Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fanø Laks
Er det seriøst Matip alene, der gør forskellen mellem habilt forsvar og så til direkte klovneri? Håber fandme at Klopp giver hele banden en kæmpe skideballe og løbeture fra lige efter kampen og frem til næste kamp.
Skrevet af Mainy
Tak til dommeren og Lovren for at sætte Bournemouth igang i en kamp de ikke var interesseret i at spille.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Hatten af for Bournemouth, der blot understreger, at vi ligger for langt oppe i tabellen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fanø Laks
Hvis Henderson ikke havde skadet Stanislas, så var Fraser måske ikke kommet på banen...
Skrevet af Slettet(112218201709)
Det er jo hele forsvaret, der sutter røv - ikke bare Karius.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af maarkap
Nej, Firmino holdt fint igen. Tydeligt at se hvilken klub Ake er udlejet fra.


Ja, det er tydeligt!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af AlstrupLFC
Fucking Bournemouth. Rend mig i røven. Det forsvar er ikke en skid uden Matip, og Karius er endnu værre end Mignolet. Vi kunne trods alt bruge en uafgjort til noget, men næh nej, lad os da bare fucke det helt op, nu hvor vi endelig er igang.

Kæft hvor er det pinligt.
Skrevet af Smör40
Hva sagde spåkonen hva? Ikke engang ved 0-2 følte jeg den var hjemme dog ved 1-3 men vi ka jo takke os selv, samme børnesygdomme som de sidste mange sæsoner.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Swordfishtrombone
Offensiven var også ringe med for mange fejlafleveringer. Firmino og Origi var langt under niveau.

Karius blev testet. Desværre.

-
Skrevet af Kissinger
Touche.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af NotYetUnknown
Problemet er mentalt, vi bliver ukoncentreret da vi kommer foran 2-0 og 3-1, derudover mangler der ro bagude og her er Matip savnet.

Mignolet skal og bør stå på søndag, men hvis Klopp er ligeså stædig som han er med at skifte ud sker det næppe.

Han har stadig mangler som træner og vi har som hold, så top 4 er stadig muligt, men mesterskabet forsvandt idag, ikke så meget pga. nederlaget, men fordi bredden er for ringe og vi mangler en egenskab hos vores træner til at ændre kampene vi er ved at tabe med udskiftninger og mod.

Trist vi ikke måtte få lov at tro på det til efter jul.
Skrevet af Hasse1983
Man har set det før, og det var også en vigtig del i, at 13/14 sæsonen ikke sluttede som ønsket... vi er for usikre, når vi får mål imod os.
Det er flere fejl undervejs, men det må man kalkulere med. Vi SKAL kunne fungere under pres, hvis vi har planer om et mesterskab.

Positivt: Mesterskabsnakken kan pakkes godt ned i posen og der kan komme fokus på et stort, hvis ikke det største problem.

Videre til næste kamp.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af pøllese
Ro på nu. Om 2 kampe kan vi stå tæt på førstepladsen igen. Selvfølgelig er vi ikke ude af kampen om topplaceringerne. . Vi mangler stadig vores 3 bedste idag. .Det kan selv en god bredde ikke rode helt bod på.

Men enig, fatter ikke at Karius kan være fast mand på et tophold. Jeg har sjældent set dårligere keeper
Skrevet af Mainy
Hvorfor er det overhovedet muligt at blive fanget i en omstilling når man er foran 1-3 med 15 minutter tilbage af kampen, det er jo fuldstændig håbløst...
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Smör40
Den ka du takke Origi for Mainy, det var utilgiveligt ringe.

Det er egentlig ikke så meget det at vi taber idag det ved man jo fra tid til anden vil ske, men måden! Christ mann den sejr ska bare vlre i kassen. . Øv!
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Mercenary
Peter Mærkeligt-hår Kjær er rasende i studiet, imens Jesper Thygesen ikke kan lade være med at stå og småsmile.
Lose all to save a little
Skrevet af D.B.R. ©
Et kvarter tilbage, og man fører 3-1.

Hvad går galt? Forsvaret sejler, Karius dropper, og vi taber 4-3.

Al snak om mesterskab er fjollet, også før dagens kamp. Vi har ikke bredden og et forsvar, der vil kunne opnå det.

Programmet indtil nytår ser overkommeligt ud, men med dagens præstation i baghovedet, er det jo ikke spor overkommeligt.

Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
Forståeligt nok, Mercenary.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Puha en grim dukkert. Jeg fik kun set tyve minutter, men der blev jeg bekræftet i mine bange anelser vedr. indstillingen. Heldigvis er der en ny kamp næste uge, så det er bare op på hesten igen og videre.
Skrevet af Hasse1983
Sakset fra PLbold.dk:
"Først og fremmest bliver jeg nødt til at sige, at det var en fortjent sejr til Bournemouth. Stor fight fra deres side. Vi gav kampen væk på et afgørende tidspunkt. Vi åbnede døren, og de løb igennem og scorede nogle vidunderlige mål. Så det er et fortjent resultat, fortæller Klopp kort efter slutfløjtet.

- Vi gav kampen væk, fordi vi ikke spillede fodbold længere. Hvis vi lærer af det, er det OK. Ved 2-0 eller 3-1 er det ikke afgjort, men med den måde vi spillede på, gav vi det væk. Vi gav Bournemouth bolden. Disse ting sker.

- Det føles ikke så godt lige nu, men nogle gange har vi brug for det. Selvfølgelig kan det hjælpe os. Ingen vej er lagt uden bump.

- Det er tre point og ikke mere. Du kan ikke blive mester i december, nedrykket, oprykket eller sådan. Basen er ret god, men vi bliver nødt til at bruge vores kvalitet mere, slutter tyskeren"

Jeg kan sgu godt li´ ham Klopp.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0