Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Og det er tydeligt, at de to 8´ere (Gini/Can og Lallana) skiftes til at være tilstede i og omkring boxen.
Skrevet af LFC4Life
Naturligvis er det ærgeligt at mangle Lallana. Dog er en af de ting jeg allerbedst kan lide ved det hold Klopp har samlet, at vi ikke er så afhængige af enkelte spillere.

Forstå mig ret, nogle spillere er vigtigere end andre og hvis eks. Coutinho røg ud et par måneder, vil det naturligvis være en svækkelse. I forhold til de senere sæsoner, synes jeg dog vi er mindre sårbare overfor sakder til nøglespillere. Da Torres var på sit højeste, var der jo en kæmpe forskel på om han spillede eller ej. Selvom Sturridge er vanvittig dygtig, kunne det også tydeligt ses, når Suaréz ikke var på banen for et par år siden.


Det her hold har lidt mere kvalitet at skyde med, på flere pladser.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Genne
Jeg er egentlig glad for at Can har fået chancen som 8´er, for hans stil og drive passer bedre som bok-til-boks end som ankermand. Jeg kan rigtig godt lide Henderson, men må nok også bare indrømme at det ikke altid bliver lige elegant når han skal afslutte eller time sine løb i boksen. Jeg tror egentlig også det passer ham bedre at lure uden for feltet, og som han har demonstreret ved flere lejligheder afslutter han ganske udemærket fra distancen.
Skrevet af Paz
En af Hendersons styrker som 8´er var netop sin evne til at løbe dybt og komme i feltet. Men hans afslutninger har rigtignok altid været genstand for kritik.
Skrevet af Mainy
Hvordan spiller vi i weekenden?


------------Karius------------

Clyne--Matip--Lovren--Milner

----------Henderson---------

------Gini----------Can------

Mané-----Sturridge---Firmino

Er mit bud.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af pøllese
Den opstilling er nok spot on, men man har vel stadig et håb om at Cou10nho er fit til at spille i stedet for Sturridge...
Det bliver sgu også lidt spændende når Ojo er klar igen. Tror faktisk godt han har evnerne til at erstatte Mane, når han drager syd på.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Hvorfor skulle Coutinho ikke være fit?
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af pøllese
Næsten 2 fulde kampe på få dage og lang rejse hjem med ankomst idag. Det kan ikke andet end påvirke ens fysik
Skrevet af Hasse1983
Ved godt det kan være presset med Coutinho, men han bør vel godt kunne spille. Der har været masser af mulighed for hvile i det fly de har lejet til ham og de andre PL brasilianere.
Bevares det er ikke som at hvile hjemme, men mon ikke han kan spille uden det har betydning.

Skulle han starte ude så er jeg dog helt tryg ved fx Sturridge el Origi. Det ligner en stærk opstilling ovenfor.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Genne
Jeg er en af dem der er en smule nervøs for weekendens kamp. Hvis Sturridge glider ind i stedet for Coutinho og tingene klikker så godt som hidtil, så vil det være overraskende for mig. Og man skal aldrig spøge med Southampton. Men jeg håber da at Sturridge kommer igang hvis han spiller. Konkurrence om de tre forreste pladser ville være kærkomment.
Skrevet af pøllese
Det kan ihvertfald være en god test for nogle "reserver". Southampton ligger styrkemæssigt i den gruppe under topholdene, sammen med Man U og Everton. Det bliver en svær kamp, men heldigvis er Saints et hold der gerne vil frem og det er helt klart til vores fordel
Skrevet af KnockOut
Der skal godt nok ikke mange gode kampe til før man bruger kaste skyts mod Manchester United ;) mon det bliver hovmod der står for skud ?m Nu har Liverpool ikke vundet PL i nu selv om i godt kunne se ud som en meget mulig vinder.

EDIT: Nu kunne jeg godt læse opslag forkert så det rent faktisk bare betyder de er points efter jer og ikke i ser jer selv som et hold over Manchester United, men det andet ville da være sjover og passe ind i liver vs United bashing ;)

den fortolkning holder jeg mig til ! ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Lynild
KnockOut

Hvad fanden taler du?
Skrevet af Thy87
Han tolker pølleses indlæg meget alternativt og fred være med det.
Mht kampen fik Sturridge igen scoret for landsholdet og han så farligere ud end længe mod Watford. Så hvis Klopp vurdere at Coutinho har brug for en pause er jeg helt tryg ved Sturridge
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af bendixboogie
Er der nogen grund til at Firminho skulle være mere frisk, ud over mindre spilletid?

Cou og ham har vel rejst lige langt?
Skrevet af Lynild
Bendix,

Firmino sad på bænken i sidste kamp, hvor Coutinho spillede.
Skrevet af Lynild
Thy,

Okay, ja hmmm, okay.
Skrevet af pøllese
Nå men så er det jo ligemeget med at gætte på at Cou er for træt til at spille eller ej. Han er åbenbart blevet spotte på hospitalet til skanning for en skade. Fedt at vores 2 bedste spillere er blevet skadet i landskamppausen. ..
Skrevet af Fribytter
Nu ved jeg ikke, om Southampton under den nye træner er som Southampton i de foregående sæsoner. Men her ville de gerne stå højt med forsvaret og spille "frisk" til. Sturridge vil jo gerne have noget bagrum at arbejde med, så Southampton er ikke nødvendigvis en svær modstander for ham på den måde.

Ud over at det kan gå ud over rytmen at starte med Sturridge (det er jo ikke som sådan Coutinho, han erstatter - det vil være Firmino, som så fjernes fra sin plads som angriber, så Coutinhos fravær vil betyde en mindre rokade), så er det også Coutinho, der har det bedste blik for Sturridge.

Men man kan også vende problemet om. Ud over at det er en god test for et par reservespillere, så er det også en god test af Klopps system. Selvfølgelig vil ethvert koncept lide under at mangle de bedste spillere, men det skulle jo gerne være sådan, at konceptet faktisk kan gøre brug af den offensive bredde, Klopp har til rådighed. Én ting er, at det kan være svært at få Benteke til at passe ind. En anden ting er at være afhængig af en helt bestemt angribertype. Det er jo hverken Sturridge eller Origi, der er vanskelige i den sammenhæng.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
Helt enig Fribytter. Jeg ser også weekendens kamp som en lakmustest af systemet og truppens bredde. Det ville være fremragende med et godt resultat ude imod Southampton i en kamp uden Lallana og Coutinho. Hvis spillet fortsætter som hidtil vil det være endnu bedre. Coutinho er som jeg ser det vores vigtigste spiller, så en kamp hvor tingene klikker på trods af hans fravær ville være meget betryggende. I længden går det heller ikke an at være for afhængig af en enkelt mand i forhold til konceptet, og hvis han fortsætter som hidtil vil han være svær at holde på. Jeg synes allerede jeg har hørt Xavi kvække op om hans kvaliteter, og Barcelona plejer at få de spillere de ønsker.

Og så er jeg forøvrigt helt enige med dem der viser tillid til Sturridge - offensivt ser han voldsomt sulten ud og målfarlig er han. Det eneste jeg frygter er at genpresset ikke fungerer med ham, men det skal blive spændende at se.
annonce
0