubelscener. Han burde ikke være anfører for så stor en klub som Manchester. At Evra også i den omvendte kamp var tøse fornærmet og fuldstændig overtændt bestyrker mig mere i den tro. Idag var Manchester klart bedst og det kom ikke som den store overraskelse at de vandt kampen. At høre Ferguson efter kampen Tale om skændsel m.m kan man kun trække på skuldrene af. Jeg kan finde mange flere spilllere gennem tiderne, der har været en skændsel. Vi kan jo starte med Roy Keane, som bevidst brækkede benet på en spiller og Eric Cantona, som sprang over hegnet og forsøgte at ramme en tilskuer med et karate spark. Det skulle lige være i dag, det var sket.
[b]Walk on, walk on, with hope in your heart, And you’ll never walk alone... You’ll never walk alone [/b]
Skrevet af Razz
Den åbenlyse konklusion er, at Suarez ikke ønsker at lukke sagen stik imod sin managers ønske

Hvor mange klubber vil acceptere den slags?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af CaptainFantastic
Vil lige dele denne snak to Liverpool-ikoner imellem, vedrörende the non-handshake.

http://www.101greatgoals…-the-world/
Skrevet af oskarsköld
Dumt spørgsmål men hvad står det der YNWA for som liverpools fans hele tiden skriver?

annonce
0